|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Darila :(
27.12.2007 18:21:05   
Anonimen
Sicer nimam navade, da bi se cmerila na forumu, ampak tokrat mi je pa zavrelo. RES!

Tast in tašča sta nam domov prinesla darilo in SPET nič za malega. To se ponavlja že tri leta. Lani in predlani je bil izgovor, da se še ne zaveda, letos, ko stalno govori o Božičku, mu riše risbice, poje in piše pisma, pa je zmanjkalo izgovorov. In ker je očitno tast videl, da ni vse OK, je dal malemu 10 evrov, ker nista nič prinesla zanj. Kaj bi storili na mojem mestu? Bi bili modro tiho, bi jim kaj rekli? Mož je tiho, čeprav vidim, da ga muči, ampak jima nič ne reče. Ampak meni je to do konca primitivno. Že med letom malemu ne dasta NIČ, zaradi njune nezainteresiranosti je šel v vrtec, potem pa še ob taki priložnosti takole.

In skrajno butasto mi je, da ostali vnuki dobijo darila vedno ločeno ... Verjetno zato, da ne bi kdo videl, kaj so dobili. Pa mi je v končni fazi vseeno. Važno mi je, da mojemu ne dasta NIČ!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Darila :(
27.12.2007 18:25:51   
eya
Se pravi, da ostalim vnukom data, vašemu pa nič? Sta pa res čudna. Kakšno malenkost bi pa res lahko prinesla.

Mogoče pa bi delovalo, če bi jima povedala, kaj je od drugih vse dobil?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.12.2007 18:26:57   
Anonimen
Za drugič bi pa jaz kupila dartilo za otroka in jima ga dala v vrečo, ko bi prišla na vrata, da bi ga dala otroku. Škoda živcev, slabe volje in ne vem česa še zaradi takih stvari.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
27.12.2007 18:26:57   
Anonimen
Ne moreš nekoga prisiliti, da kupuje tvojemu otroku darilo, če tega ne želi.
Ne razumem kaj vam je toliko do daril? Ali je to res najpomembnejše?
Meni je prav slabo ko berem o teh darilih, ker danes človek sploh ni več pomemben, ampak je pomembno tisto kar da, oziroma kupi.Žalostno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.12.2007 18:27:19   
Anonimen
A drugim dasta, tvojemu otroku pa ne, ali kako?

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
27.12.2007 18:28:09   
Anonimen
Se strinjam s Kind Lady. Meni je pač najbolj važno to, da smo skupaj, in ne to, da dobimo darila..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.12.2007 18:32:03   
malecka
Ne moreš nekoga prisiliti, da kupuje tvojemu otroku darilo, če tega ne želi.

Točno tako. Sam je pa to čudno, če sem prav prebrala. Samo tvojega otroka ne obdarujetauser posted image al kako...

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.12.2007 18:44:21   
Anonimen
Spet ena, ki preveč pričakuje od drugih.user posted image  A vidva sta otroku rekla, da bodo stari starši prinesli darilo od božička ali kajuser posted image  Al je bilo to samo vajino razočaranje?

Pri nas namreč nosi samo Miklavž. Takrat smo mu povedali, da ko se bo zbudil bo dobil darilo (če bo priden sevedauser posted image ). In ta darila so od NAJU kupljena! Kar pa dobi od ostalih je le prijetno presenečenje. Po pravici povedano mene celo moti, ker kamorkoli gremo, vsak reče: A veš, da je Miklavž/Božiček/Dedek mraz nekaj pustil pri nas. In potem iz stotih koncev dobiva darila in se sprašuje, kako to, da ta Miklavž/Božiček/Dedek mraz pušča darila vsepovsod zanj.

