|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
19.12.2007 21:23:19   
larisa
Februarka tudi tebi iskrene čestitke. Vidiš pa je za tabo, pa tako tremo si imela....juhuuuuu, zdej pa veseli december, pol pa malo počitka, pol pa user posted image .
Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4951
19.12.2007 21:41:01   
Bajsa
Februarka no pa je šlo! Iskrene čestitke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo mufini so fertik, zdej pa sam še torto do konca spedenam pa bo!
Dobr da sem popoldne spala, drgač bi me zdele že pobral.Zadnje čase me tko zgaga peče da se mi bo zmešal. Sploh ne vem več kaj naj nardim. Ne nuca nč več druzga kot rupurut. Upam da se bo kmal nehal, če ne bom popi.....user posted image user posted image .
No grem gledat kako se peče, pa še mal juhce pojest, sm lačna ker tko diši.

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4952
19.12.2007 21:58:35   
anandrej
Samo da povem, da sem danes na CSD klical, pa spet vprašal če ve kaj več o zavitkih (zadnjič se ji ni glih sanjalo), pa je rekla, da se bo denar še vedno dobil. Tisto kar mislite, da si lahko v trgovini naberete, pa najbrž mislite "zavitek e", ki je tretji zavitek, kjer si sam v vrednosti 250€ izbereš zadeve. Imajo pa že vse na internetu, poglejte na
www.novorojencek.com
pa kliknite tam spodaj na "zavitki 2008-2010" pa vidite, kaj je po novem.

Februarka pa izgleda, da pod kako japko pijana leži user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4953
20.12.2007 6:45:31   
vrtnica76
Dobro jutro,souser posted image !
Čestitke obema za diplomcouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Zdej pa le uživajta in se  sprostita-živčke na pašouser posted image .
Sem spala kot top.Še danes sem utrujena od včerajšnjega laufanja.Danes bom pa res bolj počivala,da bolečine mal popustijouser posted image .Grem še mal pokukat,kaj ste kej včeraj čvekale.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4954
20.12.2007 6:58:52   
misar
dobro jutro!

vidim, da že vse pridne finiširate z nakupi...mene to čaka v januarju. tud na csd-ju bom urejala tik pred začetkom porodniške, ker mi bodo notri šteli še decembrsko plačo. zdaj samo upam, da nas ne bo bejbika prehitela user posted image user posted image user posted image user posted image

moram se že v naprej opravičiti, da ne bom mogla priti na naše srečanje, ker še delam do konca decembra, torej je pred mano še točno 5 delovnih dni, vključno z današnjimuser posted image user posted image user posted image user posted image

Anarya in februarka čestitke, res hul sem vesela za vajuuser posted image user posted image user posted image user posted image mene to še čaka user posted image

lupčka vsem, pa se še javim

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4955
20.12.2007 7:15:33   
Februarka08
Dobro jutro!
user posted image Anandrej nič ne ležim pod kako japko...user posted image Sem bla čist trezna. Sem hotla vsaj deci črnega vinčka, da bi mal nazdravla, pa mi je blo po enem požirku že slabouser posted image , tako da sem ga samo pol kozarca...
Hvala vsem za čestitke, res ste superca... user posted image Važno da je za mano, živci so bli kar hudi... A vi pa da sem šla že rodit? Joj, bognedaj!user posted image
Ali se še katera zbuja ob vsakem šumu? Zgleda da me že mati narava privaja, da bom mogla bit ponoč bolj ali manj budna, al kako? user posted image Nič skoraj ne spim več... Groza.
Zdej vas grem pa mal nazaj prebrat (mam cajtuser posted image ), pol pa pecivo pečt...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 4956
20.12.2007 8:09:54   
*Naja
Dobro jutro....

Dejte mi povedat, a se je kateri že kaj podobnega zgodilo....oz. spustilo? Ful se mi je pojavilo nekih čist majhnih rdečih pikic po trebuhu in stegnih...in srbi ko user posted image user posted image Kaj je zdej to, kakšna alergija, al kajuser posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4957
20.12.2007 8:32:47   
itata
jutro,
lara: po mojem je alergija. kej s hrano mogoče - to je pač najbolj pogosta varianata al pa si kremo kej menjala al pa milo - koža mogoče bolj občutljiva zdej...

jaz sem bila včeraj spet mal v mestu. skoz okol španciram. se dobr počutim in mi spet ne gre tole počivanjeuser posted image  zvečer je pa moj še zlikal - itak so bile same njegove stvari... priden je bil! kuhat tud ni blo treba, ker je jedel v mestu, tko da.... na izi dan.

