|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
22.12.2007 17:23:57   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: SuzanaKK

Aja da spet ne pozabim. Vse tiste, ki ste kupile ovčke za v voziček. Jaz sem jih našla na celjski tržnici, stanejo 25 EUR, samo ne vem, če bi jo kupila, kako je to kaj higienično. A lahko operem v stroju ali moreš nesti v kemično čistilnico? Ker se mi pa tako tople zdijo, da bi blo idealno za košaro za novorojenčka.

Meni tudi najbolj muči, koliko je to čisto, pa da se ne bi kakšne živalce začele rediti v tej koži ali pa kakšni molji user posted image Toplo pa je sigurno, ja...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
22.12.2007 17:26:16   
mala pikica
Muzika super za kozarčke. Saj pravim, če ne bom letos tega pripravila, drugo leto pa sigurno user posted image Ampak me vseeno ima, da bi šla v ponedeljek dopoldan iskat te kozarčke. Vprašanje je le, če bodo še dopoldan sploh delali.

Pa si sigurna, da je to pri parku? Na internetu namreč piše, da so pri betnavskem gradu user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
22.12.2007 17:34:49   
muzika
Mala pikica, najboljše, da jih prej pokličeš in ti bodo povedali. Delali bi naj vsako dopoldne do 13. ure, v pon. tudi popoldan. Kako pa je kaj s tem pojutrišnjem, pa raje vprašaj. Njihova telefonska je (02) 251 60 12.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
22.12.2007 18:09:09   
mala pikica
Hvala, muzika user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
22.12.2007 18:09:13   
SuzanaKK
Mala pikica, muzika, a zdaj pa samo me tri strašimo na RR?

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
22.12.2007 18:10:21   
mala pikica
Ja, suzana, ne vem kje so vse. Se vse sprehajajo po lučkasti Ljubjani?

Jaz sem ostala sama, tako še imam več časa, da tukaj visim user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
22.12.2007 18:22:01   
SuzanaKK
Jaz sem pa itak že od včeraj popoldne sama, dragi dela, danes menda brusijo steno v predsobi ali nekaj podobnega, tako da mu ne težim.  Saj po moje bodo zdaj počasi tudi ostale kaj prišle pokukat, saj smo čisto odvisne od te RRuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1782
22.12.2007 18:35:06   
malamedika
Pozdravljene po skoraj mesecu dni ki sem jih preživela v LJ. porodnišnici se vam končno oglašam   18 .12 OB 17 06 je na svet prijokal naš težko pričakovani Jure  2950   47 cm in 33 obseg glavice  , res je majhen a tudi on bo prehitro zrasel hvala vsem ki ste  bile v mislih z nama in zalepe želje.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
   Januarčice 08-2.del
22.12.2007 19:55:28   
karatina
user posted image user posted image user posted image  Sani in malamedika user posted image user posted image user posted image  ČESTITKE za naraščaj.

Vedno več vas je, ki se boste že za Božička cartali. Ful lepo.

Tudi sama že komaj čakam, da bom lahko našo navihanko stisnila k sebi. Še prej pa dobi po tazadni user posted image , ko me tako jezi s tem spanjem podnevi, da sem že čisto na koncu z živci, ko moram gibe štet.

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
22.12.2007 20:17:39   
mml
Hoj,

mi smo ravno s sprehoda po praznično okrašeni Ljubljani, je bilo prav prijetno, čeprav je Manco pričelo zebsti v roke in je po tem protestirala, pa oči ni dober, da bi jo nosil, ampak jo mora mami...no ja saj bo user posted image . Zdaj smo pa spili skupaj čaj z medom in pojedli vsak svoj piškot in Manca je dobila čokoladico z adventenga koledarja in še malo pa bo čas za v posteljo

raja lepo preživi še preostalih nekaj ur, če boš v ponedeljek res ostala v P

mala pikica mi imamo ovčje kože od lani in sploh ni panike, da bi se kaj zasvinjale, ker tako samo sedi na njej (no in malo drobi kakšen kruh ali piškot), pri dojenčkih je pa še toliko manj problematično, ker jih imaš tako ali tako v pajacu in čez ovčko še kakšno dekico in plenico. Čisti se pa po mojem v čistolnici, jaz je vsekakor ne bi prala doma

