|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice-2.del
20.12.2007 12:25:40   
anandrej
PDP, nick, starost, katera vaša nosečnost je to, krvna skupina, datum pregleda

Seznam februarskih srečk :

-02. user posted image mala_pikica, ? let, 2.user posted image (?) pregled: 21.12.
01. zoya24, 28 let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
01. maja80, 27 let, ?.user posted image (AB-) pregled: ?
02. user posted image ella79, 28 let, 1.user posted image (A-) pregled: 17.01.
02. 
user posted image Lanchy, 27 let, 1.user posted image (A+) pregled: 04.01.
02. bleščica, 29 let, 2.user posted image (?) pregled: ?
02. user posted image neja.mat, 23 let, 1.
user posted image (A+) pregled: ?
03. pajkica, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. teja28, ? let, ?user posted image (?) pregled:?
03. user posted image user posted image speli, 31 let, 2.user posted image (?) pregled:?
03. user posted image
nizy, 28 let, 3. user posted image (A-) pregled: 27.12.
03. user posted image Vrtnica76, 31 let, 2.user posted image (0) pregled: 24.12.
03. p@tricij@, 28 let, 3.user posted image (0+) pregled: 08.01.
04. user posted image brina2006, 30 let, 1.user posted image (0+) pregled: 03.01.
04. user posted image Janey, 22 let, 1.user posted image (0) pregled: 03.01.
04. Bajsa, 25 let, 1.user posted image (0) pregled: 04.01.
05. itata, 29 let, 1.user posted image (A+), pregled: 10.01.
05.
user posted image srečka nosečka, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: 16.01.
05. user posted image
Mbee, 24 let, 1.user posted image (0) pregled: ?
05. user posted image polonca78, 29 let, 1.user posted image (A-) pregled: 11.01.
05.
nejč008, 26 let, 1.user posted image (A-) pregled: 21.12.
07. Shana banana, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
07.
user posted image Neni13, ? let, ?.user posted image (?) pregled: ?
08. pegica 1, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
08. user posted image Guerina, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
09. cebela, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
09. user posted image misar, 25 let, 1.user posted image (B+) pregled: 04.01.
09. user posted image anandrej, 34 let, 1.user posted image (B+) pregled: 28.12., 22.01.
09. user posted image Marusah, 24 let, 1.user posted image (B+) pregled: 08.01.

09. Sandra*, ? let, 2.user posted image (?) pregled: ?
09. ARIANNA L.05, 32 let, 2.user posted image (?) pregled: 27.12.
10. delfa, 29 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
11. user posted image katka37, 37 let, 4. user posted image (A+) pregled: 09.01.
11. user posted image mesecnica, 30 let, 1. user posted image (A+) pregled: ?
12. mateja j., 29 let, 1.user posted image (?) pregled:?
13.
livia, 31 let, 2. user posted image (?) pregled:?
13.
user posted image lillchy123, 29 let,1. user posted image (0+) pregled: 21.12.
14. ŽogiMarogi, ?let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
14. user posted image mary_lou, 23 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
14. user posted image bamby, 36 let, 2.user posted image (0+) pregled: 24.12.
14. user posted image
tani22, 23 let, 1.user posted image (0-) pregled: ?
14. user posted image Ms. Anna, ? let, 1.user posted image (?) pregled: ?
15. user posted image MetiLu, 25 let, 1.user posted image (AB+) pregled: 22.01.
15. anariya, 24 let, 1.user posted image (?) pregled: 09.01.
16.
mlavla, 23 let, 1.user posted image (B+) pregled: 14.01.
16.
user posted image listek1, ?let, 1. user posted image (A+) pregled: 10.01.
16.
user posted image larisa, 29 let, 1. user posted image (A+) pregled: 03.01.
17. marjanaR, ?let, 2.user posted image (?) pregled:?
17. gerilum, 23 let, 1.user posted image (?) pregled: ?
18. user posted image Mateja81, 25 let, 1.user posted image (0+) pregled: 04.01.
19. Minky, 28 let, 2.user posted image (?) pregled:?
22. melanija, 28 let, 3.user posted image (A-) pregled:?
22. Merči, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
22. user posted image  user posted image Suzi*, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: 20.12., 08.01.
22. user posted image pina-1, 29 let, 2. user posted image (0+) pregled: 21.12.
22. user posted image dolenjka, 30 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
22. Februarka08, 23 let, 1. user posted image , (A+) pregled: 08.01.
22.
user posted image oton, 31 let, 2. user posted image (A+) pregled: ?
22. user posted image Lara76, 31 let, 1. user posted image (B-) pregled: 02.01.
23. BEJBI T. ?let, 2.user posted image (?) pregled: ?
24. user posted image mami28, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: 09.01.
25. Kuba, 30 let, 1.user posted image (?) pregled:?
26. nuka, 32 let, 3.user posted image (AB+) pregled: ?
26. amaya, 29 let, 1.user posted image (B+) pregled: ?
26. matejjana, 29 let, 1.user posted image (A+) pregled: ?
26. tamala_82 user posted image , 24 let, 1. user posted image (0+) pregled: ?
27. user posted image torcica, 30 let, 2.user posted image (A-) pregled: 09.01.
27. user posted image
mojani, 28 let, 1.user posted image (0+) pregled: ?
29.
BarbikaB, ?let, 2.user posted image (B+) pregled: ?
? bobika81, ?let, ?user posted image (?) pregled: ?
? PHLMKC, ?let, 1.user posted image (?) pregled: ?
? Lejči, 31 let, 2.user posted image (?) pregled: ?

