|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
20.12.2007 20:48:51   
KAHLO
AJA saj res.....se ukvarja z najtežjim opravilom k so lahko ob teh praznikih....jaz mam tud zmeraj problem, kaj mu kupiti...če pa ni lih poln  kakšnih željauser posted image
saj je logično saj ma meneuser posted image user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
20.12.2007 20:55:59   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

sončnica...a je gantar tud šla danes v tujino!?!?!

čav,čav

kako ste kaj lumpike?!

Jaz se hiter mal javim, pol me pa lubi pod tuš vabi, njamiiiii!!!! Gantar je šla po darilo v Lj in mislm, da je še na tržnco skočila po vrtnineuser posted image user posted image user posted image user posted image  
Si šla kaj Dedu Mrazu na naročje sedet pa mu povedala kaj si želiš za drugo leto?! Upam, da si se postavla zadnja v vrsto, da niso bli otroci prkrajšani!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

Letimmmmm!!! 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
20.12.2007 20:58:23   
KAHLO
jazzzzzzzzzzzziiiii.....sem mu zaupala za januarske borke....tak da ima da se vsem primeuser posted image user posted image user posted image  če ne bo moj lubi drugič brado kam drugam zataklnil, k pa za gatkeuser posted image user posted image user posted image

no kr pojdi pa le po ga po hrbteki umijuser posted image user posted image user posted image  

nič letim še nekaj pod zob vrčt...so me ti vaši posti danes čist zdelaliuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
20.12.2007 20:58:31   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

sončnica...a je gantar tud šla danes v tujino!?!?!

čav,čav

kako ste kaj lumpike?!

Jaz se hiter mal javim, pol me pa lubi pod tuš vabi, njamiiiii!!!! Gantar je šla po darilo v Lj in mislm, da je še na tržnco skočila po vrtnineuser posted image user posted image user posted image user posted image  
Si šla kaj Dedu Mrazu na naročje sedet pa mu povedala kaj si želiš za drugo leto?! Upam, da si se postavla zadnja v vrsto, da niso bli otroci prkrajšani!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

Letimmmmm!!! 

Upam da sta se lepo stuširalauser posted image , midva se tudi rada skupajuser posted image , o podrobnostih ne bomuser posted image .

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
20.12.2007 21:06:04   
Kate26
IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Sicer pa imam za vas eno fajno vprašanje. A ima mogoče katera kakšno fajno idejo (vem, da ne paše na tale forum bod januarkami, sam mislim, da če bo kakšen fajn odgovor, bo user posted image  drugo leto pri meni), kaj naj kupim user posted image  za rojstni dan, ki ga bo praznoval zadnji dan tega leta. Sem brez ideje. Vse ideje sem raztrošila drugim, sama pa ostala brez nje. Hvala punce, za dobre ideje user posted image   user posted image   user posted image .

Tudi moj user posted image  ima proti koncu decembra RD (30.12), tako da sem tudi sama že razmišljala. Kaj če bi si privoščila kakšno savnanje ali pa razvajanje na masaži (mogoče pa kar oboje user posted image user posted image user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
20.12.2007 21:07:34   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Kate26

IZVIRNO SPOROČILO: gantar

Sicer pa imam za vas eno fajno vprašanje. A ima mogoče katera kakšno fajno idejo (vem, da ne paše na tale forum bod januarkami, sam mislim, da če bo kakšen fajn odgovor, bo user posted image  drugo leto pri meni), kaj naj kupim user posted image  za rojstni dan, ki ga bo praznoval zadnji dan tega leta. Sem brez ideje. Vse ideje sem raztrošila drugim, sama pa ostala brez nje. Hvala punce, za dobre ideje user posted image   user posted image   user posted image .

Tudi moj user posted image  ima proti koncu decembra RD (30.12), tako da sem tudi sama že razmišljala. Kaj če bi si privoščila kakšno savnanje ali pa razvajanje na masaži (mogoče pa kar oboje user posted image user posted image user posted image ).

