|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
21.12.2007 10:23:07   
Anonimen
NINAZWERIAN: VSE NAJBOLJSE ZA ROJSTNI DAN.user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2776
21.12.2007 10:25:47   
Kaja08
Čestitam beyba, danes je pa res tvoj dan user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
21.12.2007 10:27:30   
nInAzWeRiNa
hvala *mojca*& kleopatra28, kok je fajn poležavat , pa še pet dni sem frej jejjj

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
21.12.2007 10:28:12   
alea01
Ninazverina- user posted image user posted image user posted image user posted image ob rojstnem dnevu. Imas pa na isti dan, ko moja mami

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
21.12.2007 10:29:30   
Anonimen
Hvala za pomoc!user posted image

Sicer sem ga pa ponovno naredila,pa upam da bo zdaj v redu.

Neposredna povezava do sporočila: 2780
21.12.2007 10:29:55   
nInAzWeRiNa
hvala alea01 ja midve s tvojo mami odpirava zimo :) na prvi zimski danuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
21.12.2007 10:31:32   
beyba
Ninazwerina cimveč izpolnjenih želja in upam da se boš mela kar se da lepo na ta dan, kljub temu da ni sončka zuni.  Veliko daril, poljubčkov, malo torte pa naj bo tista full dobra!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
21.12.2007 10:33:27   
*Mojca*
ninazwerna pa moj bratec ima tudi rojstni  dan user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
21.12.2007 10:36:42   
nInAzWeRiNa
hvala beyba bom probala čim manj torte čeprov mi jo je lubi kupu pa nastavu v hladilnikuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
21.12.2007 10:43:09   
slovenka
punce hey,

včeraj sem bila doma in cist ves dan lenarla. Tega si ze dolgo nisem privoscila. user posted image

Kaja, sedaj sem tudi jaz začela razmišljati, da bi se pozanimala, ali mi bodo 4.1. na pregledu sploh delali UZ, ker sicer je res tudi pri meni brez veze, da si moj dopust jemlje, jaz sem pa tako doma do 7.1.

Zjutraj sem se stehtala in imam šele slabo kilo +; jem pa redno, ampak hodim ful na wc, ne samo lulat user posted image

Jutri pa greva z mojim v Graz, v Ikeo in pa za user posted image obleke pogledat, pa darila za zlahto.
Ta teden sem v službi vsem povedala za nosečnost, tako da je non stop debata o tem.

Zdaj pa laufam v mesto mojemu darilo kupit, ker se me sicer drzi ko klesc in mu ne morem nic kupit. user posted image Samo vidim, da je brrrrrrr, v sluzbi pa tudi ni nikogar, tako da grem.

Lepo praznujte nosečke!

Neposredna povezava do sporočila: 2785
21.12.2007 10:51:04   
slovenka
aja, pa da dodam še o dietah - pred nekaj leti sem se jaz zredila za 10 kg v kratkem času (med študijem v tujini od samih keksov) in sem potem dolgo to dol spravljala - na začetku sem poskusila razne hude diete, tudi razno locevanje in vodne dni in to, pa se ni obneslo, šele ko sem se malo navadila, da ne jem določenih jedi, je začelo it na boljše in sedaj imam ze par let isto kg. Sedaj med nosečnostjo si sploh ne predstavljam, da bi lahko imela en dan vodni en dan pa sadni dan. Meni trebuh tako dela, da bi me cist stisnilo. Poleg tega pa tudi ni priporocljivo imet hudih diet med nosecnostjo. Tako da punce, bolje, da ce ze pazite na kg, da to bolj zmerno, ne s postom. Tudi moja ginekologinja mi je rekla, ko sem rekla, da se nisem se nic zredila med user posted image , da sedaj ni priporocljivo imeti diete

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
21.12.2007 11:01:10   
*Mojca*
slovenka se popolnoma strinjam. Jaz bom probala ločevat do te mere da pač ne bom jedla mesa in krompirja skupaj pa tko. Ne bom se šla pa raznih vodnih dnevov. Še sadni se mi zdi malo težek, tako da bom premislila tudi o temu...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
21.12.2007 11:05:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

slovenka se popolnoma strinjam. Jaz bom probala ločevat do te mere da pač ne bom jedla mesa in krompirja skupaj pa tko. Ne bom se šla pa raznih vodnih dnevov. Še sadni se mi zdi malo težek, tako da bom premislila tudi o temu...

jaz sem tako pred prvo nosečnostjo delala pa shujšala več kot 12kg

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2788
21.12.2007 11:06:50   
Anonimen
Ste pa danes pridne vas komaj dohajamuser posted image .