(odgovor članu malecka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
27.12.2007 18:44:50   
Kepica83
Vsekakor se meni to ne zdi lepo. Kako lahko rečete da se vam to z darili zdi glupo. Imate svoje otročke? Ki se zavedajo božiča in namen božiča? Si predstavljate da vaš otroček cel nestrpen čaka dedija pa babico, ker upa da bo dobil kaj lepega? Pol pa nič? Pa jaz UMREM od žalosti če doživim tisti mali žalosten obrazek. Zato, ker nehče nemore za 3 eure na petrolu po poti kupit en mali autek? Vsi smo bili otroci in jaz se dobro zavedam kak sem jaz nestrpno čakala. Zato pa jaz vedno ko grem kam na obisk kjer imajo otroke vedno nekaj nesem zraven pa če zadnje eure vkup naškrabam. Jaz za 3 eure nem nič več bogata pa nič manj revna, kakšem mali sonček pa je tisti trenutek zelo vesel in samo to je pommbno.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.12.2007 18:46:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: al bina

Za drugič bi pa jaz kupila dartilo za otroka in jima ga dala v vrečo, ko bi prišla na vrata, da bi ga dala otroku. Škoda živcev, slabe volje in ne vem česa še zaradi takih stvari.

Nekak tako ja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
27.12.2007 18:48:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
zaradi njune nezainteresiranosti je šel v vrtec

Ta mi je tudi ena boljših.user posted image  WTF? Kaj ima njuna nezaineresiranost veze z vrtcem? A pričakujeta, da vama bosta merkala otroka ali kaj? Kaj pa tisti starši, katerih babice imajo še 15 let za delat (moja mami npr.)?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
27.12.2007 18:50:37   
Anonimen
Ja,Miniko, vendar morajo darila priti iz srca.Zakaj nekomu kupiti samo zato, ker se to spodobi.
Mislim, da tudi to ni prav, da otrokom obljubljamo:ta ti bo prinesel to, ta pa to.Otroci ne pričakujejo toliko kot starši.Se mi zdi, da so staršem darila bolj pomembna, otroci pa to vidijo od njih.
T

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.12.2007 18:51:15   
Anonimen
Miniko... Otrok mora doumeti, da za božička dobi LE eno darilo, in to od staršev... Če mu drugi želijo tudi kaj pokloniti, ok.. Če ne želijo tega, zakaj jih siliti? No, to je zgolj moje mišljenje...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
27.12.2007 18:51:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miniko
Vsi smo bili otroci in jaz se dobro zavedam kak sem jaz nestrpno čakala.

Ja, samo ti si bila od začetka vajena, da si pri babici dobila darila (tudi jaz sem bila taka). Ta otrok pa do sedaj še ni dobil nič. In kaj naj potem nestrpno čaka? Obisk babice in dedka ali kaj sta prinesla? Kaj ga bo bolj razveselilo?

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
27.12.2007 19:05:57   
Kepica83
No jaz od babice tudi nisem nikoli nič dobila.  Itak da staršem ni vseeno če babica pa dedek delata takšne razlike med vnuki. Jaz takih ljudi nerazumem! Ne zdi se mi prav. Vsekakor mora biti iz srca ampak če nimata vnučka toliko rada da ne dobi niti čokoladice to pa je žalostno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
27.12.2007 19:07:02   
Anonimen
Očitno morm mal pojasnit...

Najprej tisto z vrtcem... Lani je mojega merkala tašča, tast je še delal. Letos sta oba v pokoju in je šel mali v vrtec, ker bi rada čas zase. Bosta pa čuvala mlajšega vnuka user posted image .

Ja, ostali vnuki dobijo darila. Nikoli ne dobimo daril skupaj, ampak saj veste, da otroci sčvekajo ali pa se starši pohvalijo. Pa mi to sploh ni pomembno. Sem vesela, da vsaj oni niso razočarani.

In to ni moje razočaranje. Otrok pri 3 letih pač ve, da Božiček nosi darila. In piše pismo doma in za tete in za dedija in babi, tast in tašča pa niti ne vprašata niti ne kupita. In otrok sprašuje, jaz pa odgovarjam. In zgodilo se je točno tisto, kar je ena od vas opisala. Na mizi je bila vreča, mali je spraševal, kaj je notri in kaj je prinesel Božiček. In je tast rekel, ja, no, zanjga pa nisva nič notri dala in mu je potem dal 10 evrov. Pa še to samo zato, ker je mali zapel Zima bela.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
27.12.2007 19:09:10   
Anonimen
A tamalmu nista nič prinesla, vama pauser posted image

No jaz bi drug let sama kupla pa dala v vrečo, tako kot je albinca napisala. Pa bo mir.

