|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke - take II
21.12.2007 19:06:22   
t*e*j*k*a
Hokejistka to pomeni da sva čisto na istem, tudi pri meni se nič ne dogaja. Vse mirno, razen takrat ko user posted image razgraja. Ampak ti imaš celih 5 dni pred mano PDP, tako da ziher bo kaj prej.


Čao



(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
   RE: Decembrke - take II
21.12.2007 19:28:05   
hokejistka
Kar tolaži se tejka user posted image . Bova zgleda kar skupaj počakali. Ko me je babca pregledala, je rekla, da nič ne kaže, da bi bilo kmalu. Glede na to, da je videla že kar nekaj user posted image , ji kar zaupam. Bova pa midve klepetali, če je že večina pobegnila user posted image

A te ljudje okoli že kaj sprašujejo, kdaj bo? Jaz sem ravno danes celo en SMS dobila, če smo že tirje. Pa v bloku me tudi vsak oblaja user posted image . Mi je žal, da nisem vsem rekla, da imam rok začetek januarja.

Uživaj.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
   RE: Decembrke - take II
21.12.2007 19:37:21   
NatašaC
Danes sem imela CTG- čist normalen. Po pričakovanjih. Čeprav bi si želela drugače. Tako da tejka in hokejistka, jst bom tudi še strašila tuki do 27. Trebuh mi sicer otrdeva, sam to je pa tudi vse. In to itak nič ne pomeni. Sam upanje umre zadnje, vseeno upam da bo kaj pred četrtkom. Ma bomo videli.
Danes sem vsaj boljše volje, se vidi, da sem se potepala po Lj. Lep večer!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
   RE: Decembrke - take II
21.12.2007 19:39:18   
Vrtnica79
Oj, vaju samo na hitro pozdravim Tejka in Hokejistka! Nič se ne jezita če bosta zadnjiuser posted image , bo pa potem bolj sladko. Držita se!!!

Novim mamicam pa iskrene čestitke!
user posted image user posted image

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
   RE: Decembrke - take II
21.12.2007 19:41:23   
Vrtnica79
Ops, NatašaC tebe sem spregledala

_____________________________

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
   RE: Decembrke - take II
21.12.2007 20:23:07   
ElaM
Pikica*, vso srečo jutri, naj Lovro čimprej pokuka na svet.user posted image

_____________________________

:)

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
   RE: Decembrke - take II
21.12.2007 20:33:55   
Mat3ja22
lana - čestitke ob rojstvu sinčka tudi z moje straniuser posted image user posted image

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
   RE: Decembrke - take II
21.12.2007 21:30:19   
Magi*
čer punce!

mi smo doma. končno!!!

najprej čestitke novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image  


pa držim pesti za pikico*, ki bo jutri zavzela mojo psoteljo na oddelku B. user posted image  so me hoteli danes še notri zadržat, ker mam tok mleka, da mi bodo joški počli, pa sem rekla, da ga ni dnarja, da bi not ostala še en dan. mimogrede, joški so že bolje. drugače se pa danes počutim precej razmontirano. aja, trebuha se pa nisem rešila. mišice imam 7 cm narazen in je vse skup ven padlo. sem dobila trebušni pas, pa medenični pas za razpadle kosti in vaje. no, saj ni čudno, da me je skoraj narazen vtrgalo, a ne? user posted image

na kratko moje porodna zgodbica:

kot veste sem 17.12. bila na pregledu pri G, ta me je napotil v P, ker sem pripravljena za rodit: vse zmehčano, glavica zasidrana v porodni kanal, 3 cm odprta. no, tisti dan me je malo špikalo, pa trebuh otrdeval, dol tiščalo - skoraj kot ponavadi in šli smo spat. zjutraj sva se z možem odpravila v P, parkirala, se sprehodila še dobrih 500m in prišla kot pušelc rodit. sestra v sprejemni se mi je skoraj smejala, češ takele že ne pridejo rodit. no, po pregledu so ugotovili, da sem že 6 cm odprta. takoj so me pošibali rodit. najprej mi niso hoteli dat klistirja, da jim ne bi že tam rodila, pa smo se vseeno sporazumeli, da je bolje dobit klistir. ko sem se spucala, so se počasi začeli kao popadki. še vedno nič drastičnega. tisti dan sicer v P ni bilo gužve, pa vseeno sem 1 uro čakala na prosto porodno sobo in se lepo sprehajala z možeom gor in dol. v porodno sem prišla praktično brez bolečin 7 cm odprta. potem so mi predrli mehur in čez slabo uro so se pričeli tazaresni popadki. ja, to pa je bolelo. user posted image  na 10cm sem bila v roku slabe ure. potem pa je prišel grand finale - iztis ne tako malega bejbija. ker me moje mišice niso ubogale, babica pa mi je privoščila nekaj droge, je prišla na pomoč še ena prijazna babica in mi pomagala iztisnit našega mladeniča. sam iztis je bil kar naporen, ampak je trejal le 8 min. presredek se mi je malenkost natrgal in pokasirala sem 2 šiva. če bi se zgodba tu končala, bi bilo super. ampak seveda se mi je ponovila zgodba od prvega poroda in posteljica ni hotela ven, pa krvavitev... so pa bili vsi pripravljeni na to, tako sem tokrat izgubila samo 7dcl krvi... ko sem se zbudila iz narkoze, sem pa bila prvič v žviljenju tazaresno zadeta. menda sem vprašala, če sem živa. user posted image  ekola, na kratko je zgledalo takole.

bom pa rabila kar nekaj časa, da pridem k sebi, ker imam kri spet katastrofalno in te moje mišice in kosti tudi rabijo čas in vadbo, da bom vsaj približno normalno funkcionirala.

sicer je pa Taras zlat dečko, najbrž se bo vsega hudega navadil, ker ga Zarja prav nič ne špara.se dere zraven, skače... ga ima sicer zelo rada, samo še ni čisto dojela kako micen in krhek je.

punce, ki ste še med nosečkami: naj vam ti zadnji dnevi minejo čim lepše, kmalu boste cartale svoje male štručke. user posted image  

aja, slike pripopam jutri.

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Mat3ja22)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
   RE: Decembrke - take II
22.12.2007 9:20:37   
NatašaC
Jutro vsem od ene žalostne nosečke! Včeraj je rodila ena kolegica, ki je imela rok na isti dan kot jaz - fantka. Z mano pa še vedno nič. Sicer me je sinoči nekaj zvijalo, sam ko je treba it spat se pri meni vse konča in spim kot top. In potem sem vedno bolj žalostna, ker se 27. tako približuje. Moj možek mi pa reče, da kam se mi mudi, da on si je že vse splaniral za 27. Ja hvala lepa. Jst si pa ne bi rada. Ironično, še enkrat februarja sem s prijateljico debatirala, da bi rada čimprej zanosila, da fašem še en carski rez, da se mi ne bo treba matrat kao. Zdaj, ko se mi to dogaja, se mu pa upiram z vsemi štirimi. Toliko o zarečenem kruhu.
Lep dan!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
   RE: Decembrke - take II
22.12.2007 12:44:03   
sade
Oi
še noseče in čakajoče evo še mene, da vas potolažim in se vam pridružim, Tejka, Hokejistka, NatašaC in še katera.... vse ste ve pred mano... jaz čakam na 31.12. tako da sigurno ne boste ostale same user posted image . Imam že tudi jaz dovolj vsega počasi... ponoči slabo spim, zgaga me peče vsaki dan negledo na to kaj jem ali jem, mislim da če držijo stari reki (moja omica pravi da rastejo laski, če te peče zgaga) bo naša punca pravi mali B. Marley user posted image .
Pa še danes je en tak tečen dan, sem celi dan sama doma, moj dragi dela do 19-ih in se mi nič ne da ampak nič, še pomit po tleh se psihično pripravljam od 11 in še ni uspelouser posted image .
Znakov nobenih, res sicer da imam trebuh večkrat trd in da me občasno kaj poščipa tam spodaj ... ampak to je vse in tudi normalno.
V ponedeljek imam ctg.... pa bomo videli kaj dogaja.
Joj sem zamorila, no jutri je novi dan in mogoče bo boljše že sedaj, ko bom, pomila po hisši in se počutila boljše in koristna.
Tako da nas je še kar nekaj, ki čakamo in kaj hočemo..... pustimo našim user posted image trenutek in odločitev za prihod na naš planet.... tak nimamo vpliva na to.
Lep vikend !! In če kateri rata rodit za vikend... good luck!


