|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
23.12.2007 9:25:31   
puri
Dobro jutro!

Meni je včeraj zvečer spet zelo močno otrdeval trebuh, kar na par minut, samo zraven ni bilo bolečine, tako kot prejšnjo noč,.....sedaj se to še kar nadaljuje, samo ne tako zelo pogosto. Pri prejšnji nosečnosti se je tako vleklo približno 14 dni, potem sem pa rodila,...ne vem pa, kako bo sedaj, ampak takole sigurno ne bom zdržala do roka. Ko se bo še kakšna driska pojavila, potem bom pa sploh vedela, da je porod blizuuser posted image
Zares bi pa rada zdržala vsaj do 36-ega tedna.

Ali še katero tako trtica boli, če leži na hrbtu,...mene boli za znoret, pa me prej nikoli ni,.

Malamedika,...še enkrat iskrene čestitke za Juretauser posted image user posted image Kako so ga pa kaj drugi otroci sprejeli? Verjetno so zelo navdušeniuser posted image

Karatina,...tudi tebi čestitke za rojstvo male princeske Karinuser posted image user posted image user posted image

Lusa,...te čisto razumem kaj si preživljala to noč, sem jaz tudi že veliko takih noči preživela (sploh v prejšnji nosečnosti, sedaj se pa tudi že počasi začenja enako)...ko misliš, da gre že vse zares, ane,......no, pa saj je bolje, da Daša še malo počaka v trebuščku!

Lepo nedeljo!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
23.12.2007 9:34:27   
benika
Dobro jutro,

najprej Karatina...ISKRENE ČESTITKE za malo princeskouser posted image
user posted image

mala pikica, mi smo ovčjo kožo kupili pri strojarju kož. Hvala bogu ni imela nobenega vonja. Sem jo pa letos oprala kar v pralnem stroju na programu za volno in z gelom za volno in je kot nova. Drugače pa mi je prodajalec svetoval, naj kožo pozimi dam na sneg s ščetinami navzdol, jo nekaj časa pustim na snegu in jo nato razčešem z glavnikom.

Lunca, jaz bom kr potegnila s Pino, Luka je zakonuser posted image .

Mi smo včeraj postavili smrečico in jaslice, tako, da smo sedaj čisto božično nastrojeni. Jutri Božiček prinese še darila in to je to. V petek grem lahko tako brez skrbi rodit.

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
23.12.2007 9:42:58   
Lunca1
Benika potem boš potegnila z mojim in ne s Pino, ker ona je za Nejca.user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
23.12.2007 9:48:37   
klaja
Jutro!

user posted image Najprej čestitke Karatini za hčerkico Karin in Sani za hčerkico Manjo!user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
23.12.2007 10:14:04   
koala
Jutro sonosečke!

No da se še jaz javim, zdaj sem rabila več kot eno uro da sem se skozi vse poste prebila, pa me samo dav dni ni bilo gor.

OK, po vrsti kot so hiše v Trstiuser posted image .
SuzanaKKgelede glavobola, a spšiješ dovolj tekočine Ker mene ful glava boli če ne pijem dovolj, tako da še poskusi z kakšnim kozarcem ali dvema vode, meni pomaga, je pa res da so obiski wc-ja pogostejši, samo bolje to kot glavobol. Glede ovčje kože pa je meni na bolšjaku svetoval ali lanolinski šampon ali pa pa jo res dat na seng.
beika malo z zamudo pa vseeno iz srca vse naj nja ob rojstnem dnevu.
Pa stiskam pesti, da bo na naslednjem pregledu rezultat tak kot si želiš.
meliuser posted image user posted image res ti ne zavidam, samo bo pa nagrada toliko lepša. Mislim nate.
piškamiška mislin na vas 3!
martincav tvoji situaciji meni najbolj pomagajo inhalacije kamilic in sterimar. Pa če režem kako ful hudo čebulo. Upam, da se čimprej pozdraviš.
Lušasicer je tvj žalostni datum hvalabogu že mimo, pa vseenouser posted image , jaz se velikokrat spomnim nate in te resnično občudujem, nevrjeto močna si.
Tinča1 jaz sem tudi ena "srečnica" z streptokokom, pa niso nič šarli po meni, tako da nama je tako zgleda namenjeno, sem pa hvaležna da so delali bris in da vem da jih že ko priletim v porodno sobo takoj opozorim.
mml ful lepo zgledajo piškotki, si pa dobra da se ti je dalo toliko pečt, jaz sem po dvojinh keksih obupala.
mala pikicauser posted image user posted image te čisto razumem, držim pesti da se malček čimprej odloči in pokuka na svet.
sani1čestitke za malo princesko in naj lepo pridkano raste.
urssyy si pa res pridna, pohvaljena. pa vseeno še malo pazi na svoje koleno.
muzika ovčke na bolšjaku so 20eurov, no pa saj je nana že povedala. Pa žal mi je zaradi avta, sicer pa važno je da se tebi nič ni zgodilo, pleh se že porihta.
malamedikadobodošla nazaj, tvojJure se mi pa niti ne zdi tako mičkan.
nanaglede sejma nisi zamudila popolnoma nič, ker je totalna žalost.
vaneymidva bova slivestrovala kar doma, ker mi res ni nikamor za hodit, zunaj bo hladno in gužva, pri ostalih s katerimi se druživa, pa vsaj eden kadi in me to ful moti, tako da bova kar doma.
karatina čestitke ob rojstvu hčerkice, no zdaj si pa rešena vseh skrbi. Prijetno cartanje
puriležanje na hrbtu je pri meni misij anemogoče, ker mi postane tako slabo da je kar kriza. Upam da te otrdevanje mine in da še nekaj časa osteneš 2v1.