Sta pa čudaška mal ta tvoja tast pa taščauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
27.12.2007 19:10:14   
Anonimen
ahaaa... In zakaj za druge ja, za tvojega ne? No, potem bi pa jaz v tem primeru tudi bila jezna... Naredi drugo leto tako, kot je napisala Al bina...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
27.12.2007 19:10:15   
Kepica83
Na mizi je bila vreča, mali je spraševal, kaj je notri in kaj je prinesel Božiček. In je tast rekel, ja, no, zanjga pa nisva nič notri dala in mu je potem dal 10 evrov. Pa še to samo zato, ker je mali zapel Zima bela.

user posted image  to pa me je sedaj tak z tira vrglo! A 10eurov mu je lahko dal za darilo pa ni bilo ne časa in ne denarjauser posted image

Jaz nebi bila tiho. Ziher da ne!user posted image  kje imata srce?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
27.12.2007 19:12:12   
Anonimen
Naslednjo leto ne bi vrat odprla in fertik. Če je vse to res tak ko praviš.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
27.12.2007 19:15:50   
Kepica83
Naslednjo leto ne bi vrat odprla in fertik. Če je vse to res tak ko praviš.

user posted image user posted image  Se strinjam! Jaz tudi ne.Če bi pozvonili bi rekla da nikoga ni doma pa fertikuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
27.12.2007 19:17:33   
Anonimen
Imate svoje otročke? Ki se zavedajo božiča in namen božiča?

A ti sploh veš kaj si napisala?
A ti sploh veš kaj je pomen Božiča?
HAAAAAAAALO
Božič NISO darila.

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
27.12.2007 19:17:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Očitno morm mal pojasnit...

In zgodilo se je točno tisto, kar je ena od vas opisala. Na mizi je bila vreča, mali je spraševal, kaj je notri in kaj je prinesel Božiček. In je tast rekel, ja, no, zanjga pa nisva nič notri dala in mu je potem dal 10 evrov. Pa še to samo zato, ker je mali zapel Zima bela.

No, očitno sta jima trn v peti, glede na to kako se obnašata do vaju. Jaz bi jima v tem primeru vrnila tudi tisto vrečko in denar in otroku razložila, da za nas pač ni daril, ker zgleda nismo bili dovolj pridni (poudarek na vsi, da ne bo otrok dobil občutka, da je samo on tisti tagrdi). Pa naj se potem onadva zagovarjata naprej pred otrokom.
Jaz od njih ne bi sprejela daril, če ne bi bilo za vse.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
27.12.2007 19:24:44   
Kepica83

A ti sploh veš kaj si napisala?
A ti sploh veš kaj je pomen Božiča?
HAAAAAAAALO
Božič NISO darila.

Jaz vem razloži pa ti otročeku da v polni vreči na mizi zanj ni ničesar. Pa da te vidim kako boš pol pametna!  Se pa strinjam z NATASO77, da tudi jaz nebi sprejela daril če nebi bilo za vse nas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
27.12.2007 19:28:41   
malecka
Jaz bi jima v tem primeru vrnila tudi tisto vrečko in denar in otroku razložila, da za nas pač ni daril, ker zgleda nismo bili dovolj pridni (poudarek na vsi, da ne bo otrok dobil občutka, da je samo on tisti tagrdi)

Točno tako, če ne morejo dati vsem darila ne bi rabili dati tudi meni....user posted image

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Klomifen!
Matejčika

V katerem poskusu ste zanosile po Klomifenu?

V prvem! (67%)

V drugem! (9%)

V tretjem! (5%)

V četrtem! (2%)

V petem! (1%)

Več kot petem! (16%)

Število vseh glasov: 424

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!