(odgovor članu NatašaC)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
   RE: Decembrke - take II
22.12.2007 14:09:19   
hokejistka
Danes mi user posted image povzroča same skrbi in sive lase user posted image . Je tako umirjen, da moram fejst trebuh požokat, da se sploh premakne. Bom komaj naštela 10 gibov, če bo tako miren. Če še zvečer ne bo nič gibal, se bom šla pa v P pokazat. Ga imam na sumu, da prihajajoča luna najn vpliva.
Magi tole je pa prav lepa porodna zgodba. Upam, da boš čimhitreje okrevala in veliko užitkov z Zarjo in Tarasom user posted image

sade saj bo, si samo teden dni za mano. Mogoče bo pa na vaju luna kaj vplivala, pa boš prej zibala. user posted image . Pa večkrat se kaj oglasi, ker je res dolgčas tukaj gori.

tejka kje se pa ti skrivaš. Pa ne da si pobegnila v P?

pikica upam, da že cartaš Lovrota user posted image

vrtnica79 hvala za lepe želje. Si vse punce tukaj gor želimo, da se čimprej preselimo na vaš forum! Pa lepo, da se še katere od "stari" decembrk še tukaj oglasi.user posted image

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
   RE: Decembrke - take II
22.12.2007 15:55:15   
t*e*j*k*a
Ola!!

JAz sem še kr tuki, se me ne boste kr tko znebileuser posted image .
Vidim da smo že vse čist napsihirane in komi čakamo da odrinemo v P.

Magi* ful dobra porodna zgodba. Upam da bo pri men tud šlo do 7cm brez bolečin. Če verjameš. NA srečo mi ne bomo meli takega korenjaka.

Drgač pa se pri meni nič ne dogaja, user posted image je živahen, včeri zvečer sm mislila da mi bo kakšna nogica skoz kožo pogledala tako žurko je imel. Se je zgledoval po atiju, ki je imel zaključek in ga ni blo od 6 zvečer do 6 zjutriuser posted image .

No dans sem po tlehi pomivala in prah brisala, pri nekaterih to pali in gredo potem rodit, tko da grem zdej še na sprehod, mogoč pa bo kaj.

Zgleda da naši bejbiji hočejo do konca izkoristit razkošje ki jim ga nudimo. Mogoče pa vedo da je zunaj ful mrzlouser posted image .

Uživajte in redno se oglašajte da ne bo tema zamrla ČAO

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
   RE: Decembrke - take II
22.12.2007 22:11:55   
lorch
Hojla decembrke!
Jaz vas občasno malo preberem, ampak odkar moja tjaša ni več v trebuhu, je malo bolj zahtevna in mi ostane premalo časa, da bi še kaj napisala. Jo kar konkretno mučijo krči, zato smo malo utrujeni in imamo z njo kar nekaj dela, ker jo moramo tolažit, čeprav ji pri teh krčih ne moremo nič pomagat. Enostavno je treba počakat da minejo, do takrat pa poskušamo nardit vse kar je možno, da ji je čimbolj udobno in da vsaj za kak trenutek olajšamo njeno trpljenje. ker to je pa res trpljenje, ko pomislim kako te naše male angelčke boli, ko jih črviči, mi je kar hudo. Pa naša še ni med tistimi najhujšimi in me je kar strah, da bi se ta nadloga še stopnjevala.
Prej sva  se skopali in zdaj pridno spi. upam, da bo današnja noč mirno minila.
Za vas pa držim pesti, da boste čimprej tudi same imele svoje sončke pri sebi in da jih nebi mučili krči.


