|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
17.12.2007 23:03:10   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Pa ja.Sam Miha bo šel šele letos,ker prej ni hodil k verouku,letos je pa mogel jit,ker drugač nebi dobladovoljenja za zalin krst.Za skozlit,pa bomo že preživeli.  jej,kolk tud zdaj pri verouku komplicirajo,včasih v naših časih je blo vse bolj na simpl--zdaj pa pišejo preverjanja in pol itak glih kuma pregura---bo pol malo fešte za obhajilo,mi smo jo tud meli,so nazadne otroc ribe lovili v ribniku--sej kr mine user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
17.12.2007 23:04:36   
hanna1
Kdaj pa greste  dopoldan...če moj nav preveč pust,te pokličem,boš pa prstajva za en kafe user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
17.12.2007 23:12:06   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Kdaj pa greste  dopoldan...če moj nav preveč pust,te pokličem,boš pa prstajva za en kafe user posted image user posted image user posted image

Lahk prstajim za dva tud,če hočeš,ti kr pokliči

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
17.12.2007 23:13:19   
julci
Men se zdaj tud butasto zdi,ker majo tak sistem pri verouku.Halo saj mu nebo dala kruha,tk da boljš da mi ne bo kaj preveč nabijala

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
17.12.2007 23:13:45   
hanna1
Ja mi smo meli tud celo predavanje,pa nekaj nas je sprašvala,pa mi jo blo tako....mimo user posted image

OK za jutr ,   pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
17.12.2007 23:14:20   
trixi
jaz ne bom nič brala za nazaj, bom sam mal pojamralauser posted image
se spomnete une smrečice, k sva jo šla s tamalim ponoči gledat? No, naslednji dan smo pol meli v vrtcu novoletno žurko, pol smo šli pa še ene par staršev in otrok na plac, ker je bla še vaška žurka kako da se krasi to smrekco. Ja, naš si je okrasil bundo, tak je posmolana, da mislim, da ji ni več pomoči. Sploh ne vem kako naj tegauser posted image  ven spravimuser posted image

Se spomnete unih svečk, k jih tamali ni pustu ugasnt? No, zdaj skozi žgemo te sveče, ki je tako lepo, romantično pa tako. Ja user posted image . in prej je moj ljubi user posted image dal tak gas gor skoz po stopnicah, svečice so pa ble dve v takih lončenih luminčkih obešene izpod stropa dol. Poudarek so bile, ena ni več, je tak letela ko raketa čez stopnice, zidek in po mizi, računalniku, tipkovnici, miški, podlogi, stolu. Mah, vse je od voska.user posted image Pa itak da mi je ratalo že v petek polit tipkovnico s kafetom. Sam to sem bla modro tiho, kao da nič ne vem. Jaa, če pa ne dela tipka puščica gor pa še ene dve tam okoli.
Ej, boljš da grem spat, če ne se mi utegne še kaj zgoditi. Čeprav mi je enkrat uspelo si tud glavo razbit, ko sem šla na wc in sem se sesula v bide (me je pač zmanjkalo, kaj čem, nizek pritisk), ampak to je že druga zgodba, pretekost, upam, da se ne ponovi.

Pol mam pa še en zares resen problem, tamali je začel v vrtcu jokat, silit domov in to šele po popoldanskem spanju, do takrat je pa uredu. Pa iščemo vzrok zakaj??? Prej, ko je šel spat se je pa še v postelji jokal na ta račun (zato tisti tatijev gas po stopnicah) in da on pa ne bi več šel v vrtec

Saj drugače smo pa oh in sploh superuser posted image . In ostale rožice, kako greuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
17.12.2007 23:20:12   
hanna1
Ma trixi,maš tud ti slab dan dons-zgleda je neki v zraku---grem....

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
17.12.2007 23:22:03   
julci
Kar se smole tiče,vpraši v Dm-u,če majo kaj zasmolo,vosek pa spraviš dol z likalnikom in časopisnim papirjem

Maš pa res smolo

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
17.12.2007 23:22:43   
julci
Hana je pa zgleda res neki v zraku,ker sem jaz ful sesuta.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
17.12.2007 23:30:48   
trixi

Maš pa res smolo

jo mam ja, pa vosek tuduser posted image . ma sej ni panike, tle po mizi sem postrgala kar z unim strgalom, ko je za indukcijsko pucat, stol bom jutri polikala, za bundo sem itak mislila mu še eno kupit- tako za bolj poahtatuser posted image  in tole prekvalificirat v "ena za doma". Pa se bo to pač malo prej zgodilo. Bolj me skrbi tisti jokuser posted image  , jutri ne vem, če ne bi noni rekla, naj ga gre prej iskat, ker jaz vem, da bom spet bolj pozna. Kar se tatkota tiče pa itak prej vrtec zaprejo kot pa on konča službo.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
18.12.2007 7:19:39   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Čeer.
Tud jst nisem nekam razpoložena za pisanje. Boli me želodec in skuz v trebuh, pa zebe me. Ne vem kaj se pase po men. Al sm pa utrujena.
Dons je bla naša Lana taku sitna, da sm jo skor cel dan nosila in guncala. Ko sem delala kosilo, je pa čist po...dila, ker je nisem mogla prec v roke prjet. Drla se je taku, da je ful bruhala, mlek ji je šel tud čez nos, pol ga je pa še vase potegnila, da je še kašljala. Ampak solze pa nobene. Ko pa sm jo dvignla, se je pa tuk smejala.Se mi zdi, da se že mau trma.

