|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 22:33:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2051
   RE: Januarčice 08-2.del
27.12.2007 22:39:49   
muzika
Samo preletela sem napisano od včeraj in ugotavljam, da imaste veliko časa.
Kakorkoli, zdi se mi, da bo počasi naš seznam tistih, ki so že rodile daljši kot seznam nosečk. Upam, da ostanem do januarja še v zgornjem seznamu.

Lepo in mirno noč vam želim, jaz je že nekaj časa nimam.

Neposredna povezava do sporočila: 2052
27.12.2007 22:50:42   
butara
Ojoj, tukaj je pa pestro postalo user posted image

Čestitke novim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
27.12.2007 23:04:00   
SuzanaKK
Sonček balonček, sem na forumu nosečnost in porod prebrala tvojo izkušnjo s SG P. in res ni bila prijetna. Ja baje, da Jolić več ne hodi (to je bil ta iz Ptuja, ne), Kosi je pa zdaj menda ok. Ne vem no (bom navijala za Pristovnika ali Piška), bomo videli, kako bo, grem pa delno zaradi EA, delno pa zaradi nostalgije, saj je mene mami tudi tam rodila. Za Celje sem slišala same čudne stvari, tako da mene tam ne bodo videli, razen če bi se res mudilo, potem se ne bomo vozili v SG, če imamo celjsko P. pred nosom.

Nič punce, jaz grem v posteljo, upam, da bom danes kaj bolje spala.
Vse, ki imate jutri preglede, ctg-je, dobro opravite (benika ti pridi še kar malo domov, saj bo januar kmalu tuuser posted image ), potem pa le javite, kako je šlo.
Nussy, tebe pa res ni nič več med nami, pa saj si zadnjič povedala, da še nimata interneta, no saj ga midva tudi še ne bova imela. Moj ata ima tudi hemeroide in prisega na to kremo, ki ti jo je omenila Lunca.

Lahko noč!!!!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
28.12.2007 5:21:11   
Lunca1
Dobro jutro, evo mene že spet sredi noči strašim po RR.user posted image

Benika držim pesti, da te še čez novo leto pustijo v enem kosu.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
28.12.2007 7:45:07   
Lunca1
Benika če te bodo pa danes poslali rodit, pa držim pesti, da bo čim hitreje in čim manj boleče.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2056
28.12.2007 8:15:04   
mml
Jutro user posted image ,

samo da sem včeraj pojamrala, da slabo spim, je bilo danes ponoči dosti boljše, tako da očitno jamranje pomaga user posted image . Jaz bi še kar spala, samo Manca ni podobnega mnenja in je začela ob 7.30 zehat, zdaj si pa zmišluje katero risanko bi gledala, ker ji nobena ni všeč...

benika dobro opravi na pregledu in jim lepo povej, da boš doma počakala na popadke, da bo šlo po tem v P hitreje user posted image

lunca a te nespečnost daje, a je bila Pina že tako zgodaj pokonci?

nalin bolj kot sama vrednost Hb je pomembno kako hitro ti Hb pade, če ti pada počasi, se ima telo čas navaditi, pri hitrem padcu pa ni tega časa in se zato počutiš dosti slabše in se zato G včasih odločijo za sprejem v bolnic, da nadomestijo žeelzo z infuzijo

suzana izkušnje v P so pa odvisne od človeka do človeka, včasih imaš nesrečo in dobiš kombinacijo ljudi s katerimi ne moreč vspostaviti prave povezave, med tem ko je kdo drug z njimi strašno zadovoljen, tako da če si se odločila za SG ti akr poslušaj sebe in pojdi tja

sonček balonček lepo praznovanje danes in držim pesti, da bodo izkušnje s CE porodnišnico tokrat boljše, te pa razumem, da si ne želiš nekam, kjer si imela slabe izkušnje user posted image , mene tudi ne bi vleklo tja...

muzika saj toliko se pa spet ne dogaja...zadnje dni so bolj čestitke novopečenim mamicam in malo jamranja nas, ki še ostajamo do nadaljenga v enem kosu user posted image

Jaz imam danes ob 10. pregled, vodo sem dala že včeraj, kar pomeni, da moram najprej počakati na CTG in upati, da bo user posted image  pri volji za rogoviljenje in po tem upam, da bo moja G že začela z ambulanto, tako da bom čim prej na vrsti, ker sem varuški na pol obljubila, da pridem po Manco nekje do 12. Se beremo kasneje. katee, klepetka in še katera... dobro opravite na pregledu danes

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
28.12.2007 8:44:21   
Sunny Morning
Za vse, ki imate danes pregled držim pesti. user posted image user posted image user posted image  Pa ne rabite vse ostat v P, kar malo še nazaj k nam pridite.

