|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007 (2. del)
23.12.2007 10:22:42   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Živa in Neža, user posted image  za 11 mesecev.
Ela, Nejc in Anej za 9 mesecev.user posted image  

Tudi od mene user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Lejci, a imas kaksno blazino za hrbtom ponoci? Jaz imam uno za spanje na boku in  je vsaj znosno spati in furat samopostrezbo za brino.. Ker brez tega imam kičmo zlom user posted image  

Nimam!!! Ko je med nama, še nekak gre, čeprov se skos zbujam in čekiram, če je pokrita in podobno, pa tut samopostrežna dobr deluje. Ko je pa na zunanji strani, pa mam skos nekak roko okoli nje zavito, odkar sem zaspala in je padla dol. To je pa bolj mučilni sistem varijanta. Ponavadi, ko se odklop ji dam dudo in jo prenesem za 5 minut na hrbt, pol pa nazaj na sredo postle.

Je pa odlična ideja, res škoda, da nimam te blazine.

Je pa začela hodit tko, da jo samo za 1 roko smem držat - to je tut adijo hrbet!

IZVIRNO SPOROČILO: thaissmi smo imeli pa orto super nočuser posted image  Matia je zaspal ob 21.15 in spal do 7.34,

Blaaagor user posted image user posted image user posted image  Js še v nosečnosti nisem tok spala user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
23.12.2007 10:31:08   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Kati pa kje si ti imela sneg danesuser posted image . Težko verjamem, da ni bila slana in od megle, ker nebo nad ljubljano je bilo kristalno jasno (nad meglo seveda).

Pri Ruskem carju. Snežilo je pa predvčerajšnjim zvečer okrog 9h - ne vem pa do kdaj, ker nisem čekirala. sneg še leži po tleh.. in NE, NI SLANA!!!!! DRAJA, ŽABIKA, NI SLANA user posted image .

Kr_enamami - dobro vnovči diplomo. ČESTITKE!!!

Draja, Tedybear - prav smilita se mi vajina otročka, ko vse to berem user posted image . user posted image user posted image user posted image

Taja, ne zbojet!!!!

Lejči, Tinaaja - kosmodisk user posted image . Drugače pa - naš tudi vsake pol ure do uro kr neki stoka - se obrača mal posprehod po posteljci in zaspi nazaj.

Drugače pa danes rahlo slabša noč - neko jamranje na pol urice do pol 2h, ko se je zbudil in se ga kar ni dalo potolažit. 2dl mleka je pa potem opravilo svojo nalogo - se je najedel, 2krat user posted image  pokakal in zaspal nazaj - do pol 9h potem ni blo slišati niti dihanja.

Gremo danes na Gorenjsko - baje je tam sonček. Pa še tašča kuha user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.12.2007 10:45:39 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
23.12.2007 10:50:54   
K_a_t_i
Aha, BRAVO MATIA!!!! user posted image  Zdaj pa ponavljaj vajo vsak dan user posted image . U, pa Vid seveda tudi user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
23.12.2007 10:57:10   
draja
Jutro!

TeDyBear sem že mislila, da bi bilo cepljenje, ampak se prav spomnim, da je bila prva res slaba noč pri nas ena noč pred prvim cepljenjem. Zato sem vedno mislila, da ne more bit krivo cepljenje. Samo mogoče je bilo pa samo naključje, da je takrat slabo spala in so vseeno cepljenja krivauser posted image .
No, na naslednji bioresonanci ta četrtek bo pogledal ali so cepljenja pustila kakšne negativne posledice na njej in jih poskušal odpraviti. Bom pa tudi P omenila, da bi šli testirat imunski sistem. Drugače neke reakcije po cepljenjih ni imela, razen po tretjem, ko je dobila črno zelene izpuščajčke, ki so jih P prvič videliuser posted image user posted image .

Kr_enamami braaaaaavoooooooo za diplomo! Carica si!!!! Javi se kaj no!

Lejci pa je res navihanka Inesuser posted image . Zgleda da že trenira, kako te bo v puberteti metala iz sobeuser posted image .

Tinaaja ti sam povej kdaj boš končala s peko pa pridemuser posted image . Zdaj vsaj jajca lahko jem tkod a neki se bo že našlo tudvzameuser posted image .
Jaz sem vsako leto na veliko pekla, večinoma skupaj z mamo, letos pa ni nič od mene. Sem morala za obe darila nabavljati, dve stanovanji pospravljati tako da enostavno nimam volje in časa.

