|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
17.12.2007 10:00:54   
Dinki
Katiandi in Lucalu, vidim, da sta že začele urejati papirje na CSD. Jaz sem si vse te obrazce sprintala kar doma, da jih lahko na center odnesem že izpolnjene. Prilagam link, v primeru, da jih potrebuje še katera.

http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/porodniskiDopust.asp

Sicer jaz ne spadam pod občino pod katero so obrazci objavljeni, vendar sem gledala tudi na spletni strani od ministrstva za delo, družino in socialne zadeve in so obrazci enaki. Vaju pa prosim če bosta šli vseeno osebno tja, da mi sporočita če gre res za iste obrazce. Hvala.

Sonnja, hvala. Res se mi je kar sonček prikazal ta vikend user posted image

Jagoga, žal nič ne vem kako je s cenami glede H&M pri nas in Avstriji, bi po mojem mogle biti kar enake. Se pa strinjam glede tega, da imajo daleč najlepše oblekice za user posted image ...se pa bodyji definitivno dobijo ceneje v Pikapolonici. Za ceno, ki je v H&M dobiš tam dva bodija. Se pa ne morejo primerjati malce kasnejše oblekice (pajacki, trenerkice, majice,....) to je pa in ceneje in lepše v H&M....no, vsaj moje mnenje je tako user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
17.12.2007 10:34:35   
Lona76
Dobro jutro vsem!
Jaz sem danes tako zaspana. Spet sem se zbudila ob štririh zjutraj, potem pa nisem mogla zaspati. Sem ob pol petih knjigo brala me je moj uprašu kaj mi je. Ha ob pol šestih pa ravno zadremam, pa je začel sinko kašlati in me klicati. No pa je prišel k nama spat in smo seveda zaspali. In zamudili službo, kaj čmo. Bo že. Sem ugotovila, da bi morale imeti nosečnice gibljiv delavni čas. Ko se zbudiš prideš. user posted image
Drugače smo v redu, sem pa ravno razmišljala, da za user posted image nismo še nič kupili. Za prvega smo že kar nekaj imeli takle čas. No bom po moje že tudi jaz šla kakšen body kupit. Vsaj za dušo.
Lepo se imejte!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
17.12.2007 10:37:49   
Sonnja
a obstaja kak link za H&M sm šla iskat če obstaja kaj da bi si ogledal kaj imajo pa nism neki uspešnauser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
17.12.2007 11:38:48   
Katy13
Sonnja - če se ne motim sem jaz enkrat našla ta link, vendar imajo ful slabo stran. Bom probala poiskat.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
17.12.2007 12:01:41   
Sonnja
Katy 13 hvala sm hotla primerjat cene da vidmo če je kaka razlika sam mislim da ko so akcije je povsod enako.ka pa vem.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
17.12.2007 12:05:03   
jagoga
Tak kompletek sem kupila. Brez kapice in nogavic. Za ceno 9,90, tako kot piše tudi v njihovem katalogu.

http://shop.hm.com/at/?action=viewshoppingwindow&dept=BARN_BAB_SET

user posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
17.12.2007 12:30:11   
Katy13
Sonnja - na žalost ne najdem strani. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
17.12.2007 12:47:59   
florc
Evo pa se še jaz po dolgem času oglašam. Ker renoviramo stanovanje smo odrezani od elektronskega sveta. Vidim da pridno čvekate, lepo lepo res pohvalno. No ravno včeraj sem šla v Rutarja v Lj in tam kupila plenice, navadne bele za 9,99 € 10 komadov - so v akciji, tako da hitro po njih. Drugače pa imajo tudi jogi rjuhe za košek če ga bo katera imela in so tudi znižane cca. 4€.

No jaz z nakupi tudi čakam, ampak postopoma pa že kakšno stvar kupim sploh kadar je v akciji, tako sem na primer voziček kupila za 113€ ceneje in ga dobim v četrtek, komaj čakam.

Dodala bi še moje nove mere: zredila sem se za 6 kg in imam obseg trebuha 90. Ne vem kg mi gredo kar gor pa ne jem tako veliko in me je kar malce groza, kaj bo na koncu. Res ne bi rada preveč imela, ker vem da ni lahko potem hujšat.

