|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
24.12.2007 12:27:52   
mml
Mene pa sploh ne daje predbožično vzdušje, sem prav tečne volje...najbrž zato, ker je zunaj tako sivo in deževno user posted image

V BTC sva uspeli priti brez hujših zapletov, celo dobil izelo ugoden parkirni prostor, kupile zvočnike in še CD-je z božičnimi pesmimi, zdaj pa čakam, da pride user posted image  končno iz službe in jih priključi. Je bilo pa po tem že noro priti ven iz BTC-ja,...tako da sem prav vesela, da sva bili vsaj kolikor toliko zgodnji. No po tem doma pa običajne vsakodnevne zadeva...pranje, kuhanje,. pospravljanje po kuhinji, vmes se še Manca kaj spomni, tako da sploh ni dolgčas user posted image . Se mi pa po dolgih letih sploh ne da delat dreveščka in okraševat stanovanja, pojma nimam zakaj...mogoče me pa popoldan še pograbi predbožično vzdušje...časa še imam malo.

Sicer pa že nekaj noči slabo spim, ne najdem pravega položaja, zgornji del pižame mi leze pod pazduho, 3-4x na noč se sprehodim do stranišča, po tem se še mali m zbudi in začne rogovilit po trebuhu, kot da se ne narogovili že preko dneva. Sploh se ne spomnim, da bi Manca takole razgrajala ponoči...ali pa je, pa sem jaz bolj trdno spala user posted image , ker nisem z enim ušesom ves čas poslušala, kaj počne Manca

Včerajšnji obisk na Gorenjskem je bil kar OK, snega je tam do 10 cm, tako da je vzdušje vseeno bolj zimsko kot tukaj v Ljubljani, pa še sonce je bilo, no sicer po tem tudi v Ljubljani, ampak je vseeno pasalo user posted image

ketrin lepo se imej v Bohinju, dvoji naši sosedje so tudi trenutno v Bohinju user posted image

mala pikica zelo lepo darilo, prav pozorno od tvojih sodelavcev user posted image

golobček moje sožalje in upam, da bodo naslednji prazniki lepši user posted image

Kar se biftka tiče...jaz sem sicer tokso negativna, ampak si ga bom vseeno malo privoščila, meso kupljeno v mesnicah je v SLO testirano na prisotnost toksoplazem, tako da ni večje panike in tudi tako pozno v nosečnosti, ni več hujše nevarnosti za okužbo...

puri čim več počivaj (če je to mogče) in še malo počakaj na svojo princesko user posted image

klepetka luno si zamudila, tako da sedaj lepo počakaj na PDP, nima smisla prehitevati user posted image

Aja kar se tiče pregledov...mene je G vprejšnji nosečnosti enkrat pregledala tam okrog 24. tedna, ker me je nekaj bolelo, sicer pa ima navado, da pred PDP ne dela vaginalnih pregledov zaradi možnosti okužbe in prezgodnjega poroda, je pa to odvisno od G do G. Po PDP me je pa vsakič pogledala in vsakič sem bila razočarana, ker se ni nič dogajalo...

raja in sunny upam, da prideta še kaj domov, sicer pa vso srečo user posted image

sonček balonček si še v enem kosu?

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
24.12.2007 12:50:03   
vaney
mi imamo pa taaaaako poledico, da je kar groza. sem šla še v trgovino po par nujnih stvari, pa imamo špar 15 minut stran, pa je zgledalo skoraj misija nemogoče. da ne govorim, da so me klicali mož, tast, tašča in od tašče mama, če sem zmešana in naj grem takoj domov. zdaj pa še leden dež pada in je katastrofa, me kar skrbi, kako bo moj prišel iz službe (50km), ker jaz še stvari iz trgovine nisem znesla iz avta, kako drsi zunaj.

kar se bifteka tiče, jaz niti v bližino ne grem, ker mi je resuser posted image  (nočem vam pokvarit apetita), jaz bom ostala kar na francoski solati in pršutu.

od sunny m. ni pa nobenega glasu, da je niso res obdržali v P.

no, jaz grem delat kosilo in francosko solato, vam pa želim čudovit Božič.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
24.12.2007 13:05:03   
martinca
pozdravljene souser posted image !