danes še mal podelam, pol moram pa pospravit pisarno, ker se bo naslednje leto en sodelavec ali sodelavka iz sosednjega oddelka (so v prostorski gužvi) začasno noter preselil - vmes bomo pa itak dokončali prizidek in bo več pisarn... prav smešno mi je...

pa čestitke obema z diplomamiuser posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4958
20.12.2007 9:01:39   
pina-1
jutro.

uhh dolga sreda je za mano. user posted image user posted image user posted image  pa še ena neprespana noč tudiuser posted image user posted image  sem bla čisto sigurna večri da bom lepo spala, ker sem ob devetih komaj svojo rit na kavč spustila- je blo treba še potičko spečt za jutri in za čez praznike.  Pa nič od tega.
Mia je komaj ob 22-ih zaspala.. Kos em pa jaz zaspala je moj začel zopet ozimnico drv delatuser posted image user posted image user posted image , pa sem se v dnevno prešaltala. Glih zaspim evo ti Mioo ki tuli kot norc, da so v postelji deževnikiuser posted image , pol pa mali hudiček ni hotela zaspat. Na koncu je pristala pri tatiju v postelji in je tam okoli 4 zaspalauser posted image  skratka spala nisem nič.

Danes me pa čaka še dokončanje primorpedaje v službi- komu bom predala pojma nimam, ampak ni važno.. Pospravim pisarno in konec z delom. Jutri se bomo samo sladkali in nazdravljali.. Ob 13 pa na pregled.

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Pa seveda Pinči bebiki za zadnjo delovno sredo do leta 2009 user posted image  Vidiš, pa si le dočakala user posted image  user posted image  user posted image

/quote]

Dolenjka lubica,, hvala ker name misliš...

Našim dvem novim diplomantkam iskrene čestitke. Sedaj pa le uživajta v nosečnosti.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4959
20.12.2007 9:15:30   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: anandrej

Samo da povem, da sem danes na CSD klical, pa spet vprašal če ve kaj več o zavitkih (zadnjič se ji ni glih sanjalo), pa je rekla, da se bo denar še vedno dobil. Tisto kar mislite, da si lahko v trgovini naberete, pa najbrž mislite "zavitek e", ki je tretji zavitek, kjer si sam v vrednosti 250€ izbereš zadeve. Imajo pa že vse na internetu, poglejte na
www.novorojencek.com
pa kliknite tam spodaj na "zavitki 2008-2010" pa vidite, kaj je po novem.

anandrej- hvala za to informacijo..sam jst še vedno nisem čist ziher, ker na spletu ni objavljeno,da bodo izplačevali tudi denarno izplačilo...user posted image
je pa pohvalno, da so izbrali sedaj Maxi cosi avtosedež ...

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4960
20.12.2007 9:25:08   
anandrej
Ja, ne vem, tako je meni rekla. Zdaj glede na to, da so ene tudi malo bolj leve je lahko tudi narobe povedala. Najbolje, da pokličeš na svoj CSD pa se pozanimaš. Sicer pa če pogledaš tudi za stare zavitke ni nikjer na strani pisalo, da lahko tudi denar vzameš.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4961
20.12.2007 9:26:09   
MetiLu
Jutro nosečke user posted image

Jaz sem že v visokem štartu user posted image , čakam črno strelco, da me pobere pol pa napad na BTC user posted image  user posted image  user posted image  Mam listek sabo user posted image  Se nisva odločile za Kranj, ker se nama ne da vozit, bova šle v C&A rajši spomladi z vozeki user posted image  user posted image  user posted image  

Tiste, ki ste še pridne v službi, naj vam delavnik hitro mine!

Se oglasim, ko prideva nazaj.

P.S.: Danes zvečer greva še na praznovanje, tašča ima rojstni dan, midva pa obletnico user posted image (ne poroke)

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4962
20.12.2007 9:27:09   
larisa
Hajli, hajlo,

tako, jaz sem že dve urce likala in imam končno zlikane cunje, ki so se nabirale kar nekaj časa, jupi, sam da je sedaj narejeno.

Glede zavitkov na CSD je tudi meni včeraj rekla, da denar ostaja, tako da ni panike. Jaz jim verjamem, kaj pa čem?!user posted image

Sedaj grem pa napisat tistih nešteto voščilnic za novo leto in potem spet pridem kaj nazaj...

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4963
20.12.2007 9:40:50   
mlavla
ma sem se razpisla..pa mi je vse ven vrglo...user posted image
skratka..danes je že zelo pester dan..najprej je zjutraj prišel monter in nam zamenjal razbito šipo...potem se dragega peljala na šiht (po enem tednu, je bil na bolniški, zaradi puljenja zob...)...pol sem letela v trgovino po "smrekco" oz. sem kupila plastičen bor..meni je zelo všeč..izgleda malo drugače kot čisto klasična smrekca..bom poslikala, ko bova vse postavila na svoje mesto...user posted image
zdej pa šibam esej pisat, ki ga moram oddat v soboto...
pa da se še malo pohvalim..jst sem tud včeri zlikala celo goro cunj..se mi jih je že pošteno nabralo...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4964
20.12.2007 9:41:48   
katka37
Dobro jutro!

