|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo decembra!
17.12.2007 18:03:27   
METULJ1
Arual - držim, da ne pride user posted image  (upam, da je samo vgnezdtvena krvavitev).
Sporoči jutri, kako pa kaj se dogaja s tabo.

Pozdravčki

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
17.12.2007 18:49:40   
METULJ1
Še eno vprašanje za vse. Jaz je po svojem najkrajšem ciklusu ne pričakujem 18.12. (po najdaljšem pa 22.12).
Seveda sem bla pa dons tok nestrpna, da sem nardila test (expect) in ni nič pokazu. A kera pozna ta test, pa da ga je mogoče že kdaj nardila, predenj ji je user posted image  zaostajala.

Vem, da je najbolš, da počakaš, da ti zaostaja, sam jz kr ne morm. Pa še tolk bolj zarad tega, ker
slišm, da vs že velik dela prej test predenj vam user posted image  sploh zares zaostaja..

Že vnaprej hvala za odgovore.

Pozdravčki

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
17.12.2007 19:12:07   
varci
Ojla, čestitke novim nosečkam. user posted image user posted image user posted image
Kaj bi ve naredile na mojem mestu in sicer je ne pričakujem 23.12, zdaj gremo pa ta vikend na morje pa nekako smo hotli iti še v savno. Zdaj me pa zanima ali mi to odsvetujete v primeru, da sem noseča pa tega še ne vem.
Po drugi strani sem pa rekla, da se ne bom obremenjevala kaj lahko in kaj ne še preden zagledam user posted image  pa mi vseeno ne da miru.

Hvala za odgovore, ja pa seveda navijam za vse, ki je v teh dneh ne pričakujete.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.12.2007 19:25:49   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: maša82

Punce, najlepša hvala za vse besede...res...Ja, spet naj bi bila hiperstimulacija, ampak so mi na urgenci rekli, da ne bo nič hudega...skratka, pijem veliko tekočine in se probam pazit...ne vem no, men je vse dol padlo...zdaj pa zares...

Kaj, a zize? Ker druga pa lohk dol pade sam tvojmu.... user posted image user posted image

Luna moja, zdej sem pa puščala...ven iz oči in me je moj nekaj v dnevno poklical, pa sem tko notr pršla, da ni videl solz, ampak me je takoj prokužil in sem rekal, da si mi tak ful lep "pisem" napisala...

Mašika, jst sem tu zato, da vas spravljam v smeh in ne v jok... razen če so ble to solze od smeha...user posted image  Se hecam! Ti kuj ventile odpri do fula pa pust da vse spušča... gre vun sam negativna energija s tem user posted image . Ampak, sej mogoče sem jst mal čudna, ampak sem šla petkrat brat post (celo čas sem si vzelauser posted image , ki mi ga zadnje čase kronično primanjkuje) in res ne vem kaj sem napisala takega, da je zarad tega, v Palomi bla cela panika, ker niso folgal robčkov delat pa pakirat pa LJ pošiljat user posted image .
Sem pa jaz zato da nes vesela, ko sem prebrala, da si že boljše in da je spet praprot.... sej veš kam jo morš zdej odpičit, a ne? user posted image  
Pa možno je, da imaš spet O! Tablete delajo svega i svašta.

Sonček33, mene bolijo že roke...fejst...user posted image a ste vriskal kaj al kaj? Hiter na raport sem! Takoj! Si obljubla... jaz pa obljube ne pozabim user posted image .

Pikica36 meni se v nosnicah spet sprehaja tisti stari vonj, ki so ga vmes zasenčle zagrebške in ne vem kaj še user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.12.2007 19:25:53   
skrivnost
waiting, *chance*, cleopatra,
zorica, žabicamala, Tinca16 in ostale.... - ajde hitr testke delat...

vaše navijačiče in borke zelo navijajo za vse vas.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

trinity22, pikica36, maša82, Arual, METULJ1, varci in druge... držim pestke in navijam tudi za vas!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Varci - ti pa le pejdi, se sprosti in se ne obremenjuj!