evo jaz sem že nazaj iz CTG-ja. naša user posted image se je odločla da ne bomo imeli letos živih jaslic.user posted image zdaj imam naslednji CTG naslednji teden v ponedeljek. tak da pri meni nič novega. je pa bila danes v  P taka gužva oziroma gor v prvem štuku. če bi nas vse naenkrat zgrablo za rodit ne bi  imeli dovolj sob v porodni. user posted image user posted image

grem zdaj jest
pa pa

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
24.12.2007 13:11:34   
SuzanaKK
Zasanjana, jaz bi najraje že kar šla, ker imam vsega poln kufer, si glavo operem in posušim in me že križ tako boli, za znoret. Prazničnega vzdušja tudi pri meni nekako ni, v trgovine si sploh ne upam, tako da ... user posted image Grem zdaj po kosilu malo počivat in upam, da me čez nekaj uric prime tisto pravo vzdušje. 

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
24.12.2007 13:19:43   
ursulina
čestitke novim mamicam!!!

punce, me bomo pa kar na novo leto počakale, kaj ne? user posted image

klepetka, tudi jaz se pridružujem neprespanim nočnim pticam, sem ko čuk pol noči, ne vem, kam naj se dam, naj se sprehajam po stanovanju, na WC itak hodim po ene 5krat na noč, PCja pa nimam bližje kot v kleti v pisarni, da bi se vsaj s tem zamotila :) dete sicer še ful razgraja v trebuhu, v četrtek imam CTG, pa da vidimo...

midva sva postavilo najlepšo smrekico ever, ker sva letos prvič dala gor barvne lučke... pa eno VELIKANSKO darilo me čaka spodaj (no, zraven, ker ne gre pod veje user posted image )... kaj le bo...

drugače pa nama je družinski božiček prinesel kamero... da bomo takoj lahko začeli zbirat spomine :)

midva pa sva glede imen 90% za Lenart-a in 10% za Gašper-ja... bomo videli, kdaj se rodi, če bo na tri kralje...user posted image  ni dvoma, kaj bo (pa ne Boltežar)

joj, čestitke za pogum, če danes hodite v šoping, ker mora poleg poledice biti porazno zaradi gužve... ostanite lepo doma na toplem, mal si zamišljajte kako nam bo lepo čez 1 mesec - ko se nobena več ne bo spomnila, kako nas danes vse boli... in uživajte ob tem prelepem prazniku!

lepo, lepo praznujte danes pupe in se še kaj beremo, dva dni me ni, pa imam toliko dela s prebiranjem user posted image

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
24.12.2007 13:36:39   
Sunny Morning
Pozdravljene souser posted image .

Moram takoj povedat, da nisem ostala v P.user posted image Nekako nisem še pripravljena.user posted image
Na CTG je bilo kar ok, en kup popadkov, ki sem jih zdaj tudi čutila. Odprta sem en prst, vendar je pa količina plodovnice spet normalna.user posted image Ne razumem teh sprememb v količini. Me je G vprašal, če bi šla še Božička in jaslice pogledat.user posted image  Pravi, da se je nekaj začelo dogajat, vendar da sem kar dosti blizu doma tako da ni glih potrebe, da bi ostala. Naročil je, da se pridem pokazat naslednji ponedeljek, če se bo pa začelo dogajat, naj pa kar prej prideva.
Hvala vsem za skrb. user posted image

Vsem souser posted image  in njihovim najbližjim želim vesel Božič in srečno Novo leto, polno user posted image .user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
24.12.2007 13:45:25   
mml
sunny no me veseli, da si še v enem kosu in je vse OK. Lepo praznuje user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
24.12.2007 13:52:17   
mml
No tule imate pa povezavo, da lahko spremljate, koliko ima Božiček še do nas user posted image  BOŽIČEK

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
24.12.2007 13:54:33   
TONČI.
No danes sem vstala že ob 3 ponoči. Kaj čem, nisem mogla zaspat. Tko me boli križ, pa medenične kosti, da je za znort. Puri je pisala, da ima spodaj že vse otečen. Danes mam jaz tud tko otečen, da si že obrisat ne morem brez bolečin.