No jaz sem pa imela v petek pregled pri g in ker sem v sredo in četrtek našega sončka bolj slabo čutila me je poslala na CTG, ki je hvalabogu prpričljiv, zaznanih je bilo nekaj tonizacij(saj sem ji povedala da mi otrdeva trebuh), pa PDP mi je prestavila. Gleda izvide UZ-ja in pravi da dete prehiteva za 2-3 tedne, pol pa izjavi da je PDP 4.2user posted image če je meni kaj jasno. Ampak jaz sem odločena da sem januarka. No mml, si videla, ne boš samauser posted image .

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
23.12.2007 10:25:22   
klepetka
pozdravljene!

najprej iskrene čestitke naši Karatini za princesko Karin!user posted image user posted image
in malimediki za sinčka Juretauser posted image user posted image .
Zdaj so pa nekam januarčice z vso silo zaštartaleuser posted image

Mi smo dali včerajšnje praznovanje čez ,bila sem še na enem mažoretnem nastopu,tako da zdaj sam oše pospravim in po tleh pomijem ,potem smo pa tud nared za via Ljubljana ,če bo trebauser posted image

Danes mi pa tud kuhat ni treba ,ker nas moja mami vabi na kosilo ,tako Katrin RR ,da bo tud nam lušno ,kot vamuser posted image .Kar paše včasih ,a ne deuser posted image

Puri,takile lažni  popadki kot tebe  tudi mene mučijo že ene dva meseca. In ravno tako  so me v obeh prejšnjih nosečnostih,zato sem bila prepričana da bo  porod en dva tri za mano,ker se je kao toliko časa vse pripravljalo.Na koncu pa ni bilo tako hitro za mano  kot pri tebi.So pa zoprni ,ja.Upam da vseeno še malo zdržiš.
In glede injekcije za razvoj pljuč;jaz sem bila sprejeta v P pri dobrih 33 tednih ,pa m ije rekla prim. Blejčeva ,da zdaj jo nič več ne rabim ,če bi pa blo sam omal oprej ,pa bi jo mogla dobit.Ker od nekje 34 tedna otroci nimajo večjih težav z dihanjem.Tako da si lahko brez skrbi.user posted image

mml,lepo se imejte  in uživajte danes na snegcu na Gorenjskem

raja,tudi jaz ti želim ,da danes preživiš še kar se da lep dan  doma,ko pa jutri odhajašv P.Pa javi nam ,ko boš dobila svojo princesko v naročje.
,ko sprašuješ udarcih (srčka);150 je čist super , tak okot mora bit.Pa user posted image za kg,da t i stojijo,ker pri meni kar nekam divjajo proti goruser posted image

vaney,jaz si ne predstavljam ,da bi bla na silvestrovo kje ,kot doma na kavču;čeprav dopuščam možnost ,da bom takrat glih dihalauser posted image ,ker me tako zel obolijo kolki in medenične kosti in trtica da je joj.Pa čez dan še gre ,zvečer ko se pa usedem  me pa resnično zeloo boli.No,č e bom še doma ,bo prišel možev brat z družino k nam.

