|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
20.12.2007 8:52:56   
mapa
dobro jutro jaz sem še čisto nova natem forumu zato upam da me boste lepo sprejele medse en velikuser posted image

gorobabi

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
20.12.2007 9:04:22   
oktavija
user posted image user posted image user posted image Mapa dobrodošla med nami!!!user posted image user posted image user posted image  Vežda te bomo sprejele sam čvekat moreš veliko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Na kateri seznam se boš pa ti upisala???

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu mapa)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
20.12.2007 9:12:16   
mapa
v seznam bork user posted image ne pričakujem 1.1.2008

gorobabi

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
20.12.2007 9:36:54   
mapa
OKTAVIJA ogledala sem si tvoje slike,luštne so.Jaz svojih nimam nič v računa lniku.
Lahko pa natipkam da imam že 3 otroke stare od 15 do 12 let.Sedaj pa grem nauser posted image potem pa pospravljt.

gorobabi

(odgovor članu mapa)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
20.12.2007 9:37:04   
METULJ1
Hoj,

mene je tečka user posted image  včeraj obiskala. Zdej je ne čakam 12.01.08.
A me lahko date na seznam.

Pozdravčki

(odgovor članu mapa)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
20.12.2007 9:39:57   
mapa
hojlaseveda te bomo dali na seznam in držali pesti da user posted image ne bo v januarju in
da test pokaže user posted image aliuser posted image

gorobabi

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
20.12.2007 9:45:53   
METULJ1
mapa - hvala za prijaznost in dobrodošlico.

pozdravčki

(odgovor članu mapa)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
20.12.2007 10:01:16   
ledenka
madoniš, ste čveke user posted image  sem se zdajle narežala user posted image  mi je kar žal, da včeraj nisem prišla gor. sem mislila it  ven, pa sem se vsedla v avto, ki je naredu sam klik user posted image  pismo, ta naš avto je zaklet user posted image  zaj pa še daril ne morem it kupit user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
20.12.2007 10:14:14   
Anonimen
METULJ1 in mapa... dobrodošle med nami. Upam, da bote v januarju ugledale tako zaželjeni user posted image user posted image . Bom navijala za vas, če me KAHLO slučajno ne bo premaknila nazaj med borke... user posted image  user posted image  user posted image

Aja, dober dan vsem skupaj. Malo kasno, a bo vseeno ok.

ledenka... bo zgleda treba it kar peš kej kupit... pa saj imaš drsalke... malo kondicije in bo šlo... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1159
20.12.2007 10:22:55   
ledenka
gantar, si ne predstavljam, da bi šla z drsalkami v BTC user posted image user posted image user posted image  sicer ma folk tam itak več za opravit z drugimi zadevami pa se ne zanimajo za prevozna sredstva drugih user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
20.12.2007 10:31:35   
Anonimen
ledenka, kaj se pa potlej sekiraš. Bodo mislili, da si na rolerjih. user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  
Sicer pa imam za vas eno fajno vprašanje. A ima mogoče katera kakšno fajno idejo (vem, da ne paše na tale forum bod januarkami, sam mislim, da če bo kakšen fajn odgovor, bo user posted image  drugo leto pri meni), kaj naj kupim user posted image  za rojstni dan, ki ga bo praznoval zadnji dan tega leta. Sem brez ideje. Vse ideje sem raztrošila drugim, sama pa ostala brez nje. Hvala punce, za dobre ideje user posted image   user posted image   user posted image .

user posted image   zdej mal še pospravljat, potlej pa pridem pogledat če je kak fajn odgovor.
Sicer pa punce, upam, da pridno user posted image  user posted image , ker januar bo glih zdej tle. user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1161
20.12.2007 10:56:40   
jazzz27

user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
xx.01. - mapa
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
01.01. - mapa
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
06.01. - Hator
07.01. - Andromeda
07.01. - zarja28
08.01. - metir
08.01. - ETAN
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
12.01. - maska
12.01. - METULJ1 
13.01. - medika 13
15.01. - lidija_21
16.01. - Teni RR
17.01. - *Pikyca*
18.01. - trinty22
29.01. - KAHLO 

