|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007
20.12.2007 12:24:52   
Dajica
Ojla!

Zgleda da so tezave z odpiranjem tiste strani, ki sem jo poslal, prilepit pa tudi nisem mogla slikic, tako da sem jih dala v moj album (je brez imena, geslo je pa : kaja).
Vanja-verjetno ti je odprlo samo stran, kjer gres lahko v mail, moglo bi pa dve slikici, kjer je ena nosecnica, na drugi slikici pa  s sestorcki. Ja, prav ste prebrale.  Ampak trebuh je pa tudi imela ogrooomen.

Mi smo se danes prvic kopali in je Kaja kar uzivala, malce je pojamrala, drugace ji je bilo pa kar vsec. Ocka pa je vse posnel, da bom lahko se parkrat pogledala, preden jo bom sla sama kopat, da prestudiram prijeme. Naslednjic pride babica pri Kajinih 5 mesecih. Sele. user posted image No, sej imamo se pediatra in to 8.1., ko bo stara ze 1 mesec in 5 dni. Zgleda da jo je to kopanje tako utrudilo, da zdej spi kot top. Se jedla je cisto malo, pa sem jo budila na vse nacine, pa nic. Kot mrtva. user posted image Bo pa v naslednji rundi nadoknadila, vec kot buditi jo pa ne morem.

Meni je babica rekla, da ce je zunaj mraz pa ce je vetrcek, naj jo kar malo namazem po obrazu s kremo (imam od Bubchen-iz lekarne proti mrazu in vetru), ker drugace ji lahko popokajo zilice in bo imela rdecico po lickih.

Mleka si jaz nic ne crpam, ker ga imam dovolj, ce pa slucajno kdaj ne popije dovolj mleka, pa je rekla, naj si ga samo izbrizgam z roko toliko, dokler sprica ven, ko pa zacne kapljati je vredu.

No, zdej grem pa se jaz malo pocivat pa jest, ker mi ze kruli!

LP

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 776
20.12.2007 12:37:46   
naraščaj
hoj,

sam na hitr se javim, se bla včeri cel dan sama, nč nardila. noč: zaspala komi ob polnoči - jo je ati uspaval, ko je prišel domov. pol se je zbudla ob pol treh, smo jedli in ko je zaspala sem jo prestavla v poslco, se po parih minutah zbudlas. pol sem jo pa kr not pusla ji dala dudo, kazero najprej ni hotla, pa sem bla malk poilena in jo je zagrabla, pa sem jo še mal po riti tapkasa in je to trajal kake pol ure in je ne boste verjele ZASPALA. pol se je pa zbudla spet ob 5.15 in je zaspala pri men. katastrofa.

dopoldne mi spet nič ne spi.

po vsakem podiranju kupčka mi bruha user posted image user posted image user posted image  in pol hoče naprej jest, pol pa sploh ne vem če še ma kaj za jest, ker se tok požrešno zram spravla in hlasta, pa zagrabi in spusti. nč mi ni jasn.
a še katero ful bradavice bolijo, mene leva, da je za znort, sploh ko začne vlečt, mam včasih občutek, da mi en iglo not tišči.user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

A ve se enako oblacite svoje user posted image ? Mi smo dodali se en rokav, ker mikakor ne morem ogret hise na vec kot 21-22.  Ma cist ledene rokice sploh ne vem kaj naj naredim, sam v rokavicah pa tud ne more bit user posted image .

Je katera kje zasledila spalno vreco z rokavi?? Bi nam full prav prsla!

