|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
24.12.2007 9:38:02   
cv105
user posted image user posted image  Krenamami - čestitke tudi od nas user posted image

Barči - madonca si mojster  user posted image user posted image ... mi bomo tudi potičko imeli ... nam jo bo dobra soseda spekla user posted image

Maks je danes zgleda zavohal, da je ati doma ... je vstal ob 6.34 user posted image  ... zdaj spi 2. krog user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
24.12.2007 9:58:51   
draja
Jutro punce!

Hvala vsem za lepe želje. Tudi naša družinica vam vsem želi, da bi bilo leto 2008 tako srečno, veselo, nasmejano in razigrano kot je bilo leto 2007 za nas user posted image . Res je za nami naaaajlepše leto. Vsem marčkom pa želim ogromno zdravja in čim manj buškic!

Gio hvala user posted image user posted image !

Pa obema Elama želim, da se hitro, hitro pozdravita, ker za praznike pa res ne smeta biti bubicani user posted image user posted image user posted image .

Pikca iiiiiiiiii za Živouser posted image .

Jjasna hvala za info, da te teste opravlja tudi Voduškova. Bomo pol kar vse pri njej opravili, s tem da kar samoplačniško. Se mi ne da naše P prepričevat, da naj nam da napotnico še eno alergijsko testiranje in še za to zraven.

Tinaaja ta tvoj božiček...... user posted image user posted image user posted image

cv105 super, da ste preživeli tako lep dan. Glede prebitih ustnic pa s ene sekirat - to mora bit pri takih junakih kot je Maks!

Barči bravo za potice!

Tejčica jeeeeeee Gorenjska! Uživaj v krogu svojih!

Kr_enamami bravo MAksu za vse zobke in za pridno spančkanje.

Amy upam, da je za slabo spanje res kriva bolezen in boste kmalu zdravi in spet lepo spančkali.

Moja najdaljša runda danes je bila 55 minutuser posted image . ah ja. Saj ni čudno da ni mogla spančkat, ko pa jo že od včeraj popoldne pod smrekico čakajo 3 darila, pa jih še ne sme odpretiuser posted image .

Mi bomo pa praznovali pri moji mami. Pride tudi starejši brat z družino + mlajši in njegova punca (ki itak tam živita). Živa že brusi svoje nohtke, da se bo branila pred svojim bratrančkem oz. bolje rečeno,da ga bo napadalauser posted image , jaz sem pa že včeraj pripravila sladico - torto sestre Vendeline - mnjaaaaami, samo ne zame letos, ker vsebuje mlekouser posted image . Je tolk bedno pečt oz. pripravljat stvari, ki jih ne smeš jesti, ker moram ful pazit, da slučajno ne obliznem kakšne smetane ali kaj mlečnega med peko.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
24.12.2007 10:13:31   
Barči78
Joj, a smo res že 24. Srček moj, vse najboljše za 10. mini svečkic. Pa enga velicga cmokeca. Rada te imam, pikec mali.

user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
24.12.2007 10:35:39   
A-N-J-A
Mi smo bili brez net-a.Ela je včeraj še bruhala in bila čist boga,upam da bo danes boljše.Ponoči pa je Bor začel bruhat,na koncu je sam žolč bruhal.Zdaj revček spiuser posted image .
Takile bodo zgleda naši prazniki,upam da ne zboliva še midva z možemuser posted image .

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
24.12.2007 10:51:55   
Barči78
O groza A-N-J-A - upam, da res ne zbolita še vidva, ker čist razumem, kako ti je, jaz sem to dala skozi pred 1. novembrom, pa ni fajn. user posted image user posted image user posted image  - pa čimprej se pozdravite.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
24.12.2007 11:12:18   
Pikca
jooj, kaj je zdaj to, kar nekaj marčkov bolnih za praznikeuser posted image  naš ima še vročino (3. dan), sicer manj, tko, da sploh ne vem, a naj grem k zdravniku al ne...  zvečer smo nameravali it k našim, kot vsako leto, pa bo zgleda odpadlouser posted image

pikepoke za vse bolančkane, da se hitro pozdravijo in da bodo prazniki vseeno lepi!

