|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
20.12.2007 20:01:49   
anandrej
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Anandrej- zakaj si pa prlepu user posted image zraven mojega datuma pregleda? Ja, sj vem da je na praznik....ja, bojo pa mal delali, neuser posted image . Hitr zbriši stran tega zamišljenega smajlija, ima da me pregledajo, pa tud če je praznik!user posted image

Tist user posted image je za tvojega ginekologa, ker ne razumem, kaj mu je po glavi delalo, da te na tak datum naroči na reden pregled. Po moje ful sovraži ginekologa, ki dela v porodnišnici in mu pošilja nosečke na redne preglede ob praznikih user posted image

Suzi, nič se sekirat. Če pogledaš na link pod seznami, boš videla, da je vse v mejah normale user posted image

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5001
20.12.2007 20:09:24   
bamby
janey samo dani nič hujšega. Sedaj pa res počivaj, da prideš ven iz stresa!!
februarka, tebi pa čestitke še za zaposlitev za nedoločen čas user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 5002
20.12.2007 20:35:58   
Suzi*
Janey, uf, samo da je vse uredu z vami. malo te bo vse bolelo naslednje dni od nesreče, lepo počivaj pa bo. user posted image user posted image

februarka, čestitke za službo. user posted image  Včasih se res vse tako lepo poklopi, a ne? user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 5003
20.12.2007 20:42:22   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Anandrej- zakaj si pa prlepu user posted image zraven mojega datuma pregleda? Ja, sj vem da je na praznik....ja, bojo pa mal delali, neuser posted image . Hitr zbriši stran tega zamišljenega smajlija, ima da me pregledajo, pa tud če je praznik!user posted image

Tist user posted image je za tvojega ginekologa, ker ne razumem, kaj mu je po glavi delalo, da te na tak datum naroči na reden pregled. Po moje ful sovraži ginekologa, ki dela v porodnišnici in mu pošilja nosečke na redne preglede ob praznikih user posted image

Suzi, nič se sekirat. Če pogledaš na link pod seznami, boš videla, da je vse v mejah normale user posted image

user posted image user posted image  po moje tud. user posted image

sem pogledala na linku in po teh podatkih je res vse ok. hvala za tolažbo. pa dolenjki tudi!

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 5004
20.12.2007 21:22:44   
Suzi*
Mah, prav naj vam bo. Nobene tle gor, bom imela pa samogovore. user posted image  

Še to sem hotla povedat, da je naše dete tud že na glavo obrnjeno in da ko je danes G iskala stegnenico, je tako lepo po ritki dete "pobožala", pa se mi je spet zdelo, da vidim češplo med nogami. user posted image user posted image  No, vprašala pa nisem nič, čeprav tokrat ni blo moža zraven. user posted image user posted image

Me pa danes dete tako "brca" oz. se preteguje, da me prav zaboli vsake tolk časa.

Jutri gre pa naš tamal čez noč ka babici in dedku, mi imamo pa prednovoletno zabavo s kolegi. user posted image  gremo fino zvečer papcat, pa če bo uredu počutje še malo zaplešemo, pol se pa lepo naspimo, pa enkrat proti poldne šibnemo po otroka in na domačo juhico k babi in dediju. user posted image  Kolk nam bo fino, a ne?
Aja, dopoldne pa pade še malica v službi. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5005
20.12.2007 21:43:38   
*Naja
Suzi- sem šele zdaj prišla do računalnika in prečekirala čvek. Jst imam rok na isti dan kot ti in tole so mere naše bebice, z včerajšnjega Uz-ja:

BDP:76mm
AC: 255mm
FL: 55mm

Te mere bi naj ustrezala nekje za 29tednov. Moj G je rekel, da je pupa majhna, ni pa premajhna. Verjetno gre za konstitucijsko manjšega otročka.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5006
20.12.2007 21:51:56   
Suzi*
Hm, naše dete je pa za 30 tednov. Po besedah moje G raste čist po svoji krivulji. user posted image  No, glavno da raste, pa čeprav je malo bolj majhno.
A ti veš kaj pomeni BPD???