Prijeten preostanek ponedeljka!

Vaša navijačica!

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
17.12.2007 19:44:35   
METULJ1
varci - tud bi rekla enko kot skrivnost. Če še ne veš točno pri čem si, ne delat kakšne panike
in pejt v miru na morje in uživaj 100 na uro. Itak je pa 22.12. petek vi greste pa čez vikend a ne?
Takrat lahko pa tud že kakšen testek pade in boš točno vedla pri čem si.

Uživaj in pozdravčki

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
17.12.2007 19:44:46   
sonček33
LuNa evo me, se javljam na raport.

Torej, nismo vriskal. Vsaj jaz ne, no. Za enkrat sem pridelala 4 folike velikosti 10, kar ni preveč dobro, čeprav menda glede na to, da je šele 1. uz, ni slabo. Me je pa zjezilo, ker bio morala danes dobiti še inekcijo Cetrotide zdravila (poleg menopurja, ki si ga že cel tedn vbrizgavam)  - pa ga NIMAJO. Enostavno ni zdravila in ga nisem dobila. Očtino imam jaz tako srečo, da ga je glih zdej zmanjkalo. Kr neki. V sredo imam 2. uz pa bo kar bo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu skrivnost)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
17.12.2007 20:15:54   
LuNa73
sonček, jaz držim pestike, da bo vse tako kot mora bit... saj včasih pa se nam kaj zgodi ravno z namenom.. npr. mogoč je pa tak najbolj prav, da ni tega zdravila ravno zdaj... sicer ne vem kaj je to za eno zdravilo ampak... če bi bil nujno nujno potreben za zanositevm bi ga sigurno imeli ... vsaka stvar je za nekaj dobra. user posted image  Če je prvi UZ, pol pa so že vlki tile tvoji foliklčki... sej pa še rastejo in sigurno bodo zrastli do te velikosti in debeline, da bojo na koncu se razpočli user posted image . ti samo obdrži optimizem in.... sej veš, kaj pravta Kosobrinček in Pehta user posted image . Jaz vrjamem v tvoje foliklčke in vrjeti moraš tudi TI!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
17.12.2007 20:39:44   
sonček33
LuNa stokrat ti hvala za te besede. Vse lepo ti želim.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
18.12.2007 7:24:09   
pikica36
jutro... enouser posted image , da vam polepša dan

ej.... Luna zate NE!!, da ti spet ne zmešam štren s kakimi vonjavamiuser posted image user posted image user posted image .... hecam se... ti si kar postrezi, sam naj se tvoje " vohalne sposobnosti "vrnejo user posted image user posted image user posted image

maša in sončekuser posted image user posted image in pa vse ostale... vse bo ok, bote videle Božiček ima za vse nas presenečenje!!
konec meseca mormo obarvat seznam user posted image user posted image , zdaj je čist preveč žalosten.

varči ti pa si le privošči savno, pač ne pretiravaj, par minut ti sigurno ne bo škodilo
tud Pušenjak v enem od svojih odgovorov pravi, da ni panike, če gre user posted image v savno, le da se preveč ne pregreje, tako da ni panike

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
18.12.2007 8:11:56   
oktavija
Jutro borke!user posted image user posted image

Jaz jo danes ne pričakujem, ampak ze enkrat še ni nobenih znakov, da bo prišla ali da je ne bouser posted image user posted image user posted image ....
No kak dan je še za počakat pol bomo pa videli kaj bo....

Kako ste pa ve? Ali je kaj novega? No hiter testke delat in poročat!!user posted image

Jaz user posted image delat, se beremo!

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu pikica36)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
18.12.2007 8:52:24   
*Pikyca*
Oj, jaz vas zapuščam in se selim med januarke.
Sem bila včeraj pri G in ko me je pregledovala z Uz ni nič omenila, da bi kaj bilo.

