|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 08-2.del
22.12.2007 9:18:40   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Nočko vsem, pa upam, da bo jutri boljši dan, da vam ne bom težila user posted image
mala pikica: pa saj veš, da nam nič ne težiš. Zato pa smo tukaj, da malo pojamramo in nas druge poslušajo in nam kaj tudi svetujejo.

Jaz sem šla spet spat totalno zaspana, a zaspati nisem mogla. Pa še 3× sem šla na wc ponoči, da o zgago ne govorim (sem pred spanjem pila fanto ). Pa še user posted image  je kolovratil po stanovanju in me je prebudila. No, ampak sem sedaj kar naspana in seveda vesela zaradi Sani.

puri: upam, da se je stanje pri tebi umirilo. Injekcija za pljučke pa ne vem, do katerega tedna se daje. Drži se!!!

Ostalim pa želim lep dan in čuvajte svoje user posted image !!!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
22.12.2007 9:23:26   
martinca
user posted image user posted image user posted image čestitke Sani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
22.12.2007 9:33:02   
Lunca1
Sani čestitke za Manjo. user posted image user posted image user posted image

Punce, sploh Gorenjke, kje lahko kupiš čaj malinovih listov, ker v lekarnah ga nimajo, da ne rečem, da ena še vedla ni, zakaj se ga sploh rabi.user posted image  A je v BTCju kakšna taka lekarna, glede na to, da grem danes v Koloseja???

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
22.12.2007 9:34:54   
klepetka
jutro

zaenkrat samo toliko ,da še tukaj  naši sani izrečem iskrene čestitke in dobrodošla mala Manja.user posted image user posted image

urssyy,čaj sem prvi teden pila enkart na dan,zdaj ga pa 2x na dan.

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
22.12.2007 9:36:55   
mml
lunca v CityParku prodajajo čaj iz malinovih listov v zeliščni prodajalni Bazilika

urssyy prvi teden piješ eno skodelico čaja na dan, po tem pa po 2

puri mislim, da injekcijo za pospešitev razvoja pljuč dajejo do 32. tedna, po tem pa ni več potrebna. Upam, da se je stanje pri tebi kaj umirilo in boš še malo počakala user posted image

sani čestitke za malo princesko Manjo user posted image user posted image user posted image  user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
22.12.2007 9:56:49   
vaney
dobro jutro.

danes sem bolj med zgodnjimiuser posted image , ker moram še v nekaj trgovin. spala sem pa kot polh, samo 2x sem šla na wc od 23-9h.

meni se injekcijo za pljučka dali še v 34. tednu in to kar dve. tako da ne vem, kdaj je tista meja, ko nehajo.

sani, čestitke za malo princesko.user posted image user posted image user posted image  vsak dan je več mamic, kako je to lepo.

uživajte v soboti in se beremo kasneje.

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
22.12.2007 10:25:57   
nana35
urssyy,tudi jaz sem mojemu user posted image  rekla,naj pove v službi že prej,mogoče bo dobil kako darilouser posted image ,pa je rekel,da niti noče, da bo raje sam kupil karkoli,kot pa da bo ves čas poslušal (še toliko mesecev dalje) kako bo zdaj še eno preživnino plačeval,ko ga bova midva z user posted image  zapustila...ker pač eno že plačuje.Saj ne mislijo slabo,samo radi zafrkavajo,pa se mu ne ljubi niti poslušat takih kozlarij.Zato si je nekaj mesecev prihranil,nama pa tudi nič ne manjka.

katee,tudi moj user posted image se boji petard in raket,pa balonov,če jih vidi na nebu,vedno za vse te stvari tako laja in tako dolgo,se vidi da je ful razburjen.Mi ga potem damo noter,ker je nemški ovčar in je drugače navajen biti zunaj(sicer jaz ravno nisem pristaš tega,ampak žal sem priseljena sem) tako da je notri in nič prav ne sliši,pa da ima mir.Za Novo leto pa je itak notri,ker bi se mu zmešalo.Raje to,kot pa da mu moram dati kak apaurin,tako kot eni to delajo.

