sezam
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Sledit tuki gor je pa včasih kar težko, ja. No, ampak zadnje čase se kar manj čveka, tako da je lažje biti na tekočem. Še mal pa sploh ne bo več časa čvekat. Se porodniška noro hitro bliža koncu Tole gre res kar prehitro naprej. Jaz imamše slab 1,5 M Vse naj naj: Svit (Naomi), Ela (Amy26), Nejc (Dajadada), Anej (Slumpo) in Žan (Barči)- ki ste praznovali zadnej dni Kr_enamami - ČESTITKE za diplomo !!! Draja, Tedybear - prav boge sta z vsemi temi alergijami in nevšečnostmi, ki spadajo zraven. Želim, da jih čimprej odpravite. Pa za vse božce. Pikca - kako lepo je zapela Barči - ti bi raje 3/4 potice razrezala, pa bi ti jo prišle pomagat pojest Jaz sem pa letos delala potratno potico Zadnje dni je bilo kar pesto - pospravljanje, peka in pa še fešte (v soboto smo šli s kolegi na pizo - seveda z otroci in je bilo kar pestro. Domov prišla z mokrimi hlačami, ker me je Žiga polil z Aninem sokom ), včeraj smo bili pa na kosilu (svakinja častila, ker ima danes rojstni dan) Tudi mi želimo vsem marčkom, marčicam, njihovim mamicam, očkom, sestricam in bratcom vesele božične praznike, obilo miru in topline.