_____________________________

2.12.2007 smo postali družina.
15.1.2011 se je družina povečala.

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
   RE: Decembrke - take II
22.12.2007 22:39:43   
Raho
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

Raho,eno vprašanje imam,sicer vas redno ne spremljam,ampak sem brala da si imela CR in si šla domov čez 4 dni.Mene čaka isto,pa me zanima kaj je bil vzrok za CR in kako to,da si lahko šla tako hitro domov??Jaz grem na CR 27.12.pa me zanima,če lahko upam na novo leto doma?In kako je bilo?Si imela spinalni blok ali narkozo??V kateri porodnišnici si rodila?Hvala lepa vnaprej!!


Imela sem elektivni CR, in sicer zaradi nesorazmerja velikosti ploda in moje medenice in zato, ker se je moja G. tako odločila - prvi CR je bil urgentni (po 12 urah umetnih popadkov). Domov sem lahko tako hitro šla predvsem zato, ker sem v (tako je rekla zdravnica) v fantastični psihofizični kondiciji - predvsem v fizični (po 6 urah sem skakala okoli - v šok sobi). Drugače je standard , da ostaneš v porodnišnici po Cr vsaj 5 dni - se pravi porod in 5 dni (če je seveda vse OK). Tako, da dvomim, da boš lahko za novo leto že doma.
CR je potekal super. Imela sem popolno narkozo, ker mi niso mogli dati spinalnega bloka - premaknjena vretenca med P3 in P6 - tako, da ni šanse, da bi dobila spinalni blok brez posledic - hud glavobol. Je pa anasteziolog bil moj kolega in sem res dobila tako slabo dozo narkoze, da ne morem povedati - uspaval me je tako, da sem še slišala - zdravnica, lahko začnete, zbudila pa sem se (mož pravi tako) 12 minut po tistem, ko se je rodila Živa. Prvič sem o podojila v operacijski na operacijski mizi. Rodila pa sem v porodnišnici v Murski Soboti.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
   RE: Decembrke - take II
22.12.2007 22:41:36   
Raho
Lana38 - čestitam.

Punce, ki naokoli hodite še s trbuščki. Ne se sekirat - kmalu bo konec decembra. Potem pa bodo morali ven tudi vaši user posted image . Jaz sem prvič 11 dni prenosila. In nobeni od vas tega ne privoščim.

Držim pesti, da čim prej odidete na pot proti Rimu.user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
   RE: Decembrke - take II
23.12.2007 10:58:55   
sade
lep nedeljski pozdrav
ja tudi jaz še vedno 2/1 user posted image , noč je bila še kar dobra le 2x sem mogla na wc in to je pri naju kar podvig, ker imava spalnico zgoraj wc pa spodaj in je treba po stopnicah, ki so kar naporne. Ampak sem se zverzirala v hoji po stopnicah in sem tudi zaradi njih v kondiciji.
Res je postalo tu gor dolgočasno, se vidi da ste več al manj že skoraj vse decemberke mamice....
Meni se zdi, da me vsaki dan tišči trebuh bolj dol, ko ustanem postaja vedno težje in vedno bolj boleče... no sicer še pa 1 teden in sem z vami na drugem forumu.
Aha eno vprašanje imam za, ki vam je podvig že uspel in sicer kako se obnesejo vaši moški, kako znajo operirat z malimi user posted image sploh me zanima za tiste, ki ste prvič mamice. Ali so z vami doma???? Ali previjajo????
Lepo nedeljo vsem!