Lusa,joj,ti boga,zoprno je tole ,ja.Verjetno sta se obe z Lušo kaj nalezli.Pa samo da je boljeuser posted image

Lunca ,suepr izbira imen.Tudi pri nas sta bila oba v finalu ,samo smo potem nekako prevagali na Luko.In pa Lano ,seveda

aja,pa ena je še spraševala ,če katero boli trtica ,ko leži na hrbtu;jaa,mene in to zeloooo.Ampak saj bo kmalu za nami i nbodo tud te bolečine pozabljene

Lep dan vam želim

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.12.2007 10:26:49   
martinca
user posted image user posted image user posted image karatina čestitke za tvojo pupiko Karinuser posted image user posted image user posted image to je pa res hitro blo

koala, s prehladom je že boljše. zdaj že vsaj normalno spim ponoči. se ne rabim tolkrat smrkat. čez dan pa še že gre. hvala za nasvet.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.12.2007 11:10:10   
muzika
Lusa, dobra si, da s popadki na 4 minute še upaš ostat doma. Mene bo po moje panika že pri popadkih na 10 min.
Karatina, iskrene čestitke.user posted image user posted image Malo hitrejši božiček, pa nič hudega.

Lunca, kaj naj rečem o imenih. Mi imamo doma že enega Luko, tako da... Sedaj pa še kar ne vemo imena, jih imamo 5 user posted image  favoritov, pa nihče ne ve, katero bo obvladalo. Bomo videli, ko pride dete na svet, kaj mu bo bolj pasalo.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
23.12.2007 11:12:55   
sade
pozdravljene januarčice,
sicer sem decemberka no ja PDP 31.12. in ker je pri decemberkah že vse user posted image rodilo in cartajo svoje sem si drznila pokukat k vam in vidim, da tudi pri vas dogajate in prehitevate user posted image . Pa saj ok, tiste ki ste na začetku meseca smo tak skupaj in ja čakamo v nizkem štartu kdaj se bodo naši user posted image odločili prit na naš planet.
Drugače pa vsem želim hiter porod in čim manj težav z nespanjem, obiski wcja in ostalim kar sodi zraven.
Pa lepe praznike in srečno!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
23.12.2007 11:22:35   
Lunca1
Sade dobrodošla, ti se nam kar pridruži. jaz sem bila prejšnjič novemberka, pa na koncu pristala med decemberkami. Sem imela tudi rok zadnjega v mesecu, pa smo potem še čakali do 9.. No upam da pri tebi ne bo tako.

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.12.2007 11:26:34   
klepetka
ko sprašuješ udarcih (srčka);150 je čist super , tak okot mora bit.Pa za kg,da t i stojijo,ker pri meni kar nekam divjajo proti gor

tole je bilo namenjeno Alfabeti in ne tebi raja(so nekam črke ušle)user posted image

sade ,l
ep oda tud k nam pokukaš .Tudi jaz ti želim enako.

Zdaj pa ne vem ,ali se samo meni zdi ,da nekam sumljivo dolgo ni na spregled sunymorning,ko je drugače vsak dan prisotna.Suny,pofočkaj se in nam daj znak da ste še 2v 1user posted image

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.12.2007 11:26:57   
puri
Klepetka,....hvala za razlago glede pljučk,...si me kar potolažilauser posted image , ker se res bojim, da ne bi prekmalu rodila. Saj če je samo otrdevanje, potem se mi to ne zdi nič takega, samo če je pa zraven še bolečina in ti vse skupaj pritiska navzdol,...potem me pa že kar panikauser posted image

Sade,
..ti se nam pa kar pridruži, če bo pri decembrkah "dolgčas"user posted image

Mi smo pa sedaj postavili zibko, tako da sedaj je pa res že vse pripravljeno, če me slučajno kaj prehitiuser posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.12.2007 11:37:13   
Sunny Morning
Karatina iskrene čestitke za čisto pravo "babo". Kar lepo se crkljajte.user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: puri
Ali še katero tako trtica boli, če leži na hrbtu,...mene boli za znoret, pa me prej nikoli ni.

Ležanje na hrbtu? Kaj pa je to?user posted image  Jaz sem lahko samo na boku, ker me drugače tišči, da ni z zdržat.