Barči, potica super izgledauser posted image , nam jo bo pa moja mami speklauser posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
24.12.2007 11:15:14   
Pikca
Je tolk bedno pečt oz. pripravljat stvari, ki jih ne smeš jesti, ker moram ful pazit, da slučajno ne obliznem kakšne smetane ali kaj mlečnega med peko.
ja to je pa res hudo, to oblizovanje je meni najlepši del peke in najslajši del sladice...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
24.12.2007 11:39:41   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Sledit tuki gor je pa včasih kar težko, ja. No, ampak zadnje čase se kar manj čveka, tako da je lažje biti na tekočem. Še mal pa sploh ne bo več časa čvekat. Se porodniška noro hitro bliža koncu

Tole gre res kar prehitro naprej. Jaz imamše slab 1,5 M user posted image user posted image
Vse naj naj: Svit (Naomi), Ela (Amy26),  Nejc (Dajadada),  Anej (Slumpo) in Žan (Barči)- ki ste praznovali zadnej dni

Kr_enamami - ČESTITKE za diplomo !!!

Draja, Tedybear - prav boge sta z vsemi temi alergijami in nevšečnostmi, ki spadajo zraven. Želim, da jih čimprej odpravite. Pa user posted image user posted image  za vse božce.

Pikca - user posted image  kako lepo je zapela

Barči - ti bi raje 3/4 potice razrezala, pa bi ti jo prišle pomagat pojest user posted image user posted image  Jaz sem pa letos delala potratno potico user posted image

Gio, Amy, Anja - user posted image user posted image user posted image user posted image  za Ele in Bora

Zadnje dni je bilo kar pesto - pospravljanje, peka in pa še fešte (v soboto smo šli s kolegi na pizo - seveda z otroci in je bilo kar pestro. Domov prišla z mokrimi hlačami, ker me je Žiga polil z Aninem sokom user posted image ), včeraj smo bili pa na kosilu (svakinja častila, ker ima danes rojstni dan)

Tudi mi želimo vsem marčkom, marčicam, njihovim mamicam, očkom, sestricam in bratcom vesele božične praznike, obilo miru in topline.

user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
24.12.2007 12:03:16   
*sonchek*
user posted image

Drage moje,
želim vam miren Božični večer, poln drobnih radosti in veselja z vašimi najdražjimi.
Naj vam tudi leto 2008 prinese veliko lepih trenutkov,
predvsem pa zdravja, ljubezni in medsebojnega razumevanja!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
24.12.2007 13:23:28   
Anonimen
Tudi od nas lepe Božične praznikeuser posted image user posted image , pa vse najlepše v letu user posted image !

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4885
24.12.2007 13:25:27   
Anonimen
Ko prizgejo bozicne se lucke,
vsak v srcu si nekaj zazeli.
Naj bozic bo prijazen,naj
bodo prijazni ljudje,
naj misli bodo iskrene
in veselo bo srce!

Vesele praznike in srecno 2008!!!

user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4886
24.12.2007 13:42:00   
Pikca
snežiuser posted image , pa bo le bel Božičuser posted image , no, vsaj malo. Živa je čist hepiuser posted image

na žalost pa zgleda, da bova morala s tamalim vseeno do zdravnice, mu je spet narasla vročinauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
24.12.2007 13:56:36   
amy26
sneži , pa bo le bel Božič , no, vsaj malo. Živa je čist hepi

pri nas tudi sneži

upam da vročina Jerneju vseeno kmalu pade user posted image user posted image in da ne bo kaj resnega, naši je vročina malo padla ima pa vnet še uček, očitno smo se včeraj prehladili tako da ji bom pucala s fiziološko

pa pojedla je cel krožnik goveje juhe z miksanimi rezanci, sem čisto happy ker včeraj ni hotela nič gh razen sokca od sveže pomaranče pa notri ovseni kosmiči

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
24.12.2007 14:23:15   
Pikca
naš pa že 3. dan skor nič ne je...

Amy, tudi vam user posted image , da bo Ela čimprej zdrava

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
24.12.2007 14:34:11   
Sibil_
Dan!

Vsem bolančkanim naj se čimprej pozdravijo, ker za praznike pa ni fajn bit bolan, sploh ne.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi se ša kar držimo (tok, tok), fanta sta ok, jaz tudi razen tega prsta ki me boli, mož pa neki kašlja ma ni panike.