(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
   RE: Decembrke - take II
23.12.2007 12:19:21   
Magi*
bodoče mamice in mamice!

da vam povem kaj mi je zdaj sosed reku. je prišel voščit za novo leto, ker se odpravljajo na pot in me vprašal kdaj bo srečni dogodek. user posted image  ja, tako lep trebuh mi je ostal po Tarasu, da je ubogi revež mislil, da ga imam še not (čeprav je trebuh dejansko za pol manjši). kako mu je bilo nerodno. jaz pa nisem vedela ali naj se smejem ali jokam.

druga zgodba je pa bolj žalostna. Zaki smo morali deportirati k mojim, ker je v vrtcu fasala nekakšno trebušno virozo. zdaj pa samo molimo, da ni rota virus (zdravnica pravi, da je skoraj 100%, da ni!), ker tisti je res zelo nalezljiv. tako sem morala včeraj zvečer vse razkužiti, preprati, posušiti. mož je šel z Zaki k mojim. Taras me je pa potem celo noč dudlav, ker je tudi on revež občutil nervozo. zdaj spančka, jaz imam joške spet polne, bradavice pa krvave.

in zdajle vidim, da imam SMS od pikice*, ki že ziba fantiča Lovra (54cm in 3850g). Bravo pikica*, čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu sade)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
   RE: Decembrke - take II
23.12.2007 13:21:40   
loncica
Sade, jaz sem moža polno zaposlila. V bistvu jaz malega dojim, on ga pa previja in podira kupčke. Moj je zelo resno vzel, da moram jaz 6 tednov počivat. Smo prišli do tega, da mož boljše in hitreje previja kot jaz. Bom morala kar v formo pridet, da ga bom prekašala.

Magi, sosed ga je pa res pobrkljal. Saj bo trebuh vsak dan manjši. Ko sem šla iz P sem imela še takega kot v 5. mesecu, zdaj ga praktično nimam več. Imam pa še vedno 9kg plusa, 10 jih je šlo.

Lp

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
   RE: Decembrke - take II
23.12.2007 14:08:24   
hokejistka
pikica čestitke za Lovra user posted image user posted image user posted image . Pa se le ne bova srečali v P user posted image .

Najin user posted image trmasto vztraja v mojem trebuhu in noče in noče ven.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
   RE: Decembrke - take II
23.12.2007 15:40:48   
t*e*j*k*a
pikica* čestitke za Lovrauser posted image user posted image

Ja hokejistka midve sva še kr na istem. Meni je dans ena teta komentirala da še ne bom rodila kr mam še ful visoko trebuh-kakšna tolažbauser posted image

Sade a ti imaš že spuščen trebuh?

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
   RE: Decembrke - take II
23.12.2007 16:18:40   
hokejistka
tejka Glede spuščenosti trebuha se sploh ne sekiraj. Enim se spusti, drugim ne. To spolh ni nobeno merilo, da se porod bliža. Važno je, v kakšnem položaju je otrok. Ene pravijo, da so trebuh lahko na stol položile in da niso mogle normalno hodit, ker so imele trebuh med nogami. Pri meni ni nič takega. Je pa user posted image že čisto nizko, tako da nižje ne more it. Glavica je že čisto vsidrana. Tako da ne računam, da se mi bo trebuh spustil.

Sem šla pa danes skoraj v P, ker se mali spet ni nič premikal. Potem je malo začel. Ga tale polna luna trka. JA, pa trebuh imam kar naprej trd. Drugače pa nobenih bolečin.

Danes je moj PDP, dočakali smo kozoroga, čeprav bi jaz raje imela strelčka/o, ampak važno da bo zdravo. Moj user posted image je od danes naprej doma, tako da me jutri pelje še v šoping za božička, ker mi ni še nič kupil in si bom kar sama izbrala user posted image . Ga bom fejst ožela user posted image .

magi tele s sosedom pa res kar malo boli. Ampak saj še teden dni ni minil, odkar si rodila.


(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
   RE: Decembrke - take II
23.12.2007 16:42:32   
nana35
Raho,najlepša hvala da si vzela čas in mi odgovorila!Tudi meni piše na napotnici,da bom imela elektivni CR.No,zdaj vem kaj pomeni el.

No,sem upala,da bi mogoče se zgodil čudež in bi me predčasno spustili domov,seveda če bi bilo vse ok in če bi skakala po sobi...user posted image bomo že preživeli!
Jaz upam na spinalni blok,jutri imam ctg,pa se bom pri gin.poskusila malo pogovoriti o tem.