Lepo se imejte, pridno čvekajte, kaj snega pa še na Gorenjsko pošljite, ker ga nimamo nič, no morda 0,01 cm.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
17.12.2007 12:49:29   
san
jagoga luškan kompletekuser posted image

ursi, čestitke za nečaka user posted image user posted image user posted image

lona jst mam tudi take nočne bralne krožke, pol me pa zjutri zmanjka in pol je norišnica, ker je treba vse na hitro zrihtat.

katy, sej zdej je jagoga link pripopalauser posted image

no, jaz se počutim drugače ok. mali pridno brca, sine je danes šel v vrtec in upam, da bo zdej ok. v soboto naj bi šli za en teden na smučanje - jaz bom letos samo opazovalecuser posted image . gremo pa tako zgodaj zato, ker ko bodo šolske počitnice bo že prepozno (konec februarja), da bi kam dalj hodil in bova takrat raje sami s hčero mal doma uživali tisti teden. verjetno bomo šli še konec januarja kam za par dni, če bo hči lahko manjkala v šoli kakšen dan.

upam, da ste vse ok. nekatere ste že pridne in rihtate papirje, no jaz bom to takoj začetek januarja uredila.

pišite kaj, tudi tiste, ki samo berete!
nasy verjetno, še ni prišla do neta, upam da bo kmalu, da se malo javi. pa azzura se že nekaj časa ni javila... upam, da ste vse okuser posted image

p.s. ker ne vem nicka - tista marčevka, s katero sva se srečali na polikliniki za sladkor, upam, da je bilo potem na naslednjem testu ok s sladkorjemuser posted image .

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
17.12.2007 16:30:28   
Čakajoča
Pozdravljene!

Moram vam povedat, da je kolegica danes rodila punčko 3310g in 49 cm! Voda ji je začela odtekati ob 1. zjutrj, rodila ob 13.50! DDDDDDDDDOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLGGGGGGGOOOOOOOOOO je trajalo!

So pa vsi OK! Mala ANA smo spi in kolegica upa, da še bo dalje tako!

Preden grem na telovadbo ji grem poslat telegram, v sredo pa skok v porodnišico, da jo vidim! Bje ima čisto črne in dolge laske.

Jaz sem OK! Jutri moram poklicat G, da vidim, kako so rezultati s sladkorjem! Nik se pridno premetava v trebuščku, ampak podnevi večina spi. Ko pa se približuje čas za spanje, pa začne z brcanjem. Upam, da ne bo tako, ko bo prišel ven!

Uživajte v snegu! Jaz namreč nimam rada zime, mi je ljubše, če je zunaj 30 stopinj! Bom ša morala malo počakati, pa vmes je še velik dogodek z nas, kajne!?

Bodite lepo in božajte user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
17.12.2007 20:02:13   
eva78
Čakajoča, čestitke tvoji prijateljici za Ano! Pa se je "rešila" - srečnica!user posted image user posted image user posted image
Praviš,da tvoj Nik čez dan prespi - tudi naša user posted image  je precej mirna. Najbolj, se mi zdi,da je živahna zvečer.

Me pa zanima, tiste,ki ste že mamice oz.tiste, ki ste bolj osveščene o tem,kako kaj izgledajo te dni po porodu v bolnici. A ti kaj povedo, kdaj  je treba te male sončke nahranit, pa preoblečt itd!?  Malo mi je že jasno,da če se joče,da mu verjetno nekaj fali.

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
18.12.2007 8:26:52   
san
dobro jutro nosečke, nič ne klepetate. se vidi da gre proti koncu leta in je norišnica po službah, pa verjetno tudi doma.

čakajoča, čestitke tvoji prijateljici za Anouser posted image , krasna deklica po merah sodečuser posted image user posted image user posted image . Je pa res malo dlje rojevala, ampak to je takoj po rojstvu nepomembno. moja kolegica je v petek v uri in pol, znanka pa v soboto v malo manj kot treh urah. jst upam, da bom vsaj v tretje tako hitro.

glede št. oblačilc, ne vem katera je že spraševala... jaz imam najmanjše 56, pa še to samo ene par, ostalo vse 62, ker iz izkušenj mojih dveh otrok, mi 52 cm sploh ni prišlo v upoštev. pol sta pa oba ekspresno zrasla v prvih treh mesecih, tako da tudi 56 nista dolgo nosila. sva pa midva oba malo večja. od brata hči je pa kar nekaj časa nosila 52 cm velike oblekce, samo je npr. njegova draga okoli 15 cm manjša od mene. pa druga prijateljica ima tudi manjše otročke in so majhne št. nucali kar nekaj časa, je tudi njen partner manjši. tako da je verjetno dosti tudi od vaše velikosti odvisno.