Beyba čestitke za pogodbouser posted image user posted image user posted image

Ninazverina vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2789
21.12.2007 11:28:07   
lonapo
dobro mrzlo jutro...user posted image

vidm da ste se zelo načvekale... pridne...

Beyba - čestitke za pogodbouser posted image

Ninazwerina- tebi pa vse najboljše za rojstni dan.user posted image

Jaz pa čutim dogajanje v mojem trebuhu desno od popka- kot da bi me nekaj božalo.user posted image

Kje boste za praznike?

Lep pozdravček!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
21.12.2007 11:40:55   
MARTINŠČICA
Hojla, hormončice!

nInAzWeRiNa, vse naj, naj, naj ... za rojstni dan. Saj se verjetno ne spomniš, ampak, ko si se rodila, si jokala, vsi okoli tebe pa so se smejali. Živi tako, da boš umrla z nasmehom in bodo vsi okoli tebe jokali.

beyba, super služba, ni kaj! Bravo, bravo. Pa še petek, dan za zametek, a ne.

Mojca, kolikor jaz vem, v nosečnosti lahko športaš, če se dobro počutiš. Je celo priporočljivo. Paziti moraš le na utrip srca, da ni previsok. Zelo pa se priporoča plavanje in hoja. Nevarni so le športi, kjer obstaja nevarnost padca - smučanje, jahanje, downhill ...

Klepoatra28, ticker ti pravilno deluje, kaže 16 tednov in 4 dni.

Kar se tiče ločevalne diete, je za moje pojme čist OK, saj vsebuje vse s prehrambene piramide. Niso dovoljeni le sadni in vodni dnevi, ker mora vaše telo vsakodnevno zagotoviti vse potrebno za vas in vaše pikice, sicer one črpajo iz vaših rezerv, kar lahko pomeni manjšo dozo kalcija, slabe kosti, izpadanje zob ... Če pa vsak dan začnete s sadjem in pazite, da ne mešate OH in beljakovin, ste že veliko naredile za vzdrževanje telesne teže. Tisti košček tortice in rebro čokolade na vsake 4 dni pa tudi ne more škoditi, a ne.

Jaz vsake toliko časa začutim bolečino v spodnjem delu trebuha (čisto nad sramno kostjo), pa ne vem, ali se to maternica širi, ali kaj. Drugače še ne čutim nobenih metuljčkov, sem pa dobila angelsound, s katerim poslušam srčka svojih user posted image user posted image  in vse ostale zvoke, ki jih proizvajata onadva in verjetno moja čreva user posted image . Je prav luštno. Enega hitro najdem, drugi je pa bolj zadaj in ga teže izsledim. Se skoraj nič ne sliši. Imam res en zanimiv občutek lakote, ki me napade večkrat na dan in je teko močan, da ga moram takoj zadovoljiti. Pridelala sem 1 kg, čeprav se mi zdi, da stalno nekaj grizem. Je pa res, da je ogromno sadja in zelenjave na mojem jedilniku.

Jaz sem pa mal kratka, glede na to da je tole moja prva nosečnost in pač ne vem, kaj je to morfologija. Torej, na dan z odgovori, prosim.

LP Martinščica

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 2791
21.12.2007 11:44:38   
Anonimen
Kje boste za praznike?

Mi bomo v glavnem kar doma- odvisno tud od vremena.

