nana35
|
Danes pa sem se načakala.Od 10h do 12.15.Skoraj se mi je !!Še nikoli nisem tako dolgo čakala.No,na ctg sem bila prej,pred pisarno pri Pelkički pa katastrofa...eh,raje pozabimo,ker danes ni moj dan.Najprej to,potem me še fotrova žena razkuri po telefonu,edino kar je dobrega je to,da se kar dobro počutim!!Na Ctg-ju je bilo vse ok,utripi so vredu,tudi gibi,hvala bogu,ker ena se je mogla it sprehajat po stopnicah...Potem pa še v Europarku,(res sem zmešana da grem tja na tak dan),gužva,v Interšparu pa ...eh kaj čem govorit,ljudje so čisto ponoreli,komaj sem prišla na cesto,vsi se gnetejo z avtomobili... Lase sem si umila,saj me je martinca srečala in pokomentirala mojo frizuro!! Hvala za komplimente!! mala pikica,zakaj nisi rekla,da te ni zadnjič gledal??Jaz vse rečem,ne pustim se...danes je Pelkička tudi meni rekla,da bo v čet.sprejem,da pa ona ne prakticira tako,da bi še isti dan naredili CR,ampak drugi,pa sem se kar oglasila,da sem zmenjena z mojim G,in mi bo on delal CR,ne pa ona,da je že vse dogovorjeno...Malo jo je cuknilo,ampak je rekla,no,potem pa je vredu,če je tako. Sem bila malo nataknjena od tega čakanja.. Iiiiiii,kako lep servis,mi je všeč,ker je bel in drugačne oblike!! Tudi jaz sem tečna,razdražljiva in jokava danes.Zdi se mi da so me že vsi razp...in mi sploh ni do Božiča (kot ti mml) in sploh do ničesar,tako mi je,da ne želim sploh nobenega darila,niti videt nočem nekih ljudi danes. Pa bom morala.Vedno pravim,da žlahta ti je vsiljena,prijatelje pa si izbiraš sam...In do žlahte mi res ni,razen do domačih ,ker jih imam rada... suzana,tudi jaz ne verjamem v ta srčni utrip in spol,niti v obliko trebuha ali mozolje na obrazu...vse skupaj se mi zdijo same stare čenče.Tudi jaz sem sanjala,da sem rodila punčko in to dvakrat,celo ko sem že vedela,da bo fant! Sporočila pa ne moreš popravljati,ko si že malo prepozna s popravkom,moraš ga hitro popraviti! vaney,super za gugalnik,ko boš pa stara,pa boš še štrikala lahko v njem,upam le da je trpežen! ursulina,prepozno,sem se že gužvala,...imaš pa prav,kar doma ostanite,je res bolje,pa še živčki ostanejo celi! sunny m.,lepo da si nazaj! Grem jest!