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
  • varci
  • bastian111
  • cicmic
  • gantar - bejž nazaj med borke ----KAHLOuser posted image

user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
20.12.2007 11:15:49   
jazzz27
dan!!
Kaj pa jaz? mene ni pa nihče pogrešaluser posted image user posted image ?? Moram vas pohvalit koliko ste napisale!!! Vidim, da bom mogla bolj ažurno opravljati RRjevsko dolžnost!! Sem rabila pol ure ali pa celo več, da sem vse prebrala

gantar in polaris   upam, da sta danes malo boljše volje...saj jaz tudi nočem doma povedati kaj se dogaja, kaj bi se še oni obremenjevali s tem...sploh pa to ni njihova stvar. Tako da punce borit se je treba!!! V življenju so stopnice, včasih so trenutki, ko greš dol in so trenutki, ko greš gor in se stvari obračajo na bolje!! Vse ob svojem času jaz pravim!! Meni je tudi hudo, tudi jaz čakam na odgovor za službo, ki naj bi v kratkem prišel, pa sem sama doma,...ampak vem, da mi bo uspelo doseči vse cilje in želje. tako, da ne se obremenjevat. BO BOLJE!! Vse ob svojem času!! Pa razumem, da imaš slab dan...drug dan pa je že bolje, samo prespati je treba!!!

METULJ1 in mapa, dobrodošli med januarkami...se bomo skup borile!!user posted image user posted image

ledenka...vsa sredstva  (prevozna) so boljša, kot pa drsalke za po ploščicah in asfaltu!!user posted image user posted image  Ka mate akumulator prazen??user posted image user posted image  Lahko pa greš kar peš!user posted image user posted image

gantar...glede darila...jaz sem zmer v istem šmornu in si razbijam glavo kaj kupit...ma pa moj dragi vedno rojstni dan k greva na dopust, pa kr on men kup dopustuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drgač pa mal pomisli kaj nima in kaj mu bi prav prišlo...jaz najraje dajam praktična darila....mu kupim kaj za oblečt...

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
20.12.2007 11:22:27   
jazzz27
no vidim, da sem sama, se bom mal sama s sabo pogovarjalauser posted image user posted image user posted image  

marjetica, jaz razmišlam, kakšne zvezdice neki, hudiča?!user posted image  pol pa sem pokapirala, da one nad avatorji in glej ga zlomka jaz mam pa tri, ha,ha,ha!!

oktavija hvala za kavico, čeprav je ne pijem, sem si zamišljala, da je čaj z medom in cimetom,mmmm, kaj ne ledenka?! a si že naredila tist test al ne?? Nas sam mal v negotovosti puščaš!! Hitro se idi polulat na tisto palčko, razen, če se že nisi, pa si že nosečka, pa nas mal za noseka vlečeš!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
20.12.2007 11:30:06   
jazzz27
aja, sem skor pozabila KAHLCA, kako se kaj imaš na štajerju?? Zdej lahko vse sočne slikice za nazaj pogledašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , boš videla, kaj si zamujala!!

No, lepo se imej, oglasi se kaj in upam, da te trofim, ko boš tu gor...sicer sem pa pravilno napovedala, da se ne boš mogla vzdržat RRje!! Ti odvisnica!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
20.12.2007 11:38:32   
ledenka
jazzz, ti se pa sama s sabo pogovarjaš user posted image  si maš dost za povedat user posted image  njami, čaj zmedom in cimetom... sem kar lačna postala. pa se mi ne da it ven, ko je tak mrzlo user posted image  pa zoprno je tud user posted image  pa nobenga ni, ki bi me ven povlekel user posted image  mogoč bi si pa pico naročla?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
20.12.2007 11:46:15   
jazzz27
a mate v lj tud slabo vreme tako kot pr nas na dolenjskem...megla!! Včer pa tak sonček!! Pico s cimetom!!user posted image user posted image user posted image  

Pa ne me zafrkavat, če se mal sama pogovarjam...če se pa nobena noče tle gor nč ment, sam ko pa mene ni so pa vse tle, je kaj z mano narobe?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Itak sem pa izven redne linijeuser posted image user posted image user posted image

Ti kaj lepo na topnem bodi in naj drugi zmrzujejo!! user posted image user posted image  user posted image

MMM, pica z ananasom, njami!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
20.12.2007 11:49:45   
ledenka
sem klicala za pizzo, pa bi trajalo vsaj uro, da jo prinesejo user posted image  bom kar morala it ven user posted image  no, sej škodlo mi ne bo user posted image  mah tako temno je zunaj, nizka oblačnost, me ne vleče ven user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
20.12.2007 11:57:42   
jazzz27
si pa res lačna ko volk, jaz že nebi šla!! Je prav lepo noter na toplem bit...se pa spomnim k sma bla enkrat z lubijem lačna in sva naročila pico, pa smo jo čakala eno uro, s tem, da sem mogla vmes še dvakrat klicat kaj je zdej s pico?! Fora je bla pa v tem, da so pozabili in ko jo je prpelov je bla še mal surova! Tako, da ziher je če greš uredit zadevo sama!!