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5007
20.12.2007 21:54:32   
Februarka08
No, čvekice lahko nočko in hvala za user posted image ob službi...user posted image
Lepo pančkajte, jaz upam da bom danes kaj po nekaj neprespanih nočehuser posted image .
Se beremo jutri...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5008
20.12.2007 23:02:08   
mala_pikica
Suzi, BPD pomeni premer glavice. lp

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 5009
20.12.2007 23:05:39   
MetiLu
Čer punce, sva komaj prišla domov user posted image

Dopoldansko poročilo je že Dolenjka oddala, jaz pa poročam, da sem potem mojga zvlekla še v Domžale v Pikapolonico, kjer sva kupila koš za plenice, tistega, ki ni na kasete ampak na navadne vrečke, pa samo obračaš odprtino, v katero mečeš pleničke. No seveda sem vzela še dva bodija (tokrat št. 68, 4€), pa še nekaj drobnarij user posted image
Pa tudi v Tosami sva se ustavila, kjer sva nabavila eno goro vložkov (dve vrste), mrežastih spodnjic, blazinic, sterilnih zložencev, vato, blazinice za zize,... Jutri samo še v lekarno skočim, potem imamo pa že vse user posted image  user posted image  user posted image  (no, za darilo pričakujem bone za gugalnik, ki sva ga uočile z Dolenjko user posted image  user posted image , pa baby phone, pa sterilizator user posted image  - sej nisem tok zahtevna a ne? user posted image  user posted image  user posted image )

Pri tašči smo se fajn najedli, tako, da me bo vsak čas razneslo. Zdele pa šibam v kopalnico, se grem stuširat.

Jutri nadaljujem z mojo diplomco.

Pa čestitke za 200-tko user posted image  user posted image  user posted image  Dobr nam gre user posted image  

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 5010
21.12.2007 8:04:34   
itata
suzi: moj tud ni ful velik oziroma ni ful težek otrok, pa ti še jaz mere pišem HC 294, AC 280, FL 59, BDP 83 in je imel v 32. tednu ocenjeno težo na 1850 g - ni glih ful velik.

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 5011
21.12.2007 8:08:51   
itata
vidim, da nas še niso zakleniliuser posted image

danes sem zadnji dan v službi. hecen občutek, da se posloviš za eno leto. men je namreč fajn v službo hodit in sem imela cel problem, da sem se s tem sprijaznila... ampak je tolk enih drugih zadev zdej ratal , ki jih imam za opravit in jih razmišljam, da ko bom doma, jih ne bom pogrešala prav gotovouser posted image  itak me bodo pa vsaj občasno kaj masiral po mailu ali telefonu, tako da...

še pisarno do konca pospravim, napišem poročilo in to je to za letos - končamo itak že ob 12h pa gremo pol raj s sodelavkami in sodelavci na kuhan vin v mestouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 5012
21.12.2007 8:11:02   
Februarka08
Dobro jutro!
Danes sem pa po dolgem času spalauser posted image . Kok je to fajn.user posted image
Meti user posted image za šoping... Sem prebrala kaj si vse kupila v Tosami - tudi jaz imam namen it tja in gotovo je tam ceneje (jaz sem mislila mrežaste hlačke, blazinice ipd. kar v lekarni kupit, pa je gotovo tam bolj ugodno).
Eno ? - bolj za drugorodke - koliko vložkov rabim kupit? Jest namreč nimam pojma, kolk se jih to porab... Vsaj približno...
Lep dan vsem, danes je petek!!!user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 5013
21.12.2007 8:16:03   
misar
Dobro jutro souser posted image

danes se spet javljam...včeraj sem mela ultra siten dan, sem mislila, da bom nekoga ubila. zdaj pa 5 dni doma...juhejuser posted image user posted image user posted image  saj vem, da se zdaj smejete, ker ste večinoma že vse na bolniških pa uživate user posted image user posted image  no pa ne bi zdaj zganjala pretirane fovšije, saj grem tud jaz sam še 3x delat, pol koriščenje letošnjega dopusta pa že porodniška.

dajte povedat, ve že kaj nestrpno pričakujete vaše pikice?
moj je že noro neučakan, jaz pa sem še kar zadovoljna s svojim trebuščkom.
pozdravčke iz meglenega celjauser posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 5014
21.12.2007 8:17:46   
itata
misar: meni bo kar prav prišel še tale dober mesec. me tud ne moti še tolk moj trebuh:)

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 5015
21.12.2007 8:31:08   
*Naja
Dobro jutro souser posted image ....

Za mano je ena doooooooooooolga noč. Bedela in u luft gledala sem točno od enih, pa tam nekje do štirih zjutraj. Vmes sem mal vstala, pa po dnevni kroge delala, pa nazaj v posteljo. Trebuh me je ful bolel, tamala je tiščala rokice in nogice na vse konce in kraje, moj user posted image je pa tako smrčal, da bi ga najraje na balkon zvleklauser posted image user posted image . Da ne govorim o tem, da me je trebuh srbel za znoret. Še vedno mi nobena ni napisala, če veste kaj bi bile te drobne rdeče pikice, ki so se mi vem spustile po bušiju in stegnihuser posted image Tam kjer ni pikic je pa koža samo rdeča.

