|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
26.12.2007 21:17:20   
urssyy
Nana tudi jaz ti želim vso srečo jutri, da hitro mine in da ti bo čimprej lepo v objemu s tvojim user posted image  in  user posted image . Pošiljam ti user posted image user posted image user posted image za  srečo!

Klepetka tudi ti nam odhajaš v petek v Rim. Izkoristi jutrišnji dan čim lepše in tudi tebi želim vso srečo user posted image user posted image user posted image .

Govorila sem z malo pikico in pravi, da ji je ob 15.00 odtekla voda ter je takoj odhitela v P. Dobila je umetne popadke in do 21.00 je poskušala rodit po naravni poti. Nakar so ugotovili, da ima mali korenjak popkovino ovito okoli vratu in opravili so ji carski rez. Na svet je privekal Gašper velik 51 cm in težak 3500 g.  Danes se počuti že bolje in vas vse tukaj lepo pozdravlja. Več vam bo sporočila sama ko se vrne iz P. v družbi svojega novega princa Gašperja in svojega dragega.

Lepo pančkajte, mirno noč vsem! 

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
26.12.2007 21:19:28   
katee
vaney: te popolnoma razumem. Je meni moj to isto naredil prejšnji vikend v soboto in se do ponedeljka nisem z njim pogovarjala user posted image . Sedaj se temu smejim, ampak takrat bi ga pa pred vrata postavila.

nana: še malo. Joj, cel dan že mislim nate, pa na to, da boš jutri držala user posted image  v rokah. Mirno noč ti želim, jutri pa dobro opravi!

limma: sej slikce sem si "sposodila" pri letošnjih januarčicah. Upam, da ni s tem nič narobe, ker drugače pa ne znam tega delat.

No, lepo se imejte. Jaz se grem malo stiskat s svojim user posted image , ker ga spet ne bo dovolj na razpolago (mora še ful delat pred novim letom), jutri se pa spet tipkamo!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
26.12.2007 21:22:13   
katee
user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320g, 45 cm

user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460g, 43 cm  
TEA
1350g, 40 cm

user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720g, 48 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875g, 42 cm

user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570g, 50 cm
 user posted image

24.12. piškamiška (PDP 16.1.)
dva FANTKA

user posted image

25.12. mala pikica (PDP 4.1.)
GAŠPER
3500g, 51 cm
 user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
26.12.2007 21:34:48   
SuzanaKK
Ja tako kot katee, se tudi jaz poslavljam za danes. Želim si predvsem mirno noč, malemu pa sem rekla, naj zdrži še ta teden, upam, da bo priden in me bo ubogal. Pravkar ima spet enega od svojih žurov, tako da mi trebuh nateguje v vse smeri.

Vsem sonosečkam želim sladek spanec in čim manj obiskov wc-ja. Benika, hvala za lepe želje, samo ne smem še iti rodit, ker je klepetka prej na vrstiuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
   Januarčice 08-2.del
26.12.2007 21:56:20   
karatina
Pozdravljene.

Se čisto na hitro javim.

Hvala vsem za čestitke in lepe želje.

Sva danes prinesla najin zakladek domov in smo še čisto v user posted image .

user posted image user posted image user posted image  Čestitke tudi vsem ostalimo novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image

Kako na hitro se je naše dete odločilo priti na svet pa jutri user posted image .

Uf, bom  potrebovala časa, da vas preberem za nazaj, klepetuljice user posted image .

Nočko, nočko

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
   [Brisano sporočilo]
26.12.2007 23:07:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu karatina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1981
27.12.2007 7:03:08   
TRIŠ

mala pikica
čestiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitam lep datum si izbrala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Očitno se je začelo zdej bo vsak dan ena user posted image user posted image user posted image user posted image
katee kdor zna zna user posted image user posted image

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
27.12.2007 7:31:05   
Lunca1
samo toliko da vam zaželim dobro jutro

Jaz sem pa že navsezgodaj nekaj našpičena, ker je tamala že fino štrihala s flumastri po mizi in svojih oblačilih. Sem mojega fehtala, če jo lahko malo popazi, da dam samo nekaj prat in evo rezultata. glavno da ima svoj kofe in časopis.user posted image  Je rekel, saj so pralni. Ja itak, mami pa potem vse fleke naprej drgne. Aja pa še tamala ima tak zdrav kašelj, moj pa popoldne spet poslovno kosilo.