Thaiss bravo Matia za super noč! Dobro ste ga naučili kaj pomeni nedeljauser posted image .

Tejčica tudi Vid očitno ve, da mamice vsaj ob nedeljah ne sme metati prezgodaj iz postelje. Pa priden, da je sprejel tudi čajčka ponoči.

Kati ne bit huda nouser posted image . Sem te morala mal sprovocirat, ker ti dostkrat mene user posted image . Lepo se imejte na gorenjskem!

Čestitke današnji slavljenčki!!!!!!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
23.12.2007 11:11:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Bom pa tudi P omenila, da bi šli testirat imunski sistem.

Draja, tale Vodušek tudi to opravlja. Mi smo se preko napotnice testirali pri njej. Moj mlajši brat je imel reakcijo na cepljenje kot dojenček, zato sem zahtevala od svoje P, da pogledamo, če je alergičen na katerokoli sestavino cepiva in še imunski sistem so pogledali in je bilo vse OK, pa je kljub temu drugi dan po cepljenju zbolel - vročina, zabasan nosek, vneto grlo in je trajalo celih 14 dni, da smo bili spet zdravi. Pa hemoglobin je padel iz 120 na 96!

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4855
23.12.2007 11:47:17   
tejčica
Hvala vsem za pikepoke.user posted image  Taja je zaekrat brez vročine, tako da dobro kaže. Ker pa vročina popoldan, zvečer naraste, bomo še malo počakali. Res nočem, da nečakinja ali pa kdo drug kaj od Taje faše. Sicer je pa mala čist okej. Nimam pojma od kje tista vročina včeraj. Je pa pa skor nujno it gor, ker sem jaz najbavljala vsa darila in jih moram gor peljat, pa vino moramo tudi gor peljat...
Tinaaja, pridna, pridna.user posted image Sej če jih imaš preveč, se lahko mi mimgrede (če gremo gor) po piškote ustavimo.user posted image
Thaiss, a paše spat, kaj?user posted image  Bravo Matia!user posted image user posted image user posted image

Jjasna, super da je Jure boljše. Je pa kar dolgo trajalo da se je pozdravil.

Naš mali ima pa novo okupacijo. Sem zjutraj na vrata nalepla tiste slikice ki sem jih včeraj zvečer delala in se malemu čist trga. Tolče gor da je joj.user posted image

Zdej bo pa treba počasi južno začet delat.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
23.12.2007 13:52:37   
Lejci
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Naš mali ima pa novo okupacijo. Sem zjutraj na vrata nalepla tiste slikice ki sem jih včeraj zvečer delala in se malemu čist trga. Tolče gor da je joj.user posted image

Pri nas je blo enako. V zadnji fazi jih je pa dol potrgala, tko da slikice r.i.p. user posted image  Uuu, pa našla je kabel od kabelske za tv (gre okoli vrat) - raztur, žebljičke, s katerimi je gor pritrjen je kr vn pocufalo.

Še par aktualnih lumparij:

Učeri mi je s krožnika sunla napol stopljen okras s torte. Jaz jih ne maram in sem ga dala ob rob krožnika, to so taki mejhni krogci barvasti, kot poper veliki. In sem jo vzela v naročje, ona pa švist na mizo, pograbla bombon in v usta z njim. Ok, sicer sem zelo proti temu, da ona to je, ampak se tolažim s tem, da bi lahko blo kej bolj neužitnega...

Ja, pa ugotovila je, da se zelo dobro da pogrizt tist štofeljc, ki blokira vrata, da ne butnejo ob steno. Fuj in fej... treba jo je met vedno na očeh. Vse najde.

Najrajši pa kakšen copat od naju (se pred njeno igralnico sezuvava) in pol z njim uide... Najbolj bljak mi je, da bi to dala v usta, ko jo pa ujamem, mi ga da, kot da mi ga je "prinesla" user posted image  Ful rada beži pred mano - da jo lovim.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
23.12.2007 18:32:33   
erna14
cer