72 user posted image , pričakujemo 18 deklic, 19 fantkov in 36 user posted image .

SEZNAM IZKUŠENE MAMICE (hvala pina-1)

SEZNAM IZ ŠOLE ZA STARŠE
(hvala ella79)
RAZPRAVA NAŠIH MAMIC O SEZNAMIH (hvala Janey in sodelujoče v razpravi - preberite si komentarje pod seznamom)

PODATKI O VELIKOSTI PLODA (hvala srečka nosečka)

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4976
20.12.2007 12:44:07   
Februarka08
user posted image user posted image user posted image Anandrej je otvoril 200. stranuser posted image user posted image user posted image .

To pa smo čvekice... Mogoče nam še 4. del ne uide...user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4977
20.12.2007 12:44:52   
larisa
uuuuu, 200-tka je tu user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anandrej)
Neposredna povezava do sporočila: 4978
20.12.2007 12:55:07   
itata
grem danes prej iz službice - itak sem že skor vse postorila in pospravila. imam naročen kompresijski stol pol pa direkt predavanja...
pridne bodite. se jutri še kaj javim... zadnji dan službe madonca

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4979
20.12.2007 13:14:41   
*Naja
Anandrej- zakaj si pa prlepu user posted image zraven mojega datuma pregleda? Ja, sj vem da je na praznik....ja, bojo pa mal delali, neuser posted image . Hitr zbriši stran tega zamišljenega smajlija, ima da me pregledajo, pa tud če je praznik!user posted image

"Čim bolj izkoristi sleherni trenutek tistih prvih mesecev- nikoli se ne bodo vrnili!"

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4980
20.12.2007 13:30:26   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Anandrej- zakaj si pa prlepu user posted image zraven mojega datuma pregleda? Ja, sj vem da je na praznik....ja, bojo pa mal delali, neuser posted image . Hitr zbriši stran tega zamišljenega smajlija, ima da me pregledajo, pa tud če je praznik!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Točno tako....user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4981
20.12.2007 13:46:21   
anariya
Kje boste kej praznovale z vašimi user posted image letos?

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4982
20.12.2007 13:54:32   
Februarka08
Mi bomo doma... Že spetuser posted image . Letos bi še lahko kam šla, ko sva sama, potem se bo pa nehalo... Ampak to ni za mojga...user posted image
Anariya, si lahko odprla slikico?

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4983
20.12.2007 13:56:52   
anariya
Februarka08, ja sem jo lahko, dej če maš mail mi ga pošl, pa ti tja pošlem svojo slikco,lp

