|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
27.12.2007 12:54:56   
Anonimen
Jaz sem tudi tu...
user posted image

Sam jst sem bolj občasno tu gor, ker morm malega dat spat, skuhat, pojest, pol imam par minutk še časa za RR, potem se pa že on zbudi... pa skcija, dokler zopet ne pade dol in zaspi.

Ledenka, mi smo za praznike bili zelo aktivni, ker sem ravno te dni imela O. Je bila kr 2-3 dni prezgodnja, al pa se je sam men zdelo. Bomo videli.

Kahlo, tebi pa še tu hvala!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.12.2007 13:03:12   
Anonimen
evp, tudi jst sem tu
Krvavica se že peče, zelje je pa tud skuhano tako da... sam pojest ga bom še morala, ker sem že lačna.
Swej bom še pisala kej, sam kolk pa ne vem... smo vse še bolj praznične... ne vem kahlo, kwa ti delaš tam v službi. a si sama? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.12.2007 13:07:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gantar
e vem kahlo, kwa ti delaš tam v službi. a si sama? user posted image  user posted image  user posted image

Nekako takole, ane?! user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.12.2007 13:38:24   
KAHLO
Enanobena......šment....veš da ne moram videt jaz te slikice dajte opisat!!!

Drgače pa zgleda takole jaz šef pa še en....to je to............nobenga klica nič.............. niente nadaaaaaaaaaaaaaa.....tuga sto na uro......pol po praznikih bo pa norišnica....................no je pa dejstvo da še lahko tlko bl z vami čvekam da me le šef ne dobi zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.12.2007 13:41:44   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image heckeuser posted image user posted image user posted image , zdej se že kar nekaj minut ni ogasila, očitno se "dela busy!"user posted image user posted image  Lepo, da ste se mal uklople, jaz sem zdele zavitek skup zmetala in dala pečt...sedaj pa samo še čakam, da moj dragi iz službe pride!! pol pa še jaz pobegnem!!user posted image user posted image  Sej se hecam!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.12.2007 13:50:41   
murkica
Ja KAHLO kar pazi, da se  te šef en preseneti in te bo za ušesa, k po forumu skačeš.user posted image user posted image user posted image
Dons je res tuga. Sicer imam jaz danes še kar veliko za delat ampak sem nekako že v temu prazničnem vzdušju in se mi dan tako vleče, da se mi bo utrgalo. No saj še dva dni potem sem pa spet ene par dni frej.

Bodite pridne. Jaz moram še mal oddelat potem pa šibam domov. Grem hitro, preden tudi moj šef mene za ušesa. user posted image user posted image user posted image

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.12.2007 13:53:52   
oktavija
Dan!

Tudi moj user posted image  je prišeluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , tako da me prosim upišite na seznam 26.01.2008, ko je res ne pričakujem!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.12.2007 14:01:54   
KAHLO
Murkica .....mam tako taktiko..oz. hitre reflekse in sam klik pa forum zgine z ekrana...on si pa verjetno misli, lej to našo...sam tipka pa klika.....kaj je pridna k ma tlko delauser posted image

Jazzzi.....kaken zavitek...nič sladkega življenja....sam zele pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.12.2007 14:03:04   
KAHLO
oktavija nič preveč jokat...............kaj bo šele januarja veselo...pa še na kupu sva....boš vidla kaj bova veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.12.2007 14:03:14   
pufika
ooooojla!!!!

joj punce končno mi je ratal prit na inetrnet, bla sva brez odkar sva prišla iz Avstrije, v ponedeljek se pa še nobenemu od telekomovcev ni dalo delati user posted image user posted image   zdej upam, da bo delalo...

kak ste kaj? glih nimam miru, ker sta že tašča pa tast doma..user posted image mah če to ni...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
27.12.2007 14:05:00   
KAHLO

user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
xx.01. - mapa
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
01.01. - mapa
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
04.01. - freja
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
05.01. - Lučka25
06.01. - Hator
07.01. - Andromeda
07.01. - zarja28
07.01. - Tiki55
08.01. - metir
08.01. - ETAN
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
12.01. - maska
12.01. - METULJ1 
13.01. - medika 13
14.01. - Arual
15.01. - lidija_21
16.01. - Teni RR
17.01. - *Pikyca*
17.01. - bučkabb
18.01. - trinty22
20.01. - Muca83
20.01. - varci
20.01. - sandra74
21.01. - stunfek
21.01. - andre3a
23.01. - ajat
24.01. - Acjom1
25.01. - naja***
26.01. - Oktavija
27.01. - jabi babi 
29.01. - KAHLO 

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic
  • gantar - bejž nazaj med borke ----KAHLOuser posted image
  • vita80
  • naja***      
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER .......... 17,8% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26% - Erin, nicnic
27% - oktavija