Bo že boljš. Najbolje da si naredim še en čaj.user posted image  Drugače sem pa pokonci že od 4h.user posted image  

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
27.12.2007 8:04:52   
Lunca1
Kje ste vse, a ste šle že vse rodit?user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
27.12.2007 8:12:16   
dašabina
<Ne, ene še strašimo 2 v 1 in nič ne kaže, glede na PDP je itak prezgodaj.

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
   [Brisano sporočilo]
27.12.2007 8:37:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dašabina)
  Neposredna povezava do sporočila: 1986
27.12.2007 9:17:58   
klepetka
jutro

tudi jaz samo na hitro
Včeraj smo šli v Lj ,smo se šli malo sprehajat po stari Lj,pa sem mislila ,da bom mogla že kar v P ostat.Tako vse dol tiščalo.Ampak ne ,jaz se ne dam.user posted image Danes ,po prespani noči ko top,spet ko t da ni blo nič ,vse po staremuser posted image

suzanaKK ,ja glede lažnih popadkov je dr. mene takole potolažilauser posted image ,ampak kaj čmo.

urssyy,saj še ne vem ,če grem v petek rodit zares,samo tolk sem napisala ,ker zdaj so pa že eni  štirje petki minili ,ko me je G podila rodit.user posted image .Imam pa jutri pregled in da vidimo kako zadeve stojijo.
Sicer glede na seznam bi res jaz mogla biti prva na vrsti ,samo drugi otročki očitno  ne upoštevajo vrstnega reda in kar prehitevajo user posted image

nana35,drži se ,danes je tvoj danuser posted image .Mislimo nate.

karatina ,kako lepo da ste s princesko že  domauser posted image .Prav nestrpno prićakujemo porodno zgodbo in kakšno slikico

nalin,o kako dobro vem ,kaj si preživljala ponoči.Bodo tile naš iotroci ko medvedki prišli na svet ,glede na intenzivnost tele zgageuser posted image

Lunca
,točno vem kaj si podoživljala danes zjutraj ,verjemi.SSamo bodi vesela ,da  so bili flomastri pralni,ker men je tamali enkart pred časom z alkoholnim flomastrom vse tako lepo unikatno porisaluser posted image ..Ti povem da sem se kar penila od jeze.Od takrat je alkoholni flomaster zmeraj na varni višini.Aja ,.pa ko sem ga vprašala zakaj ravno s črnim  poleg miljon flomastrov drugih barv,mi je odgovoril da zato ,ker ta najbolj dišiuser posted image .Pol se pa dajuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
27.12.2007 9:42:45   
Lunca1
Klepetka si me nasmejala. No meni se je pa enkrat umazala s piši briši flomastrom. ga ne dobiš več dol z oblačil - in to po čisto novi beli majici.user posted image  Me je izučilo, da dela samo še pod kontrolo, no danes je pa še ta odpovedala.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
27.12.2007 9:55:55   
klepetka
ja ,tudi kontrola odpove ja,tudi pri nas.Znajo presenetiti tile tamali.

Pri nas se tamali živi dan ni spomnil ,da bi risal po zidu.No,in ko smo lani belili,je prvi dan na sveže pobeljeno  z barvicami počečkal po zidu v ot.sobi.Samo takrat in potem nikoli več.Ne prej ne potem ,ampa ksam oprvi dan.Res ne vem ,od kje m u  ideja,da se bo spravil na ziduser posted image Ma sem bila jezna.Sem potem dol radirala ,pa barve so pralne na zidu,amapk vzorec je pa še danes gor.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
27.12.2007 9:55:57   
puri
Nana,....vse mislimo nate in držimo pesti,.....upam, da boš čim prej sporočila veselo novičkouser posted image

Klepetka,....ti boš pa tudi kmalu na vrsti,...prav dolgo se sigurno ne more več vlečtuser posted image

Karatina
,...lepo, da ste sedaj končno vsi skupaj domauser posted image ,...ko boš imela pa kaj več časa, pa še kaj napišiuser posted image

Drugače pri meni nič novega,....lažni popadki, tako kot vsak dan,..edino ponoči me je zbudil res en zelo močan popadek,...vsako noč je nekaj, da mislim, da bo šlo že zares.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
27.12.2007 9:56:13   
katee
Dobro jutro srečke nosečke!

OOO jaz sem si pa danes privoščila spanca do 9.30. Saj nisem mogla verjeti svojim očem, ko sem pogledala na uro. Je imel moj user posted image  uro naštimano že ob 7, ker je moral iti še na servis z avtom, jaz sem pa potegnila user posted image . Saj je prav, sedaj si še lahko privoščim, potem tega ne bo več.