Če že, potem vzami za oba, se bosta oba razvajalauser posted image

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
20.12.2007 21:13:29   
Kate26
Pa saj tako sem tudi mislila. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1207
20.12.2007 21:18:43   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: Kate26

Pa saj tako sem tudi mislila. user posted image

aha dobouser posted image

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
20.12.2007 21:19:16   
sončnica24
Jutri zjutraj vam skuham kavo, moj dela zjutraj tako da glejte da se ne boste vse skrileuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1209
20.12.2007 21:26:52   
ledenka
alo, cvekice user posted image  zaj vem, zakaj je tale nas december tak zalosten - sej smo vse gor na RR, od tega pa ne bo user posted image  user posted image user posted image user posted image  

soncnica, ful dobra hiska user posted image  

KAHLO, ti ne mores brez nas, a user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1210
20.12.2007 21:26:57   
sončnica24
Očitno se vam danes ne da nič kaj klepetati, tako da vsem želim lahko noč, jutri pa vam skuham kavico.

Lepo spite

Neposredna povezava do sporočila: 1211
20.12.2007 21:31:20   
ledenka
user posted image soncnica, komaj cakam kavico

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 1212
20.12.2007 22:57:18   
Anonimen
Dober večer punce!
sedaj je na vrsti en monolog. user posted image  user posted image  user posted image
Danes popoldan sem bila v Lj. Kaj sem dubla. Nič. Mislim, da bo moj user posted image  dubil za RD (31.12.) bon, na katerem bo znesek (to ne povem), potlej pa bo pisal, naj si izbere kar hoče in kjer hoče, potlej mu pa jaz plačam. Kar bo več plača sam. user posted image  user posted image  user posted image  seveda pa user posted image dobi pri meni zastonj. Pa se sploh ne bom več obremenjevala s tem, kaj naj mu kupim. Imam drugih stvari dost za počet. user posted image  Naj vam pa povem, da sem danes celo lj okol obrnila. In bilo je pusto. Kar mal žal mi je bilo, ker sem zapustila logatec, ki je bil v soncu, brez oblačka in sem šla v pusto Ljubljano. Da me ni sram... user posted image  user posted image  user posted image  In ne vprašte, kam sem šla prvo. Na Prešerca ene znamenite lučke gledat... user posted image  user posted image  user posted image  Pol pa po štarcunih. Sicer pa je jazzz imela prav. Pot me je zanesla tudi na tržnico... user posted image  user posted image  user posted image  Zanimivo je bilo tam. Sicer pa sem imela danes kar nekaj težav, ker nisem vedela, kateremu Božičku naj povem svojo veliko željo po user posted image , k jih je bilo pa tolk. Za vsakim vogalom ene dva... user posted image  user posted image  user posted image  Pol sem pa vsakmu povedala... sej so me ljudje nekam čudno gledal... in sedaj upam, da se mi želja uresniči. Me je pa strah, kaj če mi bojo vsi uresničili željo ... Ker je želja ena sama in sem to željo zaupala vsem Božičkom v lj... user posted image  user posted image  user posted image  ojej.... user posted image  user posted image  user posted image  Sej ene 5 jih še sprejmem, kar je pa več bi bila pa že kriza.
v glavnem punce, imela sem se fajn. Kar je tud v redu.user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1213
20.12.2007 23:04:22   
Anonimen
Pa še nekaj sem pozabila povedat.
KAHLO... mislim, da sem kot navijačica čist fajn. vsaj za enkrat. če se bo do 1.1. kaj pokazalo, bom šla pa med borke. Do takrat pa navijam user posted image  user posted image  user posted image
Sončnica24... ful, ful lepa hiška. Svaka ti čast.user posted image  user posted image  user posted image
ledenka... veš, v lj me ni nič zeblo, ker sem se fajn oblekla, potlej k me je začelo pa zebst, sm šla pa v en pub na irish caffe. Pa me je čist segrel. Pol sem šla pa naprej po lj. user posted image  user posted image  user posted image

To bo za danes dovolj. Jutri zjutraj nadaljujem. Punce, veselo na delo...  user posted image  user posted image  user posted image

lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1214
20.12.2007 23:13:05   
polaris
Ah sem vas komaj prebrala.