lepo se imejte

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
18.12.2007 8:31:05   
san
aha, v porodnišnici prva dva dni sestre previjajo, oblačijo in umivajo otročke, potem si pa tretji dan prepuščena sama sebi in znajdi se. je kar težko, meni je bilo in prvič in drugič, ker tudi v drugo kar pozabiš kako to gre - sploh če so večje razlike med otroci. ampak gre. glede dojenja hitro veš kdaj pa kako. tudi prvič sem takoj vedla kdaj pristavit. je pa tako da na začetku več ali maj veliko spijo, v bistvu skoz. zbudi se za jest, pa spi naprej, ker so utrujeni od poroda. ponavadi se doma začne tisto cmerkanjeuser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
18.12.2007 8:32:22   
lucalu
Dobro jutro punce! Kje ste vse?
Mi smo danes solidno spali... z zdravjem je bolje... končno! user posted image  No ja, malo še smrkam, ampak bo že.
Drugače včeraj nisem nič zrihtala, sem srečala eno prijateljico, pa nisem uspela priti do cilja. user posted image
No, javite se kaj! Pridne bodite in božajte bušije!

(odgovor članu eva78)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
18.12.2007 8:54:20   
jagoga
Dobro jutro, ja včeraj smo bile pa kar tiho, nič kaj dosti regljanja.
Jaz imam tudi samo nekaj oblačil št. 56, ostalo pa je 62. V prvo smo lahko kar nekaj časa nosili tamalo številko. Oblečeš pa 62 pa malo rokavčke zavihaš. Veliko pa je odvisno tudi od prozvajalcev, eni imajo kar velike mere, kljub enaki številki. Pa pri tistih cujncah, ki jih dobite od kolegic (oz. ki so že rabljene in prane)je treba paziti na to, da so se za kakšen milimeter tudi skrčle in se lahko zgodi, da je kakšna večja št. tudi že takoj na začetku prav.
Glede oskrb v porodnišnici - v Postojni ti vse dneve oni skrbijo za otroka (umivanje, previjanje in oblačenje), fajn je če si to nihovo delo malo ogledaš, da ni potem doma toliko težav. Jaz sem ga prvič preoblekla tisti dan, ko sem šla domov, prej sem pa samo gledala. Če imajo čas ti lahko pokažejo in ti pomagajo, ko to sam izvajaš, če ga pa nimajo pa si prepuščen sam sebi. Ko sem jaz bila prvič notri so raje one hitro same postorile, ker niso imela časa za učenje, razen zadnji dan so se malo bolj posvetile. 
Glede dojenja, meni je prvič pokazala babica v porodni sobi, kako se pristavi, potem pa se niso kaj dosti ukvarjale s tem. Nad tem sem bila malo razočarana. Če pa si jih potem v sobi še kaj vprašal, so ti pomagale in ti odgovorile, ampak same niso pokazale kaj dosti interesa za pomoč.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3265
18.12.2007 9:04:02   
jagoga
Moram potrditi, to kar je napisala San, v porodnišnici večina otrok veliko spi in ko se zbudi ga podojiš. Zanimivo postane takrat, ko se pride domov. Ko smo mi prišli domov, se je jokal celo popoldan in večer in sva z mojim že čisto obupala, ker nisva vedela kaj je z njim narobe, ker v porodnišnici je pa ves čas spal. Ampak tudi tako majhne štručke zaznajo drugačno okolje in tudi oni so rahlo prestrašeni, mi starši pa še bolj.user posted image
Zdaj imam pa še jaz eno vprašanje za tiste, ki imate že otroke. Kako ste pa ve v porodnišnici dojile, ko je bilo potrebno vzpostaviti proizvodnjo mleka? Ali ste na vsak podoj pristavile na obe dojki ali prvi podoj na eni dojki in naslednji podoj na drugi? Jaz sem imela velike težave s bradavicami, sem pa vedno dojila na obeh, zdaj pa razmišljam o tem, da bi dojila izmenično in ne bi bile bradavice tako obremenjene.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
18.12.2007 9:27:36   
san
jst nisem preveč komplicirala. poskušala sem izmenično malo na eni pa potem na drugi, če je pa zaspal sem pa pač samo na eni in naslednjič na drugi. oziroma začela sem ponavadi na tisti, ki je bila bolj polna in je bolj teklo iz nje. na srečo z dojenjem nisem imela težav in tudi zagrabit sta znala oba. upam, da bo sedaj tudi tako.