Me je pa križ včeraj cel dan tako bolel, da sem jokala, ker nisem vedela, kaj narediti. Groza. Tako me še nikoli ni bolel. No, danes je že bolje.

Aja, danes imam zopet sadni dan. Jaz sem pravi mazohist. Moram še danes zdržati, ker mi je dva dni nazaj ful pomagalo. Če bo kriza, si bom pa eno zeleno solato naredila - brez soli user posted image . Ampak zeljnice pa ne mislim več piti.

karatina: uživaj sedaj doma s princesko.

nana: verjetno ti že pestvaš svojega Klemna.

lunca in klepetka: kaj naj vama rečem, prav smejala sem se vajinim otročkom, kako so prefrigani. Jaz sem tud zelo rada na steno risala, ko sem bila mala, pa smo potem morali vse belit oz. smo dali tapete čez.

Lep dan vam želim, sedaj si grem eno user posted image  narest, potem pa s user posted image  malo ven. Uživajte

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
27.12.2007 9:57:46   
klepetka
ja ,res je puri ,se tudi meni  dozdeva ,da nas je zdajle enih par kandidatk čisto resnih za v Rim(poleg mene še ti in suzanaKK,pa še kakšna)

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
27.12.2007 9:59:47   
klepetka
katee,saj je res smešno ,ko se bere i n ko pomislim  za nazaj,amapk verjemi ,da takrat sem pa mislila da bom eksplodirala od jeze.user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
27.12.2007 10:23:58   
katee
klepetka: ti verjamem, da si bila besna kot user posted image . Sej bi bila jaz tudi, če bi mi nekdo porisal sveže pobeljene stene!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
27.12.2007 10:27:47   
SuzanaKK
Dobro jutro ženske, no zame je že kar dober dan. Sem jo prisopihala ob 7:20 v čisto prazen ZD, samo pred vrati moje G. že gužva taka, da te kap. Na ctg-ju nič novega, mi je pa zanimivo, kako se moja maternica odloči, da bo ravno tistih 25 min. mirovala, potem pa itak, ko pridem ven, kontrakcije 100 na uro. Danes sem imela še pregled, ker imam SPET vnetjeuser posted image . Sem zatežila s tem streptokokom b, tako da je vzela bris in pogledala pod mikroskopom, ampak na srečo ni bakterijsko, ampak glivično. Sem spet dobila en paketek canestena, mi je pa svetovala nakup vaginet Cicatridina, ki niso na recept, ampak so baje super za ta ponavljajoča glivična obolenja. Mi je pa zagotovila, da se bo stanje po porodu izboljšalo, da je nosečnost pač stanje, kjer glivice kvasovke pridejo na svoj račun. Drugače pa je maqli z glavo navzdol, MV zmehčan, skrajšan, nekaj je že delno prehodno (nisem čisto razumela), tako da lahko samo čakam. Rok imam čez en teden, takrat pridem spet na ctg, če ne bom že v P.
Karatina, dobrodošla doma, pa res, če boš utegnila, daj nam napiši porodno zgodbo in kako slikico prilimaj.
Nana, mislimo nate!!!!
Klepetka in lunca, da jaz raje ne govorim, kako "pridkan" otroček sem bilauser posted image . Je mama živce zgubljala z mano. Ena od stvari, ki sem jo oboževala, je bila, da kakor je obrnila hrbet, sem ji zvlekla lonce iz predala, vzela kuhalnico in igrala bobneuser posted image . Pa nič nisem hotela jesti, razen pečenih jajčk, skratka naporen otrok.
Nič, morem iti malo počivat, ker sem že od 4-ih pokonci. Se zadnji teden zbudim in sem čisto prepotena, zraven me pa zebe. Joj, ti hormoni!!!
Se tipkamo kasneje.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
27.12.2007 10:29:41   
vaney
dobro jutro.

za mano je še ena noč z 10h spanja. kako je to fajn, ampak bo veselja kmalu konec.user posted image

se mi pa zdi, da je tukaj ratalo kar malo zatišje. ne vem, ali so glavne klepetelju že vse šle rodit ali smo se pa ostale polenile, ker že vse nestrpno čakamo (no, jaz imam še malo časa). se mi zdi, da sem kakšen teden nazaj komaj dohajala z branjem, zdaj pa nimam kaj brat. pa saj, kot pravim, bomo tudi me kmalu potihnile vsaj za kakšen danuser posted image

moja jutranja doza čokolešnika je že pospravljena na varnem user posted image , zdaj grem pa še malo pospravit, ker greva mogoče popoldne v kino (sem bila včeraj tako žalostna, ko je user posted image  prišel domov, da bo probal nadoknadit danesuser posted image ). bomo videli.