makala identično user posted image  -  2 dni sem bila čista koma (razsaja neka trebušna viroza, no če sem čist natančna jih razsaja eno malo morje, mi2 sva ujeli samo eno od njih, trajajo pa po besedah vrlih dohtarjev od 1 do 7 dni). Danes sem že velik boljš, najbolj mi je pomagalo, da sem popila liter lipovega čaja, se zvlekla v posteljo, se dobro prešvicala in danes sem že kot nova (no, ja emšo mal nagaja, ampak drgač sem pa k rožca user posted image ). Zato en zvrhan koš user posted image , da se hitro pozdraviš. Aja, pa jutranji glavobol zna bit ubijalski zato takoj hopa po enemu lekadolu.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
18.12.2007 9:11:40   
julci
Dobro jutro
vidim da večina še pridno aja,jaz si grem pa hitro eno velko dozouser posted image skuhat,da pridem malo k sebiuser posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
18.12.2007 9:21:03   
lumpa6
jaz sem že od 5 pokonc, sem morala mulote v šolo pa vrtec spravt, oa en stroj cunj oprat user posted image pa pol user posted image zdej morm pa še user posted image  

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
18.12.2007 9:21:56   
Anonimen
Dobro jutro.

Jaz sem danes že spila svojo user posted image . Veni je lep sonček, ampak mrzlo in ledeno. Moja Žana je že navsezgodaj padla pred blokom. Na žalost me nič ne mika ven. Ampak morala bi še po trgovinah, ker mi manjka pol daril...

Takšen pa je ta trenutek pogled na Pohorje iz mojega okna. Izgleda zelo lepo.

user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3414
18.12.2007 9:22:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

jaz sem že od 5 pokonc, sem morala mulote v šolo pa vrtec spravt, oa en stroj cunj oprat user posted image pa pol user posted image zdej morm pa še user posted image  

Lumpa, kej ti tvoji tavečji kaj pomagajo?

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3415
18.12.2007 9:35:48   
makala
Jutro.
Dons se mau boljš počutm, pa še ne čist dobr. Kava mi ne paše, ker me še v želodcu boli. Počutm se nekak taku, ku bi me bager povozu.user posted image Res pa je tud, da bo treba neki zase narest. Sm še ne vem kaj in kako?user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
18.12.2007 9:38:11   
julci
Duska božanski razgled user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
18.12.2007 9:42:29   
julci
Makala približno tk se tud jaz počutim,ne vem a je res človek,ko je doma bolj dovzeten za viroze al kajuser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
18.12.2007 9:52:00   
lumpa6
ja popoldne mi pomagajo, ko se ne učijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
18.12.2007 10:00:39   
Anonimen
jutro!

mi mamo pa bolnico doma - tavečja ima 39 vročine, kašlja, mali kiha, mož je hvalabogu na potovanju (ker ne bo fasal tele viroze, drugače je to šit), mene zebe, boli glava, kašljam....

JUHUHUUUUUUUUUUUUUUU začela se je zima z vsemi dodatnimi manifestacijami kot je tale viroza. Očitno letos ne bo več šole. Sem pa klicala zdravnico, ki je rekla da je okrog en kup viroz. (mogoče se pa samo zgovarjajo): in da ne ve koliko časa bo trajalo, če bo pa več ko 5 dni nespremenjeno naj pridem. Mislim, kakšna točna diagnoza.... 

Grem kuhat čaj.

Mal sem tečna. A je to tudi simptom?

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3420
18.12.2007 10:05:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: misska

Mal sem tečna. A je to tudi simptom?

JE!!!
Malo pozabi na svoje delo, zlezi pod odejo in se žuli z otroci. Pa še prazniki so pred vrati.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3421
18.12.2007 10:07:43   
Anonimen
Eh, Duska, bi pa ne morem. So mi ravnokar sporočili, da moram it v službo reševat nujni primer - za kako urouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se bosta bolana otroka sama čuvala........ preklet hudič, da ne rečem kaj slabšega

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3422
18.12.2007 10:08:25   
Laubica
Duška-fulll lep razgled imašuser posted image user posted image user posted image kako sta zrihtala kaj za očeta v bolnici?
Kaj ste vse bolaneuser posted image bogice-porihtajte se
Mi pa gremo danes v posvetovalnico 2.

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
18.12.2007 10:09:45   
Laubica
Miška -kje pa delaš,če ni skrivnost

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
18.12.2007 10:10:52   
julci
Laubica fajn porihtita v posvetovalnici,pol pa sporoči kakšne so nove mere.user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?