lucalu super, da se počutiš boljeuser posted image . drugače, se pa meni zadnje čase tudi pogosto zgodi, da ne pridem do cilja, ker se preveč zaklepetamuser posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
18.12.2007 9:37:04   
jagoga
Lucalu, to je že skoraj tako kot jaz zadnjič, ko sem šla na socialno, toliko sem klepetala za eno kolegico, da sem skoraj zamudila uradne ure. Prišla sem 15 minut do 12 (do 12 imajo uradne ure), potem sem še čakala da je ena prišla ven, pa še telefon je imela socialna delavka in ko sem jaz notri v pisarno vstopila malo pred 12 uro me je pa še skoraj ven zabrisala, češ, da ni več uradnih ur. Potem pa sem ji rekla, da že kar nekaj časa čakam in da nisem jaz kriva, da je bila do sedaj zasedena, pa se je žena malo umirila in mi na hitro dala tiste papirje za izpolnit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
18.12.2007 10:10:24   
Lona76
O dobro jutro! Danes je pa že tema porodnišnica!
Ja noben ti nič ne reče kdaj moraš dati otroku za jesti. Meni so pri prvem "pokazali" kako naj ga pristavim, ampak se je tok joku in ni hotu potegnt. Pa je rekla una u porodni se je plodovnice napil. Prav tako so mi rekli na oddelku. In ker se je ta otrok jokal za znort je prišla iz sosednje sobe ena mamica, ki je ravno rodila četrtega, še sedaj sem ji hvaležna, pijela malega, mu podrla kupčka, mi ga pomagala pristaviti, pokazala kako naj ga pristavim in od takrat nisem imela več problemov. Moj otrok se namreč ni napil vode, ampak je bil od joka poln zraka! Revček! Se pa ne spomnim a sem ga pri vsakem podoju pristavila na obe dojki ali enkrat na eno, enkrat na drugo. Ko smo bili doma, vem da sem dojki menjavala. Sem pa imela take probleme z bradavicami, so mi full popokale, tako da mi je mogle mož prinesti nastavke. Sedaj razmišljam, da jih vzamem kar s sabo v porodnišnico. Ne vem, ali imaš tudi v drugo probeleme kar se bradavic tiče, če jih imaš že v prvo? Aja pa Bepanten mazilo bom tudi s sabo vzela da si bradavice takoj začnem mazati. Pa dudo za user posted image tudi, ker se je naš zadnjo noč na 20 min. zbuju in jokal. Ko je prišel mož šo naju in mi prinesel dudo je takoj potegnil dudo in utihnil. Tko da Bepanten mazilo in dudo priporočam vsem.
Joj danes sem se pa jaz razpisala.
Lepo se imejte!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
18.12.2007 10:47:38   
lucalu
Meni je tudi že ena kolegica rekla, da priporoča Bepanthen mazilo... Tako, da to bom definitivno vzela.
Drugače pa san, tudi jaz zadnje čase velikokrat ne pridem do cilja... sploh, če srečam koga, ki ga že dolgo nisem videla in še ne ve, da sem noseča... potem si je vedno treba oh in sploh veliko povedati. user posted image
Jagoga, ti si vsaj še uspela kaj urediti, jaz pa včeraj še blizu socialne nisem priša... mislim, da sem se ustavila nekje na pol poti in sem se potem, seveda raje vrnila kot pa šla naprej... user posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
18.12.2007 10:54:35   
Arabela
Jutro!

Komaj mesec dni imamo novi modem za rač. pa je že crknil.. danes končno spet dobili novega in sem priklopljena..