DAnes sem bila na razgovoru za službo.Ta služba mi je pisana na kožo, prav to bi delala kar hočem, res idelano.Edino varstvo je še težava, pa seveda če bom službo sploh dobila.Upam da ja, boste držale še zame pesti, prosim?Zvedela bom pa nekje med 7-11 januarjem, naj bi začela delat pa okrog 1.2., kar mi paše.user posted image

Včeraj sem dve uri zavijala darila za otroke-sem morala še za mamo zavit-pač njena darila za moja fanta, pa še za fotra pa...celo goro daril v glavnem.In danes me seveda prst še bolj boli, ker ne miruje.Ah ja, sam da bo veselje v otroških učkah, se vse potrpi.user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
24.12.2007 16:25:01   
thaiss
Hvala za lepe želje, tudi mi trije vam želimo vse najlepše!!!

Toplo ognjišče in smeh v očeh,
iskreno želim ti v prazničnih dneh,
da zdravja in srečnih trenutkov
nešteto v obilju nasulo bi novo ti leto.   

user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
24.12.2007 17:17:10   
Žabika
Tudi mi vsem želimo lep in miren družinski božični večer!

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
24.12.2007 17:35:32   
Žabika
No zdaj imam pa še malo časa, ker je oči ravnokar uspaval Hano (že drugič danes spi doma, pa sem ravno zadnjič razlagala, kako to pri nas ni več v praksi), darila so zavita, večerjo pa kuha babi. Danes bo prvič, da ob 19:30 ne bomo doma in Hana ne bo šla spat v svojo posteljo (ne štejem dopusta in Kranjske). Me prav zanima kako bo.

Hvala tinaaja za idejo o ta mehki slamici. V petek sem jo prinesla domov in ponudila Hani vodo. V prvem poskusu je vedela, kaj mora s tem početi in od takrat naprej popijemo okoli 2dcl vode na dan. Ful dobro ji gre. Tudi trink malico odlično spije.

Si pa Hana malo spreminja urnik spanja in zdaj tisto prvo opoldansko rundo vleče cca. 1 uro, popoldne pa spi ali pa ne spi. No o noči pa ne bi, sploh ne o tej ta zadnji. Ampak glede na slabo ješčnost zadnje dni mogoče leze kakšen zobek, lahko pa jo tudi luna matra. No, dokler je čez dan sonček, sploh ni panike. Se bomo že enkrat naspali.

bolančki: upam, da se čimprej pozdravite. Pikepoke za vse!

Gio: tudi mene tile simptomi spomnijo na šesto otroško bolezen. Kaj sta opravili pri zdravniku?

Kr_enamami: bravo za diplomo, pa dobro jo vnovči!

draja, tedybear: da vas čimprej nehajo mučit tele alergije!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
24.12.2007 18:15:13   
K_a_t_i
Punce, lepo praznujte! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
24.12.2007 21:44:01   
bibi
user posted image

user posted image

Staro leto srajčko slači,
sveže zlikano oblači.
Srajčka je poslikana,
z vzorci drobcenih želja.
Izberite vzorček zase
takšnega, ki bo za vse čase,
čipkal zdravje, mir in srečo.
Raztegnite ga v ljubečo
mavrico okrog planeta,
ki ne bo nikoli sneta.
Skrivnost je kot pajčevina,
ki varuje zibelko življenja,
je nasmeh,
ki v ljubezni tihi tke besede sreče.
Z vsakim novim jutrom spogleduje se
in noči odšteva,
da ob novem letu sreče čar
in želje naše v vaša srca vlije.

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil bibi -- 24.12.2007 21:51:18 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
24.12.2007 22:31:57   
Lejci
Čer,

Najprej vesel Božič vsem, ki ga praznujete! Upam, da se imate lepo!!!

Mi ga ne praznujemo, tako da je zame čisto navaden dan, mala spi, mož je pa celo v službi, tako da v bistvu samevam.

Ful lepe fotke vaših otročkov!!!

Danes se je prvič zgodilo, da si je Ines pustila očistit nos brez borbe, brez joka. Nisem mogla verjet!

Zato je bilo pa striženje nohtov kot vlečenje iz kože. A si vaši pustijo strižt nohte? A mate kakšne posebne tehnike?

