|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
28.12.2007 10:43:39   
pufika
ni panike gantar, jest zmer pravm da je vsak nasvet za kej dobr...ampak resno bi vprašala, ker jaz biti pač neuk človek... a se dajo te blazinice dobit za noge gret al kuko, a jih dobim v športni trgovini (jest sm tud zmrzavček, sploh noge mam zmer mrzle)...
pa valda da te v rit  zebe če maš bundo odspod pa nč...user posted image user posted image user posted image dolge gate pa gas...user posted image user posted image če maš šanso mej povštrček sabo, al pa si jo preden greš ven ful pregrej, pa ful debele žabe gor pa žametke...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
28.12.2007 10:53:21   
oktavija
Draga deklata hvala za podporo in vse objemčke!!!user posted image user posted image user posted image
Zdaj vas za 10 dni zapuščam grem na počitnice tašči in tastu v tujino, kjer ne bo računalnika!user posted image user posted image
Lepo se imejte, uživajte v življenju, in lepo praznujte novo leto!
V januarju 2008 pa bomo zagotovo vse rozike!!!user posted image user posted image   

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pufika)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
28.12.2007 10:59:15   
ledenka
oktavija, lepo se imej user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
28.12.2007 11:07:40   
KAHLO
oktavija uživaj..........pa hitro se vrniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene pa ponavadi najraje po ledvičkah pa tud v nogice zebe.......jaz moram zmeraj met spodnjo majco....pa zdaj v zimi ni šans da imam tange...moja ritka mora bit pokrita in tud na toplem....sploh ne razumem punc k majo une kratke bundice pa jim ledvičke pa križek ven gleda kako lahko šetajo v takem mrazu...vsaka jim častuser posted image user posted image jaz sem čist po stari mami....zavita do ušesuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
28.12.2007 11:08:36   
pufika
prijetno praznovanje oktavia... pa user posted image user posted image za srečno pot...če potrebujeta kak film za kamuflažo ko bosta pri tastu in tašči javiuser posted image user posted image
se  slišimo na raporti upam da vse že user posted image ..

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
28.12.2007 11:11:36   
jabi babi
hvala jezzz27 da si me dala na seznam in tudi datum je ok.sej ti že vse obvladaš kajne....lp

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1406
28.12.2007 11:12:34   
ledenka
kaj ste vse zmrzljivke user posted image  pa sej sploh ni tak mraz tule user posted image  se je treba znat oblect, p[a je user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
28.12.2007 11:15:21   
KAHLO
thja, jaz si nadatnem najlonke štunfe, hot pantys (če jim lahko tako rečem) spodno majco zatlačeno v tote pantyise, dolge rokave pa še kaj čes pa montlček pa debel volnen šal pa usjene rokavičke pa škorne.....pa je lih za skoz pridetuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
28.12.2007 11:32:59   
Erin
 klepetulce moje, kolk ste že naklepetale....
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
28.12.2007 11:37:28   
Anonimen
KAHLO... Kapljice 31 so od Just-a. se sam namažeš (pa ful smrdijo al pa ful dišijo, odvisno, kolk si občutljiva). Ne dobi se pa jih v lekarni. Je tako kot avon al pa tupperware. user posted image  A pa še česen si dej gor. Včasih pa tud med pomaga. Sam ne se smejat. Če imaš velik mozolj, ful med pomaga, ker gnoj ven potegne. user posted image  user posted image  user posted image
pufika... tiste blazinice so tud za v stopala... kjer te zebe. Ponavadi jih imajo res alpinisti pozimi. Po moje se dobi v kaki športni trgovini. Ne vem pa ziher. So pa sicer videti zelo smešne. Najprej jih skuhaš, pol pa neki prtisneš, da se aktivirajo (dajo toploto)... nekaj podobnega. Jst, k sem prvič to vidla, sem se ful nasmejala. Sem si rekla Tv Shop. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Pa ni res. So koristne za zimske športe. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
28.12.2007 11:43:08   
KAHLO
o erinčka naša nosčka pozdravljena upam, da se imaš vredu in tvoja pikica tudi lepo praznujta zdrs v novo letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

gantar...ti si pa ki lekarna moje ome.....user posted image user posted image o.k pol do teh kapljic ne bom prišla...ostane mi še samo česen...ampak če to sprobam...me moj še pogledat ne bo hotel, kaj le da bi se približaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image full ne mara vonja po česnu....to še ga moram navadit...k jaz solate brez česna, rib brez česna....česen, česen...jaz obožujem česenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1411
28.12.2007 11:45:24   
ledenka
KAHLO, pa propolis tud pomaga user posted image  to dobis pa povsod, najboljsi je tisti v spreju, da nimas pretirane packarije