Aja, dajica men tud ne odpre...

jaz mam ene hlače/žabice in 2 dolg rokav in ma skos hladne roke. ponoč pa ledene, ker si še v usta zravn tišči.
jaz bi tut tako spalno vrečo, mam obe brez rokavov in za enkrat je še ne uporabljam, ker jo šroko povijam in ne vem kak bi ji pol nekaj šer med noge dala, da ji zgorna neb bingljala.

se pol kaj javim če mi uspe.

vsem čestitke za dopolnjene tedne, mal z zamudo, sam včeri ni znesl.
mi mamo jutr 4t.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 777
20.12.2007 12:55:33   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek

Punce po kokm času ste pa imele prvič posvetovalnico..mi bi jo mogli met glih med prazniki pa so nas prestavili na 7.januar, tko da bo že mesec in pol stara, a ni to mal prepozn..al kako?
...upam, da naša lepo pridobiva na teži..je že fulll časa nismo vagal...

Jaz sem rodila 17.11. pa mam prvo posvetovalnico 8.1, ker je taka guzva...

IZVIRNO SPOROČILO: barika

dobro jutro!!! joj kok je fajn ko dela računalnikuser posted image
ajtak, bila sma na sprehodu pa n obisku pri pra babici (pikolino, se bo treba prej najavituser posted image , ker jaz nimam idej, kam nej grem po celju sama na sprehoduser posted image )
glede dojenja in stiskanja.... jaz martina skor nič ne doijm, razen včasih zjutraj, pa zvečer pred spanjem, drugače si pa siskam, ker imam premalo...na 5 ur si načrpam do 120ml, dajem mu pa dodatek (od babylove -dm)
user posted image  je kr hudo takle z eno roko pisat, v drugi pa martina držatuser posted image , ki je danes star ŽE 1 mesec (joj kok čas beži)

se e kej oglasim, ga grem dat spat ker je tečen

lp

Aha, se bom prej najavla drugic...

Jaz sem z dojenjem na istem pa vsak dan je slabse... Pa pumpam redno in s 4 crpanji naberem za en obrok, ki ga pa tak al tak nic ne nahrani saj se cez pol ure dere da je lacen...

Martin ena user posted image  samo zate (ne nic mamici dat user posted image )!!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 778
20.12.2007 13:03:18   
naraščaj

ja na srečo je z mojim vse oksej bo..sam da je z udeleženci vse ok...

Bula..mah eno mazilo sem dobila..pa drug teden morm poklicat, k bi pa res že mogla zgint...upam, da gre...

A daste ve kremo al pa pleničko čez?
..mi damo pleničko..je tud patronažka rekla da čim manj mazat, razen če bi bila koža res suha...

Kapljice...mi damo po potrebi...

Aja..skuba...kok časa pa ste zunaj, mislim da sem te enkrat že to vprašala...me zanima, ker mi res nismo dolgo...pa naši so skor isto stari...

Punce po kokm času ste pa imele prvič posvetovalnico..

sam, daje s tvojmu vse ok

bula, upam da ti čimprej zgine

kaplice - po potrebi
sprehod, patronažna mi je rekla, brez plenič, ker tako otrok vdihava svoj izdihan zrak, mal se mora navadit, mazat je tut ne smem - mozolji. predlagasla, da jo po sprehodu občasno z mojmu mlekom namažem user posted image

jaz mam posvetovalnico tut 7.1. in bomo 6t in pol. kasj čmo, če so prazniki, sem si pa po predlogu patr, naročla une kaplce iz avstrije namest ad3, jih jutr dobim

vanja, uspešen nakup. jaz bi tut šla, sam ni šanse brez tamale, ker ne zdrži tak dolg.

jaz pa si grem stisnat mlek, da vidim, če ga šđe kaj dejansko ostane, tamal začuda spi, sam kak dolg je vprašanje.

čao 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 779
20.12.2007 13:14:37   
Ilije
Pozdravljene!