Za povsem praznično vzdušje manjka v LJ še malo snega, ga gremo jutri gledat na Gorenjsko

Lep večer in mirno noč

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu karatina)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
22.12.2007 20:21:35   
katee
Tudi midva s user posted image  sva se sprehajala po lepo okrašeni in romantični Ljubljani. Ampak mi je user posted image  po pol ure ful dol pritiskal, pa sva šla potem domov. Je bilo pa hladno, je tudi mene zeblo.

Lep večer vam želim in uživajte!!!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
22.12.2007 20:51:48   
nana35
Pozdravljene user posted image !

Sem imela obisk in prej sva se z user posted image  malo potepala,hodila sva iskat posteljo in jogije,pa se bova jutri odločila,ker sva mogla domov pohitet zaradi obiska.Čeprav je nedelja jutri je itak vse odprto.Sem pa bila od hoje zelo izmučena,tako da je čas da še to kupiva,ker komaj že hodim.Sopiham kot stara lokomotiva,moj pa kar vleče...Je pa danes kupil dva radiatorja,enega za sobico in enega za najino spalnico,tako da se bomo lahko vselili ko pridem domov iz P.

mala pikica,jaz sem v Mb doma,pa še nisem šla lučk pogledat,ampak upam,da bom šla kak dan še,preden grem rodit.Pa tudi na božičnem sejmu sploh nisem bila,pa saj lani tudi nisem bila,pa nisem bilauser posted image .Upam,da lučk ne bom samo iz bolnice gledalauser posted image .

martinca,dajta prit,saj potem veš,da ne bo toliko časa,pa potem še vidva dobita user posted image in sam bog ve kdaj bomo našli čas.Upam pa,da ga vseeno bomouser posted image !

suzana KK,smrekico smo včeraj končno postavili!!user posted image Bravo mi!!Je pa lepa in lučke smo tudi namestili na njo.In zdaj že veselo utripa v dnevni sobi!! Iz prve roke!!Jaz imam ovčko,sem jo v Mb na kramarskem sejmu kupila za 20 evrov,pa veliko nas jo je kupilo.Lahko jo daš v čistilnico,nama z Martinco pa je prodajalec svetoval,da jo lahko opereva s šamponom za lase.Sicer pa nimaš pod user posted image kar samo kože,ampak jo s čim prekriješ.S kakšno odejico ali s čim podobnim.

muzika,seveda mislim,da te bom čakala,če prideš za Novo leto v P.!!Držim sicer pesti,da ti ne bo take sile,ampak lepo pa bi bilo,kajne??Meni že!Jaz sem večkrat šla na Pohorje peš preden sem zanosila,pa z našim user posted image  tudi.Velikokrat tudi samo do Lukeja.Tam bodo tudi praznovali,kot vsako leto.Zdaj pa moj user posted image hodi sam z user posted image !!

malamedika,tebi pa čestitke za tvojega princa Jureta!!user posted image user posted image Veliko lepih trenutkov ti želim!!

Prišla sem do konca vašega pisanja,moje je spet dolgo.Pa saj se me boste kmalu za nekaj časa rešile,še samo 5 dni vam bom težila!!user posted image

Lepo mirno noč vsem!!