Jaz sem danes spala kar ok. Obiski WC-ja so se nekako umirili, zgaga je po starem. Sem pa včeraj za večerjo pojedla 1 kg mandarin in sem se čisto pripravila, da bom še bolj stikala za Rupuruti.user posted image  Enostavno ne prenesem več vse te hrane, ker to res ni več normalno.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
28.12.2007 8:58:23   
puri
Benika,......upam, da se ti želja uresniči in da boš počakala do 2008user posted image

Ostalim, ki imate tudi danes preglede, pa želim, da bi bilo vse vreduuser posted image ,...potem pa poročajteuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
28.12.2007 8:59:41   
SuzanaKK
Dobro jutro! Evo javljanjeuser posted image . Danes sem itak spala dobro (en dan super, naslednji zanič ...), me je pa ob 4:30 zbudil sms, v katerem me je prijateljica Lea obvestila, da je 38 min. čez polnoč na svet v rekordnih 28 min. prijokal drugorojenec Jošt (prvič je rodila v 45 min.), pazite zdaj to, težek 4670 g in velik 53 cm!!!! Že prvi sin je bil dokaj velik in težek, zato si je v drugo želela manjšega in lažjega, čeprav so ji že na morfologiji povedali, da otrok prehiteva za kar 3 tedne. Sem ji napisala, če tretji bo pa kar 8 kilogramskiuser posted image . V glavnem, zdaj sem pa že res jaz na vrsti.

Mml, katee, klepetka, benika, golobček ... fajn zrihtajte danes, potem pa raport tukajuser posted image .
Klaja tebi pa čestitke za dober ctg včeraj.
Urssyy, kako je pa kaj s tvojo princesko, a je še kar z ritko naprej?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
   [Brisano sporočilo]
28.12.2007 9:14:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu SuzanaKK)
  Neposredna povezava do sporočila: 2061
28.12.2007 9:21:12   
Lunca1
MMl zdaj sem se že dvakrat zbudila ob 4h zaradi stranišča, potem pa nisem mogla nazaj zaspat. Sem bila v bistvu že prej na netu.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2062
28.12.2007 9:26:42   
klaja
SuzanaKK čestitke tvoji prijateljici za tako velikega korenjaka!

Pa saj ne morem nič napisat, mi Julija ne da miru.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
28.12.2007 10:31:53   
Golobček
JUTRO!

Še jaz se pofočkam.

No meni je hemoglobin padel v roku 14 dni in seje g. verjetno zato odločla da me da v bolnico, ker ko me je vidla ko sem stopla skozi vrata je kr debelo pogledala. Prej  sem pa imela skoz vredu hemoglobin mislim da okrog 120.

No v prvi in drugi nosečnosti pa sem imela slabo kri in sem skoz jemala železove tablete.

Sedaj se grem počasi zrihtat ker grem h ginekologu pa še otroke moram peljat v varstvo.

Se pišemo ko pridem nazaj lep dan 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
28.12.2007 11:08:46   
Ketrin24
Živijo!

Najprej čestitke vsem novim mamicam, ki ste v teh dneh ko me ni bilo rodile. user posted image user posted image

En ful lep verz!

Za mamina ušesa najlepši je zvok,
ko prvič po rojstvu zajoka otrok.
Srce materinsko ji srečo prižema,
ko prvikrat svojega sinka / hčerko objema.
Teh čustev nihče opisati ne zna,
ker le v dnu srca se čutiti jih da.
Iskrene čestitke vsem novim mamicam. user posted image user posted image user posted image

No drgače sva pa midva z dragijem že nazaj iz Bohinja. Mislila sva vstati do nedelje, vendar je mene začelo vse tako matrati, da sem raje odpeketala domov.

In namreč: Nevem točno, ampak predvidevam, da se mi je otoček spustil in mi sedaj pritiska na kakšen živec, ker me noga tako boli, da kar šepam.
Ali se je kateri isto naredilo?  Pravtako me medenične kosti tako bolijo kot user posted image A je to že znak, da bomo kmalu šli v P? Glede na to, da mi je še meso in vse ostalo začelo tako smrdeti, pravi moja tašča, da so včasih rekli, da je to tudi že kakšen znak, ki se bliža velikemu D.
No bomo videli v naslednjih dneh kako pa kaj, imam pa svojega g. v četrtek 3.januarja. bomo videli kaj bo rekel, če nebom že prej rodila.

lepo se imejte, grem na kosilo, potem pa počivat.

bye

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
28.12.2007 11:17:03   
benika
No, jaz sem doma. So rekli, da še ni nič odprto, CTG je super, tako, da imam v nedeljo zopet CTG, v ponedeljek pa amnioskopijo in CTG.