Ampak, kdo se bo pa potem z mano pogovarjal?!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
20.12.2007 12:02:38   
ledenka
boš mela spet samogovore user posted image  mah pizze od dostave sploh ne maram user posted image  bi jo res sam zarad lenobe naročla user posted image  

nič, grem ven. mogoče bojo druge začele klepetat, ko me ne bo? user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
20.12.2007 12:14:02   
jazzz27
ja, ja punce, kar prdrušte se mi, da mi nebojo preveč nohti zrastli od netipkanja!!

Ledenkica, ti pa kar pojdi nekaj popapcat, da boš mela kaj moči za zvečeruser posted image , ja pa za tle tud!!

Sem pa jaz mal pokuhala, tako da se boste mal namalčkale
user posted image al pa
user posted image in še seveda malo sadja in zelenjave za bolšo prebavouser posted image user posted image
user posted image

Upam, da zdej res ne boste vse pobegnile papat!!user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
20.12.2007 12:26:57   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

a si že naredila tist test al ne?? Nas sam mal v negotovosti puščaš!! Hitro se idi polulat na tisto palčko, razen, če se že nisi, pa si že nosečka, pa nas mal za noseka vlečeš!!user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Ne, ne puščam vas v negotovosti sam testka še ne bom delala do božička, ker imam neredne cikle tako, da lahko tudi samo zamuja... Čeprav morem priznat, da nimam še nobenih znakov...user posted image  Mogoče pa Kahlo ni prevaral šesti čut!!user posted image user posted image  Upam da se ne ulije in da bom imela naljepši božič na svetu!!!user posted image user posted image user posted image

Rada vas imamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
20.12.2007 12:30:05   
oktavija
Joj jaz sem tudi že lačna kot user posted image , zdaj pa še ta hrana na slikici... oooooooooooo lačna lačnauser posted image user posted image user posted image  saj grem papat jogurt in črno štručkouser posted image user posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
20.12.2007 12:50:01   
Anonimen
jazzz... men je začelo kruliti. Oj jej. Kwa naj pa jem. Zdej je pa že tolk ura, da se bom morala že oblečt, ker grem v Lj se mal pokazat. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Grem mal za lubita gledat, če bom kaj našla. Za oblečt mu sploh ne morem kupit, ker mu bojo že vsi. Tak da... si grem mal učke napast po štrcunah, potlej bom pa vidla kako in kaj. Sej tle v Logatcu tak nimajo nič. K sem bila še v Zagorju, sem imela vse na dosegu rok, tle pa kr nič. Joj!
ampak vseeno hvala.

Sicer pa vas moram punce mal podražit, da pa imamo v Logatcu sončeka. Tako lepo sije. sam pravijo pa, da je mrzlo in pa vse ledeno je zunaj. Na terasi imam še kar sneg za kepat se. user posted image  user posted image  user posted image  A v lj ga je še kaj. A ste ga sploh kaj mel? Ma sej bom danes videla kako in kaj.

Pa-pa do popoldan.

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 1174
20.12.2007 12:53:51   
jazzz27
oktavija, saj imaš prav, tudi jaz ga nočem nikoli delat prej od mojega najdaljšega cikla, tako da te čist razumem in škoda testka, sicer pa , ko praviš ga bom delala šele za Božiča se zdi tako daleč pa sploh ni!! Še par dni pa smo že tam!!!
Evo, jaz sem tvoja navijačica in držim pesti, da boš ugledala tisti čarobniuser posted image user posted image user posted image user posted image !!! Potem pa bodo prazniki res nekaj, a ne?'
Maš kar prov, jogurt pa črno štručko(upam, da ni zažgana, da ji tako rečeš), to kar sem jaz gor dala je mal ne zdravo razen sadja!! Ampak za pregrwešit se je pa taman!!
dober tek!
Ledenka, si že nazaj? Si šla na čajčka?

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?