Neposredna povezava do sporočila: 4984
20.12.2007 14:32:09   
vrtnica76
user posted image za nas!Pa smo na 200-tki.Ampak je dons en smotan dan-čist nič se mi ne da.Sem zdele na kulinariki mal brskala za receptke,pa sem se odločila, da bom jutri bajedere delala.Je enostavno in hitro narejenouser posted image .Zdej se morm pa še spomnit kakšno potico bi naredila.Orehova odpade,ker ma mojuser posted image alergijo na orehe.Sam men pa nobena ni tolk dobra kot ravno orehovauser posted image .
Praznovali bomo pa kar doma.Mi sploh ni nikamor za hodit, ker sem tko hit zmatranauser posted image .Naslednji teden bomo šli mogoče kakšen dan proti večeru mal lučke pogledat v Ljubljano,pa mal po štantih ferbcat,pa na kakšen kuhan vinček tut.Se mi tolk lušta, sam kaj, ko pa vem, da me bo pol spet ta zgaga peklauser posted image !Sem mojmu rekla, da si bom raj kupila osvežilec z vonjem kuhanega vina in
cimetauser posted image -vsaj ne bo težav.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4985
20.12.2007 14:38:50   
mlavla
evo današnje kosilo je pod streho...prvič sem pekla pečenko iz mletega mesa, ki ima v sredini jajčka (Stefani pečenka)..pa je zelo dobro uspela..so mi rekli, da jo bom mogla še kdaj spečt...user posted image
Drugače pa sem tudi esej že dokončala..ma dones mam pa kar uspešen dan...
ma moram še en intervju stipkat...itd.

Spraševale ste kje bomo za novo leto...midva in pa še dva para (en od teh bo tudi v juniju dobil novega člana) bomo pri nama doma..debate, družabne igre, večerja, kakšen film itd. bolj ležernouser posted image ..ob enih pa bomo šli gledat ognjemet..tle v bližnjo okolico..upam, da bo fajn

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4986
20.12.2007 14:42:38   
lillchy123
bejbe, ve ste čist nore! user posted image  Če boste tolk pisale, vas bojo zaklenil in sploh ne bojo hotli nove teme odpret!!!user posted image user posted image
Jst še vedno delam 4 urce na dan, pa bi jim po moje pasalo, če bi kar skoz tko delala, čez celo porodniško. Sem povedala svakinji, pa je rekla, da od dneva, ko začnem porodniško, me pa ona ne pusti več v službo!user posted image
Doma je pa tud noro. Vsak dan novoletne zabave, tko da zjutraj delamo na bajti, pol v službo, zvečer pa v gostilni.user posted image  Že kar komi čakam, da bo decembra konc! Jutri mam pregled, pa upam, da dobim potrdilo o pdp, da grem lahko urejat papirje. So rekli, da jih moram še decembra oddat. Ja kako, če pa še potrdila nimam, da sem user posted image ? Pa še jutri greva na občino spremenit moj naslov, da ne bomo imeli preveč dela. Skratka, skoz sem mislila, da ko bom user posted image , bo pa vse na izzi. Zgleda, da se zarečenga kruha res največ poje..
Lep dan vsem, pa čestitke vsem za kakršnekoli uspehe (zame je to že lakiranje prstov na nogah!), pa lupčka in objemček vsem, ki jim kaj ali kdo nagaja ali pa jih samo kaj skrbi.
Se vidimo drug teden! user posted image

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4987
20.12.2007 14:54:05   
ella79
Madona drugi dan sem doma, pa tudi tok časa nimam, da bi vas sproti brala.... no sedajle mi je to uspelo user posted image user posted image user posted image
Joj, sam je res fajn biti frej službe, pa to do jan 09 user posted image user posted image user posted image user posted image
Kar se tiče ZZZS-ja in CSD - jaz sem sam napisala tam, da plačujem mesečno po položnici (no, to mi je ona rekla da naj napišem). Ne potrebujete nobenih papirjev.
meti - v KR maš v novem centru C&A in tudi D&M. Pikapolonica in Baby Center sta na drugi lokaciji. Pomoje maš v BTC-ju več izbire kot tuki. Kar se Lisce tiče nimam pojma.
mlaval - moderce sme tudi jaz gledala v Sparu, pa mislim da so 13-15 EUR. Imajo pa baje tudi v Mercatorju črne, cena ista.
anariya - user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo, pa še  user posted image user posted image user posted image user posted image za pregled. Zdej pa možgane na off.
lara važno je da mala napreduje user posted image user posted image
bajsa - jaz sem tudi z mafini počastila zadnji dan. Jih niso mogl prehvalt. user posted image user posted image user posted image Sem si mislila, no ko bodo meli lušte po njih, se bodo v tem letu vedno name spomnilia user posted image user posted image user posted image
februarka user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo. Zdej pa sam še počivat in na   mislit

pa user posted image user posted image user posted image vsem nam za novih načvekanih 200 strani user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4988
20.12.2007 16:35:04   
dolenjka
Samo hitro poročilo od naju z Meti:

Malo čez 10 sva se sparkirali v BTCju in 2 uri zabušili v Baby centru user posted image , pol pa sva šli v Lisco in bili samo 50% uspešni - jaz sem dobila modrc za dojit, Meti žal ne. Spotoma sem bila jaz še božiček za mojega možiclja, potem sva šli v trgovini Buši in se zatrapali v en gugalnik za Janeza in Taro, pa jaz sem si še posteljno garnituro ogledala, rabim samo še zeleno luč od mojga dragega. Meti je uočila ene škornje, pa jih pol z mojo pomočjo ni kupila user posted image  Potem sva si privoščili še malo H&Ma in spet mal cotk kupili (samo za 15 EUR - imajo nekaj znižanih za 30% in 50%) in potem je padlo kosilce v Sparu. Moram Meti zatožit, da ni šnicla pojedla, sam pol, ni čudn, da je tko manekenska user posted image  Še dobr da sem ji "uturila" eno dobro čokoladno rezino že v Baby centru user posted image
No in to he blo to, ker naju je cajt prehitel in v Tosamo nisva uspeli iti user posted image
Zdej pa počitek do srečanja user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4989
20.12.2007 16:42:40   
Suzi*
Ojla.

Jaz sem oa danes delala še 4,5 ure, pa mogoče grem jutri še na malčko v službo, ob 14. sem imela pa pregled...kri je ok, pritisko ok, teža je še vedno mal nižja kot je že bila, UZ je večinoma vse ok, samo dete je še vedno malo manjše od povprečja, pa danes mi je rekla, da imam malo manjšo glavico za kakšen teden. Punce, bi vas prosila, če imate kakšne mere otročkov iz 31t, da mi jih napišete. Ne bi se rada sekirala.
Meni je danes namerila: BPD (kaj je že to???) 75, HC (obseg glavice) 278, AC (obseg trebuha) 273 in FL (femur) 59. Je pa dete že v glavični vstavi, pa drugač je vse ok. Iz vseh podatkov je namerila, da je dete težko cca. 1660 g. Smo bolj pri tamalih, a ne????

Grem vas mal na hitro prebrat, mam kosilo že večinoma skuhano, pa lahko miceno zabušavam. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4990
20.12.2007 16:52:22   
dolenjka
Suzi, tvoja user posted image  je čist po JUSu user posted image  Evo moji podatki od včerajšnjega pregleda:

BDP 8,01
HC 28,42
AC 25,74
FL 6,28

Zdej se pa ne sekiraj, važi? user posted image

Jaz letim na MŠ, čauči

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4991
20.12.2007 16:57:10   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: katka37

Edino za plačilo kredita direktno od plače sem morala dati še potrdilo iz službe zraven na csd, da bodo oni zdaj to nakazovali.

user posted image  kakšno potrdilo??? Meni tudi kredit trgajo direktno od plače. Mi nihče ni tega omenil.

(odgovor članu katka37)
Neposredna povezava do sporočila: 4992
20.12.2007 17:03:45   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: Lara76

Jst sem imela tudi danes Uz, da je moj G preveril, kako raste naša dojenčica. Od prejšnjega tedna je zrastla, rekel je, da je majhna, ni pa premajhnauser posted image . Verjetno bo ves čas napredovala po spodnji meji krivulje, ima pa okrog 1500g...ja, je taka majhna pikica. Je reku, da pač ne bo imela 5kg, ko se bo rodila, ampak ene 3kg...no, vsaj 2800g more imet, ko grem rodit, je reku.

Lara naše dete je tudi baje na spodnji meji. A mi lahko napišeš vaše mere iz zadnjega UZ, prosim.

Anariya in Februarka-- čestitke za diplomco user posted image user posted image user posted image user posted image

Anandrej, za statistiko, naslednji pregled imam 14.1.08.

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 20.12.2007 17:17:16 >

(odgovor članu *Naja)
Neposredna povezava do sporočila: 4993
20.12.2007 17:11:27   
Marusah
Pozdravljene čvekice...

Še malo pa nas bojo spet zaklenil....pa me nismo normalne user posted image user posted image user posted image
Jaz sem pa končno voziček kupla - juhuu user posted image user posted image user posted image user posted image . V pikapolonici je bil znižan, pa sma ga kr vzela. Je sicer lanski model, ampak mene to nič ne moti...

