Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 0:19:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Tak, danes bom pa jaz zadnja
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 0:24:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Baja, svet je res majhen. Jaz sem pa Freycho našla tu gor. Sva bili v paralelki v OŠ. Pa še od mene za mleko. IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Tašonka...koliko pa imate visoko mizo h kateri ga postavite? Ali ga nimate pri mizi? Zanima me, ker bi rada, da mi paše k mizi. Miza je pa 2 cm višja od stolčka. Ob mizi ga imamo, ja. nt1, od začetka je šlo tudi mojemu na bruhanje od goste hrane, ker je bilo nekaj novega. Zdaj se je pa že navadil in papca to kot nor. Sej bo počasi, se bojo navadli, ker se bojo morali. Zna pa živce zdrmat, to pa res. Zdej grem pa na čik pavzo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 0:25:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Tak, danes bom pa jaz zadnja Misli si.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 0:34:12
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Tak, danes bom pa jaz zadnja Misli si. Sta me pa nasmejali! Kar neki bluzim po netu, namesto da bi se spokala spat! Pa še posodo moram v stroj naložit... Oh, ja. Se počasi pokam. Lahko noč pikci in pikice, pa mamice in očki!
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 0:35:06
|
|
|
|
Anonimen
|
O, ja... Že vem, da se bo pikec kmalu zbudil, tako, da sem danes jaz zadnja Meni pa zvečer sploh ne paše kaditi... Grrrr...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 0:35:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca IZVIRNO SPOROČILO: Tašonka IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Tak, danes bom pa jaz zadnja Misli si. Sta me pa nasmejali! Kar neki bluzim po netu, namesto da bi se spokala spat! Pa še posodo moram v stroj naložit... Oh, ja. Se počasi pokam. Lahko noč pikci in pikice, pa mamice in očki! Lahko noč tudi tebi, lepo mirno nočko...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 0:42:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Meni pa zvečer sploh ne paše kaditi... Grrrr... Sej to ni nič slabega. Meni zapaše po prebiranju RR ali pa po kakem filmu. Sem zdaj na HBO gledala Davincijevo šifro. Ampak v resnici bo pa verjetno Kristina_1 zadnja danes. Jo vidim, da je gor. Jaz grem pa tudi počasi v mižule. Nočko.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 0:45:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Mogoče bom pa jaz zadnja.. Eh, se mi že mede od tega... Grem na en čik, malo pogledam na RR, potem pa spat, zgleda za zdaj ne bo nič od malega...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 0:46:31
|
|
|
|
Anonimen
|
P.S. : Fajn tebi, da imaš HBO program, jaz ga nimam, bi ga pa z velikim veseljem imela, saj imajo samo dobre filme...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 0:57:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Huh, se sama s sabo pogovarjam.. Ajde, grem spat, lepo nočko vsem, itak že vse drnjohate... P.S. : Zadnja sem!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 1:10:47
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Huh, se sama s sabo pogovarjam.. Ajde, grem spat, lepo nočko vsem, itak že vse drnjohate... P.S. : Zadnja sem! Nisi. Moji spijo, jaz pa pucam. Mam fuull voljo.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 8:38:09
|
|
|
|
Afnica
|
Zadnja in prva.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 8:42:09
|
|
|
|
bačko
|
Češnca full lepa slikica! Vidim da vas kar veči ima te božične oprave!Jaz bi jo tudi kupila sam moj pravi da je to samo zapravljanje za brez veze! Afnica Lan je pa faca.Močan fant! Se oglasim kasneje!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 8:45:14
|
|
|
|
Češnca
|
Dobro jutro! Kakšna je bila nočka? Naša prav uredu, le še uspavanje se vleče...se prebuja in zahteva cartanje (ga čist razumem ). Celo noč je lepo dihal skoz nosek, ampak je mal hripav in pokašljuje. Mojmu je pa dopi in je šel po vlažilec zraka.
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 8:47:31
|
|
|
|
Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Češnca full lepa slikica! Vidim da vas kar veči ima te božične oprave!Jaz bi jo tudi kupila sam moj pravi da je to samo zapravljanje za brez veze! Hvala. Ja, jest sem tud hotla met to "ta pravo" opravo, pa ni zneslo (beri prit do trgovine ), tako da ima Anžej kar navadno preveliko božično kapo. Pa saj je tud ok...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 8:49:42
|
|
|
|
Češnca
|
Kmalu bo božič!!!! Jupiiiiiiii!!! (tile so tko srčkani, A_R!) Kakšen otrok sem jest...
