|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
18.12.2007 11:13:00   
pufika
samo, da se ga ne boste preveč napile, da bi vaši piceki zviseli user posted image user posted image user posted image user posted image al pa bi bla jest jutr sama tlele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 876
18.12.2007 11:13:05   
ledenka
pridem z veseljem tam okol 18.30 user posted image  itak moram še v šoping zvečer user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 877
18.12.2007 11:17:54   
jazzz27
ti svojmu pravšuser posted image ??!!Moraš merkat, da ne boš name pala k nebo efekta!!! Jaz ne vem kdaj bom v lj, ker ne vem tud kdaj moj dans domov pride!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 878
18.12.2007 11:19:18   
jazzz27
sej ne bo pijača kriva ampak sončni cvikerjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image 8če nas ne bo jutr tle)

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 879
18.12.2007 11:19:36   
polaris
Hvala Jazzz, pa saj ni tako hudo. Bom par dni na slamici, pa bo. Moram pa ti povedat, da imam krasno doktorco iz tvojih krajev, škoda le, da moram do nje prevozit skoraj 200 km. Saj tja še gre, nazaj pa je že mal kriza, sploh ko spustijo injekcije.

Ledenka, tvoje slikce mi žal ne odpre, pa je morda celo bolje tako, se mal težko smejim.

Ah ja, kdaj je že to horizontalno srečanje ob kuhanem vinu sred Ljubljane????

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 880
18.12.2007 11:21:04   
KAHLO
Jazzzi.....res bom verjetno takšna najprej k bom zagledala tebe, pa še un gigantski jajček.....moram lubiju pokazat, da bo vedu svojim user posted image user posted image user posted image user posted image naročit kako se tej stvari streže, edin problem bo v tem da se moj jajček ne bo svetiluser posted image user posted image user posted image

evo ledenka midve imava vse pogoje izpolnjene da se zaletivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sam ne pr šoppingu...ker moj tošel je že suh, je svojo nalogo opravil prejšnji teden, nekaj pa še moram na štajerju zapravituser posted image user posted image user posted image

Mah bo prej treba pazit da se piceki ne bodo napili, ker pol pa znajo res dobesedno zvisetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 881
18.12.2007 11:22:46   
LuNa73
Sej ne folgam brat vsega... sem utegnala sam prvo stran od mojega posta naprej...
Kahlo, jaz imam mopseka v službi...to je moj najljubši sodelavc... nč ne laja v mene...vse kar zahteva od mene je, da ga vzamem v naročje....pol mal sedi (evo od tu fotel)... pol pa se razkomoti in zaspi (evo od tu kavč)... zdej srečne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jst jo pa morem žal šibnat, ker ko bi ve čule te alarme, ko se mašine začnejo dret, da so nardile svoje user posted image user posted image user posted image ... glava boli....

Itak pa...sem mal zakuhala... user posted image ....pa pojem aspirin, pol pa mi da direktor še en štamperl viljamovke, da uničim bacile... evo, zdej pa mam...ko dvojno vidim in mal vrtljajoče....user posted image .

Tak mim grede... a ko sem pa jst bla v LJ, pa nobene nikjer, da bi šle na kak deci kuhanga... razen moje ajsike user posted image , user posted image ki me je peljala na na tortico user posted image user posted image user posted image ... da si ne bi slučajn drznale dobit brez mene... na štajersko pridte user posted image user posted image

Aja ajsi, a na borbi smo zdej na ignorju?user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 882
18.12.2007 11:23:16   
jazzz27
mogoč se pa po tem spoznamo k bomo svoje drage za noge vlekle domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 883
18.12.2007 11:23:39   
ledenka
eh, jaz mojga pustim kar doma user posted image  pol sam pride po mene, ko mam punkle, po trgovinah pa ga ne smem vlačit, drgač sva pol skregana še par dni user posted image  

KAHLO, bom mela rudečo mašno na torbici, mislim, da mam še eno rdečo rutko nekje user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 884
18.12.2007 11:26:17   
jazzz27
veš LUNCA, ti si že skoristla za cel teden - štamprle viljamovke, k vi2 z direktorjem šnops kuhata v službi??!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še dober, da je pes edini trezen v vaši firmiuser posted image user posted image user posted image user posted image
žganjekuha d.o.o.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 885
18.12.2007 11:34:20   
ledenka
lunčika, maš kavico na borbi user posted image  tak da ne vem, o kakem ignorju ti to govoriš user posted image  ja, še dobr, da maš mopseka, če ti vidiš dvojno, je vsaj on trezen user posted image  kuhanga vina pa novembra še ni blo, tko da si pač dobla tortico - če bi zaj prišla, bi dobla pa vino user posted image

polaris, enkrat danes nekje v centru lj user posted image  ej, super koordinate user posted image  

