trixi
|
jaz ne bom nič brala za nazaj, bom sam mal pojamrala se spomnete une smrečice, k sva jo šla s tamalim ponoči gledat? No, naslednji dan smo pol meli v vrtcu novoletno žurko, pol smo šli pa še ene par staršev in otrok na plac, ker je bla še vaška žurka kako da se krasi to smrekco. Ja, naš si je okrasil bundo, tak je posmolana, da mislim, da ji ni več pomoči. Sploh ne vem kako naj tega ven spravim . Se spomnete unih svečk, k jih tamali ni pustu ugasnt? No, zdaj skozi žgemo te sveče, ki je tako lepo, romantično pa tako. Ja . in prej je moj ljubi dal tak gas gor skoz po stopnicah, svečice so pa ble dve v takih lončenih luminčkih obešene izpod stropa dol. Poudarek so bile, ena ni več, je tak letela ko raketa čez stopnice, zidek in po mizi, računalniku, tipkovnici, miški, podlogi, stolu. Mah, vse je od voska. Pa itak da mi je ratalo že v petek polit tipkovnico s kafetom. Sam to sem bla modro tiho, kao da nič ne vem. Jaa, če pa ne dela tipka puščica gor pa še ene dve tam okoli. Ej, boljš da grem spat, če ne se mi utegne še kaj zgoditi. Čeprav mi je enkrat uspelo si tud glavo razbit, ko sem šla na wc in sem se sesula v bide (me je pač zmanjkalo, kaj čem, nizek pritisk), ampak to je že druga zgodba, pretekost, upam, da se ne ponovi. Pol mam pa še en zares resen problem, tamali je začel v vrtcu jokat, silit domov in to šele po popoldanskem spanju, do takrat je pa uredu. Pa iščemo vzrok zakaj??? Prej, ko je šel spat se je pa še v postelji jokal na ta račun (zato tisti tatijev gas po stopnicah) in da on pa ne bi več šel v vrtec Saj drugače smo pa oh in sploh super . In ostale rožice, kako gre
|