|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
18.12.2007 16:00:29   
Laubica
Hana-zdaj mi pa prosim razloži -kako vam rata V OKVIRČKU odgovarjatuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
18.12.2007 16:02:42   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image pridna mami in sine je pa itak po mami...bravo,pridno raste user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
18.12.2007 16:06:50   
Laubica
Danes sem doma-kak paše-pol pa še 6 dni garanja(imajo pogreb od moževe babice pa moram bit doma)

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
18.12.2007 16:07:08   
majrim
no evo še mene po dogem časuuser posted image ...vidim,da je tudi mateyka pokukala  semuser posted image ...jao meni,kako imate šele vi gor,a??...meni je blo dva dni snega čisto dovolj..user posted image  to je pa najhujše...saj več časa porabiš za čiščenje,kot da kam grešuser posted image ...no ja,vsaka pokrajina ima svoj čaruser posted image , ampak user posted image  je zakon!!
..mi smo si tudi že nabavli avtosedež...a ve jemljete te vmesne?'...mi smo vzeli takega,da bo imela do konca..pa še enga sem najdla v spletni od baby centra za v avto oduser posted image   in za posodit mojim strašem..pa še poceni je biluser posted image ...je pa res,da ni vrhunske kvaliteteuser posted image
...danes je blo po dolgem cajtu čudovito jutrouser posted image user posted image ...tamala je zaspala nazaj,midva pa še malo v pojstlouser posted image
..drugače pa vse po starem...zdravje nam šiba...kaj ne bi,ko pa imamo te dneve tako fajn user posted image da nam vse bacile odpihneuser posted image ...včeraj sem mogla držat voziček,da naju ni odpihnilouser posted image
..šibam zdej napisat še čestitke,pol pa bo verjetno že auf naš mali divjakuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
18.12.2007 16:07:16   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Hana-zdaj mi pa prosim razloži -kako vam rata V OKVIRČKU odgovarjatuser posted image   Stisneš Citiraj,pol pa pišeš znotraj  (quote)--ta izraz mora bit čist na začetku in čist na koncu--daš na predogled in vidi,če ti je uspelo,nato pošleš sporočilo

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
18.12.2007 16:09:03   
majrim
laubica..a lahko pogledam album??user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
18.12.2007 16:10:37   
hanna1
majrim ima pa nov avatar user posted image user posted image user posted image --si malo povohala sneg--men je pa bolj všeč malo snega,ko tista mokra packa zunaj,ko ni ne zima,sam mrzlo in usranouser posted image

P.S.user posted image user posted image user posted image user posted image majrim ima nov avatar 2 user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil hanna1 -- 18.12.2007 16:12:53 >

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
18.12.2007 16:11:45   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: majrim
laubica..a lahko pogledam album??user posted image   user posted image user posted image isto vprašanje sem mela jaz v mislih user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
18.12.2007 16:17:59   
majrim
eeeeeee,ti moja hana1user posted image ..malo čekiram,kateri pride lepši...moram tudi jaz dat kako slikco v album po dolgem času...si bo treba vzet časuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
18.12.2007 16:23:02   
Laubica
Seveda-Timon je geslo-samo ni še nič novega-jaz ne znam ,moj pa nima časauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
18.12.2007 16:26:21   
mateyka
hej majrim user posted image mi bomo tud enkrat šli na morje, boš vidla  user posted image
mi mamo lupinco atm, sam je toook brezveze imho - zdej razgljabljava, da bi morala že prej nabavt tale sedež, akta graco duologic, ki je od 0-4 let pa da je mir za neki let!
user posted image

sej se nočem petljat v te zadeve k so osebna stvar.. samo tok - julci, men se zdi, da ti tok kratka frizura paše. sploh ne vem kako bi ti z dolgimi zgledala. to pomen, da je že ok user posted image

za une najdojenčke pa - se vam ne splača sploh matrat. eni majo avtomatične skripte napisane, da glasujejo kot robotki in majo lahko po 30.000 glasov. če si odprejo velik e-naslovov, jim skripta vse nardi.. totalno amatersko izvedeno tole s strani žurnala user posted image jaz in moje fendica vsa vse skenslale, ona je celo umaknila svojga tamalga (in sliko) iz tekmovanja po pogovoru z urednico. cela zmeda, vam povem.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
18.12.2007 16:26:48   
Laubica
Hana-dobra finta -to okvirčkanjeuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
18.12.2007 16:35:20   
julci
Laubica pridna,da tako lepo napredujeta.user posted image user posted image Pa jaz bi tud pogledala,pleaseuser posted image

Majrim lep avatar slikce pa le daj v lbum,pa kero od morja,se mi zdi da ga kr voham.user posted image Pa dobrodošla nazaj med konzervice.user posted image Zgleda da vse bacile z primorskega konca  pripiha na naš koncuser posted image user posted image

Hana taj se pa le fajn prezračiuser posted image user posted image pa pazi da ne boš zmrznalauser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
18.12.2007 16:39:43   
Laubica
Laubica pridna,da tako lepo napredujeta. Pa jaz bi tud pogledala,please vsaka naj pogleda ki želi-ti si ga pa tako v živo videlauser posted image -timon je geslo
evo -hanino delouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
18.12.2007 16:43:13   
viator
Majrim, kolk luštkan avtaruser posted image ..(ej pa sploh si ne morem tega zapomnit tega izraza)...