IZVIRNO SPOROČILO: jooly

Pa še o Centru za socialno delo v Domžalah... sem danes hotla oddat za otroški dodatek in itak da imajo več al manj tam opravke mamice z otroci, so pa na našem centru taki mojstri, da ni nobene klančine al pa dvigala, da bi lahko prišla do njih z vozičkom - stopnic pa kolkor hočeš. In kaj nej, s tem težkim vozičkom, pa spodej full naložen, k sem bla ravno iz trgovine. Drugič, ko bo pač nekdo z mano user posted image

Te potolažim s tem, da tudi v Laškem ni nič boljše. Vhod je po zelo strmih stopnicah, greš pa po hodniku, ki ni širši od enega metra. In na vrhu stopnic se vrata odpirajo nazaj na stopnice. Mi je včeri skor eden Iris po teh stopnicah trešču dol s tem ko je odprl vrata.

IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver

Imam pa dve vprašanji..
Eno je: a ve kaj zaščitite obrazke svojim malčkom ko greste na sprehod? Imam eno kremico od Nivee za zaščito pred vetrom in mrazom pa sem spraševala patronažno če namažem Lano s to kremo in je rekla da ne. Da če je mraz naj dam raje eno tetra pleničko čez vozek. A daste ve kremo al pa pleničko čez?

Drugo vprašanje pa je. Dobili smo koroške vetrovne kapljice. To se daje po potrebi a ne? Ne pa kr preventivno trikrat na dan? Moj bi namreč dal kar vsak dan trikrat za vsak slučaj, jaz pa se s tem ne strinjam user posted image

Jaz sem jo samo enkrat s to kremico namazala, pa je potem dobila še več spuščajev. Tako da je ne mažem več z njo. Pleničko mamo pa večji del sprehoda čez.

Vetrovne kapljice ji pa tud jst dajem po potrebi. Imam pa Sab simplex, pa me zanima a je možno, da zaradi teh kapljic precej manj kakauser posted image

aja še eno vprašanje imam
...a si punce stiskate mleko, če vaš Bambin ne poje do konca iz dojk...
Jaz kr popizdevam s to pumpico...na začetko ene dvakrat ko sticnem lepo brizga, po pa ne, pa morm spet mal prestavt pa spet rata...tko da komaj kej spumpam, pa še vedno polne joške...
mah mi gre to mal na...
...upam, da bo tamala bol jedla, da ne bom rabla pumpat...
kako pa ve to prakticirate???

Jaz si ne pumpam. Sem si do sedaj samo včeraj, ker sem imela pregled in posledično imam danes spet ful polne joške. Tamala jih sploh ne uspe spraznat.
Drugače pa s pumpico tud nisem imela nekih težav, razen tega, da me danes malce skelijo bradavice, so me že včeraj med pumpanjem. Aja pa tud jst sem imela krajše predahe vmes. Sem si vmes mal pomasirala prsi, da so se sprostile žleze in je potem takoj boljš tekl.

IZVIRNO SPOROČILO: vanja.v

Dons popoldne grem pa v božičkove nakupeuser posted image . Upam da bo mali spal tako kot ponavadi popoldne vsaj 3 urce da jst vse uštimamuser posted image . Če mojga pošljem, bom prej še živčnega fasalauser posted image user posted image . Se bom pa vsaj mal zluftala - upam - se mi že mal meša, skoz med temio 4 stenami. Bi najrajš tamalga kar s sabo vzela sam po moje ne bi blo glih najbolj pametno, k je sam letanje po štacunah, pa še kopal se bo.

Jaz tudi upam na šoping popoldne. Sicer sem večji del daril kar preko neta naročila, sam za finese bo pa treba tud v kakšno trgovino. Aja in tud pri nas za to odpade, da bi lubiju listek napisala, ker bi po moje znorel v trgovini z iskanjem al pa pol stvari ne bi prnesu, ker jih po njegovem ne rabimuser posted image

na 5 ur si načrpam do 120ml, dajem mu pa dodatek

Men se to sploh ne zdi mal... jaz sem si včeraj zjutraj iz ene dojke načrpala 60ml in je od tega tamala sam pol spilauser posted image  Koliko pa vam spijejo po steklenički? (vprašanje za tiste, ki dodajate ali hranite na ta način)

Pa še nekaj novičk o nas: tudi mi smo nekaj prehlajeni, sam ne smrkamo glih kaj dost. Nisem s pumpico skor nič ven potegnala. Kašlja pa vseeno, pa na momente težko diha. Če v kakšnem dnevu ne bo boljš jo bom peljala kar k zdravniku.