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
23.12.2007 19:25:36   
erna14
punce vesele praznike in veliko smeha,srece,dobre volje,zdravja vam zelim ob prihajajocih praznikih,lepo praznujte
user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Lejci)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
23.12.2007 20:34:47   
thaiss
erna user posted image user posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
23.12.2007 20:48:02   
Pikca
hvala Ernauser posted image  

drage marčevkeuser posted image , tudi jaz vam želim najlepše praznike, veliko veselja z malimi marčki, zdravja, ljubezni, da bi uspešno usklajevale službene in domače obveznosti in bile srečneuser posted image

http://www.youtube.com/watch?v=hMIXkdUSqGM

< Sporočilo je popravil Pikca -- 23.12.2007 20:49:22 >

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
23.12.2007 20:59:15   
tinaaja
    user posted image     user posted image     user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=hMIXkdUSqGM

user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, kokr je obrabljeno, jaz res od srca vsem zelim predvsem ZDRAVJA! Ce je to, pol se vse ostalo uredi.
Pa veliko topline, nasmehov, malenkosti, ki polepsajo dan in cim vec trenutkov popolne srece... pa se in se... skratka, vsega, kar zivljenje lajsa, krepi in bogati
user posted image
    user posted image

Ho ho ho user posted image

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
23.12.2007 22:05:21   
tejčica
Kot vidim, vas je vse že ujelo božično vzdušje.user posted image

Pikca, ma kolk je simpatična Živa.  user posted image user posted image user posted image

Ho ho ho user posted image

Tinaaja, močno močno upam, da mi bo Božiček skozi dimnik kaj lepšega spustil.user posted image user posted image user posted image  
Mi gremo pa jutri na Gorenjsko. user posted image  In ker gor običajno ni nič časa za net, vam že sedaj voščim lepe in mirne božične praznike. Preživite jih kar se da lepo v krog vaši najdražjih.
user posted image
Pa še slikica našega dreveščka.
user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
23.12.2007 22:08:46   
tinaaja

Ho ho ho

Tinaaja, močno močno upam, da mi bo Božiček skozi dimnik kaj lepšega spustil.

user posted image user posted image user posted image ampak, a ves kaj pravijo... ce stopis v drek, bo velik dnarja user posted image user posted image user posted image

nocko...

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
23.12.2007 22:11:49   
skačica
čer!

Iza spančka, jaz sem pa okrasila smrekico, postavila štalco od jaslic spodaj(ne bom imela maha in ovčk, ker bi Iza vse razturila, že okraske vleče dol z jelke), pospravila dnevno, zdej pa uživam in čakam moža, da se vrne z rekreacije.
Bom jutri kako slikco pripopala, ko bo še Iza spodaj pod smrečico oblečena v Božička, danes je prekmalu omagala.user posted image

Sicer je pa Iza postala pravi vragecuser posted image . Vsepovsod jo je polnouser posted image . Zdej pride že iz spalnice v dnevno, kuhinjo, leze v tuš kabino, skratka je treba skoz za njo hodit. Po parketu se kar pelje in drsa, če je pa na pravi podlagi pa prav lepo kobaca. Zobek se ji že ornk vidi-taka mala žagicauser posted image . Če ji rečem naj malo poje lalala začne pet, govori ata. Res je sonček, skoz nasmejana.
No, ponoči ni več tko idealna, spet skoz vleče, morda jo muči drugi zobekuser posted image

Punce, tudi jaz in moja Iza vam želiva predvsem zdravja in veliko družinske sreče, ostalo pride v paketu.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
23.12.2007 22:49:02   
cv105
Dragi marčevski dojenčki in dojenčice, drage mamice,

Naj bo leto 2008 ZDRAVO, ljubeče in polno sreče. Božič pa ... če že ne bo bel, naj bo vsaj vesel.

user posted image  
Maks in cv105

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
23.12.2007 22:58:28   
cv105
sicer pa smo danes preživeli čuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudovit dan v Kranjski gori ... smo zjutraj odpeketali in se vrnili pozno popoldne ... uživali na snegu in sončku ... sem zamižala na obe očesi, ko sta se Maks in  user posted image smučala ... ja, saj vem ... zarečen kruh pa to ... mah, uživali smo 100/uro ... bomo ponovili ob prvi priložnosti ... si bomo omislili prave male počitnice user posted image user posted image

ko smo se vrnili domov, je pa Maks pokasiral dvakrat prebito ustnico ...  sva se z user posted image  slabo razumela, kdo bo pri malem, kdo pa bo iz avta tovoril ... in sva oba tovorila, Maks pa sam na stopnice ...  zgornjo ustnico je malo prebil, smo dali leden obkladek in je bilo ok ... čez deset minut pa se je zvrnil s poganjalcem ... z dudo v ustih ... je bilo krvi ... si nisem upala pogledat, če sta zobka še ok ... pa smo na srečo tudi to kmalu pocajtali, da je celo večerjal normalno in pridno zaspal ...