Drugače pa vsem prijetno popoldne pri postavljanju jaslic in smrekce. Če je še niste postavli.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
24.12.2007 14:37:41   
mala pikica
Midve z mamico sva pravkar iz sprehoda. Je bilo prav fajn, čeprav sem komaj hodila, tako mi vse dol tišči.

IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana

A rodit pa še ne bi šle?

Ja, bi!!! Mogoče kakšen recept, kaj je treba nardit, da mi uspe

suzana jaz te popolnoma razumem, sem vesela, da je še kakšna takšna tukaj, sem mislila, da me že vse čudno gledate, kam se meni tako mudi.

sunny lepo, da boš za praznike doma user posted image

Kako pa je z našo rajo? Ve katera? Kaj pa piškamiška? Njej so obljubili, da bo sigurno v enem tednu rodila. Letos ti ginekologi samo nekaj obljubljajo, potem pa nič iz tega, kajne klepetka user posted image

Se še oglasim kaj... Sem pa že veliko boljše volje kot zjutraj user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
24.12.2007 14:39:53   
mala pikica
Lep božič in mirne praznike želiva z mojim dragim vsem januarčicam z družinami!

user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
24.12.2007 14:43:29   
aurora6
VESEL BOŽIČ TER SREČNO NOVO LETO VSEM SO-user posted image .

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
24.12.2007 15:08:20   
puri
Klepetka,.....jaz sem pa vse rodila pred rokom, vsakega prej, zato tudi sedaj pričakujem, da bo prej. Mogoče se motim, samo glede na vso to otrdevanje in kar boleče popadke, ki so se že pojavili je res zelo malo možnosti, da bom zdržala tokrat do konca.

mml,.....jaz tudi ne čutim nobenega prazničnega vzdušjauser posted image ,......komaj čakam, da bodo prazniki mimo, da bom lahko bolj brez skrbi čakala na našo princesko. Trenutno se tako veselim januarja, da mi vse to sedaj nič ne pomeniuser posted image
Glede počivanja se pa zadnje 14 dni kar trudim (kolikor se seveda dauser posted image )

Mene tudi G nikoli ni pregledovala proti koncu nosečnosti,...je rekla, da ko bo pač bouser posted image

Martinca,...super, da je bilo na pregledu vse vredu!

Glede gužve, pa mene to kar malo straši, ker vem kako je bilo pri tadrugem, ko sem bila cel porod sama z mojim v porodni,...so rekli, da ko bom čutila, da bom rodila, naj jih pa poiščevauser posted image ,....in ko sem to začutila, je šel moj hitro po babico, ki je bila v sosednji porodni in je samo zamenjala rokavice in čez kakšno minutko je bil naš fantek že zunaj, tako da sem skoraj vse opravila sama. Nič kaj luštno ni bilo, me je bilo kar strahuser posted image

Sunny Morning,....user posted image za plodovnico,....user posted image bo pa zgleda tudi kmalu pri tebi v naročjuuser posted image

TONČI,....čuden občutek, aneuser posted image user posted image ,...saj bo kmalu boljšeuser posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
24.12.2007 15:25:38   
nana35
Danes pa sem se načakala.Od 10h do 12.15.Skoraj se mi je user posted image !!Še nikoli nisem tako dolgo čakala.No,na ctg sem bila prej,pred pisarno pri Pelkički pa katastrofa...eh,raje pozabimo,ker danes ni moj dan.Najprej to,potem me še fotrova žena razkuri po telefonu,edino kar je dobrega je to,da se kar dobro počutim!!Na Ctg-ju je bilo vse ok,utripi so vredu,tudi gibi,hvala bogu,ker ena se je mogla it sprehajat po stopnicah...Potem pa še v Europarku,(res sem zmešana da grem tja na tak dan),gužva,v Interšparu pa ...eh kaj čem govorit,ljudje so čisto ponoreli,komaj sem prišla na cesto,vsi se gnetejo z avtomobili...

Lase sem si umila,saj me je martinca srečala in pokomentirala mojo frizuro!! Hvala za komplimente!!user posted image

mala pikica,zakaj nisi rekla,da te ni zadnjič gledal??Jaz vse rečem,ne pustim se...danes je Pelkička tudi meni rekla,da bo v čet.sprejem,da pa ona ne prakticira tako,da bi še isti dan naredili CR,ampak drugi,pa sem se kar oglasila,da sem zmenjena z mojim G,in mi bo on delal CR,ne pa ona,da je že vse dogovorjeno...Malo jo je cuknilo,ampak je rekla,no,potem pa je vredu,če je tako.user posted image Sem bila malo nataknjena od tega čakanja..user posted image
Iiiiiii,kako lep servis,mi je všeč,ker je bel in drugačne oblike!!