Grem nekaj pojest, pol pa vas pridem malo prebrat kaj ste pametnega napisale in še malo poklepetat.

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4994
20.12.2007 17:41:30   
lillchy123
Suzi, če ti kredit trgajo od plače, potem te podatke na csd posreduje tvoja služba. kakšen je obrok, kdaj in koliko ti bodo oni zadnjič trgali itd.  tko da ti ne rabiš nič skrbeti.
zdaj pa še neki nardim, pa šibam domov.

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4995
20.12.2007 18:01:51   
nuka
Oj čveke da se malo javim.

Najprej čestitke februarki in anariyi za diplomo user posted image user posted image .

No mi smo vsi 4-je preživeli tole virozo. Sem zbolela v ponedeljek. V torek sem pa že prala (8 strojev) tko da sem zvečer samo dol padla. Včeraj sem imela pregled. Je vse vredu z mano in z user posted image . Tudi obrnil se je že z glavco navzdol. Tako da sem prav zadovoljna. Malo sem bila sicer ozmerjana ker sem v 1 tednu zgubila 4 kg ampak sem obljubila da bom več počivala. Naslednji pregled imam 23.1.

Kaj več bom napisala in prebrala kasneje. Zdele grem gledat mojga bratca k bo na kanalu A.

Nika 8.9.2004
Nejc 3.2.2006
Nina 27.2.2008

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 4996
20.12.2007 19:12:06   
anariya
Ja madona pa kje ste vse sonosečke, a že vse spite al kaj, aha zih je jota na sceniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nuka)
Neposredna povezava do sporočila: 4997
20.12.2007 19:25:49   
Janey
Halo babuške.
Danes pa nič ni šlo po planihuser posted image sma namreč imela prometno nesrečo in sma presedela ure in ure po ambulantah. Sma šele zdaj prišla domov, prometno sma pa mela ob 14. Hvala bogu je z malim vse ok. Sma šla takoj na uz. Posteljica je bp. Ko smo špa ugotovili da je vse ok, da lulek še vedno ni odpadel ob prometniuser posted image user posted image nam je pa povedal da je naše dete težko že 2300. UF..jz sem jih mela 2530 ko sem se rodilauser posted image user posted image mali bo pravi bajsekuser posted image user posted image bo gospod kot ati ki jih ji imel ćez 4kg ko se je rodiluser posted image user posted image
Zdaj grem pa počivat, ker sem čisto v šoku in vsa boleča.
papa

(odgovor članu anariya)
Neposredna povezava do sporočila: 4998
20.12.2007 19:36:30   
Februarka08
Joj, Janey sem se že ustrašila, da je blo kaj hujšega z vama... No, samo da je vse okuser posted image !
Zdele sem imela pa pospravljalno mrzlico papirjev - in to od diplome... Kaj se je vse nabralo, pa saj ne morm verjet... To nam bo toplo, ko bomo papirje kuril...user posted image Vse gre v peč, hvala bogu... No, razen vezane diplome seveda. Te pa ne dam za noben dnaruser posted image . Sem vesela da sem nekaj dobrega nardila danes, pa voščilnice sem napisala, možek jih je oddal na pošto, jutri grem pa na šiht, da oddam tista dva obrazca za na CSD. Včeraj sem dobila še novo pogodbo o zaposlitvi na dom - in to za nedoločen čas!user posted image user posted image Včerajšnji dan je bil res nekaj posebnega... Še papirje za CSD uredim, malo še nakupim za bebico in zame potem gremo pa rodit in to je to... No, ampak ne pred februarjem...user posted image
Pridno čvekajte, jaz grem pod tuš pol pa mal pred tv...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4999
20.12.2007 19:52:16   
Marusah
Joj, Janey samo da ste vsi celi...  

Je pa tvoj user posted image  tudi tak bajsek kot moj. Se vidi, da mamice rade jemo user posted image user posted image user posted image   Ali pa je kriv štajersk zrak user posted image user posted image user posted image  

Februarka08 a ni fajni občutek, ko vse te papirje v koš mečeš? user posted image  Ko veš, da ti jih ne bo treba več prelagat...
Pa čestitke za službo user posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

Neposredna povezava do sporočila: 5000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  198 199 [200] 201 202   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?