|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
22.12.2007 10:39:01   
bojana2
Ahoj...
Pozdravček še od mene. Včer je bil nori dan...letanje po trgovinah, nakupovanje daril - bolš da ne povem, da je konc z mojo plačo...user posted image ...pol zvečer sem si pa še frizerja privoščila...user posted image
Moja fanta sta pa doma uživala...sta se fajn imela, sam mali ni NIČ spal...user posted image ...sem ga pa toooolk pogrešala...moram dans nadoknadit..user posted image

Sem brala, da ene ne dobite antilopa...se ga da tud pri nas naročit..no vsaj jaz sem ga in so mi ga poslali po pošti v dveh dneh...res pa je, da stane 30€ - evo še link (aja, je pa iz ikea-e)

http://www.pisarna.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=1681&category_id=347&option=com_virtuemart&Itemid=1

več pa kasneje...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
22.12.2007 10:42:17   
Anonimen
Jutro...

Nočka odlična, zbudila sva se ob 9h... Moj je pa res angelček ratal.... Priden je tako, da bolj res ne bi mogel biti... user posted image

Jah, zdaj pa spljoh ni priden.. Neče spat, raje se smeje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2927
22.12.2007 10:43:40   
Anonimen
O, ja ta Antilopa pa lepše zgleda, bom probala naročiti, če bom znala hihi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2928
22.12.2007 11:01:37   
tini6
Punce, a kuhan korenček res zapira? Me je moja sestra zdaj čist prestrašila, da so mogli pol eno malo na gastro peljat, ker je bla tolk zaprta!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2929
22.12.2007 11:15:28   
baja*
tini6 naš je po korenčku sral kot noruser posted image , čeprav sem tudi jaz slišala, da naj bi zapiraluser posted image . pa saj mu boš verjetno dala čisto malo...

GH mu jaz tudi samo z vilco spasiram. Danes je dobil bučko in mu je bila full dobra user posted image . On bi še, pa mu za prvič nisem upala več dat.

tašonka a tak te razkuri RR, da rabiš pol čik pavzo?user posted image  Ne, saj se hecam. Meni je čik vedno najbolj pasal, ko me je kaj razpuser posted image  user posted image  user posted image

Naša nočka je bila ok,  zbudil se je 2x, pojedel in nazaj zaspal. Edino spet ta kuruser posted image eva joška. Saj nem več jamralauser posted image , razen, ko bo full hudouser posted image .
Danes gremo k moji mami na obiskuser posted image .

(odgovor članu tini6)
Neposredna povezava do sporočila: 2930
22.12.2007 11:28:31   
Anonimen
Tini6, ne verjamem, da korenček zapira oziroma moj sinček je vsakič po korenčku sral, da je bilo vse posračkano.... user posted image Saj, če probaš, ne bo škodovalo tako fejst...

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2931
22.12.2007 11:39:58   
tini6
Gremo kuhatuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
22.12.2007 12:22:22   
Anonimen
Če ne veste, kakšno smrečico postavit v stanovanje:

http://www.vecer.si/nasdom/0.asp?kaj=29

Pa če ne veste, kaj bi dobrega spekle za praznike:

http://www2.arnes.si/~tatjana/recepti.html

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 2933
22.12.2007 12:47:00   
madejka
Hej! Se na hitro javim preden pridem na vrsto za čistilno akcijouser posted image Nočka je bla kar ok, razen da mali zvečer ni htel zaspat in je pomagalo samo to, da sem šla spat hkrati z njim in je celo noč pri meni spaluser posted image Ampak je spal do 6.45! Potem sva se pa najdela in sem ga dala v posteljico, kjer je še potem čoril do 8.45. Pa še pol ga je možek vzel v dnevno in sem spala do pol enajstih!user posted image user posted image Taaaak je pasalo... čeprav sem skoz neke pse sanjala, ki grizejo in kažejo zobeuser posted image

Joj vam moram povedat kak je lepo ko ven pogledam... ivje na drevesju pa tu na naši hruški je poooolno ptičkov! Pol jih sploh ne poznam. Jim sosedje nastavljajo hrano pa pridejo jest. Luškano!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
22.12.2007 13:37:21   
Anonimen
naš otrok ima težave s kakenjem... Že dva dni kaka bobke, zdaj pa sem med kakcem našla dve krvavi nitki... A je to razlog za preplah?

Sva pa zadnje dni jedla bučko, pa jabolko... Smo pa res ped 4 dnevi zamenjali mleko... smo šli z Aptamil1 na Hipp 2. A bi bil to mogoče razlog?

Sem mu zdaj dala za pit vodo kjer se je not kuhala jabolka, pa eno suho slivo sem kuhala not. Bomo vidli....