Sončnica, čudovita hiška, vsaka čast. Jaz je tud ne bi pustila pohrustat.

Jazz, danes pa je bil pri nas tolk lep sonček kot včeraj pri vas... Ah ja, smo že boljše volje. Gantar je tud med vrsticami povedala, da bo bolj kamuflirana navijačica, v resnici pa se bo borila kot user posted image . Z dobrotami pa me prosim ne zavajaj preveč, saj veš, sem še na slamci (pa žal ne na oni mehki, dišeči - mmmmmm).

Gantar a si našla darilo? Morda pa si kupila drsalke, takšne čudežne ki našo Ledenko po BTC-ju vozijo, pa to celo brez akumulatorja, sam en dobr čajček s cimetom jim prvoščiš, pa poletijo kar same do  prodajnih polic... 

In ti Kahlo, a si vse eurčke pr jodlarjih pustila? Uživaj doma, nečaka razvajaj, ko pa sedeš še Božičku v naročje, pa se spet kaj na nas spomni - zmaga zagotovljena.

Sonček, je že kaj novega? A G že kaj vriska?

Pa seveda vse decemberke in stare/nove borke, dobrodošle med največjimi čvekami RR-ja. Tu pr nas je res veselo, pa še bolj bo, ker bomo januarja vse user posted image (se je Kahlo že vse z bradatimi možmi dogovorila).

Tako, moj monolog je počasi pri koncu. Joj, moram vam še povedat, da sem danes imela ful dober dan in se tolk dobr zabavala, kot že dolgo ne (sicer na račun drugih, pa nič hudga). Sodelavci so hodili zeleni k marsovci po firmi (user posted image user posted image user posted image ), potem pa mi je uletela še najboljša frendica (mislim, da bom v prihodnjih dneh mal previdna, ko grem čez cestouser posted image user posted image user posted image ).

Tako, zdaj pa res končujem, moram zgodaj v Lj. Torej, bodite v cvetju, mislite na user posted image in v srcu vam bo pela pesem o Afriki,...

Ah ja, Oktavija si naredila testek? Pa ne nas no tako dolgo puščat v negotovosti. Pa o LuNci tud ni več kaj dosti slišat, ga zgleda z direktorjem kar fejst feštata user posted image user posted image user posted image

OK, zdaj pa res dovolj. Nočka

Neposredna povezava do sporočila: 1215
21.12.2007 6:54:21   
Anonimen
Dobro jutro pupike moje!

Danes vam bom pa jst user posted image eno user posted image lahko pa tudi čajčka za tiste k ne pijete kavice. takega z medom in cimetom. user posted image

Kako ste kaj? Jst sem kar v redu. danes sem bolj zgodnja zaradi tega, ker bom pekla potico, pa sadni kruh in še neko drugo pecivo. Pol pa moram zgodi ustat, da bom vse to lahko naredila.

Upam da velikouser posted image  user posted image  user posted image  in da pripravljate user posted image user posted image user posted image  na svoj cilj. Januar bo glih sedaj tukaj.

Vas bom še prišla mal brat, seveda, če bo vse dobro vzhajalo. user posted image

(odgovor članu polaris)
  Neposredna povezava do sporočila: 1216
21.12.2007 8:13:37   
Tiki55
Jutro dečve!

Gantar hvala za kavico... je bila res dobrauser posted image

Jaz imam pa eno vprašanje: ali je mogoče, da tudi pri rednih ciklusih (moj je točno 27 dni) ovulacija nastopi različno? Prejšnji mesec sem jo imela (glede na izcedek) 13. dan ciklusa, ta mesec pa opažam že 9. dan vlečljiv izcedek in špika me v jajčnikih kot ponavadi ko ovuliram. Kaj menite, ali ima katera izkušnje s tem?
No, saj da ne bi česa zamudila, sva z dragim veselouser posted image user posted image
Hvala za odgovor in lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
21.12.2007 8:30:07   
sončnica24
Dobro jutro pa hvala za čaj, kave ne pijem. Lep dan vsem želim pa da se še kaj oglasite. Tukaj pri nas je baje mrzlo da je groza jaz pa bi mogla v trgovino ker so mi baterije za pilota odpovedale, pa mi sploh ni, pa zob me hoče bolet in to 1. v mojem življenjuuser posted image , upam da bo minlo