:))

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
22.12.2007 21:04:22   
martinca
suzanaKK, jaz ti lahko povem mojo zgodbo o tej koži. jaz sem jo isto kupla na boljšem sejmu v mariboru, kot nana35. za njo sem dala 20 eurov. ko sem jo prinesla domov sem jaz šele ovohala kak ta stvar smrdi. vsaj meni in mojemu user posted image . te pa sem jo pol en celi dan zuni luftala, pa nič boljše. pol sem jo pa najmanj trikrat oprala. prvič  z dodatkom šampona za lase, ker je tak ona na boljšaku svetovala. pa je še zmeraj smrdela. polsem jo oprala z malo praška in mehčalca. te pa ko je opralo sem jo hotla ven vzet pa je bla tak polna pen, da sem jo mogla še enkrat oprat. no pol ta tretjič je šla ta pena ven. jo posušim na stojalu. povoham...a ta user posted image ne morem drugače rečt še zmeraj smrdi. samo  tašča in tud nana35, ko je bla zadnjič na obisku, da njej pa nena smrdi. tašča pa pravi da mora taki vonj met če je ovčja. tak da zdaj še zmeraj smrdi, vsaj nama. zdaj jo bom kr tak pustila. mislim zgodba pa pol user posted image user posted image .

nana35, sva se že odločila da prideva v sredo. razen če tebe kje tvoje user posted image ne prehiti. ali pa mene moje user posted image . user posted image user posted image

lepo se imejte. če pa se ne oglasim več, pa vam želim čim lepšo, mirno nočko. pa lepe sanje. meni se že dolgo ni od user posted image sanjalouser posted image drugač pa se mi je že ene parkrat.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
22.12.2007 21:17:41   
Alfabeta
No, tudi jaz se javljam, da ne boste rekle, da ste same tukaj gor. Vas nadzorujemo iz ilegaleuser posted image .

Sicer pa, mi smo o.k. Pregled včeraj je bil o.k., nič posebnega pravzaprav. Srček bije (150 udarcevuser posted image , če katera ve kaj to pomeni) , pregledala me ni, ker se dobro počutim, razen pač klasike (okornosti, pa visoko je še,pa nizek pritisk...), CTG bo 3.1.08, pa bomo videli, če se kaj dogaja, čeprav se verjetno še ne bi smelo.
Aja, pa zgleda, da ker sva bila s prvorojencem v bolnišnici, tudi kg zaradi tega mirujejo. Sem že 2 meseca na istem user posted image . Pa saj sem jih itak prej dovolj nabrala, do 6 meseca, ker mi je bilo slabo.

SANI, čestitke user posted image user posted image user posted image , tebi čimveč prespanih noči, mirno kri, samozavest ter predvsem dobro počutje, user posted image  pa dobro pridobivanje teže in rasti.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
22.12.2007 22:57:39   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana
user posted image  karatina (29), user posted image , Ptuj, user posted image Karin

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

user posted image user posted image Sani, čestitke za malo Manjo!!! user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320g, 45 cm

user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460g, 43 cm  
TEA
1350g, 40 cm

user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720g, 48 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE
2950g, 47 cm

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875g, 42 cm

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Januarčic nas je zdaj 81!
Imamo pa tudi že šest mamic, 4 user posted image in 3 user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 24 user posted image  in 26 user posted image   Pri 5  user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Punce, če katera želi, da dopišem še kakšne podatke (imena, spol, porodnišnico,...), mi naj prosim sporoči.

Neposredna povezava do sporočila: 1790
22.12.2007 23:16:46   
vaney
čer.

jaz sem bila pa dopoldne oz. popoldne na dolgi kavi, potem sem si skuhala špageti z rakci (njami) in šla uživat v banjouser posted image , ampak je bil hec, ker sem se potem kooomaj spravila iz njeuser posted image  zgleda, da bodo taki podvigi po poroda možni samo še, ko bo mož doma (danes je na službeni fešti). potem sem pa naredila še 21 voščilnic in zdaj imam poln kufer rezanja in lepljenja in barvanja in pisanja... zdaj grem še jest, potem pa počasi v pančkovo deželo.

sem pa ravno prej razmišljala, kako bova z dragim letos pričakala novo leto in sem prišla do zaključka, da nimam pojma. pa me zanima, kje in kako boste ve pričakale novo leto glede na to, da smouser posted image  (razen tistih, ki boste v Puser posted image ). Boste doma ali kje na prostem, na plesu... Jaz bi rada bila na toplem, blizu doma če že ne kar doma, ampak vseeno bi rada, da je nekaj posebnega, ne da se samo najeva in gledava televizjo. Gledanje tv ob polnoči mi je čisto zgrešeno...ima katera kakšno idejo?