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
28.12.2007 11:32:08   
limma
super, benika, pa si še doma user posted image  pa boste imeli januarskega bratca user posted image

vse, ki imate danes preglede, dobro opravite user posted image

nalin, ti pa čim prej pojdi do dežurnega zobarja, boga revca... user posted image

jaz sem danes ok, zgodaj sem vstala, ampak sem naspana, sonček sije, kosilo imam kuhano (od mame-od včeraj) in moj dragi je doma user posted image  user posted image

lep dan vsem, s čim manj težavami!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
28.12.2007 11:35:41   
Lusa
Nana-čestitam za korenjaka Klemnauser posted image user posted image user posted image

Benika-upam ,da ne boš odprta in bomo januarčice.Tudi jaz si tako želim ,ampak me nimamo tu zraven ničkaj za rečt.user posted image No sem zdaj prebrala ,da boš lepo počakala na 1.1 a ne?

Suzana-mene bi dobesedno raztrgalo ob takšni teži novorojenčkauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2068
28.12.2007 11:44:18   
dašabina
Ketrin 24, to je čist možen znak, da imaš dete že nizko, kajti jaz sem bila zaradi teh težav pretežni del doma - dlje kot 15 ne morem stat, ker imam čist mrtve noge (dete tišči na živce).
Je katera vprašala na CSD, kdaj izplačujejo porodniško (katerega v mesecu)?

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
   [Brisano sporočilo]
28.12.2007 12:36:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dašabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 2070
   [Brisano sporočilo]
28.12.2007 12:39:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2071
28.12.2007 12:43:46   
klaja
Lusa upam da nisi jezna, ker sem na forumu otrok s pp odgovorila v tvojem imenu!?

Benika super da si doma!

Ketrin 24 meni tudi zgleda da pritiska na vse mogoče živce, ker hodim nonstop na WC, saj imam tak občutek, kot bi mogla it na veliko potrebo. Pa včeraj sem komaj kaj hodla, me je tako špikalo v kolku. Najbolj grozen občutek pa je, ko čutim gibe ful nizko in imam občutek, da bo vsak čas kaj ven pogledalo.

A ste bile kaj tepene danes, ko je tepežnica? Juliji se je kar splačalo, saj je zaslužla 20 evrov, zdaj pa še samo čakama da pride babica domov, da še od nje nekaj iztržima in bo že za nove čevlje! Spet bomo prišparali JUHU!

Kako pa ste ostale kaj opravile preglede?

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
28.12.2007 13:11:44   
TONČI.
In namreč: Nevem točno, ampak predvidevam, da se mi je otoček spustil in mi sedaj pritiska na kakšen živec, ker me noga tako boli, da kar šepam.
Ali se je kateri isto naredilo? Pravtako me medenične kosti tako bolijo kot A je to že znak, da bomo kmalu šli v P?

V prvi nosečnosti me je kdaj v dimljeh tko zagrabl, da tud noge nisem mogla premaknit. O user posted image kolk je bolel. Minil je po  dnevu ali dveh.

mene medenične kosti bolijo ko user posted image že od 31 tedna. Kdaj komaj vstanem. Bolijo me pa najbolj ko sedim ali ležim. Če stojim imam še najboljmir. Samo takrat me pa križ boli.

Glede na to, da imava isti dan rok, te je dokaj pozno začel boletuser posted image A sem žleht.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ketrin24)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
28.12.2007 13:29:46   
mml
No jaz sem doma, na pregledu vse OK, CTG lepo reaktiven, urinski izvid bp, tako da se nič ne dogaja user posted image , naslednji pregled imam čez en teden, tako da se bo treba kar anvadit na posedanej v P, kjer je totalna noričnica, ker je očitno, da so vsi G po ZD med prazniki na dopustih in so vse user posted image  napotene kar v P...

benika super, da je vse OK in boste očitno za praznike še vsi skupaj user posted image

nalin upam, da bo s tvojim zobom vse OK

golobček ti pa verjamem, da si se slabo počutila, če ti je HB tako na hitro padel, upam, da je sedaj počutje že kaj boljše

ketrin mene medenične kostu bolijo s presledki že zadnje 3 mesece, je pa to normalno, ker se konec nosečnosti sproža več hormona relaksina, ki rahlja medenične in druge vezi, da se lahko razširijo med porodom

Grem malo gledat smučanje, če že smučat ne morem...to je pa zadeva, ki jo res pogrešam, sem nazadnje zares smučala janaurja 2005...letos spet en bo nič...no mogoče pa naslednjo zimo  bo kakšna možnost za user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
28.12.2007 13:32:54   
jana26
KU-KU

evo se nahitro oglasim in sporočim, da smo tudi pri nas že rodili in sicer 10.12.2007 se nam je rodil mali LUKA t: 3000 g in 50 cm

pa lepe praznike in srečno 2008!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?