mml
|
Jutro , samo da sem včeraj pojamrala, da slabo spim, je bilo danes ponoči dosti boljše, tako da očitno jamranje pomaga . Jaz bi še kar spala, samo Manca ni podobnega mnenja in je začela ob 7.30 zehat, zdaj si pa zmišluje katero risanko bi gledala, ker ji nobena ni všeč... benika dobro opravi na pregledu in jim lepo povej, da boš doma počakala na popadke, da bo šlo po tem v P hitreje lunca a te nespečnost daje, a je bila Pina že tako zgodaj pokonci? nalin bolj kot sama vrednost Hb je pomembno kako hitro ti Hb pade, če ti pada počasi, se ima telo čas navaditi, pri hitrem padcu pa ni tega časa in se zato počutiš dosti slabše in se zato G včasih odločijo za sprejem v bolnic, da nadomestijo žeelzo z infuzijo suzana izkušnje v P so pa odvisne od človeka do človeka, včasih imaš nesrečo in dobiš kombinacijo ljudi s katerimi ne moreč vspostaviti prave povezave, med tem ko je kdo drug z njimi strašno zadovoljen, tako da če si se odločila za SG ti akr poslušaj sebe in pojdi tja sonček balonček lepo praznovanje danes in držim pesti, da bodo izkušnje s CE porodnišnico tokrat boljše, te pa razumem, da si ne želiš nekam, kjer si imela slabe izkušnje , mene tudi ne bi vleklo tja... muzika saj toliko se pa spet ne dogaja...zadnje dni so bolj čestitke novopečenim mamicam in malo jamranja nas, ki še ostajamo do nadaljenga v enem kosu Jaz imam danes ob 10. pregled, vodo sem dala že včeraj, kar pomeni, da moram najprej počakati na CTG in upati, da bo pri volji za rogoviljenje in po tem upam, da bo moja G že začela z ambulanto, tako da bom čim prej na vrsti, ker sem varuški na pol obljubila, da pridem po Manco nekje do 12. Se beremo kasneje. katee, klepetka in še katera... dobro opravite na pregledu danes