Aja, pa še ena pametna. Naš otrok je zdaj po 5,5 mescih začel sesat palček. user posted image  Jaz bom znorela. user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2935
22.12.2007 15:01:35   
madejka
Zvesta tud Maj ga je zdaj začel sesat, prej si je vedno tišal celo roko v ustauser posted image

Evo delam pecivo za požrešne sosede in se mi peče že 35 min pa še ni pečenouser posted image Zvesta na kolko ga pečeš in kak dolgo?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2936
22.12.2007 15:05:17   
Anonimen
Zvesta, tudi moj sesa prstke, in to si kar dva da v usta, pa se prav čuje, kako sesa user posted image  user posted image
Mislim, da je to le faza, da pač raziskujejo rokice, da probavajo svega i svašta... Mi je najbolj smešno to, kako si nogice tlači obvezno v usta, med previjanjem, med kopanjem, med igro... Ni da ni, vedno nogica v usta user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2937
22.12.2007 15:05:39   
bačko
Zvesta mogoče mu je kaka žilca počila.Žana že kar nekaj časa kaka bobeke.Včasih ima tako velike da ko kaka zraven joka.Ampak tako baje kaka zaradi mleka.Jaz sem se tudi pri Žani ustrašila ko sem videla malo krvavo.Pa sem povedala zdravnici pa je rekla da mogoče ji je kaka žilca počla.Pri nama je bilo tako dvakrat:Vseeno pa povej zdravnici ko boste imeli pregled.
Prst pa sesa že od 3 meseca.Najprej je bila roka pa več prstkov, zdaj pa samo en prst ali včasih dva.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
22.12.2007 15:40:45   
Češnca
zvesta sestričnin starejši ni nikol kakal drugače kot bobke (na 10, 14 dni) in se je ful matral (bil je pa na začetku dojen). Ko je že sam sedel, se je zmeraj za glavo držal, ko je kakal. Nimam pojma zakaj eni tako, drugi drugače.user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
22.12.2007 15:43:27   
Češnca
Spet ima naša družba enega člana več! Prijateljica (ima enomesečnega fantka) je postala teta! user posted image  Pa imamo še Martina (uf, sami fantje...) user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
22.12.2007 17:33:50   
kapica
Punce, sam da vas se pozdravim in zelim lepe praznike vsem in lepo praznujte novo leto!!!user posted image user posted image

Mi se sedaj odpravljamo, zal nimam vec casa kaj prebrat al komentirat, upam, da ste vse v redu.
Saj se bom se kaj od drugih rac. oglasala.

Aja, jaz ostanem v slov. nekje 3-4 tedne, moz se sam vraca nazaj in pride pol po naju, ko bova bolje vedela kako naprejuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
22.12.2007 17:43:39   
Anonimen
Kapica!

Srečno pot in lepe praznike želim.

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2942
22.12.2007 18:18:06   
Anonimen
Kapica, srečo pot in vesele praznike, obdane z veseljem in ljubeznijo...

Punce, imam eno vprašanje... Pri palčku zadnje čase opažam, da ko je zaspan, ali pa tečen, da se vleče za lase.. A vaši tudi to delajo? Ker mene to malo moti, sploh zato, ker ima potem rdečkast flek in valjda mislijo drugi, da se je kam butnil... user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2943
22.12.2007 18:38:32   
corfu
Kapica srečno!user posted image user posted image user posted image

A_R, to ni nič takega, pač se na tak način pocrkljauser posted image , moj Aljaž še vedno preden zaspi vrti lase v rokah, ali pa če je zaspan začne lase vrtet sredi trgovineuser posted image  da vsaj znak da treba domov šibat spatuser posted image

Zvesta, malo krvi na blatu ni nič paničnega, mogoče poči kaka žilica v črevesju, ker se napenja ko kaka.

Rumba, vi ste še primorci?user posted image

Tašonka, kakšno je stanje? Upam, da je vse ok!user posted image

Danes sem spet letala po trgovinah, pa še nisem vse nabavila, tako da me to čaka še v ponedeljek user posted image , naj že mine ta december jaz ne čutim nobenega vzdušja, sama gužva, prazna denarnica, vse živčno, napeto, mah...

Z Manco sva pri zdravniku dobro opravili, je samo malo bolj prehlajena, ušesa, grlo in nos je bp.user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
22.12.2007 19:58:55   
corfu
Ja, ženske, kje pa ste???????????

Moj dec na silvestrovanju, user posted image inuser posted image  spita sztanovanje pospravljeno, zdaj pa tle ležim ko ene crkauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2945
22.12.2007 20:07:11   
Freycha
jst mam eno tečko, ki cvili, ker ni po njeno v rokah in se dplgočasim......

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
22.12.2007 20:09:51   
corfu
a je tvoj tud na silvestrovanju?

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
22.12.2007 20:22:13   
tini6
Čer! Moja mala tud že spi, dragi ima prosti večer s prijatelji, jaz pa likam in gledam TV!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
22.12.2007 20:25:55   
Freycha
****..... napisala, pa mi je ćas potekeluser posted image user posted image user posted image

napisala sem, da je v službi, kerima nočno

pa da sem tečna; prvi dan menstruacije

pa mala je tečna

pa praznike imam uničene, Sem se jih po doooolgem času veselila, pa so se mi še bolj zasrali kot prej;pa raje ne razlagam zakaj user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
22.12.2007 20:28:58   
corfu
Freycha le potoži nam, saj veš, da ko se človek zlaja se odlično počuti, pa še tamala bo čudežno pridna ratalauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?