martinca,jaz pa smučanja nič ne pogrešam,ker je mrzlo kot user posted image !R.je šel z Lukecom na nogometni trening,pa popravljat neko gumo,potem pa še na nogometni turnir in ga ne bo...user posted image tako da imam mir pred obema in lahko počnem,kar me je volja.Pa za kosilo se mi tudi ne mudi.Si šla kaj v Maribor? Ali si kar ostala doma zaradi prehlada?

mala pikica,jaz te čisto razumem in marsikatera tukaj tudi!!Sploh tiste,ki še nimamo nobenega user posted image  doma,da bi nas zaposloval.Tudi jaz si močno želim,da bi moj piki prišel že kmalu na svet.Saj ne rečem,da ni lepo ko semuser posted image , ampka zdaj ko sem pa sama sebi že preveč in sem sitna,pa nič ne morem prav delati,pa si res želim,da se vse te tegobe končajo.Čas pa se vleče...

puri,upam,da si že kaj bolje,zdi se mi pa da boš res kmalu šla v P.Jaz pa sem danes za spremembo dobro spala,proti prej.Čeprav pa mi je včeraj zvečer trebuh kar na lepem otrdeval in popuščal,tako da sem se kar hitro spravila spat.

Sani,čestitke za Manjo tudi od mene,veliko veselja z malo pikico ti želim!!user posted image user posted image

Tako,sem se spet razpisala!!Pa še pridem kaj,če bo veliko časa.

:))

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
22.12.2007 10:46:14   
lutiropan
Sani ,čestitke za Manjo!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
22.12.2007 10:46:47   
Katrin
Sani, iskrene čestitke ob rojstvu male princeske
user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
22.12.2007 10:57:47   
raja
Drage user posted image ,

toliko, da se javim, pri nas zaenkrat nič novega, v ponedeljek odhajam v P. Časa tudi meni že malo zmanjkuje za vse priprave doma, tako, da ne vem kako bo kaj z javljanjem čez vikend in v prihodnjih dneh.

Zdajle pa odhajamo na sonček na Bled, malo kruha zmetati racam  pa še na zadnjo kremšnito predno pride naša pupika, naš ta veliki jih obožuje! user posted image

Še tukaj... dobrodošla mala Manja in čestitke mamici za dobro opravljeno delo user posted image user posted image user posted image .

Uživajte še zadnje tedne v blaženem stanju!!!!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
22.12.2007 11:03:49   
martinca
nana, sem bila včeraj in v četrtek v mariboru. zdaj sva vsa darila  nakupla. vsaj mislim da sva. user posted image je bilo danes ponoči že malo bolje s prehladom, zdaj pa se spet na polno smrkam. ah  mabo že boljše.
no vidiš kak fajn. saj danes tud mislim da bova šla v maribor. greva na eno pico, ker že dolgo nisva bla.

lepo se imejte 

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
22.12.2007 11:05:25   
Sunny Morning
Sani iskrene čestitke za malo pikico.user posted image user posted image user posted image  Za Novo leto ti pa želim vse tiste user posted image , ki si se jim odpovedala v user posted image .user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
22.12.2007 11:11:18   
SuzanaKK
Dobro jutro, dober dan! Najprej SANI, iskrene čestitke za Manjo!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Spet imamo novo mamico, jupi!
No jaz danes nisem najbolje spala, sem se kar nekajkrat zbudila ponoči, ob 4:30 pa me je začelo nekaj zvijati, sicer čisto malo, ampak vseeno, sem si mislila, pa ja menda ne. Itak, da sem se čisto prebudila, začela malo na uro gledati, samo mi je bilo čudno, ker sem otroka čutila, kako se preteguje. No, v eni uri je bilo vsega konec in sem zaspala nazaj. Trenutno nič novega, bomo videli, kaj prinese dan. Puri, Pušenjak pravi, da steroide za pljučka dajejo do 34. tedna, potem ni več potrebno. Drži se punca, vsaj še malo!
Lunca, kaj gresta z dragim gledat? Pa ti si dobra, hodiš še na gala prireditve, v kino, mene tako križ matra, da ne vem, če bi lahko sedela 2 uri skupaj, me čudi, kako sem zadnjič pri frizerki zdržala. Sva čvekali 100 na uro in sem verjetno pozabila na bolečineuser posted image .
Mala pikica, upam, da se danes kaj bolje počutiš. Pa saj veš, da vse jamramo, tiste, ko smo že čisto na koncu nosečnosti pa še posebej.
Nič drage moje, me čaka en kup gospodinjskih opravil, ampak bom vsake toliko priletela pogledat, če je že kaj novega. Zaenkrat lp!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
22.12.2007 11:23:24   
mala pikica
Sani, najprej tebi in mali Manji še enkrat čestitke user posted image user posted image user posted image Upam, da bo v toplem mamičinem objemu lepo rasla in pridobivala na teži!