Tudi jaz sem tečna,razdražljiva in jokava danes.Zdi se mi da so me že vsi razp...in mi sploh ni do Božiča (kot ti mml) in sploh do ničesar,tako mi je,da ne želim sploh nobenega darila,niti videt nočem nekih ljudi danes.user posted image Pa bom morala.Vedno pravim,da žlahta ti je vsiljena,prijatelje pa si izbiraš sam...In do žlahte mi res ni,razen do domačihuser posted image ,ker jih imam rada...

suzana,tudi jaz ne verjamem v ta srčni utrip in spol,niti v obliko trebuha ali mozolje na obrazu...vse skupaj se mi zdijo same stare čenče.Tudi jaz sem sanjala,da sem rodila punčko in to dvakrat,celo ko sem že vedela,da bo fant! Sporočila pa ne moreš popravljati,ko si že malo prepozna s popravkom,moraš ga hitro popraviti!

vaney,super za gugalnik,ko boš pa stara,pa boš še štrikala lahko v njem,upam le da je trpežen!user posted image

ursulina,prepozno,sem se že gužvala,...imaš pa prav,kar doma ostanite,je res bolje,pa še živčki ostanejo celi!

sunny m.,lepo da si nazaj!

Grem jest!

:))

Neposredna povezava do sporočila: 1889
24.12.2007 16:12:04   
mala pikica
nana saj bo boljše, že v petek user posted image

Jaz grem zdaj še malo pred TV, potem pa smo k botri povabljeni na večerjo. Zvečer pa še vas pridem seveda prebrat user posted image

Lep večer želim vsem skupaj, pa upam, da boste dobile vsaj malo občutka, da je božič user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
24.12.2007 16:33:46   
SuzanaKK
Jaz ga še kar nisem, poleg vsega me je še Grega prej po telefonu razjezil, tako da bi najraje ostala doma pri svojih starših in našem kosmatinčku. Zaradi hormonov sem čist preveč razdražljiva, zaradi bolečega trebuha in križa, bi šla pa najraje kar v P.user posted image Aja, pa v Velenju je vsakoletni standard, da se decembra počutiš kot v Bejrutu, danes sem se zaradi peterd že ničkolikokrat ustrašila. Joj, no, pa kaj mi je, sem čisto zamorjena.

Ostalim nosečkam želim predvsem boljšega počutja, kot je moje trenutno.

Neposredna povezava do sporočila: 1891
24.12.2007 18:12:33   
SuzanaKK
Nosečke! Se odpravljam proti Celju, vam pa želim prijeten, topel in dobrot poln božični večer. 

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
24.12.2007 18:30:44   
raja
Oj,

še pozdravček od naju. Zaenkrat sem še v enem kosu doma. V P so se odločili, da je zaenkrat vse Ok user posted image , da ima pupa že 2700 g (od prejšnejga ponedeljka naj bi pridobila 600g user posted image - ne vem kdo se je zmotil G prejšnji teden ali danes, kajti 600g v enem teden je zelo, zelo veliko), sem pa imela res temeljit pregled: najprej CTG, ki še ne kaže nič popadkov, potem me je gledal en zdravnik brez UZ, vse zmeril, me ročno obdelal, pogledal maternični vrat, ki je še zaprt in primerno visok, potem pa še UZ, vse meritve caa.30min. Tako, da smo zdaj malo pomirjeni, naslednji pregled čez 1 teden, imam pa še vedno napovedan CR, saj mala sedi s prekrižanimi nogicami v medenični vstavi. V P (na Jesenicah) je bila pa taka gužva, za znoret, je rekla tudi zdravnica, da niso pričakovali takega navala.

Drugače imamo pri nas bolj ležalni božič, saj je naš miško zbolil in že dva dni bruha, zaenkrat nima driske tako, da upam, da je samo kakšna viroza in ne rotavirus, ki smo ga enkrat že imeli pa ni bilo nič luštno.