no, možek je tudo omagal, mene je pa tapridna zagrabila ... sem dnevno in kuhinjo in hodnik generalno spucala ... ju3 pa še obe kopalnici in spalnice, pa bo ... perilo bo pa ostalo za po božiču, tudi če stara mama pravi, da je treba za božič VSE spucat in pospravit ...

ju3 zjutraj bom šibnila v trgovino, potem malo tlake, popoldne pa sem rezervirala za moja zlata fanta user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse bolne user posted image

lahko nočko

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
23.12.2007 22:59:29   
Pikca
Tejčica, user posted image da je Taja zdrava. Sem zadnjič pozabila pohvalit čestitke, full so mi všečuser posted image . Pa drevešček je tudi lep, seveda.

Skačica, user posted image za malo vražičko Izouser posted image , naš je tudi glasbeni navdušenec; če kdo poje, še on začneuser posted image

evo, pa moram spet nehat komentirat... prvo bujenje...

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
23.12.2007 23:04:20   
Pikca
...tole pa še moram:

Kr_enamami, čestitke za diplomo!!!

pa čestitke vsem slavljenčkom te dni...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
23.12.2007 23:16:15   
TeDyBear
Tudi od nas ene lepe praznike in vse naj naj v prihajajočem letu!

user posted image

Pa še ena
user posted image

Upam, da mi je ratal slikce pripopat user posted image

Jjasna, Draja - našemu G. je na bioresonanci ugotovila močno obremenjenost s cepivi in živim srebrom, ki se nahaja v cepivu Di-Te-Per user posted image , tako da jaz za Gregove težave z imunskim sistemom žal krivim cepljenje, pa ne vem, če ni pri Juriju tudi cepljenje povod... Aja, pa drugače nisem apriori proti cepljenju!Jjasna, mogoče ti veš, koliko pride pregled oz. testiranje pri Voduškovi?

Aja, pa če malčki danes ponoči ne bojo dobro spali, lahko okrivimo LUNO!!! Je tolk velika, svetla in ooookroooooglauser posted image user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
24.12.2007 8:21:40   
Gio
dobro jutro!

vsem malim marčkom in marčicam ter njihovim mamicam in očkom želim vesele praznike in veliko zdravja v Novem letu !

draja...tako vam priželim, da se vam končno odkrije vzrok za težave tvoje male pikice!!! user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa zboleli za praznike. Ela ima že od sobote zjutraj non stop vročino do 39. Ostalih znakov ni, ni prehlajenam, ne driska, ne bruha in ne vem kaj je....mogoče zobki...sam ne verjamem, da toliko vročine zaradi zobkov. Danes gremo končno do P in upam da bo kmalu bolje. user posted image

lep pozdrav vsem!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
24.12.2007 8:26:52   
amy26
dobro jutro

najprej naj mal pojamram glede spanja, spali nič, mogoče sem spala pol ure v kosu
zbujanje na 5-10 minut, uspavanje trajalo tudi dve uri pol pa zaspi največ 40minu v kosu

posledica zbujanja je vročina in zamašen nosek, že včeraj je imela Ela vročino čez cel dan, med 37,6-38,8, zbijala z svečko, tečna nenormalno, ko ji je treba nosek obrisati je jokuser posted image  
ni razpoložena, je ful malo,... pa zdej sem jo morala dvigniti ker sem že obupala z njenim spanjem, uspavam čez 10minut spet jok.

pa pri nas je nenormalna poledica, živimo v hribu in ni šans da prideš z avtom dol, je mislil mož v službo pa ga je kar neslo povprek, še dobro da se mu je uspelo ustaviti pri sosedih drugače bi zletel s ceste, no zdej je doma in mi prav paše zaradi Ele in Aleksa.

(odgovor članu TeDyBear)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
24.12.2007 8:28:45   
amy26
Gio za Elouser posted image  mogoče je pa 6.bolezen,

mi še k zdravniku ne moremo, poledicauser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
   [Brisano sporočilo]
24.12.2007 9:09:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 4874
24.12.2007 9:29:04   
Barči78
Ojla,

Evo, včerajšnji dan smo preživeli ob peki potice. Pekla sem 4x, zamesila 2 potici, no takole pa izgleda moja

user posted image

user posted image

Sem jo kar 3/4 v skrinjo zapakirala, ker drugače se bom razlezla.

Tudi mi vam želimo predvsem miren Božič v krogu družine, veliko sreče in uspehov v novem letu, predvsem pa kakšnega oktoberčka malega, prosim. user posted image

user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.