|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
18.12.2007 10:19:51   
makala
Zdej pa vam še jst pošiljam slikico z razgledom iz moje kuhinje. Je lepa tale naša vinska gorica.

user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
18.12.2007 10:21:00   
Laubica
Ja veš da -mislim pa da ga bodo samo vagali in merli nič ne bomo do dr. prišli-tak pravijo punce.
Sem včeraj kupila v Leklerku njihovo znamko plenic -ista cena kot Miler,pa niso nič premočle ,celo nočuser posted image user posted image user posted image ,tak da Julči drugič lahko te probaš ,če ne boš onih dobila ,so pa na otip iste kot Milerjeveuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
18.12.2007 10:21:38   
Laubica
VAUUUU -to je razgleduser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
18.12.2007 10:23:00   
Laubica
Boljše da mojega ne vidite-steno hiše ki se mora porušit,pa jo ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -direkt samo to steno vidim

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
18.12.2007 10:24:10   
Anonimen
makala - user posted image user posted image user posted image

zelo lepo. Ne pa mi, ki smo sredi mesto.

(odgovor članu makala)
  Neposredna povezava do sporočila: 3430
18.12.2007 10:33:00   
julci
Makala to pa je razgled,božanskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
18.12.2007 11:12:20   
natasaom
dan!!me je moj delodajalec zaj....  je pozabu,da pridem user posted image user posted image  pa sina ima bolanga doma..jest se pa vozim ko prtegnena po lj..me je lepo prosu,če lahko jutr pridem..sem šla pa najemnino plačat,v trgovino,atiju očala popravt,,pa sem spet s prazno denarnico vsa vesela.user posted image   tud kave še nisem pila-ji kuham zdele..a bo kera?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
18.12.2007 11:17:15   
julci
Men bi se še prileglauser posted image user posted image čakam Hano čepride okol,če so šli kupovat avtosedež.
Jaz morem pa Zalinga preoblečt.Sma ga dobile brevijevga C-maxa,sam je blago zbledelo.Zdaj je kriza v Jajčki,ko majo gr kombinezjonček,pol je pa ko sardelca noter.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
18.12.2007 11:18:45   
natasaom
makala  ful imate lepouser posted image user posted image  mene nekaj drugega zanima.kako pa ti plužijo?imte vedno vozno cesto?

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
18.12.2007 11:20:08   
natasaom
sej je dolg v lupinci.hana je bila že pri 3m v avtosedežu.je bla tolk vesela user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
18.12.2007 11:31:20   
makala
Ja natasaom en fant iz vasi nam vse spluži, tako, da mamo prej spluženo kot pa glavna cestauser posted image user posted image user posted image . Sicer pa mi živimo tik nad Otočcem, če kera ve kje je to.
Iz balkona vidim celo Dolenjsko od Kostanjevice do NM. Res fino.

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
18.12.2007 11:40:10   
julci
Zala je res dolgo v lupinici,mamo uno od peg perega Primo vagio,ki je kr velika,pa bi še bla za kak mesec,če nebi bilo treba jih tk nakovtrat.

Makala na boljšem koncu nebi mogla bit.user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
18.12.2007 11:50:00   
natasaom
jest sem imela lupinco sposojeno.avtosedež je moja sestra dobila pri sodelavki.od0-18kg..res,da je bil star ampak ful dober.alhko sem ga potegnila ven,da je hana čist lepo lažala..ampak jest nebi bila jest in sem za njen 1.roj dan.rekla vsem,da zbiram denar za novi sedež.user posted image  tako,da je imela brevija.sedaj sva ji v lekrerku kupila jahača s pasovi in naslinjalo.ful dobr sedež...in upam,da ga bo imela do konca-če ne bo mene kej usekal spetuser posted image
sej vozičkov sem tud imela ene par.tistega,ki mi je bil najlepši,je pa ati povozu-tako,da smo kupili drugega..ko je imela 6m sem ji pa za moj roj.dan kupila abc design.s tem sem bila zadovolna.na žalost je pa ostal tam gor...sej ga ne rabim sam kaki mamici bi ga podarila..
v glavnem,če bomo,ali bolje ko bomo imeli user posted image  si bom kupila tak vozek,da bom dol padla,ko ga bom videla-da se ga slučajno nebi naveličala user posted image ..imam že izbranga user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
18.12.2007 12:36:38   
mateyka
o duskamb in makala, to je pa tko k na švedskem user posted image
klofate punce, ni kej user posted image jaz sam berem, pa še to komi dohajam. in vidm, da ste neki bolani - tuki smo hvala bogu vsi še brez zimskih bolezni. sam se mi zdi, da bolj na sever greš, manj zadev lahko fašeš. po moje je povezan z gostoto prebivalstva. od koga seboš pa nalezu k jih je tok mal in so razpršeni user posted image hitro se pozdravite - pijte art čaj z limono in medom, da vam ne bo dolgcajt user posted image
user posted image
šibam hitr delat mešano solato s pomfrijem (kosilo za danes) user posted image mejte se punce, mateyka misli na vas user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
18.12.2007 13:03:49   
viator
Olja punce,

mi se tudi z virozami borimo, najbolj je naju z Laro zdelalo....Lara revčka je še tako hripava, da je groza.
Sem pa ful v zaostanku, pišuka...