Kako vse skupaj bo,bomo šele videli,zaenkrat se ti zahvaljujem in ti želim velikoooo lepega s tvojo punčko,veliko sreče in zdravja v novem letu ki prihaja,prav tako pa lep Božič.

Prav tako želim vsem vam,decemberkam!!

_____________________________

:))


(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
   RE: Decembrke - take II
23.12.2007 16:49:43   
Ulla
No, še ena nosečka je tuki, ki čaka. Rok imam sicer 27.12, ampak me je jutri gin. naročil, da naj pridem kar rodit?? Malo se mi je čudno zdelo, a kljub temu, da nimam popadkov svojih?? Pa je rekel, da je vse že pripravljeno za rodit, odprta sem 2 prsta, no mogoče sem se čez vikend kaj več odprla, ker me malo špika, pa v dimljah me vsake toliko časa kar fajn štokne. Nevem, kaj bo, mogoče bo pa jutri že moj dragi otročiček pokukal na svet.

Vsem decembrkam čimprejšnji porod, da zagledajo svoje prelepe otročičke.

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
   RE: Decembrke - take II
23.12.2007 16:50:57   
Magi*
najprej se strinjam s hokejistko. spuščenost trebuha ni merilo. moj je bil med nogami že zelo zgodaj, pa sem rodila 1 dan pred rokom.

drugače sem pa dala slikce v album, geslo je še enako. za pokušino pa moja 2 sončka.

user posted image

držite se!

_____________________________

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
   RE: Decembrke - take II
23.12.2007 19:15:13   
NatašaC
Večer vsem!Tudi jaz sem še vedno tukaj 2 v 1. Sicer sem imela ponoči nočno, ker me je ob pol treh ponoči zbudila bolečina in je trajala ene dve uri, popadki na vsake par minut - sam eni na 3, drugi na 10 itd. Lih tolk da nisem mogla spat. Pa sem vstala in mal šetala okrog ter spotoma spraznila pralni stroj, napolnila sušilec itd. Pol sem pa papirje za mojega dragega iskala za očetovski dopust (ker mora še neki izpolnit). Tako me je stiskalo ene dve uri in sem mislila, da bomo proti jutri šli v Ljubljano na izlet, pa čisto kul se mi je zdelo. Potem pa se je vse skupaj umirili in sem šla mal počivat in seveda zaspala ter se zbudila zjutraj. In se mi je vse zdelo skoraj kot da sanjam. Pa tako sem že upala, da je to to. Pa ni bilo. Sam so bili pa popadki, ker je res bolelo tako, vsakih nekaj minut potem pa nekaj časa nič, pa spet. Vsaj mislim, da naj bi bili popadki taki? Sam a je to normalno, da minejo? A so to lažni popadki al kaj?
Danes je bil en lep dan - smo šli ven na sneg po smrečico, da jo bomo jutri lahko okrasili (če bom mogoče še doma). Popoldan smo pa šli gledat moževo nečakinjo (stara 14 dni). Sploh se ne spomnim, kdaj je bil Nino tako majhen. Sicer mi je bilo kar hudo, ker me vsak vpraša, a ti pa še nisi rodila, pa vsak je grozno pameten potem itd. Pa videt dojenčka mi je blo kar bedno, ker moj pa noče na svet pokukat in vprašanje, kaj naju spet čaka. Dnevi pa kar minevajo. Bomo videli. Mogoče pa nocojšnja noč spet kaj prinese. Sicer imam trebuh trd kot kamen, sam to še nič ne pomeni. Tudi jaz ga imam še zelo visoko, sam baje to res nič ne pomeni. Tako da bomo videli kako in kaj!
Lep večer še naprej vsem!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





V petek, ob 16. uri, sem doživela spontani...
"Imeli ste popolni splav. Nobenih znakov nosečnosti ni,« je dejal zdravnik. Prosila sem ga, naj mi to ponovi petkrat, k...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?