Vso srečo vsem tukaj!

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
18.12.2007 9:02:45   
pikica36
oktavija upajmo nauser posted image user posted image , takoj poročaj!!!!

pikyca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Pikyca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
18.12.2007 10:16:30   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: varci

Ojla, čestitke novim nosečkam. user posted image user posted image user posted image
Kaj bi ve naredile na mojem mestu in sicer je ne pričakujem 23.12, zdaj gremo pa ta vikend na morje pa nekako smo hotli iti še v savno. Zdaj me pa zanima ali mi to odsvetujete v primeru, da sem noseča pa tega še ne vem.
Po drugi strani sem pa rekla, da se ne bom obremenjevala kaj lahko in kaj ne še preden zagledam user posted image  pa mi vseeno ne da miru.

Hvala za odgovore, ja pa seveda navijam za vse, ki je v teh dneh ne pričakujete.

user posted image user posted image user posted image

Mislim, da lahko greš v savno, pr Pušenjaku preber on daje žegen savna, ne pa pretirano!!

(odgovor članu varci)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
18.12.2007 10:31:38   
~Biba~
Hej...je kateri do dopoldanske user posted image

*Pikyca*
ne skrbi, kaj pa če se še ne more nič videt..to so ja milimetrčki..si g direkt vprašala, če je možno da si noseča?
Nič še ni zgubljeno...dokler user posted image ne bo; ti kar lepo ostani med decembrkami..držim pesti da boš zagledala user posted image user posted image

oktavija  držim pesti, da user posted image ne bo( da je šla nekam smučat, kjer jo je zakril plaz snegauser posted image ) ...in da zagledaš user posted image user posted image !! pa ne pozabi poročatuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
18.12.2007 10:33:42   
*Pikyca*
O hvala kleja za vzpodbudo. Me je danes zjutraj začelo špikati v jajčnikih in tako me ponavadi špika, preden dobim to grdo teto user posted image .
Seveda bom vesela, če se motim, ampak se mi zdi, da predobro poznam ta občutek, preden pride M.
Bom sporočila, sicer imam pa do M še 2 dni.

Lp

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
18.12.2007 10:47:08   
Luna28
Pozdravljene punce!
Jaz pa sem danes ostala doma zaradi moooočnega prehlada in imam ogromno časa, da preberem vse za nazaj in naprej....:)
Čestitam vsem novim nosečkam, ostalim pa, da to čim prej postanemo!
Po 1.krogu Klomifena je danes 27.dan, ko je še nimam, a sem nekje prebrala, da je to običajno.
Sicer čakam že od četrtka, da jo dobim, občasno se mi zdi, da bo prišla vsak čas, občasno pa ne čutim prav nič. Danes, ko imam čas, spet nekaj čutim....:)  Po ovulaciji me je večkrat špikalo v jajčnikih, opazila sem malce več belega toka. Zdaj pa sem vsa nestrpna, bulim v tisti wc papir in čakam.... Prej sem si celo prvič merila BT, ki pa je, logično, bila 37.3. A to spet ni nič....
Tako si želim, da bi se zgodilo, sicer pa nekako ostajam prizemljena, da ne bom preveč razočarana.
Mi lahko katera pove, kako se obnaša mešana koža (občasno z mozoljčki) v času zanositve?

Vsem skupaj vam želim en topel in prijeten dan.
In vnaprej hvala za vaša mnenja!user posted image

(odgovor članu *Pikyca*)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
18.12.2007 10:57:55   
sasa78
En mrzu pozdravček!!!!

Punce, prvi mesec sem brez KT, sva pazila, m imam točno na minuto - kar na sekundouser posted image user posted image  do sedaj, danes je pa že 2 dan k mi zamuja. Ampak imam občutek da se bo ravnokar ulilo. Včeraj mi je bilo pa tako slabo - da že lep čas ne tako (kot pri drugi nosečnosti). Potihem pa upam, da se vam pridruživ v klubu nosečk. (lubi je pa še mal nesigurn, pravi da je boljš da počakava do aprila, maja). 