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
21.12.2007 9:26:56   
KAHLO
OJ pišike!!!user posted image user posted image

evo tudi jaz sem s prebudila....in glede na mraz in stanje ki je zunaj...v pižami čakam na trenutek svojega poguma, da se oblečem in odpravim ven v trgovino...........še osnov za zajtrk nimam....zdaj pa ali bom lačna lai pa....brrrrrrrrrrrrrrrrrr..........pa še nekaj bo treba skuhat k pride moja familija domov (sestra, mama, ati, od sestre lubi, nečak.....) sama lačna usta!!!!!!!!!!!!!!pa nimam pojma kaj na mizo datuser posted image

ja gantar hvala za kofetek, bom če čajčka da me pogreje

Tiki55....koliko jaz vem si O res zbere različne termine ....ttako d ati samouser posted image user posted image , pa bouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1219
21.12.2007 9:34:09   
oktavija
Jutro borke in navijačice!
Gantar Hvala za kavico, full je bila dobra!user posted image
Sončnica24 prečudovita hišica, a je možno dobit kak recept za njo bi se tudi jaz rada malo potrudila in dragega razveselila...

Drugače pa takole: pri meni še vedno nič novega pa tudi kaže ne na to, razen da sem zaprta, običajno pa imam pred M nenormalno dobro prebavo, zdaj pa nevem al še ne misli pridit gospa M ali pa bomo za Božička ugledali +.
Upajmo na drugouser posted image .

Včeraj smo imeli to službeno fešto, za katero so se vsi tako pripravljali, bilo je user posted image user posted image  , saj jih je 60% iz plesne dvorane izginali za šank že ob 21.00 uri, fešta pa se je začela po 19,00 uri... Moški nimajo več nobenih manir, povabijo samo tiste ki so jim pri srcu (čeprav je direktor in bi po logiki moral povabiti vsako od sodelavk) 3 direktorji = 6 delavk.... Da ne govorim o šefih in sodelavcih....
Mislim, da se bom teško še udeležila kake take fešte, škoda denarja, časa, živcev in porabljene energije od nespanja.... Pol pa naj mi še kdo očita da ne pridem na zabavo.....Poanta naših fešt je v tem da se ga vsi napijejo ob šanku in potem ves teden razpravljajo kako jim j bilo fajn! Groza kam gre ta svet!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No dost o mojem razočaranju v službi.

Povejte mi raje kako ste ve borke in navijačice? Bolje bi bilo da bi sinoči ostala doma in se z vami tipkala in smejla...user posted image user posted image

Jaz imam vas full radauser posted image user posted image user posted image !

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

Neposredna povezava do sporočila: 1220
21.12.2007 9:43:22   
KAHLO
je OKTavaija....pa kje je tvjo avatar????

Mah te službene fešte...jaz sem se v mji prejšnji službi imela zmeraj prečudoviti, res je da sem bila edina ženska in 20 tipčkoc-- stričekov...sem jim jaz pravla....stara kavalirska šola se je držala vseh....je pa res da sem mogla imet ogromno kondicije in iznajdlijvost....za plesat...še posebaj s tistimi k niso znali in so po par kozarčkih pogumno probali....pol pa ti pleši tam z enim trdim štoromuser posted image user posted image user posted image  ampak res pa je bilo da so ble to fešte.....ob jutranji rosi smo hodili domov.....moj...mi nikoli ni težil, ker so res bli sami prijazni strički...tak da se tud sekiral ni k me ni blo domov...k fešte so se ponavadi pričele ob 14. uri jaz pa sem domov prišla ob 4 včasih tudi ob 5 zjutraj......no zdaj pa je vse drgače...zdaj sem pr teh big živinah...k majo novoletna kosilca namesto fešt.....in se dokazujejo kdo je bl pameten...meni je kar ra zaspat zraven...in če se bo le dalo se ne bom več udeleževala.......k je res škoda cajta!!