Pa lepo noč in vesele praznike! Mogoče bo pa čez 9 mesecev kakšno novo presenečenje user posted image   user posted image

user posted image

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
25.12.2007 10:49:55   
Gio
dober dan
hvala za pike poke. So pomagale. Danes ni več vročine, samo par rdečih izpuščajčkov. Tako da je res 6. bolezen, kot pravite in tudi zdravnica je tako rekla.

pa pa

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
25.12.2007 14:57:20   
Barči78
Dan,

Evo, včeraj sem naredila še prato in francosko solato, danes pa kar cel dan nekaj meljemuser posted image . Sem kar malo jezna nase.
Žan je spal od 19h - 6.45, vmes pa je sigurno vsaj 10x zajokcal, pa se je sam pomiril, mogoče je našel dudo, tko da mi ni bilo treba niti 1x vstati.
Pravkar sem pa ugotovila, zakaj tale jokcanje ponoči, se je prikazala danes zgornja leva enkica, tko da so res vzrok zobki.user posted image  Mamo že 3, jeeeee.

Bibi ful fajne slikce, res je vidt, da fant globoko razmišlja user posted image

Žabika, thaiss  Ma v glavnem, vsi božičkasti dojenči so pravi cukerčki.

Drugače je pa naš mali strokovnjak že podrl jelko pa nekako tako, da jo je potegnil za kabel in je padla na srečo na kavč, na proti njemu. Nč, treba ga bo skoz gledat, ker jo iz vseh strani napada, pa zelo težko pride zraven, ker je okoli nje miza, pa še klavirček, sam fant se znajde, kaj čmo.

Gio - super, da vam gre na bolje z zdravjem

sezam - evo, z veseljem vzamem potico iz skrinje, samo pridi jo pomagat jest user posted image , men se že nek pozna user posted image

TeDybear - res maš fest fante, cukri mali

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
25.12.2007 18:37:02   
Lejci
Hello,

Za nami je ena izmed najhujših noči nasploh. Spala sem skupaj kake pol urce.

Ines se je prehladila in kašlja, ponoči pa jo je vidno nekaj matralo. Cel čas je spala na meni, bog ne daj, da sem jo postavila na jogi, ni šans, tekoj je splezala name.

Tako da sem cel čas samo gledala, kako kašlja, jo božala, uspavala, duda sem in tja in jo valda priklapljala. Mela je tut vročino!

Danes se je pa pokazal še dodaten razlog za grozno noč... tudi mi smo dobili  tretji zob - levo enko user posted image . Zdaj čakamo še desno. Barči, pa smo na istem, haha user posted image . Mogoče ga je pa luna ven potegnila.

Ta fotelj je pa od Ines nova pridobitev, ful ma dela z njim. Sva ji ga kupila, ker je stolček bumbo definitivno prerastla, pa mal je nevarno njeno plezanje po njem.  Na tega se gre pa lahko sama vsest.

user posted image

No, tolk za zdaj, lep večer vsem!

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
25.12.2007 19:06:23   
Dajadada
Punce, tudi od naju vesel božič. Upam, da ga preživljate s svojimi dragimi, da noben možek ne dela, da ste kolikor toliko zdravi in dobre volje....

Mi bomo dva tedna skupaj...upam, da se naju oči ne bo naveličaluser posted image . Ju3 šibamo Nejca pokazat eni kopici možekovih sorodnikov v Medžimurju, tako da bo pester dan, danes smo malo po centru šetali, gledali lučke, pili vročo čokolado in kuhanca...v glavnem imamo se lepo. V nedeljo se je pa nejc prvič sankal...juhuhu...pa v snegcu je angelčke delal.

Božička Hana in Aljaž sta lušna, lušna in še bolj lušna.

Slamica: sem tudi probala, ampak naš jo samo grizeuser posted image .

Anja, joooooj, boga tvoja otročka, pa glih za praznike. Polno božičkovo vrečo user posted image  za njiju.

Ines, tudi zate polno božičkovo vrečo user posted image , da smrklček hitro zgine.

Kati, ne vem, če bi ti verjela tole s snegom pri vas, ker živi Nejčev bratranček v bližini pa se ni nič s snegom hvalil user posted image user posted image .

Obalke, koliko je kaj stopinj pri vas, da vidim, če se splača pridet pogretuser posted image .

Thaiss, user posted image  za prespano noč. Naj jo Matia še kdaj ponovi.

No, jst se tudi lahko še kar pohvalim z našimi nočmi zadnje cajte...se zbudi samo enkrat, čeprav takrat ga pa ni za uspavat nazaj, tako da smo zihr pol ure do uro pokonc. Še vedno pa čakamo na celo noč brez zbujanj.

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.