Sicer pa punce hvala za tolažbo, danes sem veliko bolje razpoložena. Grem zdaj muffine pečt, da bo moj ljubi imel kaj sladkega, če slučajno odidem čez praznike user posted image
Sva pa pravkar z mamico prišle s sprehoda, je bilo prav fajn, čeprav je zelo hladno.

Se pa vidi, da so nas ti hormoni čisto zmešali, so mi takoj začele teči solze, ko sem prebrala za Sani user posted image

raja a ti tudi že kar odhajaš? Kaj si dogovorjena ali imaš samo pregled? Toliko da vemo, če bomo morale dihati skupaj s tabo user posted image

Danes pa imam cel post v smejčkih user posted image Lepo bodite, se še oglasim...

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
22.12.2007 11:35:26   
mala pikica

user posted image

PDP; nick (starost); kraj bivanja; število tistih, ki vas že razveseljujejo; naše trenutno stanje; porodnišnica, kjer bomo verjetno rodile; spol; ime

1.1. 
user posted image  klepetka (33), Ribnica, user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  sonček balonček (31), Velenje, user posted image  + user posted image , Celje, user posted image   
user posted image  natasa49 (21), Litija, user posted image , Trbovlje, user posted image   

2.1.
user posted image  tinci babinci user posted image
user posted image benika, Kranj, user posted image  + user posted image Kranj, user posted image Jakob

3.1.
user posted image  suzanaKK (30), Velenje, user posted image  SG, user posted image Aljaž
user posted image teja27 (27), okolica MB, user posted image + user posted image , user posted image Renee

4.1.
user posted image  mala pikica (27), okolica Ptuja, user posted image , Ptuj, user posted image

5.1.
user posted image  maksito (34), user posted image  + user posted image

6.1.
user posted image  katee (28), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  Žan Luka 
user posted image  martinka (28), user posted image , Brežice, user posted image Ana
user posted image  karatina (29), user posted image , Ptuj, user posted image Karin

7.1.
user posted image  kikina user posted image       
user posted image  lunca1 (34), Kranj, user posted image  + user posted image , Jesenice/Kranj, user posted image
user posted image  sunny morning (32), NM, user posted image , NM, user posted image Neja  
user posted image  binči user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image  ninykitty (25), user posted image , Ljubljana 
user posted image  ursalara (21), user posted image , Ljubljana, user posted image  Lara

8.1.
user posted image  domen03 user posted image  + user posted image
user posted image  gagy85 (22), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image  
user posted image aurora6 (30), user posted image , Ljubljana, user posted image

9.1.
user posted image  lejla14 (35), user posted image     
user posted image  nana35, Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Klemen
user posted image  mateja80 (26), user posted imageuser posted image Val
user posted image  septemberka (29), Koper, user posted image , Postojna 
user posted image  jana26, user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto
user posted image  ursulina (28), user posted image , Ljubljana, user posted image

10.1.
user posted image  bekica1 (29), user posted image  + user posted image       
user posted image  pikicaa (27), user posted image  + user posted image , Trbovlje
user posted image  martinca (23), user posted image , Maribor, user posted image
user posted image  levinja 27 (27), user posted image , Jesenice/Kranj  

11.1.
user posted image  nussy (26), user posted image , Ljubljana, user posted image Monia  
 user posted image  žogicanogica, user posted image  + user posted image  
user posted image  malamanja (27), user posted image , Celje, user posted image , Nina