Drgače pa DRAGA OKTAIJA..............ti se že kr roza pobarvaj ker po moje si srečka user posted image , M ni od nikjer, pa zaprta si tud že to je to...........kaj še čakašuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
21.12.2007 9:48:12   
jazzz27
Dan...danes oz.včeraj ste pa mal manj klepetale!! Sem vas kar na hitro prebrala,hihi! Ja vidim, da ste se vse imele krasno, gantar, to je super ideja...od Kate26, mal razvajanja v dvoje!! Sicer pa mu ga lahko tudi doma privoščiš!! Kopel...masaža...večerja ob svečkah...(pa ti se lepo naštimaš...)...
Če si res vsakmu Božičku povedala za svoje želje, pol boste pa res mel otrokuser posted image !! Upam, da si jim dala kak piškotekuser posted image
polaris...kako je kaj ti holivudski nasmešek?! Upam, da te nebomo več dražile s hrano...dobra stran pa je, da še vedno lahko greš na kuhancauser posted image  Me veseli, da si prišla mal k sebi...tud men se zdi, da se bo gantar borila, kot lev!!!
KAHLCA, tebi pa hvala, ker si povedala Božičku za januarke...bomo vse mele male "tranzistorčke na mleko"user posted image user posted image user posted image  

ledenka - kako si?? Ja maš čist prov, od RRje ne bo nič user posted image , to velja pa tud za tebe...morte se mal svojim lubitom stisnt zvečer, ne pa user posted image !!!

Tiki55, za tebe ne vem odgovora - jaz nimam rednih ciklov, tako, da je tud moja O bol tako, tako...ta mesec sem naredila testke in mi je pokazalo kdaj mam O, drgač pa vidva samo lepo uživajta!!

sončnica, te te boli zobek ne hodit ven, da si ga ne boš še prehladila,pol si pa tam!! Mojega dragega je tud bolu, pol je šel pa ven, se je mal nahladil in ga je potem zob še bol bolel!! Saj ma TV tud tipkeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1222
21.12.2007 10:00:19   
jazzz27
oktavija...mi je zelo žal...res kam gre ta svet??!! Pa ubistvu je povsod tako, da  moški pol pobegnejo za šank, pa še par našpičenih frajl, pol se ga pa nacedijo in pol še pol leta govorijo kako je blo lušno, ne me basat!!! jaz ne razumem, če si prišel z družbo in v družbo, zakaj hudiča ne moreš bit potem tam in se zabavat?! Očitno ne gre več brez šanka in alkohola!! Mah, sej kot sem že napisala, povsod je isto!! Isto je na porokah,rojstnih dnevih,...samo če so v kakšnem prostoru k je šank not! No pa sem se mal zlajala!! Očitno ti je bla to lekcija!! KAHLCA ja kar se pa tiče starejših stričekov pa moram tud jaz potrdit, da so bolj vljudni in žurerski!! (še sreča, da je moj lubi mal starejšiuser posted image user posted image user posted image )!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
21.12.2007 10:03:16   
Tiki55
Kahlo, Jazzz hvala za odgovore... menda bo res najbolje, da se ne obremenjujem kdaj je O in veselo rednouser posted image . Sem se šele zdaj, ko se trudiva za user posted image , začela bolj podrobno opazovat, pa se mi zdi vse čudnouser posted image .
Kate 26 tale masaža je pa tako dobra ideja, da sem šla kar prejle v Lush po masažno ploščico, tako da bo čez praznike akcija! Zdaj grem pa naprej delat... še tale dan preživim, pol mamo popoldne tud službeno fešto.
Aja, sem bla že na seznamu, pa sem zgleda dol padlauser posted image . Me prosim napišete za 7.1. 
Lepo čvekajte, pa vas pridem še kaj pogledat.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
21.12.2007 10:03:25   
jazzz27
ja, ok spet monologi, dej OKTAVIJA, naredi testuser posted image user posted image user posted image ...

ti KAHLCA pa hitro v štacuno nekaj za pojest iskat, pa kej za kosilo!!! Sem skor oblubila polaris, da ne bomo danes kej dost o hrani k ona ne more papat!!user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.