Februarka, brezmejno uživaj v času, ki je pred tabo, diploma je uspešno opravljenauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kosilo imamo še kuhano od včeraj,tako da imam čas spakirati (samo pomagam, ker baje si sami najbolj vejo) moje, jutri odidejo in se vrnejo 25., naj le grejo malo uživat, da ne bodo samo z mano doma ves čas. V tem času pa bom še malo kaj napekla peciva in upam, da mi bo uspelo prebrati knjigo.

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4965
20.12.2007 9:43:22   
mlavla
anandrej sem našla na tej strani podatek, da se je v letu 2007 izplačevalo enkratni denarni znesek...za 2008 pa ni podatka!?user posted image
http://www.novorojencek.com/kako.php

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4966
20.12.2007 9:56:06   
*Naja
Glede tega denarja namesto paketov....po moje tudi, če ga drugo leto ne bi več izplačevali, ga bomo me, ki smo oddale vlogo še letos, dobile.
A morete ostale tudi rihtati dopust za nego in varstvo otroka šele potem, ko se le ta že rodiuser posted image Ne vem zakaj se mi zdi, da ste ene lahko to že zdej uredileuser posted image

Naše dete je pa danes spet tolk mirno. Meni je včeraj na Uz-ju moj G spet zabičal, da morem obvezno šteti gibe in da jih more biti 10, če ne se morem priti pokazati. Men je to štetje pravo psihiranjeuser posted image .
No, bom nehala jamrat....Danes nas čaka 200tkauser posted image user posted image user posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4967
20.12.2007 10:10:20   
Janey
Jutro
joj joj joj smo že skoraj na 200user posted image user posted image user posted image user posted image
me en dan ni pa ga šibate ko nore na "cilj"user posted image Ste me kaj pogrešaleuser posted image user posted image hehe

Jaz sem v taki guzvi...sem se prišla samo malo javit
včeraj sem cel dan okoli skakala...najprej sem nakupovala za lubeka-uspešnouser posted image user posted image za rojstni dan uro..tako kot si jo želi, za božička pa denarnico. Vse kar sem si zamislila sem dobila in to točno tako kot si lubek želi.
pol sem pa pri mami pekla kekse do polnočiuser posted image user posted image jih imama zdaj za do drugega božičauser posted image user posted image
Ponoči je padla pa še joticauser posted image user posted image
Lubek je danes šel bordat, sem ga peljala pod pohorje, potem pa hitro v trgovino po vse za torto...pa po darilca še za taščo in tasta Zdaj pa vse lepo še zavijem in grem delat torto..pol pa šibam po njega in grem na službeno čago..pol pa malo mojga malega škrata poledat. je nisem videla že skoraj 12 dniuser posted image user posted image pogrešam jo, ko jo ne čuvam več. Jim nesem darilca, da dajo pod smrekicouser posted image user posted image
javim se kaj v soboto, jutri je dan on mojega lubija.

lepo se imejte in pridne bodite

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4968
20.12.2007 10:11:41   
p@tricij@
hoj user posted image ,
vidim da se veselo približujete 200 strani.

februarka, čestitke user posted image

drugače pa vidim da ste kar v redu. tudi mi smo. malo se pripravljamo na praznike ter tudi na praznovanje rojstnega dne moža, ki bo imel okroglo obletnico.
drugače pa sem bila v torek na pregledu, kjer mi je naredila UZ. detece je težko že 2 kg in je vse ok. naslednji pregled imam 8.01.2008. dan za tistim, ko pridemo iz toplic. gremo za štiri dni v Čatež. komaj čakam.

lepo se imejte

papa

Urh, Anastazija, Žan - moji trije sončki

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4969
20.12.2007 10:15:34   
Februarka08
No, še malo pa bomo na 200-tkiuser posted image . Da še jaz malo prispevam...user posted image
Danes sem bila že pridna, sem že pekla, kosilo se že nekaj kuha, imam namen še na CSD mal poklicat, pa voščilnice bi blo treba napisat, pa nikjer ne najdem kakšnega lepega verzauser posted image user posted image , potem pa k user posted image na šiht da mal zapijejo mojo diplomo (tud jest sem včasih tam delala).... Kar veliko dela, kajne?user posted image user posted image Hahaha, vsaj meni se zdi. Trebuh me opozarja na počitek, samo kaj, ko bo zdej vse na kupu. Pa glih zdej so prazniki, ko je vse nekak rizično in morjo naši user posted image še nekaj tednov ostati varno v trebuščkih... Da bi le ostali.
Pridno nabirajte strani, vas pridem mal prebrat...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4970
20.12.2007 10:24:39   
pina-1
janey, po moje vaši piškoti ne bodo zdržali dlje kot do befaneuser posted image user posted image user posted image . tako kot naši.