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 8:56:20
|
|
|
|
Freycha
|
uff.. pa sem se malo naspala. Sicer bi menda še, ampak je ok. Me je pa zjutraj M presenetila in valda glih zdej se je ta pokazal, ko so prazniki in ne bo nikjer nobenega, da bi mi vtaknil Mireno notri Eh pa drug mesec.... pa bomo še malo z počakali Danes pridejo še zadnji nakupi daril v poštev, potem pa DOOOSSTTT. Pišuka, saj bom še bankrotirala Komaj čakam sredo, da gremo na Krvavec do 3.1. in da se malo odklopim in nasmučam. No ja, vas punce bom pa malo tu strašila, ker ima fotr gor internet, pa bom malo na RR skočila pogledat nič, grem malo rihtat, ker se mi zdi, da je pokakana..... full smrdi iz njene posteljice. Ata pa še spi, sem mu danes rekla, naj spi kolikor mu paše..... evo, kava popita... šibam!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 9:25:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro... UUUU... je blo včeraj lušno na službeni žurki. Še bi... No, me je pa doma pol tudi čakala žurka, saj sem našla možeka, kako mu Izak spi na rami, namesto v postelji. Ga je uro in pol tak držal, ker ko ga je odložil, je jokal. No, pa je mami v 10 minutah zrihtala malega deda. Pol je spal pa do 4h in je imel žurko do 5.15. Zdaj pa še vedno spi. Jedel je pa nazadnje včeraj ob 20h. IZVIRNO SPOROČILO: Češnca zvesta seznam je prav super! A nisi pozabila na Izakov zobek? Nisem pozabila. Ampak mali si je dlesen tako zalizal in tako napeto ima, da je tista š**** poniknila nazaj pod dlesen. Tako da spet čakamo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 9:31:03
|
|
|
|
tini6
|
Jutro! Kako mi pa še da mala tako lepo spi! Not prnašam za nazaj in za naprej. Danes pa bomo korenčka probal! Bomo vidli....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 9:36:22
|
|
|
|
corfu
|
Jutro Mož dela, Aljaž je na obisku pri babici, pravzapav na mini počitnicah je že včeraj k njej spokal, jaz grem pa po deseti Manco pokazat peditru, že nekaj dni se borimo z zapacanim noskom in neprespanimi nočmi, zdaj je začela pa še kašljat, tako, da jo grem pokazat, da ne bi bilo kakšnih večjih težav čez praznike. Lepo se imejte
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 9:51:47
|
|
|
|
bačko
|
Žana je ponoči spet lepo spala.Do 3 pa jest pa do 6.30! Jure je šel v nabavo jaz sem malo popucala po stanovanju.Potem pa boma malo se igrali in verjetno šli k babici na obisk.Moram rečt da je Žana pridna punca.Zelo rada je in tudi manj joka kot je na začetku.Pravi biser je!Sploh ne vem kaj bi brez nje.Zdaj ko se Božič bliža pa zelo močno pogrešam svojega očeta(pokojni).Ga prav vidim kako bi hodil k Žani na obisk in se z njo igral in jo cartal.Pa kaj hočemo.Življenje ja tako! NO punce bodite pridne!Se bom popoldne kja javila! Imam pa še eno vprašanje!Do katerega meseca jim bomo delale kašice oziroma kdaj jim bom lahko dajale že manjše koščke hrane ga bodo grizli in prežvekovali?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 10:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
jutro zebe me. mrzlo je k svina pr nas dans božiček nosi bo malo pohitel, da se čez vikend to zrihte, ker mejo nekateri še službo drug tedn, pa nebi šlo gladko skozi grem kavico spit pol pa akciiijaaaaa
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 10:02:42
|
|
|
|
tini6
|
Uh, kaj pa vem. Bi mene tud to zanimal. Mogoče bo povedala katera bolj "izkušena"!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 10:21:23
|
|
|
|
Anonimen
|
bačko jaz sicer še ne prakticaram toliko GH, ampak sem se odločla da bom probala kar z vilico pretlačit, da sploh ne bom pasirala v čiste kašice ker veliko jih ima pa potem probleme s tem prehodom, nočejo jest, ker okus je isti, samo gostota in struktura ne velja tko da jaz bom tak probala, bom vidla no, če bo šlo...zadavla upam da se mi ne bo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 (3. del) 22.12.2007 10:36:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Huh, se sama s sabo pogovarjam.. Ajde, grem spat, lepo nočko vsem, itak že vse drnjohate... P.S. : Zadnja sem! Nisi. Aaaa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?