|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
18.12.2007 13:44:08   
jazzz27
EnaNobena, kakšen dilerij, ko moj pride domov bom skočila nanj, če mu pa ne bo jasno mu bom pa marsovčke pokazalauser posted image user posted image user posted image če ne bova slučajno šla nazaj v lj!!Grem mal cimet duhat!! Mam nov znak, če bom rjava okol nosa sem to jaz od cimeta, aja, pa da me nebo kera zamenala za kakšen štant z kuhanim vinom k boste vse mele sončene špegle gor!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 926
18.12.2007 13:48:59   
KAHLO
jazzzzzzzzz27 , enanobena je mislila v DILIRIJUuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

medica - medenicauser posted image user posted image user posted image
dilirij- dilerjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ajd bejš noska s cimetom pudratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 927
18.12.2007 13:59:41   
jazzz27
zdej smo pa res čist zavozile, so nam vse pobegnileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ej, pridte nazaj!!!

kruta je tale naša tema!! So se ustrašle, da jih bojo potrebni vesoljci odpelal!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 928
18.12.2007 14:04:06   
Anonimen
Če pa mene kdo pr štantih vid sem pa vsa zelena od blitve. Me je tamal tko napacal, da je kar veselje. Sva oba za v pralni stroj.user posted image Že mal na Marsovce sekava....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
18.12.2007 14:12:32   
KAHLO
Jazzzzzzzzzi...evo ti ga EnaNobena.....je našla novo BLITVA......mogoče tud kaj pripomore kuser posted image user posted image user posted image sam se očitno moraš z njo namazat...da si pol k un horny marsovčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

EnaNobena.........ne se umivat........bo zihr prej prijelouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
18.12.2007 14:17:12   
Anonimen
Uf, Popaj je tud jedu blitvo, pa kam mu je neslo...user posted image

user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 931
18.12.2007 14:18:58   
ledenka
Popaj je jedu špinačo, to pa je mal drgač k blitva user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 932
18.12.2007 14:19:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Popaj je jedu špinačo, to pa je mal drgač k blitva user posted image user posted image user posted image  

Eh, podobno sr****!user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
18.12.2007 14:24:39   
KAHLO
saj nima veze...sam da je zeleno, pa da se namažeš in da si pol k horny marsovčkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 934
18.12.2007 14:32:16   
jazzz27
ja vi2 sta pa res pol za v user posted image !! Samo da ne boš predolg na centrifugi!! Punce to bo drago, da še o blitvi povem, ja če blitvo pustite predolgo rasti ima zelo močno in debelo steblo, ki zelo pripomore k ... zeleni barviuser posted image user posted image user posted image z ostalim šavjem in perjem na vrh pa lahko skuhaš špinači podobno stvar, tako, da gooooo Popaj!!! Mi bomo tud blitvo mel!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 935
18.12.2007 14:39:39   
Anonimen
Jazzz27, jst se ne bom nič umivala, me bo kr moj mal polizu, pa bom jst čista, moj pa bo špinačo zaužil. No, tamalga bom pa vseen umila, pa dala spat, pol bova pa mela čas za telovadbo.user posted image

(odgovor članu jazzz27)
  Neposredna povezava do sporočila: 936
18.12.2007 14:45:27   
KAHLO
tako je enanobena.....tako ...tap rav načrt si nardila.....ta malga spat, sebe namaži da te tvoj poliže...če bodo mu tako nabrekle mišice pol k popaju....bog ti pomagajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 937
18.12.2007 14:46:16   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Jazzz27, jst se ne bom nič umivala, me bo kr moj mal polizu, pa bom jst čista, moj pa bo špinačo zaužil.

dej mu raj kaj boljšga privošči, razen če je velik fen špinače user posted image user posted image user posted image  pr mojem bi palilo, če se s pirom polijem, pa menda je to še za lase dobro user posted image user posted image user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 938
18.12.2007 14:57:12   
jazzz27
no, no ledenka te kar jaz vzamem v službo!!! Lep nasvet, čeprav se mi zdi, da majo lubiji radi še kakšn dober kos mesa!! Tako, da 1nobena pazi, da ti tvoj ne odgrizne kakšnega bedreščka!!user posted image user posted image  Z mojim prihodom danes v Lj ne bo nič, je moj nekam letu v belokrajno, pa bo pršov šele ob sedmih domov, tako. Jaz pa imam O in komaj čakam, da mi marsovček zleze pod koutr!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 939
18.12.2007 14:58:31   
jazzz27
Se bom tapravim spermijem nastavlala, nastavljačka!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 940
18.12.2007 15:12:08   
pikica1979
Pozdravljene,