drugače pa pridno spite, s čimmanj obiski wc-ja in se beremo jutri...nočka

Neposredna povezava do sporočila: 1791
23.12.2007 7:37:52   
Katrin
Dobro jutro user posted image

A danes sem pa prva? Kaj čem, če se pa Kaja zbudi ob 7ih, ne glede na to, kateri dan v tednu je user posted image

Danes gremo  mojim na kosilo, tako da se slišimo jutri.

Lepo nedeljo vam želim user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
23.12.2007 7:49:24   
Lusa
Pa da se še jaz malo javim.Sem zgodna dane s,ker je lušo trebušček tako močno začel boleti ob 6uri.Včeraj sem bila preveč boga ,da bi sploh lahko sedela pri računalniku.Zbudim se vsa uboga ,nato huda driska čez cel dan ,zvečer pa tooooliko bruhanja in seveda so se mi nekje ob 20 začeli popadki na 4minute in vse do 1ure zjutraj ,potem pa še samo tu pa tam.Nisem pa hotela it v P ,ker so popadki bili vzdržni in še ne tako hudo boleči.Danes je nekako bolje ,driska še vedno prisotna ,popadek še samo tu in tam ,tako ,da upam ,da se vse lepo umiri in ,da še bom ostala januarka.Sem mojemu rekla ,če preživim to noč ,potem pa ziher grem rodit čez rokuser posted image

Novo leto-ena je spraševala ,kje ga bomo preživeli -kar lepo doma  ,kam pa se mi sploh ljubi it s tem trebuhom.

Sani-čestitke za user posted image user posted image user posted image  drobceno punco manjo.

malamedika-je pa bil Jure vseeno krepak fant ,saj je imel skoraj 3kg ,tako ,da res ni tako micen.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
23.12.2007 8:08:05   
SuzanaKK
Punce dobro jutro! Meni je pravkar tale sms polepšal dan, v bistvu ne manjka ravno dosti, da se spet začnem cmeriti: "Danes. ob 6:20 sva postala ponosna starša 50 cm in 3570 g težke princese Karin. Mamica Karatina in ati

JUPI, Karatina iskrene čestitke!!!!! user posted image user posted image user posted image

Pa saj ni čudno, da ni hotela sodelovati na ctg-jih, če je bila pa tako težka, se ji ni nič ljubilouser posted image . Aja, zdaj grem pa za nazaj brat, sem šla včeraj kar hitro spat.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
23.12.2007 8:20:40   
Lusa
Karatina-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
23.12.2007 8:20:52   
Lunca1
Dobro jutro.

raja držite se. Samo ne razumem pa, da vas naročajo na predbožični dan. A greš že rodit?

SuzanaKK, ko sem bila mlajša smo skoz v kinu visel, zdaj je pa to že bolj redka zadeva. Je pa moj moto, da se je treba pred porodom treba še fajn najest čokolade in iti v kino, ker potem en čas nikamor ne bomo mogli.user posted image  Gledali smo pa Michael Claytona, samo mi je bil včeraj kar malo pozno. Se je začel ob 20.40, jaz sem pa bolj jutranji tip in me je kar malo pobiralo med predstavo. user posted image  saj drugače je v redu film, samo ni bil pa ekstra napet, pa prej smo 3 ure po BTCju letali in sem bila že utrujena. križ pa mene trenutno kar pusti pri miru, na srečo. Saj res, pa saj tudi mi hodimo bolj počasi in kot stare mame, samo saj veš kaj pravijo, počasi se daleč pride.user posted image user posted image user posted image

Tonči hvala za ponudbo, sem včeraj dobila čaj v LJ.