12.1.
user posted image  unika (28), user posted image + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  zofija nr.2 (32), Ljubljana, user posted image , Postojna, user posted image
user posted image anchikaa (21), Maribor, user posted imageuser posted image

13.1.
user posted image  dašabina (34), user posted image  user posted image  + user posted image , Novo mesto, user posted image  
user posted image  lenči (32), user posted image  user posted image  + user posted image
user posted image lutiropan, user posted image user posted image user posted image + user posted image , user posted image

14.1.
user posted image  raja (31), Radovljica, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image   

15.1.
user posted image  klaja (27), Pesnica, user posted image  + user posted image , Maribor, user posted image Hana   
user posted image  meli23 (28), user posted image , Ljubljana 
user posted image  katrin (31), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  tinča1 (28), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image  Daniel
user posted image lusa (28), Gor.Rad., user posted imageuser posted imageuser posted image MS, user posted image  Daša

16.1.
  user posted image  piškamiška(29) user posted image user posted image (dvojna user posted image ), Ljubljana, user posted image user posted image
user posted image  tinkibinki (29), user posted image , Ljubljana, user posted image

17.1.
user posted image  muzika (37), Maribor, user posted image  + user posted image , Ptuj/Feldbach, user posted image

18.1.
user posted image  golobček, okolica Celja, user posted image user posted image  + user posted image , Celje, user posted image
user posted image  urssyy (31), okolica Celja, user posted image , Ptuj/Celje, user posted image
user posted image vaney, Vinica, user posted image , NM, user posted image

19.1.
user posted image  lejla (35), user posted image

20.1.
user posted image  nalinRR (26), user posted image  + user posted image , user posted image  Jonas       
user posted image  amna (25), Ljubljana, user posted image , Ljubljana, user posted image , Ali
user posted image ina83, user posted image , user posted image

21.1.
user posted image   lillygmail user posted image
user posted image   nincha, user posted image , user posted image Lejla
user posted image limma (32), user posted image , user posted image
user posted image gitty (41), Ljubljana, user posted image , user posted image

23.1.
user posted image  ulla78 (29), user posted image + user posted image , Domžale
user posted image alfabeta (29), user posted image + user posted image , Novo mesto

24.1.
user posted image  tonči, user posted image + user posted image , Ljubljana
user posted image  ketrin24 (24), user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image   maja&m (27), Prebold,  user posted image + user posted image + user posted image , Celje,  user posted image

25.1.
user posted image  barbas (23), user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image triš, okolica NM, user posted image  user posted image + user posted image , Ljubljana/NM, user posted image Žan

26.1.
user posted image  gajči (23), user posted image
user posted image  damo (29), user posted image , Ptuj 

27.1.
user posted image  mml, Ljubljana, user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image  neja.bor2007, okolica Lj, user posted image  user posted image  + user posted image , user posted image
user posted image piba, user posted image + user posted image , Slovenj Gradec, user posted image

28.1.
user posted image  butara (35), user posted image + user posted image , Maribor, user posted image Olivia
user posted image  koala (27), Maribor,  user posted image , Maribor, user posted image Alex 

29.1.
user posted image  sarina, user posted image  + user posted image

30.1.
user posted image  puri (27), user posted image  user posted image  user posted image  + user posted image , Ljubljana, user posted image  Tia

31.1.
user posted image
baby_08 (26), Maribor, user posted image , Maribor, user posted image

? user posted image nopy user posted image

? user posted image  nastygirl user posted image     
? user posted image  deja01 user posted image   
? user posted image  blacky* (35), user posted image  

user posted image user posted image
sovica3 user posted image user posted image

user posted image user posted image Sani, čestitke za malo Manjo!!! user posted image user posted image

-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------

V TOPLEM OBJEMU SVOJIH MAMIC

user posted image

15.11. Zasanjana (PDP 1.1.)
MARC JULIEN
2320g, 45 cm

user posted image

19.11. Karmyka (PDP 22.1.)
LEA
1460g, 43 cm  
TEA
1350g, 40 cm

user posted image

6.12. minka28 (PDP 4.1.)
FANTEK
2720g, 48 cm

user posted image

14.12. ljubljana (PDP 1.1.)
JAKOB
3625g, 52 cm

user posted image

18.12. malamedika (PDP 8.1.)
JURE

user posted image

21.12. sani (PDP 14.1.)
MANJA
1875g, 42 cm

----------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------

Januarčic nas je zdaj 81!
Imamo pa tudi že šest mamic, 4 user posted image in 3 user posted image user posted image user posted image user posted image