Jaz sem včeraj šla lepo uživat na depilacijo nog in na pedikuro. Na pedikuri še nisem bila nikoli in bom to definitivno ponovila. Je bilo tako fajn, pa tale moja pedikerka se je toliko potrudila, ko je videla, da sem nosečka. Se je pa reva sekirala, da ne bom šla od nje v P.user posted image
Potem sva šla z mojim user posted image še v trgovino. Sva nakupila nekaj daril, fasngo, pa mikrovalovko sva si omislila, da bom lahko sterilizirala user posted image dudike in flašike...pa še za kakšne kokice bo.user posted image

Današnja noč je bila zelo znosna. Sem šla na WC 3x in sem potem spala do 9.00. Potem je moj user posted image dobil napade pospravljanja. Se je odločil, da bo posesal, potem je pa vse žive "sumljive" kupče razsortiral, odnesel v smeti...naredil je eno veliko čistko. Saj je vse ok in lepo, da je tako priden ampak kaj ko on ta napad dobil glih 2x na leto in je potem tečen ko ena driska. Za vsako stvar vpraša kaj je to, pa zakaj je to tukaj...skoraj dobim živčni zlom.user posted image

vaney kar se tiče Novega leta je pa vse odvisno od user posted image . Če bom še v enem kosu bom definitivno doma, ker se mi zdi samo matranje, da bom jaz nekam hodila. Vem, da bo moj težil, da gremo k njegovi mami, ampak ne bom šla. Za kakšno praznovanje na prostem sploh nisem, ker ne maram, da me zebe, pa še vse tiste petarde ob polnoči glih ne bodo za uživat. Se bo user posted image preveč prestrašil.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.12.2007 11:39:36   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Zdaj pa ne vem ,ali se samo meni zdi ,da nekam sumljivo dolgo ni na spregled sunymorning,ko je drugače vsak dan prisotna.Suny,pofočkaj se in nam daj znak da ste še 2v 1user posted image

klepetka lepo, da misliš name.user posted image  Še vedno smo 2 v 1. Bom videla kaj bo jutri rekel G. Sem že malo na trnih. Me prav zanima kakšna bo noč.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.12.2007 11:58:00   
vaney
dobro jutro.

noč je bila čudovita za spanje (pd 23.30 do 11.00) in samo 3x na wc. sanjsko.

midva imava vsako nedeljo kosilo pri njegovi stari mami (spodnje nadstr.), tako da mi nobeno nedeljo ni treba kuhatuser posted image

karatina, čestitam za malo princeskouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šele zdaj, ko se seznam novopečenih mamic iz dneva v dan nepričakovano veča, počasi dojemam, da tudi jaz nimam več veliko časa. sicer imam PDP 18.1., ampak imam občutek, da bo prej. no, na koncu bo pa čez rokuser posted image user posted image

se mi zdi, da smo ratale že kar nestrpne in bi rade imele user posted image  že v naročju. čakajte, da mine novo leto, potem bo šele pravi baby boom, se bo seznam user posted image  manjšal vsako urouser posted image .

grem jest, potem greva pa z dragim k njegovim, ki dobijo obiske in je med njimi tudi ena specialna maserka, pa se grem malo prištulituser posted image

želim vam lepo nedeljo in čimmanj bolečin.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
23.12.2007 12:00:47   
katee
pozdravček vsem user posted image !

karatina: user posted image user posted image user posted image  čestitke za pupiko!!!

Jaz sem danes spala do 9. Uf je pasalo!

lunca: jaz sem itak za Luko.

Drugače greva pa midva s user posted image  tud k staršem na kosilo. Bo prav veselo, ker sta še brat in svakinja prišla iz Bruslja.

No, lepo se imejte

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
23.12.2007 12:25:57   
mala pikica
Danes pa ste bile že prav pridne!

Midva sva z dragim postavljala smrekico, sem tako vesela user posted image Zdaj pa greva k našim na kosilu, potem še pri mamici narediva smrekico, popoldan pa vas preberem in kaj več napišem.

Karatina, še enkrat čestitke!!! Sem prav vesela in seveda spet vsa solzna user posted image Upam, da so na Ptuju lepo delali s tabo user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.12.2007 12:30:29   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

user posted image user posted image Karatina, čestitke za malo princesko Karin!!! user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320g, 45 cm

user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460g, 43 cm  
TEA
1350g, 40 cm

user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720g, 48 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875g, 42 cm

user posted image

23.12. karatina (PDP 6.1.)
KARIN
3570g, 50 cm

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Januarčic nas je zdaj samo še 80!
Imamo pa zato že SEDEM mamic, 4 user posted image in 4 user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 24 user posted image  in 25 user posted image   Pri 5  user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Punce, če katera želi, da dopišem še kakšne podatke (imena, spol, porodnišnico,...), mi naj prosim sporoči.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.12.2007 13:16:48   
nana35
Sem že bila v Europarku,kupila sva tisto po kar sva se včeraj namenila.Pa malo hrane,daril pa nič več,ker imamo vse.No,eno darilo sva kupila,ker grem na r.dan od ene male punčke Zale,tako da to sva mogla.