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2792
21.12.2007 11:45:53   
tweetek
Bravo beyba user posted image in srečen RD Ninazwerinauser posted image .... Saj mal torte ne škoduje (s tem se jst tolažimuser posted image )  Ja, pri nas je lepo in mrrrrrrrzlo! Sem pa ful vesela, danes sem fraj (samo shopping in kofetki) , jutri pospravljamo in peglamo potem pa dopust! Pa moj lubi matud kolektivnega in bo doma!!!! Upam da bodo vaši user posted image in seveda ve fraj za praznike. Jaz se moram sicer učit,ampak to lahko počnem na kavču, zavita v dekco med papanjem piškotkov (aja, mogoče bi blo piškotke pametno spustituser posted image )

Lep predpraznični petek!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
21.12.2007 11:48:55   
*Mojca*
MARTINŠČICA to je UZ ki ti ga G naredi enkrat okrog 20-24t in pogleda vse organe bebice, vse izmeri in pregleda če je vse ok.  Je eden izmed dveh ali treh UZjev ki jih časti zavarovalica. Tukaj je fajn pripeljat partnerja s sabo, ker se baje res vidi vse. Če pa hočeš to videt v 3d ali 4d greš še enkrat na morfologijo v Dravlje ali Domžale in vidiš vse še v tej projekciji. Je pa za plačat ene 80eur. Jaz ne vem še če bom šla, bomo videli.

To je to, naj me katera popravi če sem se kaj zlagala.

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
21.12.2007 11:51:30   
*Mojca*
ninny midva sva upala da bova že v novem stanovanju pa bolj slabo kaže, ker se ta prenova vleče kot pasja jajca... user posted image

Itak pa na silvestrovo delam do 21h, tako da sploh ne vem če se mi bo dalo kaj počet razen spat...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
21.12.2007 11:57:20   
nInAzWeRiNa
hey hvala vsem za lepe želje! a kera ve kok časa prej se morš naročit v dravje oz domžale? jst bi ful šla na ta 3d

*najin sonček Teja*

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
21.12.2007 12:09:26   
*Mojca*
-->Get out of my dreams,get into my body,
get out of my mind and get into my life-->
PDP 1.6.2007 baby Tim/Teja

Ninazwerina,  verjetno je mišljeno 2008 user posted image user posted image user posted image

Glede 3d nimam pojma koliko prej se je treba naročit...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2797
21.12.2007 12:10:46   
alea01
Jaz oz.moj se je s dr.Strahovo v domzalah zmenu, da prideva na morfologijo k njej. Je pa rekla, da dela morfologijo med 21t in 24tuser posted image . Za placat je pa, ce se ne motim 130euro ali pa tu nekje okrog. S tem, da ima baje ful dober aparat in si pol res lahko ziher, da je vse kul. Moj se spozna na aparate in ker sta onadva razpravljala o tem aparatu, se je moj kar odlocil da greva k njej. Saj ni vazno kdaj poklices, ker te v Domzalah narocijo v casu med 21t in 24tuser posted image .
Bom pa tudi sla v porodnisnico v Lj na morfo., ker imam ze napotnico. Dve mnenji, bolj mirno spis.

Neposredna povezava do sporočila: 2798
21.12.2007 12:22:36   
MARTINŠČICA
Midva bova doma za Silvestra gostila sestro, njenega moža in še en par prijateljev. Zaenkrat se še niso zjasnili, ali pridejo z otroki ali bodo sami. Jaz bom z otroki v bušiju in tale parček  bo takrat izvedel, da sem noseča. Komaj že čakam.

Včeraj sem skoraj cel dan voščilnice dokončevala, tiskala in lepila voščila, naslove ... Danes bom pekla štrudelj, se mi je tok zaluštal. Od jutri dalje pa piškoti padejo, pa potička. Njamsi. Pa darila moram zaviti. Za presenečenje sem pripravila voščilnice z otroškim vozičkom v Iris Folding tehniki. Na eno sem napisala Spet boš babica!, na drgo pa Spet boš dedek! V notranjost sem pa na vsako stran nalepila svojo slikico posameznega dvojčka. Vsako bom dala na svojo steklenico šampanjca in to bo darilo za božička. Po pošti naj bi prišle še majice zame, na katerih bo spredaj na trebuhu pisalo 1+1=>4 na prvi in Prideva junija na drugi. Zadaj na hrbtu pa bo pisalo 200% mami. Komaj že čakam da katero izmed njih oblečem.

Kako pa kaj vaši trebuščki? Se že kaj večajo?

200% MAMI

Neposredna povezava do sporočila: 2799
21.12.2007 12:28:13   
*Mojca*
Punce jaz šibam v službo. Če ne bo gužve se vam še kaj javim, če ne pa lep dan še naprej!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu MARTINŠČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?