Meni je danes tu v službi prob prijetno, ker vem, da je to zadnji delovni dan... juhuuuuu.

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4971
20.12.2007 12:10:48   
bamby
200tka pa kar ne more priti user posted image . No, bom še jaz dodala svoj piskrček user posted image

Danes sem že dobila odločbo iz CSD, da dobim paket denarno nadomestilo 250€, vlogo sem oddala pa včeraj user posted image .
lara,  za varstvo in nego otroka pa tudi jaz še nisem uredila. Sem sploh pozabila še papir okrog obrnit in napisat še na drugi strani podatke user posted image user posted image . Itak se pa še ne mudi, ker je dovolj časa še takrat, ko se otrok rodi, pa še mož bo tudi takrat oddal pairje za varsto in nego otroka, ker ga bo tudi on koristil.

Kosilo se mi že kuha. Bojo kar makaroni z mesno omako. Saj bo kmalu user posted image  prišel domov, ker je šel delat koline user posted image , da bomo spet imeli klobase (za joto user posted image user posted image ). Zdaj nam jih že zmanjkuje user posted image , zato pa jote ne kuhamo user posted image .

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4972
20.12.2007 12:12:30   
bamby
pina, končno se tudi tebi nasmiha sreča biti doma user posted image .
Ampak ta je pa huda: da so deževniki v postelji user posted image user posted image . Zdaj jih pa le naženita proč, da ne bojo še kdaj v postelji user posted image user posted image !

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4973
20.12.2007 12:15:19   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

janey, po moje vaši piškoti ne bodo zdržali dlje kot do befaneuser posted image user posted image user posted image . tako kot naši.

Najbrž resuser posted image jaz jih bom pol pojedla...ostalo pol pa upam da bo ostalo za obiskeuser posted image user posted image

Zdaj sem zmazala že toooolko...pol pudinga za torto, banane, neke bonbone ki so ostali od okrasa...sem vse lepo pojedla da nisem rabla pospravlatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Torta je že na hladnem..kam shranjujete torte če nimate tiste posode ko je prav za njo? Jaz sem jo zdaj dala kar tak nepokrito v hladilnik...ampak nočem da jo moj vidi. Pa ne vem kam jo naj damuser posted image user posted image
Darilca so zavita in pripravljena da jih božiček prinese pod jelkice. In to VSAuser posted image user posted image user posted image user posted image in za VSEuser posted image user posted image

Babe čestitke za DIPLOMCEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je big dealuser posted image user posted image

Pridne vse, ki tako lepo pridno pečeteuser posted image user posted image user posted image

Poimensko si nisem več nič zapomnila,ker sem preutrujena. Zdaj grem pa za eno urco vodoravno pol pa dalje dirkat. Me tak čudno stiska v trebuščku in pol tak dol v tamalo. Upam, da bo vse ok. Sem že 2 dni na nogah, zdaj pa res moram počivat.Nisem za brezeze v bolniški, jaz ga pa samo šibam naokoliuser posted image user posted image user posted image user posted image
Bo mali pravi hiperaktivec...sicer pa se mi zdi, da bodo kar od vseh, glede na to da smo več al manj vse ful aktivne. Pa še lih tak čas je kot je februarka rekla...upam da vsi zdržimo vsaj do konc januarja. Držimo pesti.

Zdaj grem pa malo kavčkatuser posted image user posted image papa

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4974
20.12.2007 12:22:08   
anandrej
Seznam glede na datum pregleda:

20.12. Suzi*
21.12. nejč008
21.12. mala_pikica
21.12. pina-1
21.12. lillchy123
24.12. vrtnica76
24.12. bamby
27.12. ARIANNA L.05
27.12. nizy
28.12. anandrej
02.01. user posted image Lara76
03.01. Janey
03.01. larisa
03.01. brina2006
04.01. Lanchy
04.01. Mateja81
04.01. misar
04.01. Bajsa
08.01. Marusah
08.01. Februarka08
08.01. Suzi* (cuker)
08.01. p@tricij@
09.01. mami28
09.01. torcica
09.01. katka37
09.01. anariya
10.01. listek1
10.01. itata
11.01. polonca78
14.01. mlavla
16.01. srečka nosečka
17.01. ella79

22.01. anandrej (cuker)
22.01. MetiLu

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  197 198 [199] 200 201   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?