kar vpisala sem se v vas tim, ker vidim da je pozitivno naravnan. Jaz tudi čakam na user posted image  in srčno upam, da je ne bo. kljub temu, da ze zamuja, puscam karte se odprte - tja do petka. ....... zaradi nepredvidljivih cirkusov.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 941
18.12.2007 15:12:10   
ledenka
torej, recept (in to mislim čist resno user posted image user posted image user posted image ):

mal pira v popek, pa tri kolute fajn dišeče sala.e - dva daš na bradavičke, enega pa, hmmmmm, kam le user posted image user posted image user posted image  uspeh zagotovljen user posted image user posted image user posted image  namesto salame lahk tud pašteto uporabiš, ampak to zna bit boleče, če te zamenja s kosom kruha in fajn ugrizne user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 942
18.12.2007 15:25:47   
sončnica24
Pa to ni res, spet vas bom pol ure brala potem pa ne bo več nobene tuuser posted image

ste pa bile zgovorne danes. Jaz sem končno dočakala user posted image , pa zdaj ne vem ali naj bom vesela ali žalostna, vglavnem zdaj komaj čakam da odide da začneva z mojim na user posted image delat, čeprav se mi ne sanja kdaj bo ovulacija ampak vseeno bova po user posted image zelo zelo pridna, potem pa bomo videli kaj bo naš dragi januar prinesel. Upam da lepo novoletno darilo, se javim potem ko mi bo uspelo vse prebratuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 943
18.12.2007 15:26:04   
jazzz27
v primeru paštete je dovoljeno samo strogo lizanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  bi pa to bil sigurno uspeh, da bi pol me dobile svoje ... ga bi čist počasi dražile!!!user posted image user posted image
pikica1979 mislim, da se boš mogla med decemberske borke vpisat...če ti že zamuja...tu pa te vpišem kot navijačko!!! Želim ti, da ti vsaj devet mescov zamudiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 944
18.12.2007 15:27:02   
jazzz27

Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
07.01. - Andromeda
08.01. - metir
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
15.01. - lidija_21
17.01. - *Pikyca*
18.01. - trinty22
29.01. - KAHLO 

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
  • pikica1979
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

Dobrodošla in ostani pikica, pa z nami mal pozitivne misli deli!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 945
18.12.2007 15:28:40   
KAHLO
evo letim tudi jaz zdaj....se pravi da ne bom vidla nobene na tleh ležeče z razprtimi nogamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no bo pa ena z mašlom in korenčkom v ušesu okrog letala, pa jaz z razsvetljenim veličastvom tam spodajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

šibam zdaj...najprej piceki čorbo skuhat...da me bo pol po štantekih pelaluser posted image user posted image user posted image

pa pa miškice se jutri pišemo

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 946
18.12.2007 15:30:13   
jazzz27
ooo, sončnica tebe smo pa že mal pogrešal...slabo ti to opravljaš RRjevsko dolžnost!!

KAHLCA od tebe se pa že zdaj poslovim, ker se mi zdi, da si samo črto potegnila, papa!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 947
18.12.2007 15:37:15   
ledenka
KAHLO, mogoč pa se vidmo user posted image  sam še korenček moram nabavit, tak z dolgim perjem user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 948
18.12.2007 15:44:11   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

ooo, sončnica tebe smo pa že mal pogrešal...slabo ti to opravljaš RRjevsko dolžnost!!

KAHLCA od tebe se pa že zdaj poslovim, ker se mi zdi, da si samo črto potegnila, papa!

Slabo ja ampak samo dopoldan, moj dela ta teden popoldan in potem sma zjutraj ponavadi do 9 - 10 v postli se mal cartama, potem grema kam še v trgovino malo darila iščeva pa kosilo skuhat potem pa je ura že tako 2-3 predno se še vse pospravi, pa kekse veselo pečema z mamo in imam zdaj posledično malce več časa popoldan.

Potem pa ve vse pobegneteuser posted image in imam jaz samogovore user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 949
18.12.2007 15:49:40   
sončnica24
Sem prebrala da greste danes lučke gledat. Ja meni je Lj predaleč, pa še svojega avta nimam, sem pa jih že v mariboru gledala pa niso nič kaj bodo paje drugo leto celotno novo okrasitev naredili, pa upam da bo kaj lepša, že komaj čakam in če mi uspe zagledati user posted image , bomo lučke gledali že kar trije, joj je to lepa misel in velika želja za novo leto pa upam da se nam vsem uresniči.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj je več dojenčkov spočetih v zimskih ...
Če imate več prijateljev s septembrskim rojstnim dnevom, je verjetno, da so njihovi starši devet mesecev prej zavestno a...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?