Lusa upam,da te ne prehiti user posted image  in boš tudi ti še letošnja??!!Vidim,da nas je vedno več!!
Sem že prebrala na drugi temi,pa čestitke tudi tukaj:

Karatina čestiike ob rojstvu Karin,veliko lepega celi družini!!

Klepetka,mislim,da te bomo nazadnje vse prehitele,ko boš ti še vedno hodila okrog s trebuhom...user posted image

Suzana KK,meni ovčka ne smrdi,res da ima svojevrsten vonj,kar je čisto normalno,samo smrdi pa ne.Mislim,da ima martinca nosečniški sindrom,ko ti smrdijo določene stvari...pa ji bo mogoče kasneje manj smrdelo.

lunca,od mojega user posted image  sin je Luka,zato sva midva za najinega sprva hotela da je Nejc,potem pa sem si ajz premislila in vztrajala,da bo Klemen,ker je vedno moderno,ko je majhen in potem ko je otrok velik mu to ime vedno pristaja.

koala,pa pridi večkrat na RR,da boš na tekočem...user posted image Glede sejma-ker vem,da je totalna žalost že drugo leto nisem šla.Vse kar prodajajo tam,dobiš tudi drugje,veliko pa tudi na kramariji.

sade,dobrodošla.Mogoče boš pa ti zamujala s porodom,kot me prehitevamo in se silimo v december!!user posted image

sunny m.,jaz sem se včeraj spet kar sama depilirala,niti rezultata nisem pogledala.Noge pa še ostajajo za danes,ker je bilo prenaporno...Nikoli ne veš,kaj pa če te kaj prehiti,ti pa si kot medvedek...user posted image To pa že nočem!!
Jaz si tudi želim,da bi moj user posted image imel napade pospravljanja,pa žal...jih imam samo jaz,samo v besedah,udejanjim bore malo.Pa do četrtka še bom!!

mala pikica,torej sem imela smrekico prej kot ti??

Bodite lepo,vas še pridem kaj pogledat!!

:))

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
23.12.2007 13:44:57   
SuzanaKK
Koala, jaz spijem ogromno tekočine, tako da dehidrirana zagotovo nisem. Imam pa res nizek pritisk, pa na splošno je tu zima, zunaj mrzlo, notri toplo, te temperaturne razlike me kar mučijo. No, saj je zdaj že nekaj dni mir, bom hitro na les potrkala. A mi lahko ti poveš, kako ti ugotovijo ta streptokok b? G. ti vzame bris in potem kaj? Pogleda pod mikroskop ali se to pošlje na analizo? Ne vem, zakaj takim kot sem jaz, ki sem imela vso nosečnost nenormalno pogosta vaginalna vnetja ne naredijo te preiskave. Če zdržim do četrtka, bom pa res svojo G. vprašala, ker ta četrtek je imela ful gužvo in se ji je mudilo na UZ.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
23.12.2007 14:54:02   
Golobček
Pozdravljene!

Nekako mi je le uspelo do računalnika, sploh vas nisem prebrala že od 55 strani, saj smo imeli smrt v družini.
user posted image user posted image
Sem tako živčna, da mi bo menda usuknal, pokonci me drži samo moja pikica v trebuščku.
Pustimo sedaj to.

Vsem ki ste rodile iskrene čestitke, to je najlepše darilo ki si ga lahko zaželiš za praznike.
Se spomnem kako je bilo ko sem jaz rodila prvega otroka, julija 2003, mož pa ima tudi julija rojstni dan, je dobil res lepo darilo.user posted image user posted image user posted image .

Tistim ki imate težave pa naj čimprej minejo.

Mi pa letos ne bomo postavljali smrekice, ker nimam nobene volje, pa tudi od praznikov ne bom imela nič, sem že otrokoma razložila in mislim da me razumeta. 

Sedaj imam tri navihančke...