Malamedika še enkrat čestitke. Glede na to, da je bil rojen prezgodaj je bil pa že kar konkreten dojenček. Moja je bila čez rok lažja od tvojega.

mml pa ne mislit da imamo na Gorenjskem snega v izobiljuuser posted image , v Kranju so celi 3 cm.

Vaney jaz sem se s tamalo navadila kopat kar skupaj v bani. Sva pa to prakticirali nekje od 3, 4 meseca. Je tudi svojevrsten užitek, ko se skupaj zabavaš v vodi.

Mi bomo za Novo Leto pri mojih, v bistvu s sestrama in tamalim od ene, pa mogoče bodo prišli še eni prijatelji. Mi tako bolj paše, da imam tamalo že v vartsvu, če bi kar koli bilo, pa še bližje sem porodnišnici.user posted image

Mi smo pa včeraj kupili peno za v zibko. Pa je bila Pina zraven in je prodajalki na veliko razlagala, da ima mamica bratca v trebuščku (se je izgleda končno sprijaznila da ne bo sestricauser posted image ). Potem jo je pa prodajalka vprašala kako mu bo pa ime, tamala pa ustreli Nejc. Potem se je pa moj takoj začel bunit, da ne bo Nejc. In sta se šla. Moj pravi Luka, tamala Nejc, spet Luka, Nejc. Sta mi bila prav smešna. Ker meni bi bilo čiast v redu če bi bil Nejc.user posted image  Drugače sva se pa zdaj res nekako dogovorila, da naj bi bil Luka. Saj je bil že čas, a ne.user posted image

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
23.12.2007 8:21:37   
Lunca1
Karatina čestitke.user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
23.12.2007 8:36:15   
SuzanaKK
Mala pikica, kaj zdaj, hitro za računalnik in popravi seznam, novo mamico imamouser posted image .
Ja nič punce, mene ste prepričale, bom šla tisto ovčko kupit, mogoče še zgliham ceno, bom povedala, da jih majo drugje po 20 EUR, martinca, samo bo verjetno ful smešno, ker jih bom vohala. Če bo smrdela, jo ne vzamem, si bom kaj drugega zmislila.
Je pa za mano kar dobra noč, 2 x wc, potem pa spanec do skoraj 8-ih. Luša, ti si se mi pa prav zasmilila, a to si imela prav popadke, take boleče? Ker mene občasno med spanjem predrami lažni popadek, ker mi trebuh tako stisne, da skoraj dihat ne morem, ampak boli pa nič, obrnem se na drug bok in spim dalje.

Novo leto ja, ponavadi sva ga z dragim kar bučno proslavila, na kaki zabavi, letos bova pa menda kar doma, Grega mi je zadnjič ravno rekel, da bova spila kozarček penine (po možnosti že v najinem stanovanju, če bo vsaj za silo urejeno), gledala malo tv, skratka bova v nizkem štartu. On bo že imel potem žur, ko bom jaz v P. Super, ne.user posted image  Da bi šla v mesto v gužvo s tem svojim bolečim križem in trdim trebuhom mi pa tudi ni.
Nana, super za smrekico, je zagotovo lepa. Jaz se grem pa danes malo potepat, morem še za moja dva neko malo pozornost iti kupit, tako da se javim malo kasneje.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
23.12.2007 8:41:02   
SuzanaKK
Lunca, meni sta oba imena zelo všeč, Luka že tako od malih nog, ker sem imela igračko kužka Luka, sem pri petih letih dobila hrčka, je bil itak Luka, no v SŠ pa sem se še do ušes zaljubila v fanta Luko, in to je bila moja prva ljubezen. Nejc mi je pa tako navihano ime. Če se ne bosta mogla dogovoriti, bo pač imel sinček dva imenauser posted image .

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
23.12.2007 8:55:34   
Lunca1
Saj načeloma bo Luka, samo upam da ne bo tako kot pri dveh prijateljih, ko je starejši tako vztrajal pri enem imenu, da so ga šli čez 1 mesec preimenovat, ker ga sploh ni hotel sprejet.user posted image  no meni sta obe imeni všeč.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?