Aja pa še nasvet za tiste, ki vaše user posted image  ne spravite z rok. A je katera že preizkusila uspavanje s sesalcem. Nam je to danes uspel. Po končanem čiščenju noska je namreč začela tečnarit itd. Pa za foro priklopim nazaj sesale... tišina. Jo dam v ležalnik in grem sesat in ona zaspi kot topuser posted image . Pa še kr spi, čeprav ne tako mirno kot tistih 20 minut, ko sem sesala.

LP

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 780
20.12.2007 13:36:12   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Vetrovne kapljice ji pa tud jst dajem po potrebi. Imam pa Sab simplex, pa me zanima a je možno, da zaradi teh kapljic precej manj kakauser posted image

[

Mi smo imeli tudi najprej te in smo jih dvakrat uporabili,potem mi jih je pa patronažna ful odsvetovala da blazno zapirajo otročičke. Tko da sem raje naročila po pošti koroške kapljice...

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 781
20.12.2007 13:55:24   
barika
jooly in iilje, tudi na Celjskem CSD-ju je  isti problem s stopnicamiuser posted image

martin spije od 90 do 120. danes zjutraj je pa spil 120 mojega in še 40 dodatka, ta otrok me bo zajedeluser posted image user posted image user posted image

ajtak, jaz imam pa jutri pediatra

spet me kliče, morem it

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 782
20.12.2007 14:07:22   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Ilije

Men se to sploh ne zdi mal... jaz sem si včeraj zjutraj iz ene dojke načrpala 60ml in je od tega tamala sam pol spilauser posted image  Koliko pa vam spijejo po steklenički? (vprašanje za tiste, ki dodajate ali hranite na ta način)

Moj spije cca 120ml na obrok vsake 3-4 ure. Ce se mu ne ljubi jest in spije manj je alarm prej...

ajtak, jaz imam pa jutri pediatra

Ja hudica user posted image , kako je pa to mozno?? Sem verjetno poklicala kak dan za tabo user posted image , sej ga ma se narascaj en dan prej pa vem, da sem se prej narocila user posted image .
mah, bo ze sej ce bi mela filing da je kej narobe bi ga itak ze peljala! Tako bom pa potem sokirana kok je zrasel user posted image

A veste da je danes ta serviser ki mi je stroj popravljal vprasal ce je Tjas ze pol leta star user posted image user posted image user posted image - verjetno ze zelo doooolgo ni nobenega otroka videl user posted image user posted image .
No sej se je pol hitr popravil da pol leta niti ne ampak da bi mu pa ene 3 mesce takoj dal. Seveda ko pa nas mali glavo suce na vse strani in full gleda in vse ga zanima.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Ilije)
Neposredna povezava do sporočila: 783
20.12.2007 14:11:48   
Tanayya29
Ilije pri nas obožuje sesalc ali pa fenuser posted image user posted image .Fajn uspava ja....

ajej morm it,delo kliče...beri jokec...pol ure spanjauser posted image

jaz ponavadi dodam samo zvečer,spije okrog 30-60.Čez dan pa laufa moja mlekarnauser posted image

Naš sonček škorpijonček Taj Tristan,6.11.2007*****

Življenje ni igra na srečo,temveč rezultat naših misli in dejanj.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 784
20.12.2007 14:12:25   
barika
ajtak,jaz sem klicala v sredo, ko sma prišla domov, telefonsko mi je dala pa patronažna, rekla je nej kr pokličem, ker imajo ful gužvo... tam je pa tudi iskala kam naju nej vtakne, pa je bil še plac....

jaz sem pa martina pogruntala, če pije moje mleko je lačen na dobri 2 uri, če mu dam pa dodatek je pa mir tudi do 4 ure.

sam imama pa problem, ko ga napenja, ful zajoka zraven.  malo ga masiram po trebuščku, sam kaj ko čez 3 planice to glih ne pomagauser posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 785
20.12.2007 14:20:08   
nicolina
Ojla, no jaz grem tudi danes popoldan mal v šoping, nisem še nič daril nabavla, bo mami merkala Tina.user posted image  upam, da bo vse ok.