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.12.2007 15:43:16   
klepetka
golobček ,moje iskreno sožalje user posted image

nana35,vse kaže na to ,ja,da bom še čez rok.Čeprav je danes dete prav strašljivo mirno,in po vsej verjetnosti ne bom naštela tistih obveznih 10 gibov,če bo šlo tako naprej.Prav prestrašena sem,res.user posted image Pa lepo praznujte  danes.

suzanaKK,za streptokok vzamejo bris,ja;samo ne vem kako je to .Al je to od dobre volje G odvisno alkako ,ker moja G tega ne jemlje.user posted image Ko sem ji omenila to ,je rekla ,da  preveč berem in da nisem seznanjena z vsem tem ,kdaj je potrebno vzeti ta bris.Tako da ne vem ,no.
malapikica ,user posted image za smrekico .Mi oz. naši trije jo bodo pa zdaj in še jaslice ,jaz sem se pa namenila, da moram danes še avto posesat.Pa ga bom šla kar zdajle.

suny morning ,o kako mi je to znano ,ko pišeš da se je lotil tvoj dragi pospravljanja in s tem vem kaj spada zraven,ja ;tečnoba ,miljon vprašanj,....user posted image .Ampak ok,važno da je pospravljeno ,a ne deuser posted image

lepo nedeljo vam želim ,kolikor jo je še ostalo

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.12.2007 15:46:49   
koala
Oj Golobček, zelo mi je žal, upam da je vsaj okolica prijazna z tabo, želim ti da boš čimprej našla spet tisti tvoj svet da se boš spet imela česa veseliti (razen pikice seveda)

SuzanaKK vzamejo bris in ga pošljejo na analizo, jaz sem takoj ko sem dobila izvid v roke (bris so mi namreč jemali v P) takoj letela k G in je rekel,d a zdaj ni potrebno ukrepati, saicer bi lahko jemala antibiotike, damo to ni nobena garancija da se ne poovi, da pač to morajo vedeti v porodni sobi. Pa le povprešaj svojo G če imaš težave. Jaz nimam nobenih, hvala bogu.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
23.12.2007 16:12:43   
mala pikica
v pričakovanju praznikov... midva bova vse praznike pričakala kar doma. Nisem za nikamor več s tem trebuhom, razen seveda v porodnišnico user posted image To pa je druga varianta za praznike user posted image Jaz še vsekakor upam, da bom prej rodila. Se mi zdi, da se iz dneva v dan bolj.... ne ravno sitna, sploh ne vem povedat. Do drugih sem v redu, sama sebi pa grem že grozno na živce user posted image Pa spet samo jamram...

Noč sem jaz tudi bolj prebedela kot prespala. Od pol treh pa do pol petih sploh nisem spala, me je že preveč za mojega skrbelo, potem ko pa je prišel, pa sem se od pol šestih do devetih 3x vstala in hodila jest user posted image Tako sem zdaj eno kitico odspala in je prav pasalo. Pa še neke bolečine z otrdevanjem trebuha so se celo noč pojavljali, saj ne vem, če so bili popadki. Zgleda, da nas je bilo več takšnih (lusa, puri, karatina...), samo pri enih so bili pravi user posted image

lunca meni sta kar obe imeni všeč, ne vem na katero stran bi se postavila user posted image

puri mene ne samo da trtica boli, mene začne cel spodnji del trebuha bolet, če ležim na hrbtu. Na bokih pa so me danes ponoči ful koli boleli. Če sem bila na desnem boku, potem desni, če pa sem bila na levem, pa levi. Danes sem se res prvič zelo slabo naspala.

klepetka kaj če bi ti prišla na ptuj rodit, meni se zdi da bi si lahko delali družbo user posted image saj ne vem točno kdaj, ampak imam občutek, da naju bodo počasi pa le popatrali v P, znake že imava zelo podobne, pa spet se bližata četrtek in petek user posted image

sade ti kar klepetaj z nami, samo redno nas moraš brati, tukaj nas še je večina in se strani kar polnijo, potem pa si lahko v veeelikem zaostanku user posted image

sunny jutri pa le sporoči, kako se bodo odločili user posted image

nana zakaj pa si mislila, da bo naša smrekica prej? Jaz jo vedno postavljam 24., jutri pa imam zjutraj pregled, pa še sama sem skoraj do večera, pa sva se z dragim zmenila in jo danes postavila. Sem pa zelo vesela. Pa tudi jaslice sem že postavila, samo jezuščka še dam jutri zraven user posted image

golobček user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa sem bila spet tako dolga... Saj bodo kmalu otročki tukaj, potem pa bo nekaj časa mir pred nami, velikiiiimi klepetuljami user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
23.12.2007 16:22:05   
mala pikica
nana raho ti je odgovorila glede CR. Nisem jaz fajn user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?