mml
|
Dan, a je pri vas tudi megla? Tukaj v LJ je sivo, mrzlo in zaspano... Jaz sem bila dopoldan po opravkih, po tem sem imela čvek obisk, tako da sem šele sedaj uspela prebrati, kaj je kaj novega na januarskem področju . Vidim, da večinoma še vztrajate v enem kosu s štirim koleni...upam, da tako ostane še nekaj dni..saj do janurja je še čsito malo dni . Razen da ponoči slabo spim, se še vedno počutim super, je pa očitno naš mali m nekej čisto zadaj v mojem trebuhu, ker niti pod razno ne smem dalj kot par minut ležat na hrbtu, ker mi takoj postane slabo, tudi levi bok ni najboljši, razen če sem nagnjena zalo naprej, tako da mi za spanje osten pretežno desni bok, takrat mi pa očitno z glavo pritiska na mehur, tako da moram kar naprej na stranišče , tako da se moje noči že prilagajajo drugemu ritmu...Jutri imam pregled pri G, danes sem že šla dat urin, da se ne bom jutri mudila še s tem, tako da računam, da če sem naročena ob 10., da bom nekej do 12. gotova, ker je varuška prosila, če lahko prej pridem pa Manco, da bo lahko šla še po nakupih...saj jo razumem, da z Manco ne more ravno v miru nakupovati katee želim ti uspešen ponovitveni sadni dan in čim manj otekanja klepetka zdaj kar lepo počakaj na naslednje leto, če si že tako dolgo čakala sonček in suzana očitno je nakaj v zraku tam v vašem koncu, da imata obe tako intenzivne lažne popadke, upam, da bo porod zato toliko lažji lunca mene vedno skrbi, kadar je Manca čisto tiho, takrat prav gotovo počne kakšno veliko neumnost , so pa pri nas flumastri in voščenke pod nadzorom, ker tudi tele pralne zadeve niso čisto 100% pralne...ali sem pa jaz smotana, kar se pranja tiče Nič grem lenarit, ker bo treba kmalo po našo skodrano energetsko bombico in po tem spet ne bo možnosti za poelžavanje Lepo lenarite