KAHLO, sej mogoč lahko kaj samosvetleče barve v tamalo naliješ, pol bojo mogoče plavalčki našli pravo pot user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 886
18.12.2007 11:35:21   
KAHLO
luna......ne se zdaj na tvojga mopsega zgovarjat, je take velikosti da mu je fotel čist zadost.....KAVČ pa hmmmmmmmm. nevem no.........a ji kera verjame!!!
Pa ta tvoj šef je tud sumliv, ti tablete un pa ti žgajarouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pravi štajercuser posted image

Ja vidiš....takrat k si ti obiskala LJ...je bil 1,november, mal si zamešala....bi mogla prit veselga decembra...vidiš, zdaj se bomo pa vse nagnetle k tej smrečici!user posted image user posted image user posted image

jaz tud komaj dohajam....to mi je prav všečno....lih k napišem post...lahk grem tri nazaj bratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 887
18.12.2007 11:39:41   
pufika
ja vsaka nej s sabo par lučk prnese, pa boste lahk namest smrekce user posted image user posted image user posted image user posted image pa se rezervira en šank pa tablo gor "tle januarske borke za podmladek" mrbit pa pade še kaka zastonj runda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 888
18.12.2007 11:40:58   
KAHLO
ledenka maš prav ja.....no pool me boste pa danes prepoznale po svetlečem oz. sijočem mednožjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Polaris kje se pa lhko zgrešimo, ena bo ležala pr smreki z nogami narazen, men se bo svetilo mednožje, ledenka si bo prpela mašnco (rtdečo mašno maš v laseh ...in tral lala la la la), pa klko babnc boš srečala s sončnimi očali v trdi temi....haaaaaaaaa...ma to so samo januarke spospobne prštimatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 889
18.12.2007 11:41:44   
jazzz27
jaz tud ne verjamem, da ma pes celo rezidenco za sebe!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sej morbit se pa sploh ne spomnita za kaj nucata kavš(kavč)user posted image user posted image user posted image mogoče je pa pes psihiater...fotelj, pa kavč...pr vas se neke čudne stvari dogajajo!!

Punce, pa kaj čmo jo sploh obirat, k pol prav, da je pa sm prvo stran od svojga posta naprej prebrala, ne dohajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 890
18.12.2007 11:43:33   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

ledenka maš prav ja.....no pool me boste pa danes prepoznale po svetlečem oz. sijočem mednožjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

zdej bom mogla pa še z UV lampo okol hodt!!????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mene definitivno prepoznateuser posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 891
18.12.2007 11:46:08   
pilar28
ojla borke, št. se kar povečuje, ampak gremo dalje + v novo leto, baje bo plodno, svedauser posted image  napišite še mene pleaseuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 892
18.12.2007 11:49:30   
jazzz27
kdaj pa imaš datum, al te damo na xx

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 893
18.12.2007 11:50:06   
KAHLO
mah....jazzzzzzzzzzi.....jaz bom tlko une barve not vsula..........da me bodo še z letala vidli.....user posted image user posted image user posted image user posted image ...mogoče je res bolše da danes vse sončna očala gor dasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da ne bo katera oslepelauser posted image

(odgovor članu pilar28)
Neposredna povezava do sporočila: 894
18.12.2007 11:53:00   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol bomo res vse na urgenci, sam je spet hudič k bomo vse zabuhle pa se spet ne bomo vidle!!! Še sreča, da jezik ne zateče!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 895
18.12.2007 11:55:02   
polaris
No potem pa ni strahu, se vidimo jutr! (dons tako ne boste sposobne domov pa takih svetlečih okraskov tud ne bo nihče izpustil, torej LP do jutr zvečer (ups, razen če vas zjutraj komunalci ne pometejo - ha ha)).

user posted image  na sestanek, me že čakajo. Se javim zvečer 

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 896
18.12.2007 11:59:07   
KAHLO
Ajd polarsi....pa na sestanku pošteno po mizi vdariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj sem pa zdaj razmišllala preveč razsvetlit pa tud nesmem bodo še user posted image user posted image user posted image user posted image zgrešili svoj ciljuser posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 897
18.12.2007 12:00:21   
KAHLO
Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
xx.01. - pilar
xx.01. - pilar28
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
07.01. - Andromeda
08.01. - metir
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
11.01. - majčica30
15.01. - lidija_21
17.01. - *Pikyca*
18.01. - trinty22
29.01. - KAHLO 

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 898
18.12.2007 12:02:04   
ledenka
kahlo, al pa si ksenonsko žarnico vstavi sej-veš-kam user posted image user posted image user posted image  k daje ciljan žarek, in bojo plavalčki proti svetlobi plavali user posted image  pa mogoč jim še kaka sončna očala daš, da jih učke ne bojo bolele user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 899
18.12.2007 12:03:22   
pufika
upam, da bo katera jutri lahko poročala o zaletavanju in svetlečih... al bom že danes pri poročilih ktero vidla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?