Midva sva bla včeraj zunaj pol ure, ko je bil tak sonček, danes pa nič od sprehoda, sej je pr nas ful megleno in mrzlo. Jaz dam tudu pleničko čez, ampak sem ga mal tudi odkrila. Pravijo, da čimmanj mazat, ker otrok dobi samo izpuščaje.

Sem si pa včeraj tudi jaz stiskala mleko, da bo imel za danes, ko bom šla. Ampak me je pol tako bradavica bolela, ko je še Tin jedel, sem kar zvezde vidla. To stiskanje ja kar grozno, načrpala sem si pa le 30 ml, men se to zdi mal.user posted image
Scuba, mi imamo tud 28, pregled, ko bodo naši sončki stari 1 mesec.user posted image

Jaz sem mu tudi dala kapljice Sab simplex, se mi zdi da ga ne več tolk napenja in ne tolk prdka.user posted image  Bomo vidli, kako bo s kakanjem. Mi je pa v lekarni rekel, da avstrijske kapljice proti krčem (te, ki imam jaz) vsebujejo dosti alkohola. Še dobro, da mu jih nisem dajala.

Kako bi pa lahko prišla do vetrovnih kapljic koroških lekarn? A  mi lahko katera pomaga? Bi jih naročila za vsak slučaj.

Šibam, se oglaša...

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 786
20.12.2007 14:28:28   
ajtak

ajtak,jaz sem klicala v sredo, ko sma prišla domov, telefonsko mi je dala pa patronažna, rekla je nej kr pokličem, ker imajo ful gužvo... tam je pa tudi iskala kam naju nej vtakne, pa je bil še plac....

user posted image , jaz sem se narocala v pon. user posted image

Kako bi pa lahko prišla do vetrovnih kapljic koroških lekarn? A mi lahko katera pomaga? Bi jih naročila za vsak slučaj.

vem da obstaja neka telefonska kjer se jih da narocit, sam je jaz nimam (mi smo se kar do mislinje zapeljali). Na tvojem mestu bi na netu poizkala njihovo stran in poklicala v eno od lekarn- tam ti bodo ziher znal povedat.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 787
20.12.2007 14:40:18   
marinci
Hojla
Danes smo imeli posvetovalnico. Ob rojstvu je imel 3110g zdaj ima 4580, zrastel pa je iz 49cm na 54,5cm. Naslednje tehtanje imamo 24.1. Na sprehod še kr nismo šli, si ne upam ko je tk mrzlo zunaj. Pa še zelo zamašenga noska ima.
Včeraj sem imela poporodni pregled pri G. vse je ok in dala mi je injekcijo Depo Provera za zaščito. Sam si še ne upam it v akcijo, ker sem bila ob porodu raztrgana pa se mi še zdi tk čudno spodaj.
Lep pozdravček

Jan 16.11.2007
Julija & Glorija 25.11.2010

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 788
20.12.2007 15:17:36   
mamuška
Sam an brzino, me mularija drži v šahuuser posted image

ena sprušje o bolečih bradavicah - mene še zmer bolijo ko user posted image , ker tamal komaj zbaše celo bradavico v tista svoja mini usta in najraje se zgodi, da jo "precvikne " počez in takrat res skačem do stropa z njim vred. Tudi črpalke niso ravno balzam za zjahane bradavice, tko da - maćem in mal jamram, pa gre. S tamalim si še soor podajava in tudi ta prispeva k bolečinam.