Najbolj "naporen" dan še vedno ostaja 7.januar. Takrat naj bi dobili kar 6 user posted image To bo veliko joka user posted image  

Zaenkrat je napovedanih 24 user posted image  in 26 user posted image   Pri 5  user posted image   je zaenkrat spol user posted image

Punce, če katera želi, da dopišem še kakšne podatke (imena, spol, porodnišnico,...), mi naj prosim sporoči.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
22.12.2007 12:53:15   
TONČI.
Najprej vsem hvala za čestitko ob rojstnem dnevu. Tko mal sem tle gor, da se zahvaljujem z zamudo. Ste me presenetile.

Sedaj vsem puncam, ki ste že rodile, čestitke in uživajte v najlepših trenutkih.

Lunca, malinove liste ti lahko naberem na našem domačem vrtu in ti jih pošljem. Če si pa doma kje okoli Kr. ti jih pa lahko prinesem.

Drugače ste pa tko pridne v pisanju, da rabim kar nekaj časa, da preberem.
Jaz se počutim tko, tko. Medenične kosti me tko bolijo, da je za znort. In to že 6 teden. Tolažim se le s tem, da pravijo, da je potem lažji porod. user posted image user posted image Upam da res. Sedaj perem še cunjice za user posted image , tko da je kar pestro. Ponoči pa tud bolj malo spim.

LP

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
22.12.2007 12:58:10   
muzika
Zdravo!

Včeraj sem bila na pregledu pri g in je rekla, da je moj user posted image  še vedno obrnjen tako, kot mora biti in da ima idealne pogoje, tako da se mu še verjetno ne bo mudio. Sem pa na skrivaj zmenjena z njim, da se vidiva 3. 1. 08. Toliko, da je novi model, jaz pa kljub temu lahko preživim novo leto sredi Pohorja.

Sem pa po pregledu šla v Mercator in se vzvratno zaletela v tisto nizko zaščitno ograjo, ki je ne vidiš, ker je prenizko. Počil je odbijač in zvila so se vrata prtljažnika. Super! Pri vseh teh stroških zdaj še to user posted image user posted image

Imam pa jaz CTG naslednji petek, ponovni pregled pri g pa 7. 1. - če bo tako, kot sva se dogovorila zuser posted image , me na pregled ne bouser posted image user posted image user posted image

mml, gledam tvoje kekse. Sem ti že nekajkrat povedala, da si neverjetna. Evo ponovno!user posted image

Tinča, držim pesti, da  tvoja okužba ne bo vplivala na tvojega user posted image .

Oddaja Novorojenček pa mi je včeraj ušla, ker sem šla na novoletno zabavo v službi (joj, kako smo jedli, in kako dobro!! in še celo malo plesala sem). Kakšno temo pa so tokrat imeli?

Lusa, nisem prepričana, da je dobro se v nosečnosti mazat z vikom, ker vsebuje eterična olja, ki bi se jim naj izogibali. Pa zdaj boš imela user posted image  doma in boš ekspresno ozdravela.

Sani, čestitke za malo pupico. user posted image user posted image user posted image .Kar nekaj nas je, ki ti zavidamo, samo ene ne bodo priznale. user posted image

Injekcijo za pljučka pa po moje dajejo do 9. meseca, ker se le ta najbolj intenzivno razvijajo v 8. mesecu. (Zato naj bi bil 8. mesec za rodit celo bolj rizičen kot 7. ) Torej mislim, da nekako do 35 tedna ali tu nekje.

Pa še ena zanimivost: sodelavka mi je včeraj povedala, da je bila pri rojstvu velika 62 cm. Si mislite?user posted image  

Mala pikica, vzdrži še malo, do četrtka user posted image  je še samo 5 dni. Pa tokrat se ne boš rabila obremenjevat z obiski. Glede medu pa ni nobene umestnosti. Enostavno v kozarček, ki sem ti ga prinesla, naliješ med, dodaš 1 malo žličko cimeta in pošteno premešaš. Enostavno kot pasulj, samo da ti po tem ni slabo. 