IZVIRNO SPOROČILO: neli99

kok fajn da je kofe uspel. zdej mormo pa red tut v ljubljani kaj narest, a ne natasaom ... če ne bova pa sameuser posted image user posted image  ... sam pol bova pa na gorenjskem user posted image

Jaz sem za LJ, ne bosta same Neli pa natasaom..jaz sem zraven!! Ful luštna slikica od kofetkanja.user posted image user posted image user posted image - super zgledate punceuser posted image user posted image user posted image , pišuka same mladinke.

Pa razglede imate tud lepe, pri nas ni tako lepo, bloki, vrtec, še dobro, da je nekaj dreves okrog hiše, da ni samo beton.

Duskamb user posted image user posted image user posted image za očeta, držim pesti....

Neli99, kako je s Petrom, a je boljše? user posted image user posted image user posted image za romantiko....

Na zdej seje pa moja zahripana pupa zbudila in se dere...nič moram dol.
Vsem ostalim lep pozdravček iz začuda sončne LJ....

(odgovor članu neli99)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
18.12.2007 14:41:19   
julci
Ma dnans smo se pa res polenle,nas je že na drugo stran fliknalouser posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
18.12.2007 14:56:41   
hanna1
Daaannnnnuser posted image user posted image user posted image

Sem tako frišna po julčini kavi,da mi bo rajtom držala nekje tja do novga leta user posted image user posted image user posted image .Sem pa Hano dala v hojico ,ki jo ma Zala--da vidite,kok je bla gmajtnauser posted image .Je.......  se meni za vse teorije,bom šla poiskat,kje mamo  še od Blaža shranjeno--za tu in tam odložit jo noter bo že v redu--sej otrok ne šiba ves čas v njej,lahko lepo sedi in se igra,jaz pa lahko oprajim kako nujno delo-user posted image -še posebej zdaj,ko me je križ opozoril na nenehno pripogibanje user posted image user posted image .

Ja pa avtosedež smo kupli--maxi cosi priori-ta ki je sedaj v akciji v Baby centru (110eu),pa sedi v njem ko grof-je takoj zaspala noter,ker sva ga takoj namontirala noter in...očitno bo gut user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
18.12.2007 15:08:26   
hanna1
makala,jaz sem včasih živela v taki idili,zdaj sem pa v "mestu" user posted image user posted image Sem pa čisto na robu,tik ob gozdu in imam vsaj kanček še  od tega--ja Dolenjska je lepa (pa sej je povsod lepo),smo jo malo raziskovali,ko smo bili v Čatežu na dopustu in se nam ni bilo za cel dan ležat ob bazenih v gužvi in smo jo rajš ucvrli v naravo--pa smo se kopali v mrzli vodi v enem malem bazenčku sredi jase,pa na narezek smo šli in na CVIČEK user posted image user posted image user posted image user posted image pa Blaž je osla jahu user posted image user posted image user posted image ,pa Kostanjevica,pa v eno jamo smo mislili iti,sam glih takrat ni blo ogleda,pa itak nismo bli primerno oblečeni--fajn dopust--aktiven......jaz v tem uživam,pa čeprav zvečer kar padem v posteljo...vsaj nekaj odnesem od tam...isto na morju...jes ne zdržim pri miru,še najmanj pa na soncu...pridem isto blont z morja,ko grem dol,pa se sploh več ne oziram na opazke,da nisem bla na dopustu,..sem pač bolj rdečelase sorte user posted image -kakšen izraz--torej mam kožo brez pigmenta in nam nikol rjava ,ups user posted image ,spet sem malo skrenla--zunaj je zima,pa prehladi,jes pa o morju....EMŠO user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
18.12.2007 15:42:16   
hanna1
mateyka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nas je že skrbelo,da te je na daljnem Severu čist zamedlo user posted image user posted image --no si vsaj ti zdrava,če že me vse jamramo,ko malo pihne okrog vogala user posted image .Pošlji nam kakšnega radodarnega Božička s čudežno vrečo,ki nikol ni prazna user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
18.12.2007 15:45:50   
hanna1
ku-kuuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
18.12.2007 15:54:29   
hanna1
Čakam,da se Hana zbudi in gremo na mraz--je tolk gmajtna,ko ji začnem kombinezon oblačit-user posted image -kaj ji ne bi dala malo veselja,da pride s čist mrzlimi lički nazaj v bajto in ponavadi zaspi že med potjouser posted image --pa če smo peš ali z vozičkom----peš jo vlači ati,jes sm prešvoh user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
18.12.2007 15:54:39   
Laubica
user posted image Evo sem že tu

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
18.12.2007 15:56:43   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica
user posted image Evo sem že tu user posted image user posted image user posted image kdaj pa ti je zrasla tako dolga brada...al ti tud delaš pod krinko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
18.12.2007 15:58:55   
Laubica
Da vam se pohvalim kako mojega baucija vsepovsod sestre hvalijo -kako je lepuser posted image user posted image user posted image in da smo se spet lepo zredili 3640-4725-5770g in 57 cm,jaz se kar topim ko mi kdo reče kako je lepuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
18.12.2007 15:59:34   
Laubica
Hana-včasih morašuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?