želim vam lep dan se in se beremo kasneje.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
27.12.2007 10:39:49   
katee
suzana: lepo, da si še med nami. Sem mislila, da te bodo kar v P poslalai, glede na tvoje lažne popadke. Se je tudi meni ponoči zdelo, da mi trebuh ful otrdeva, ampak bolelo me ni nič. Pa če dobro pomislim, se moj user posted image  danes še nič ni premikal. Grem mu srčka poslušat.

vaney: ne pretiravaj s pospravljanjem, naj se ti tvoj dragi odkupi. Pa uživajta v kinu.

Jaz grem pa sedaj k staršem, ker sosedje zopet vrtajo v steno. Ne morem verjeti, da garsonjerco (pa ne vem, če ima kaj več kot 30m2) rihtajo že neverjetnih 7 tednov user posted image !

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
27.12.2007 10:39:59   
Lunca1
Katee saj to sploh ni bilo najhujše kar je do sedaj naredila. Enkrat je bila sama v sobi, midva sva pa zadremala v dnevni. Potem pa pride ven brez hlač in reče da je bila lumpa.user posted image user posted image  In gre moj pogledat in čist ponori. Na postelji je dala dol pokakano plenico, se polulala na posteljo in na tla. Vzela je eno posodo, ki jo imamo drugače za vodo, jo noter dobro namazala z Bubchen Wundschutzcreme (tiste ki jo imate veste, da gre zelo težko dol in ostane na ritki do naslednjega previjanjauser posted image ), noter nametala kakce, pa krede. Po steni je seveda s kredami tud naredila pravo umetnijo, jo tudi namazala z isto kremo. Naj povem da je bilo gor toliko kreme, da je kreda stala v njej na steni. Ja ni kaj so izvirni tile naši malčki.user posted image user posted image  Saj zdaj se lahko smejem, takrat mi pa sploh ni bilo do smeha.user posted image  Aja pa tele barvne krede tudi težko dol spraviš s stene.

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
27.12.2007 10:45:24   
klepetka
Lunca 1,user posted image user posted image kolk sem se zdaj nasmejala.Samo ko pa pomislim na tisto bubchenovo kremo,me pa ves smeh mineuser posted image .Naš se je enkart temeljito namazal po obrazu(in seveda daleč naokrog,po sebi in okolici ;če je porabil cel o,potem veš kolk je bilo za drgnit ,ker je zelo velika škatla),kako zelo lahko gre dol pa rajš ne biuser posted image user posted image .ojej ,ko takole  obujam spomine,ugotavljam da je bila tavelika pravi angleček proti njemu

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
27.12.2007 10:47:00   
Sunny Morning
Dobro "jutro" souser posted image .
Se javljam še 2 v 1. Po dolgem času ena dokaj dobro prespana noč. Samo en obisk WC-ja in en Rupurut.user posted image  Zato pa bom zdaj že drugega požvečila kar sem se zbudila. Sploh ne vem več kaj naj jem, da me bo zgaga manj matrala. Se pa itak približuje dan D, tako da bo kmalu vsega konec.

klepetka mene tudi vse dol tišči, tako da imam včasih občutek, da mi bo trebuh pristal na kolenih, če vstanem.user posted image  Tolažimo se s tem, da smo vse bliže cilju.

IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK
Na ctg-ju nič novega, mi je pa zanimivo, kako se moja maternica odloči, da bo ravno tistih 25 min. mirovala, potem pa itak, ko pridem ven, kontrakcije 100 na uro.

Pri meni je pa ravno obratno. Na CTG-ju se user posted image čisto otrga in se premika kot zmešana, popadki se pa kar vrstijo. Me samo odklopijo in se vse skupaj neha. Noro.

Sva bila pa včeraj pri enih prijateljih in sem se spet toliko nasmejala. Je bilo ful smeha na moj porod in kaj bo moj počel. Bodo šli kar vsi z mano in se bomo tam skupinsko smejali. Sem si mislila, ja vi se boste smejali, meni pa ne bo do smeha, ko bo mala melona lezla ven.user posted image

So pa naše januarčice do sedaj kar veliko rojevale s CR, ali se samo meni zdi? Važno, da se je pri vseh dobro končalo.

karatina vi se zdaj pa kar lepo crkljajte. Ti kar zavidamo in komaj čakamo na naše user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?