Malo sem bila dolga. Glede na to, da se javljam cca 1 krat na dan, se mi oprosti????

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
22.12.2007 13:04:19   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: muzika

Mala pikica, vzdrži še malo, do četrtka user posted image  je še samo 5 dni. Pa tokrat se ne boš rabila obremenjevat z obiski. Glede medu pa ni nobene umestnosti. Enostavno v kozarček, ki sem ti ga prinesla, naliješ med, dodaš 1 malo žličko cimeta in pošteno premešaš. Enostavno kot pasulj, samo da ti po tem ni slabo. 

Četrtek, za katerega smo bili dogovorjeni, je že mimo, zdaj mi je vseeno kdaj bo, samo da bo čimprej.
Ne vem, koliko je to medu v tem kozarčku, bom približno ocenila in potem dodala 1 žličko cimeta. Se mi pa cimeta bolj malo zdi glede na to, kako je vse skupaj temno.
Kje pa se dobijo ti luškani kozarčki? Jaz bi to takoj izkoristila za božična darila, če ne prej, drugo leto user posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
   [Brisano sporočilo]
22.12.2007 13:11:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu puri)
  Neposredna povezava do sporočila: 1769
22.12.2007 14:04:58   
nana35
raja!!Želim ti ,da dobro opraviš in javi nam kaj novičk,ko boš lahko.user posted image user posted image

martinca,zdaj se še nauživajta preden greš v Rim s tvojim user posted image ,kajti potem ne bosta več nič sama na pici!!Upam,da se pozdraviš,pa seveda se kaj oglasita,zdaj ko sta oba doma,do 27.12.še pridita kaj,potem sem pa tudi jaz bolj doma!R.sprašuje,če se bosta kak dan oglasila do srede!Jutri zvečer naju ni,ker greva na r.dan.Če bosta lahko,pridita v sredo!!

muzika,a greš na Pohorje za Silvestrovo??Ja,je fajn,sem že bila!Mogoče pa boš že v P,škoda da greš v Avstrijo rodit,ker bi se mogoče lahko pri nas srečale!Pa super da si avto zrihtala.Saj kot pravijo,ko ima user posted image  mlade jih ima ...koliko že??No,da pa je bila tvoja sodelavka tako velika pa skoraj ne morem verjeti,kaj tako hudeha še nisem slišala.user posted image Uboga njena mamica.

:))

(odgovor članu raja)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
22.12.2007 14:38:15   
urssyy
kam pa hodi tvoj dragi na nočno smuko? na celjsko kočo? jaz bi se tud šla malo smučat. pol pa ne bo več snega na Pohorju, ko bom rodila, da bi se šla smučat.
IZVIRNO SPOROČILO: martinca

Martinca moj hodi največ smučat na Pohorje, pa tudi na Roglo sva hodila. No moram rečt, da kr mal pogrešam bordanje in sneg...Je pa rekel, da je bila včerajšnja smuka čudovita, ni bilo gužve, pa še Bellveu so renovirali in skoz šibajo topi. Če bo dovolj mrzlo se boš lahko šla smučat po porodu, sicer bomo mogle malo potrpet. Pa saj se splača.

Sani čestitke tudi od mene ob rojstvu hčerkice.user posted image user posted image user posted image  

Suzana KK a nisi ti včeraj omenjala, če bomo kaj na RR ta vikend, da ti ne bo dolgčas?? No zdaj pa smo vse tu, le tebe niuser posted image user posted image

Puri ti pa še le malo počakaj s P. Imaš le 4 dni pred mano PDP, ne vem kam se ti tak mudi user posted image . Tudi jaz imam občasne popadke in otrdevanje trebuha..ampak jaz pred novim letom ne grem v P.!user posted image

Raja glede na to, da ti ostane to zadnji vikend ko si še v enem kosu, ti želim, da ga preživiš nepopisno lepo user posted image .