Vsem novim nosečkam čestitke, za ostale pa držim pesti!!!!!

lp

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
18.12.2007 11:23:53   
sapi
Pri meni so se danes začele bolečine v trebuhu, pojavila se je roza sluz torej user posted image pričakujem vsak čas ... da bi bila mera polna sem dobila še lep herpes na ustnici .... uh pa veseli december ... sporočim, ko se ulije ...

sapi

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
18.12.2007 11:34:36   
Kate26
žal mi je sapi; mogoče pa le ne pride.

Tudi moja tečka naj bi se danes prikazala, če se bo. Malo rahlih krčev že imam v trebuhu, ampak o krvi pa ni še ne duha ne sluha. Sicer je možno tudi, da se prikaže enkrat do petka, vendar če je danes ne bo, bom jutri naredila test. Držim pesti za vse, ki še čakate rezultate.

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
18.12.2007 11:53:52   
nf
Kaj ste kulske vse nosečke in nosečke-to-be user posted image user posted image user posted image  Navijam za vse!
Luna28, hej jaz tudi jemljem Klomifen zdaj prvi krog. A je nate kako deloval? Mislim, jaz sem popapcala zdaj 2. tableto (pol tabletke v bistvu) in se mi zdi, da sem kr skos zaspana in utrujena. Ponavadi sem taka nočna ptica, včeraj sem bila pa že ob 9. čist fertik. In danes po 8. urah trdnega spanja in jutranji kavi še vedno komi držim uči narazen user posted image   Ej sicer pa tvoja BT...hmhmhm mogoče pa bo kej?!! Vsekakor navijam, da bo!

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
18.12.2007 12:01:28   
Luna28
NF,
Tiste dni jemanja klomifena sem jaz bila čisto obupna - sem se hecala, da sem pobrala vse možne stranske učinke. Verjetno sem se takrat kaj zastrupila s hrano, ker me je ful bolel želodec in trebuh, nisem vedela, ali naj se smejem ali jočem... Ko sem se zjokala, je bilo boljše :)
Zadnje tablete pa nisem niti vzela. Sledil je UZ, bilo je vse ok, zdaj pa čakam.... Ma res me že nekaj boli, kot da jo vsak čas dobim!
Želim ti vse dobro....

(odgovor članu nf)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
18.12.2007 12:14:53   
nf
Ej si niti se morem predstavljat, kako nekatere ženske funkcionirajo pri 2 tabletkah Klomifena user posted image user posted image  Jaz bi pomoje samo spala user posted image  Ej v bistvu se počutim kot par dni pred user posted image , taka totalna zmeda, zaspanost in nekoncetracija, jaja pa tudi pomaga, če se kr za brezveze zjokaš user posted image  Sem kot en velik hormon user posted image  Dej poročaj, če bo kaj ratalo!

(odgovor članu Luna28)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
18.12.2007 12:47:37   
METULJ1
Kate26 - sem na istem kot ti. Še vedno me bolijo prsa, pa spodaj me na momente fejst zvija, tko da mislim, da se bo user posted image  vsak čas vlila.

malo pa še vseeno upam, da je ne bo.
Testa pa še ne bom delala, ker sem ga delala včeraj in ni nč pokazu.

Pozdravčki

(odgovor članu Kate26)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
18.12.2007 12:51:48   
Kate26
METULJ1, bova pa skupaj počakale. Meni so se trenutno krči malo umirili, malo me bolijo prsi in bradavice, drugače pa še čakam, pa čakam, pa čakam,... če se bo slučajno pokazala. Jaz bom delala test jutri (imam CB mini, ki ima 2 testka), drugače pa še enega v petek. Poročaj kako bo s tabo. Bom držala pesti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?