Ena je enkrat pisala o SEZAMOVEM ČAJU. Kje za hudiča se ga dobi?
Jaz sem obrnila okrog vse drogerije, štacune in leakrne, pa ga nikjer ne najdem. Naš poje že krepkih 150 ml na vsake 3 ure (ko švajcarski sat!) in jaz ga ne dohajam več s produkcijouser posted image Posledično se ali dere ali pa mu moram dat mal allernove, po kateri je spet ves pisanuser posted image Tko da če katera ve, ke se to čudo nabavi, lepo prosim a info, bom probala še to. Jaz sicer trenutno načrpam ponoči po 150 ml - 2x, čez dan pa samo 90-120ml in je malemu požeruhcu premalo. Včeraj sem ga sama tehtala in ima okoli 5 kg pri svojih 10 tednih.  Cotke pa . hja nekaj 56 mu je glih za glih, večinoma smo pa že kar na 62, ki je še malo komot.

Ajd, spet mam alarmuser posted image

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu marinci)
Neposredna povezava do sporočila: 789
20.12.2007 15:22:29   
scubadiver
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Kako bi pa lahko prišla do vetrovnih kapljic koroških lekarn? A  mi lahko katera pomaga? Bi jih naročila za vsak slučaj.

Lahko jih naročiš in ti jih pošljejo po pošti. Tel. številka je : 02 875 07 02. Za dve steklenički in poštnino sem jaz plačala 10,06 eur. Naročila sem jih v ponedeljek, dobila pa takoj naslenji dan. Plača se po povzetju.

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 790
20.12.2007 15:35:27   
Jenny Anny
Sem prišla pogledat med vas novembrke malo - obujat spomine, kako je blo pred 1mesecemuser posted image

Sezamov čaj v bistvu ni čaj. Kupiš sezamovo seme, 2 čajni žlički na 2dl vode, vreš 20 minut in popiješ, če imaš pa dober želodec, pa še seme poješ - zanesljivo deluje na proizvodnjo v mlekarnahuser posted image

Lp vsem novembrkamuser posted image

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 791
20.12.2007 16:23:18   
mama11
Jenny Anny, hvala za recept, ravno se odpravljamo v trgovino in bom poiskala (vsaj upam, da nimajo samo v kakšnih specializiranih trgovinah).

Scuba - vetrovne kapljice doziram po potrebi, kakšen dan 1x, kakšen 2x (do 3x hvala bogu še nismo prišli), zadnja dva dneva pa celo nič. Kremo za obraz pa nanesem, kadar je zunaj pod 0 stopinj (upam, da ji s tem ne povzročam dodatnih mozoljčkov, ker jih ima že sedaj dovolj. user posted image

Sonchek - črpala sem samo, ko ni izpraznila, zdaj pa eno stran na obrok kar dobro izprazni. Tako je ena stran pride na vrsto na cca. 6 ur, razen kadar je bolj lačna in jo pristavim še na drugo stran.

Ilije - tudi pri nas v kriznih trenutkih zalaufamo sesalec user posted image  Ampak res deluje... Sab Simplex je sicer predpisala pediatrinja, sem ji jih pa dala samo enkrat in takrat je prvič doslej bruhnila. Tako sem jih ukinila in ne vem, ali vplivajo tudi na zaprtje...

Barika - meni se 120 ml v 5 urah tudi sploh ne zdi slabo. Mislim, da je potrebna količina odvisna od starosti in teže. Ne znam oceniti točno, ampak mislim, da moja pri 4,5 tednih in cca ravno toliko kilah na hranjenje dobi 60 ml, hranimo se pa na 3 ure.