Laubica..kakšna korenjaka sta tvoja fanta. Ampak slika, razmišljujoča poza je svetovna.  Pa lepo ste se poredili...user posted image .

Glede avtosedežev..mi imamo še lupinico (peg perego), zaenkrat je še OK...potem bom pa

Joj punce, meni pa tolk lasje izpadajo, da me je strah, da bom kar plešasta. Itak nimam prav gostih las, na zdej pa še tole....že kakšen mesec traja tole vse skupaj. Ne spomnim se, da bi bilo po prvih dveh porodih tako hudo.

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
18.12.2007 16:43:19   
julci
Mateyk hvala za kompliment.kar se tiče Žurnala sem jaz tud ugotovila,da neki ne štima že pred časom,ker je blo nemogoče,da so imeli otroci vsak dan tolko glasov(eni in isti),tk da se mi je zdelo brez veze sploh glasovat

Moimogrede,zgleda da mi je crknala črka A na tipkovnici.Zgleda tk ko bi mela zaribano vzmetenje,ker noče ven skočit,ko pritisnem nanjo.Štala.,Pa še čis nova je.user posted image Moj pa pravi da tk ni čudno,ko pa tolko klofam po njej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
18.12.2007 16:48:17   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica

Laubica pridna,da tako lepo napredujeta. Pa jaz bi tud pogledala,please vsaka naj pogleda ki želi-ti si ga pa tako v živo videlauser posted image -timon je geslo
evo -hanino delouser posted image

Saj vem,sam vseeno je pa fajn slikce pogledat.Pa sem jih že pogledala.Oba sta prekrasna.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
18.12.2007 16:51:17   
Laubica
Hvala hvala-kako mi špeh rasteuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
18.12.2007 17:05:12   
viator
Sej ne morem verjet, ratal mi je avat.....rr pa še stoji. Mogoče bom pa še slike v album uspela naložit...user posted image .

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
18.12.2007 17:18:08   
Laubica
user posted image super slikcauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
18.12.2007 17:28:20   
Anonimen
Bravo punce!!!

Počasi bomo vse imele avatarje. Laubica tudi jaz sem pogledala slike.user posted image user posted image user posted image  Čeprav sem najmlajšega videla v živo.user posted image

Mi je cuker pado in sem spila veliko smetano s kavo.user posted image user posted image user posted image  Upam, da mi ne bo slabo. Hotela sem malo spat z malčkom, on pa je vlekel in vlekel,....in gledal, in gledal,....pa nič od spanja. In sva vstala. Jaz pa sem bila tako utrujena, da mi je cuker pado.

Mateyka - lepo te je spet brat. Smo mislili, da so te losi pojedli. Ta vas stolček pa je ful vesoljski.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3471
18.12.2007 17:47:56   
julci
Viator lep avataruser posted image user posted image user posted image ,bi ga mogle še Natasaom zrihtat,da bi ga mele vse.A niso lušni.

Jaz sem vam pa dala nove slikce v album,geslo je pa zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
18.12.2007 18:06:50   
Anonimen
Julči - sem jih pogledala. Lepe slikice. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem Matijo tudi danes zelo fotkala - vsak dan se mi zdi lepši in potem si mislim, da ga moram hitro poslikat, potem pa je milion slikic.user posted image

Zdaj med prazniki moram naredit nove fotke še od večjih dveh.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3473
18.12.2007 18:17:34   
viator
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Viator lep avataruser posted image user posted image user posted image ,bi ga mogle še Natasaom zrihtat,da bi ga mele vse.A niso lušni.

Jaz sem vam pa dala nove slikce v album,geslo je pa zala

Joj, kakšni cukrčki so....moja hči Lea je danes malo slike naših sončkov gledala in je rekla, da so vsi zelo luštni, sploh pa še punčka s klobučkom...Zala seveda...

Julci, sem pogledala slikice..cuker..Zala ima pa res čudovite plave oči.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
18.12.2007 18:31:01   
julci
Hvala zdaj bo pa še men špeh zrastu,sam ga mam že zdaj preveč.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?