Midva z user posted image  pa po kosilu odrineva v Ljubljano v BTC po nakupih, potem pa na tromostovje občudovat lučke. Joj kak bo romantično...Se moram pohvalit, da sem pridno telovadila nogo - koleno in lahko že hodim brez bergl. Sicer boli in brez opornice ne gre, ampak me je kirurg zelo pohvaliluser posted image ..je rekel bolniški sestri, da naj si me zunaj pacienti vzamejo za vzor, ker so vsi težili kdaj bodo prišli na vrsto v ambulanti, jaz pa noseča zadnji mesec pa brez pripomb čakala na  vrsto 1 uro.user posted image  Sem bila ponosna sama nase. Se beremo zvečer

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
22.12.2007 14:42:39   
mala pikica
Urssyy uživajta v Ljubljani.

Jaz sem pa že tako račkasta  user posted image pri hoji, da se mi ne ljubi po mestih sprehajat, pa še noge preveč bolijo. Sem pa mislila, da bova šla z dragim kaj po Mariboru lučke pogledat, pa še do Ptuja ne pridem.

Jaz pa grem zdaj v banjo uživat. Pravkar se dragi kopa, ima zvečer zaključek, potem pa grem še jaz.

Suzana, kje pa si?

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
22.12.2007 15:13:37   
martinca
nana - hvala za vabilo. veš da se bova oglasila, da še te vidi Uroš kak mata vse za user posted image prištimano. se bova te v sredo oglasila. saj se še tak kaj čujema.  

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
22.12.2007 16:13:17   
SuzanaKK
Evo me. Če sem sama doma, potem si kar neka dela nalagam. Oprala sem 2 stroja perila, napisala 16 voščilnic (sem našla en lep verz na internetu), potem sem si pa začela pripravljati pico, šla pod tuš in je bila ura kar 14:15. Me je pa tako v križu usekalo, da sem lahko šla samo ležat, plus tega sem se SPET preveč najedla, zdaj pa trpim muke in komaj čakam, da se mi hrana malo poleže.
Punce, vse tiste, ki še šopingirate, hodite po kofetkih in kinih, jaz vas občudujem, jaz sem ko kaka stara mama, hodim čisto počasi, križ me boli, očitno res maternica pritiska na vse notranje organe. Joj, pa ne bom zdaj spet začela jamrati. V glavnem, sem tukaj, čeprav urssyy sem že zamudila. Pa dobro nakupi, boš potem poročala, kaj vse si nabavila, prav. Nana, že mate smrekico?

Aja da spet ne pozabim. Vse tiste, ki ste kupile ovčke za v voziček. Jaz sem jih našla na celjski tržnici, stanejo 25 EUR, samo ne vem, če bi jo kupila, kako je to kaj higienično. A lahko operem v stroju ali moreš nesti v kemično čistilnico? Ker se mi pa tako tople zdijo, da bi blo idealno za košaro za novorojenčka.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu urssyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
22.12.2007 17:22:26   
muzika
Nana, pred leti sem šla peš na Pohorje in je bilo krasno, sedaj se bom pa peljala (čudno, ne?) Bomo pa prespali gori, za vsak slučaj pa imamo s seboj tudi zdravnika in medicinsko sestro. Če bo slučajno sila.... Sicer pa, če bo sila, pa pridem seveda tudi za tabo v MB bolnico. Me boš čakalauser posted image ?

Mala pikica, jaz ta med delam "od oka". Možno, da je tudi malo več cimeta not kot 1 žlička, pač po filingu in kako ti kaj okus cimeta paše. Stekleničke pa sem kupila pri čebelarski zvezi, ki je mariborskem parku. Imajo takšne in drugačne, samo gledaš! user posted image .

Suzana KK, tudi meni se zdijo ovčke idealne, kar se temperature tiče. Smo pa ravno zadnič z malo pikico ugibale, kako je kaj to s higienskega vidika. Kaj pa vem, po moje bi bila čistilnica kar ok. Kar pa se cene tiče, pa jih baje imajo na bolšjaku za 15 evrov. Bi ti koala ali nana znali iz prve roke povedat. Se motim?

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?