28% - EnaNobena
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
27.12.2007 14:06:03   
KAHLO
PUFIKA IS HOMEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
27.12.2007 14:14:04   
Anonimen
Pufika
user posted image

Oktavija
user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
27.12.2007 14:14:30   
jazzz27
oo, oktavija, dobrodošla!! Ti maš zdej možnost, da jo nadereš, pa ji kar povej, da ne rabi več na obisk hodt!!! Zdej se bomo pa skup borile k tigrice, sej počasi se december končuje in se sezona januarja začne z novim letom, kaj ni to lepo??!!  December ni bil glih mesec uspehov, se je un tam gori že mal utrudu k je mogu tolk dojenčkov dat v trebuščke in na svet! Ma januarja pa začne s polno paro!! Upam, da nima praznikov 1. in 2. tako k mi, drgač pr men ne bo nč!user posted image

pufika, a ti boš mela tud tašča dan danes?user posted image user posted image user posted image  Kar kakšno poučno lekcijo daj, če ne bo mira!!user posted image user posted image

KAHLCA, k ti misliš, da je pa od zelja kaj energije??!! Mora bit vsaj še kaj zraven!!user posted image user posted image  Kakšen kos mesa!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rodila se bo legenda! :)

Imamo jo!! Ime mu je Boris.

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
27.12.2007 14:22:12   
KAHLO
jaziiiiiiiiiiii pol pa falat "kos" dobrega mesa na mizo......ne pa ZAVITEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
27.12.2007 14:24:53   
Anonimen
Mah, kakšno meso, kakšen zavitek in zelje... kruh je zakon!user posted image user posted image user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil EnaNobena -- 27.12.2007 14:26:59 >

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
27.12.2007 14:30:10   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

jaziiiiiiiiiiii pol pa falat "kos" dobrega mesa na mizo......ne pa ZAVITEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kam neki na mizo!!user posted image user posted image  Kos dobrega, trdega mesa v pojstlo in v kuho!!! Da se s kuhanjem omehča!!user posted image user posted image user posted image  Ga denstaš dokler ne rata mehek!!!user posted image user posted image user posted image

JAO, EnaNobena, ko bi kahlca tole štručko vidla!! bo spet od soseda kabel vlekla!!user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
27.12.2007 14:40:21   
KAHLO
pa dajte no..........jaz bi tud te slikice gledalauser posted image user posted image user posted image user posted image

no ja mogoče pa bolše da ne ...k sem že lačna k volk!!!!!!!
mah tud na mizi lahko zmehčaš meso...sam da ga dobro pretolčešuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
27.12.2007 14:43:58   
oktavija

oktavija nič preveč jokat...............kaj bo šele januarja veselo...pa še na kupu sva....boš vidla kaj bova veseliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image  Ja res upam da bo bolj veselo kot ta mesec, Kahla držim te za besedo!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
27.12.2007 14:43:59   
jazzz27
aaauuu, kr s kladvoh, ha? user posted image user posted image user posted image user posted image  ja, da tole moj tamicen prebere ga ne najdem več!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Dejmo mal lepš govort, k res ne bo več lune viduuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
27.12.2007 15:20:09   
KAHLO
evo pa so mi šiht podalšali....moram čakat na en nujen klic....ampak....kdo se bi sekiral...itak ste ve tukaj z mano...do 16.00 pol pauser posted image user posted image user posted image jazzz........me je strah tvojih groženj, da boš vse user posted image user posted image user posted image user posted image populila tam z une instalacije...

Ma valda oktvaija, boš vidla.....me bomo odprle september al pa oktober veselih user posted image ...če bi odprle skupaj septem. bi blo špica....da ga bomo naprej skupaj vse biksale....a je tako punceuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
27.12.2007 15:24:19   
Anonimen
....da ga bomo naprej skupaj vse biksale....

Seveda da ga bomo.user posted image In upam pa da ti tvoj šefe zrihta računalnik, da boš lahko slikce gledala.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
27.12.2007 15:25:53   
skrivnost
Pozdravcke se v imenu navijacic!

ajat, andre3a, Arual, gantar, KAHLO, jabi babi, jazzz27 in ostale borke  - navijam za vse vas!!!!

bučkabb  - dobrodošla med borkami! res ti želim, da čimprej zagledaš user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem navijat za vaše user posted image user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
27.12.2007 15:34:18   
KAHLO
mah nič nebo od mojga šefeta...lih ni nek rač. tip.....pa še to kar mamo je njemu španska vas....tak da nekega upanja niuser posted image user posted image user posted image

skrivnost....hvala za tvoje navijaštvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
27.12.2007 15:42:02   
ledenka
mate se kar prednovoletne teme user posted image  alko pa instalacije, da ol tem, kak se dela tatarc, niti ne govorim user posted image user posted image user posted image  sploh pr tazadnjem sem se nasmejala, da je joj user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.