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1412
28.12.2007 11:51:27   
KAHLO
ledenka ta propolis pa peče k sto hudičev.....meni so ga včasih na kake rane mazali oz. jih razkuževali k sem bila mala...je peklo k sto hudiiiiiiiiiiiiiičovuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1413
28.12.2007 12:03:36   
Anonimen
KAHLO... sej mora pečt. tud česen peče in tud kapljice 31 pečejo. Tako da... na propolis sem čist pozabila. Hvala ledenka, k si ji to predlagala. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1414
28.12.2007 12:06:19   
KAHLO
no za vse moje opekline na zgornji čobiki (ustnici)....bosta krivi gantar in ledenkauser posted image user posted image user posted image user posted image tak da če se vama danes zvečer ornk kolcne.....vedita da sem to jaz....k se s opeklinami spominjam vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
28.12.2007 12:07:18   
KAHLO
pa kje pr hudiču je danes jazzzziiiiiiiiii!?!?!?!?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1416
28.12.2007 12:11:13   
ledenka
ce pece, pol deluje user posted image  kaj pa tisto mazilo, ki ga dobis v lekarni - virolex al neki takega user posted image  posebej za herpes. mogoce je to najboljse, da si ne zapacas se bolj.

pa ste res zmrzljivke user posted image  men se ni dost hladno, da bi stunfe nosla pod hlacami user posted image  ker mi je to totalno user posted image  vse me skos srbi user posted image  mam pa tople cevlje in debel plasc user posted image  pa nujno kapo, brez tega ne gre user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
28.12.2007 12:38:27   
Anonimen
Sej, virolex sem ji že predlagala, pa je kahlo kar preslišala. Sej ne pomaga takoj, sam prej se vse posuši, glede na to, da ga že ima (herpes namreč) user posted image  user posted image  user posted image . KAHLO, kar boš danes nase dala, bo le posušilo. Pa prej bo izginilo. Danes pa 100% ne bo dobro. user posted image  

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1418
28.12.2007 13:32:50   
KAHLO
bom danes kupla v lekarni ta virolex...nisem preslišala....., drgače jaz namreč v avstriji kupujem zdravila..za herpes kupimi zovirax....mi full pomaga....sam mi ga je zmanjkalo...preden pa mi ga naši iz štajerja posredujejo bo pa moj ocvirk prerastel oz...se preselil še kam drugam..aaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image
Tako da.....virolex nabavim .....pa verjetno bom še kaj za imunski sistem....k se moram pozdravit in to najkasneje do 1. 1. 2008, ker pol se bova user posted image k norčkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
28.12.2007 13:38:23   
Anonimen
Kahlo, enim se v nosečnosti spusti herpes... vprašaj Jančiko, mislim, da je ona tako sploh posumila, da je noseča. Hmmm, mogoče bi pa že kaj prej kupila test kot ko ti bo zamujala 5 dni? No, mene vsekakor daje firbec.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 1420
28.12.2007 13:39:25   
matt
oj, ugotavljam da je tule med januarkami precej veselo... zato se vam pridružujem, v ne-čakanju 18.1.08...
pa naj bo veselo naprej....vsem želim da se bo v novem letu user posted image prijelo ...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
28.12.2007 13:41:15   
KAHLO
Enanobena.....da bi bila jaz noseča nisem lih prepričana....bi bla full vesela...ampak glede na to da sva z mojim picekom zvedela da je v najinem primeru dovolj da počakava eno tečko in lahko začneva delat na user posted image , in da sva to zvedela točno na dan O....sicer sva smuknila pod oddejo in svoje nardila....ampak pred tem sva pa full pazila....po O ju pa itak ni šans da zanosima....je verjetnost da sem nosečka full mala...................če pa mi ti herpesi hočejo pokazat da sem nosečka...pa se prav vsakega ocvikra posebaj veselimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1422
28.12.2007 13:43:13   
KAHLO
matt.....no evo pa boš se tudi ti z mano borila oz z nami user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
28.12.2007 13:44:23   
KAHLO

user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
xx.01. - mapa
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
01.01. - mapa
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
04.01. - freja
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
05.01. - Lučka25
06.01. - Hator
07.01. - Andromeda
07.01. - zarja28
07.01. - Tiki55
08.01. - metir
08.01. - ETAN
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
12.01. - maska
12.01. - METULJ1 
13.01. - medika 13
14.01. - Arual
15.01. - lidija_21
16.01. - Teni RR
17.01. - *Pikyca*
17.01. - bučkabb
18.01. - trinty22
18.01. - matt
20.01. - Muca83
20.01. - varci
20.01. - sandra74
21.01. - stunfek
21.01. - andre3a
23.01. - ajat
24.01. - Acjom1
25.01. - naja***
26.01. - Oktavija
27.01. - jabi babi 
29.01. - KAHLO 

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic
  • gantar - bejž nazaj med borke ----KAHLOuser posted image
  • vita80
  • naja***      
             user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER .......... 17,8% srečk nosečk user posted image
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26% - Erin, nicnic
27% - oktavija

28% - EnaNobena
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
28.12.2007 14:00:32   
ledenka
KAHLO, skratka, neki si pojdi kupit, da se ti tale user posted image  cim prej posusi, drgac se res ne bos lupckala v naslednjih dneh user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.