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 5016
21.12.2007 8:47:08   
misar
LARA res ne vem, kaj bi ble te rdeče pikice, jaz jih nimam. si mogoče razmišljala, da gre za kako alergijo, hrana? pralni prašek? mehčalec? krema? milo?
jaz sem ful alergična na določene praške ali mila.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5017
21.12.2007 8:50:16   
itata
jaz sem ti napisala, da mislim, da je hrana...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 5018
21.12.2007 8:58:32   
vrtnica76
Dobro jutro souser posted image !
Janey sam, da sta OK,zdej pa le počivaj.
Februarka,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zaposlitev-čestitam.In na polno uživaj v preostankuuser posted image .
Dolenjka in Metiuser posted image za dobre nakupe!Jet se pa kar ne morem spokat nabavt kozmetike za user posted image .Verjetno bom kar po novem letu šla v nabavo.
Naš user posted image se pa tooolkk razteguje, da be že full trebuh boli.Skos neki nogice premetava sem in tja.Revček,zgleda da ma že orenk gužvouser posted image .Sploh ne najde ustreznega položajauser posted image .
Sem pa tolk vesela, da je danes petek, ker bom potem lahko cel teden mal več spala.Tamara ima počitnice user posted image pa ne bo treba zgodaj vstajat.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5019
21.12.2007 9:01:45   
bamby
Dobro jutro!
meti, glede na moje izkušnje ti odsvetujem kupovanje sterilizatorja. Jaz v prvič nisem dojila, tako da je mali res zrasel le ob flaški, pa mi je babca odsvetovala sploh kakšno steriliziranje. Je rekla, da s tem otroka navadiš biti neodporen!!! Mi smo potem flasške samo dobro pomili, pa nismo imeli nobenih problemov.

februarka, težko je ravno napovedat, koliko vložkov rabiš user posted image . Računaj, da vsaj 1 mesec krvaviš in to kar precej. Vsaj zame je bila krvavitev kar močna, glede na menstruacije. Vložke rabiš dan in noč, takoda si lahko kar malo izračunaš, koliko pribl. na dan jih boš rabila. Pa vseeno je veerjetno bolje, če jih vzameš malo več, kot da ti jih zmanjka. Seveda, če greš v Tosamo, drugače jih dobiš dražje v vsaki trgovini.

Mene pa zdaj zelo jezi, ker mi sušilec ne dela user posted image user posted image user posted image . Ga imamo na podstrešju in je očitno zelo premrzlo, da noče delat user posted image user posted image . Jaz imam pa en stroj cunj za posušit! Upam,da se bo čez dan kaj ogrelo, da bo tudi sušilec delal. Do danes nismo imeli tega problema. Smo imeli pa -7°. Drugje kot na podstrešju ga pa ne moremo imeti, ker nimamo prostora, kopalnica je pa premajhna user posted image .

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 5020
21.12.2007 9:05:31   
vrtnica76
Lara,če ne bo nič bolš,pojdi k zdravniku pokazat.Mogoče ti lahko da saj kakšno kremo,da ublaži srbenjeuser posted image
Mene pa zadnje dni noro koža po bušijo srbi. Se mažem in še vedno srbi.Pa kar pordela jeuser posted image .A ima še katera tak problem?Verjetno je to zaradi raztezanja kože, ker še buši rasteuser posted image

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5021
21.12.2007 9:06:02   
*Naja
Itata- sori, ker sem spregledala tvoj odgovor glede te moje "alergije".

Misar
- edina stvar, ki jo jst sumim, je neko olivno olje v spraju, ki sem ga na novo začela uporabljati pred ene 5timi dnevi. Sem ga zdej ukinila, pa da vidimo kaj bo.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 5022
21.12.2007 9:07:15   
*Naja
Vrtnica- jst imam že kr nekej časa kožo na trebuhu rdečo. Če pritisnem s prstom, se kar belo naredi, tako kot poleti, če te npr.sonce opeče. Verjetno je to od raztezanja.

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5023
21.12.2007 9:25:35   
itata
lara: sam mogoče vseen ne bi škodilo se it pokazat, še posebej, če imaš to že dalj časa...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 5024
21.12.2007 9:31:39   
*Naja
Itata- to imam sedaj ene 3-4 dni, tako da ne vem. Se od včeraj ne mažem več s tistim oljem in če se do jutri ne bo umirilo, sa bom mogoče šla pokazat.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 5025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  199 200 [201] 202 203   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?