Drage souser posted image  hvala, ker ste mislile name, želim vam vesele božične praznike in čim več ZDRAVJA za vse vas in vaše najbližje. Lepo praznujte pa ne preveč papat.

Uživajte!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
24.12.2007 18:56:58   
mml
raja  super novičke, lepo, da je princeska tako zrasla in bo očitno vseeno lepo počakala da bo prava januarčica user posted image , upam, da se tudi zdravstveno stanje doma umiri in bo večji škrat dobro razpoložen med prazniki user posted image

Mi smo postavili drevešček in jaslice, Manca je sodelovala, smo pa namesto kalsičnih bunkic uporabili rajši okraske iz riževe slame, tako da ne bomo kar naprej v strahu, da se bo kaj zgodilo, zakon so pa ovce v jaslicah user posted image . Bom pripopala kakšno fotko v naslednjih dneh.

Vsem januarski čvekalčicam želim mirne in lepe božične dneve, polne miru in družinske sreče

user posted image

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
24.12.2007 19:05:20   
lutiropan
Vesel božič in veliko lepih trenutkov v krogu družine .

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
24.12.2007 20:09:12   
klepetka
raja in sunymorning,krasno  da  je vse vredu  zaenkart in da sta prišli domov   user posted image user posted image .
Tudi mi želimo vsem januarčicam in vašim družinam  lepe božične praznike in vse dobro v letu ,ki prihaja.

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
24.12.2007 22:01:12   
butara
Dolgo se nisem oglasila, ampak kljub temu vam moram zaželeti miren in srečen božič user posted image Še malo, pa bomo začele odpadati iz seznama kot zrele hruške, ena za drugo user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
24.12.2007 22:14:25   
katee
Čer user posted image !

Jaz sem pa malo prej iz večerje prišla. Se je naša mami ful potrudila letos in sama celo večerjo pripravila. Sem ji hotela pomagat, pa me je skoz počivat pošiljala. Najedla sem se res za dva user posted image  (če je bilo pa tako dobro). No, jutri imam pa sadni dan. Se me je moj user posted image  usmilil in rekel, da bo z mano držal sadni dan.
No, pa darila smo si že izmenjali. Je tudi najin user posted image  dobil že prva darila za Božička.

Sem se pa ful zjokala, ko sem prišla k mojim staršem. Se pripeljem do bloka in zagledam polno gasilcev in policajev. Se je pa starejšemu paru iz sosednjega vhoda stanovanje vžgalo. Njega ni bilo doma, ona je šla pa s user posted image  na sprehod in ni ugasnila svečke. Ko je prišla nazaj, pa celo stanovanje v ognju. Da se ti to zgodi na božični večer?! Ali je lahko še kaj hujšega?

Lep večer še naprej vam želim!

(odgovor članu butara)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
25.12.2007 0:01:28   
ulla78
Dober večer vsem skupaj, čeprav malce pozen.

Smo povečerjali, razdelili darilca in se malo skupaj poveselili današnjemu večeru. Najbolj sem uživala, ko je naš mali odpiral darila in užival v vsaki malenkosti, ki jo je dobiluser posted image .

Jaz sem kar ok. Diabetesa nimam. Še sreča; sem lahko kakšen košček potičke več pojedlauser posted image . Se zadnje mesece res fuuul redim. Na začetku se nisem skoraj nič, zadnja dva meseca pa kar štiri kilce. Tako, da sem zdaj skupno na 11 kg. Kako ste kaj ve?

Pregled imam šele po praznikih, tako da jaz nič ne vem ali sem kaj odprta; kako je s plodovnico.... Gibi so pestri in jih je res veliko, tako da to je edino kar vam lahko povem. Je pa res, da mi že grozno otrdeva trebuh in da me dostikrat pritisna navzdol ( kar mi pri sinu ni ).

Vsem skupaj želim lep Božični večer še naprej, lepe praznike in čim več dobrega počutja  user posted image .

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
25.12.2007 7:15:30   
Lunca1
Samo toliko da rečem dobro jutro, ker zdaj moram pa že tamalo pedenat. Se je že zbudila, čeprav je šla spat šele ob 22h.

(odgovor članu ulla78)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?