Pozdravčke vsem..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
18.12.2007 11:00:40   
jagoga
Lona76, vidim, da si tudi ti imela probleme z bradavicami. Jaz upam, da jih v drugo ne bo. Jaz sem se mazala z vsem hudičem, v porodnišnici so mi dali eno mazilo, bepantenom, lanolinom in tudi tiste blazinice od Multi mum sem uporabljala pa mi ni noben hudič pomagal tudi nastavek sem uporabljala. Pa moram reči da sem pazila, da sem ga prav pristavila in odstavila, ker to radi naprej mečejo in ti očitajo da si sam kriv za to. Jaz v mojem primeru sem prišla do zaključka, da imam tako občutljivo kožo in s tem tudi bradavice, da so najprej popokale, potem pa so se trgali celi koščki bradavice preč in ni bilo luštno. Nočem pa nobene strašit se ravno pogosto to ne zgodi vsaki. Po enem mesecu trpljenja smo prekinili z dojenjem in do 1 leta nadaljevali s črpanjem mleka.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
18.12.2007 11:06:30   
marita
v kranju so ble pa ful prijazne sestre na oddelku, prva dva dneva so me pustile z nego dojenčka na miru, tretji dan, sem mogla pa sama. Se mi je pa tamala drugo noč ob 22.30 pokakala na fuuul in sem takrat prvič sama previjala. Ojoj sem porabla ful robcev, pa vate, pa vode, je bilo tisto prvo blato, ko se dojenček pokaka, je bla ogromna črna razpacana kepa gor po ritki in stegnih. Ojoj, pa sem zrihtala in od takrat dalje mi je previjanje šlo dobro.
Dojila se je tamala tud dobr, je imela dober sesalni refleks, sem jo samo pristavila, babca ji je v porodni kar celo bradavico s kolobarjem v usta porinla in to je blo to. Naslednjič sva ble že same in se je sama fajn prklopla, tko da res nisem imela nobenih problemov z dojenjem ali bradavicami. Ne sme pa zagrabit sam bradavice, amapk tud kolobar okrog, ker drgač ni dobr. Ponoč je skoz hotla viset na prsih, je imela bradavico za tolažbo. Ajej, to sem pa nastradala. Ob 5.00 zjutraj sem jo nesla z odpeto haljo priklopljeno na bradavico nočni sestri in se tam skor zgrudila od izčrpanosti in neprespanosti. Pustila sem jo na oddelku, zjutraj so mi jo vrnili z DUDO!!! Od takrat je bla duda zakon in se je res samo dojila, ni se pa crkljala na prsih.
Drgač pa sestre otročka res brzinsko obdelajo, imajo take hitre, izurjene prijeme, da se je meni kr mešalo, ko sem zraven gledala. Sploh mi ni blo jasno kako to tko obvladajo, jaz pa vsa štorasta. Tudi na prvih slikah držim tamalo ful čudno v naročju, pol šele čez 7 dni, sem bla bolj profi v dviganju doječka, pa obračanju levo, desno, previjanju, dojenju. Ko smo prišli domov, smo jo kr pol ure gledali, pa kr nismo vedeli kaj z njo delat, pa kako jo prestavit v posteljico, pa slečt iz ta debelih cunj. Sej danes mi je to smešno, takrat sem pa samo čudno gledala, kaj naj jaz zdj s to štruco delam. Pa groza me je bilo, da se bo zbudila in bo kaj hotla, se bo jokala, jaz pa ne bom vedela kaj hoče. No pa je vse lepo steklo in sej pravim čez en teden je blo že vse dobr.
Aja, tolk sem naklobasala, da sem pozabla povedat kar sem že kuj hotla: dojile sva se izmenoma na eni strani, pa naslednjič na drugi strani. Edin v porodnišnici mislim, da je blo treba v enem podoju pristavit obe dojki.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
18.12.2007 11:31:56   
Katy13
Pozdravljene.

Našla sem še eno internetno stran z otroškimi stvarmi, če katero seveda zanima in je tip človeka, ki naroča tudi preko neta.

www.babyundkind.at

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
18.12.2007 11:34:06   
Katiandi
Ojla!
Sem bila na pregledu, vse je okuser posted image . Najprej me je pregledala vaginalno in mi svetovala, da se sprostim, da tudi pri porodu potem manj boli, če si sproščen (se pa malo sprašujem, kako si lahka sproščen, če te boliii?user posted image ). Potem pa je na hitro naredila še ultrazvok, da smo pregledale vse organe in pimpeka. Naslednjič imam zdaj 22.1. in takrat dobim tudi vsa potrdila za CSD in napotnico za porodnišnico.
Jaz imam tudi največji strah, da nebi mogla dojit, oz. da nebi potegnil, tista bolečina pri porodu že mine. Bom pa upoštevala nasvete in vzela s sabo Bepanten.
Kaj pa mislite glede dude? A je bolje, če ga navadiš že na začetku, ali da je sploh nima. Od prijateljice prva hči je imela dudo in se mi zdi, da si jo lažje dal spat, ko je bila že malo večja (1 leto) kakor pa če nebi imela dude. So pa bili problemi potem pri odvajanju pri dveh letih. Druga hči pa sploh nima dude (1 mesec je stara) samo mislim, da jo bo kasneje težje spat spravit in bo bolj tečkala.

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......