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 792
20.12.2007 17:43:01   
GB
http://www.genspot.com/ShowVideo.aspx?video_id=11963

evo naslov ,ce ima katera tezave z uspavanjem dojencka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 793
20.12.2007 18:30:56   
Tanayya29
user posted image user posted image user posted image .....

no,moj že cel dan nič ne spi.od pol desetih zjutraj do 18 je spal 2x po pol ure..no glih na wc sm uspela..bravo jaz...ne vem kva nej nardim,ker je tok zaspan..ajej...spat pa ne

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 794
20.12.2007 19:19:55   
Oranža
Ojla punce,

Šoping je bil uspešen, nabavila vse kar sem rabila in to ekspresno. Mali je mojo odsotnost prespaluser posted image user posted image . Ampak moram pa rečt da sem pa fuuul zmatrana, sem mislila da lohk gore premikam, glede na to da sem dobila samo 2 šiva in da porod ni bil težak, pa zdele tista 2 šiva user posted image  dobro čutim.
Nč šibam, se mišek oglaša...
se beremo kasneje, če bom še pr sebuser posted image user posted image user posted image

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 795
20.12.2007 20:02:04   
Laubica
Pozdravljene-pri nas tudi fen in sesalec pomagatauser posted image user posted image
Ravnokar sem si dala kuhat sezam-in bom poročala kako deluje,ker zdaj ko imam laufarijo in hodim delat sem tako hin da se tudi na mleku pozna in moram to porihtat,sem pa sezam dobila v Tušu tam pri tisti zdravi hrani-natura
Drugač pa je moje tete zelo pridno-čeprav se ponoči in podnevi dojimo na 3 ure mi vedno takoj nazaj zaspi,pa podnevi je zelo rad v ležalniku in da mu navijem vrteljak se začne smejat,sploh ni rad na rokah v ležalniku je najrajeuser posted image grem spat sem zmatrana ko pesuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Oranža)
Neposredna povezava do sporočila: 796
20.12.2007 20:14:48   
Tanayya29
ufff..končno je Taj zaspal.
Mah,moj bi bil skoz po rokah,če je zaspan je tok siten da joj.
Zdj upam,da bo spal vsaj do 11h dokler lubi ne pride domu.Ponavadi ga on uspava,jaz sem že vsa zmatrana,sploh tko kot danes,ko je čez dan spal skoraj nič.

Sicer ležalnik ma tudi moj rad ,če pa je zaspan pa sam mamicauser posted image .No,sej so taki škratki....

vanja user posted image user posted image za uspešno opravljen nakup.

Sedaj grem pa malo počivat,sem hotla likat pa se mi sedaj res ne da več...drugo še nekako sfolgam,to likanje mi je pa prav odveč.

Laubica,potem lahko naše otroke kar v frizerski salon dostavmo,bojo sam spal(beri fen)...če ne bomo pa še sesalc vklopluser posted image user posted image .
upam,da ne bo moja soseda živce zgubla,pri nas skoz sesalc laufa...user posted image user posted image
Madonca so smešni..sesalc pa fen..kdo bi si mislu,mi jim pa kupujemo vseh vrst igrače in vrtiljakeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Nočko.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 797
20.12.2007 20:20:53   
Laubica
aubica,potem lahko naše otroke kar v frizerski salon dostavmo,bojo sam spal(beri fen)...če ne bomo pa še sesalc vklopl .
upam,da ne bo moja soseda živce zgubla,pri nas skoz sesalc laufa...

Ni problema kar pridite -tudi ve ste vabljene
Soseda bo mislila -da si postala obsedena z čistočouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Tanayya29)
Neposredna povezava do sporočila: 798
20.12.2007 20:32:49   
naraščaj
Ja, tale s fenom in sesalcem je pa dobra.

a kera uporablja avstriske kaplce Lefaxin?? Če jih, kolko in kdaj jih lahk damo. Navodila sam v nemščini, jaz pa nima pojma o nem.

Nč gremo se kopat.

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 799
20.12.2007 20:44:17   
Laubica
Sem ravnokar spila sezamov čajuser posted image user posted image user posted image user posted image skoraj bruhalauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu naraščaj)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?