|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
17.12.2007 18:18:08   
natasaom
sej je moški in bo to moško prenesu user posted image user posted image
men je pa hana rekla,da ne mara zelja-sam kobaso ima rada user posted image user posted image user posted image user posted image  pa še danes sva same doma.ati pride jutri,ker mora dokončat kopalnico

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
17.12.2007 19:38:51   
Laubica
user posted image Prava punca -bi samo klobasouser posted image user posted image
Mihec-vgrizni jo -kaj ti pa po ustih šariuser posted image našemu tudi vsi pravi zraven hočejo rast-samo sem jaz taki sadist in pipam zobeeeeee(ni tak hudo kot se sliši)-so mlečni še samo na nitki pa je Tineja strah,pol pa jaz razne finte uporabim da ga spraviva ven-sebi sem pa res čisto vse mlečne sama spulila,tudi kotnike
Julči-ti se pa hitro pozdravi

Natasa-hvala za info
Duška-meni žal kar zmanjka besed ob takih groznih rečeh-res ti želim da bi se oče pocajtal
Mene je pa danes keksen šus zgrabil-jooooj kak to boliiiiiiiuser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
17.12.2007 19:57:11   
natasaom
evo-mami bo sedaj ugasnila rač in hani prebrala pravljico..user posted image  punce dobr spite-jest moram mal narest.jutri grem pa masirat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
17.12.2007 20:56:54   
julci
DANS JE PA ZATIŠJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
17.12.2007 21:05:06   
Anonimen
Jaz sem tukaj, ampak nisem najbolj razpoložena za pisanje.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3380
17.12.2007 21:37:22   
stephany
Evo še mene. Ne vem sicer, koliko časa bo mir. Ponavadi je prvi alarm že po pol ure.
Mogoče bo pa moje dete začelo spati podnevi - danes je spal uro in pol. Sem ga kar naprej hodila gledat, sploh nisem mogla verjet.

Na plan je pokukala enkica zgoraj in mali user posted image  jo je že začel uporabljati - danes me je 3x ugriznil user posted image . Ne vem, koliko časa bom še dojila...

Laubica - jaz sem kupila božično kapo v Hura!, je pa velika in sem jo malo všila zadaj, da je bila Klemnu prav. Sem pa imela kar probleme, ker ni hotel biti maneken, je kar naprej vlekel kapo z glave.

Hojla, Julči, a si še tu? 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
17.12.2007 21:39:03   
makala
Čeer.
Tud jst nisem nekam razpoložena za pisanje. Boli me želodec in skuz v trebuh, pa zebe me. Ne vem kaj se pase po men. Al sm pa utrujena.
Dons je bla naša Lana taku sitna, da sm jo skor cel dan nosila in guncala. Ko sem delala kosilo, je pa čist po...dila, ker je nisem mogla prec v roke prjet. Drla se je taku, da je ful bruhala, mlek ji je šel tud čez nos, pol ga je pa še vase potegnila, da je še kašljala. Ampak solze pa nobene. Ko pa sm jo dvignla, se je pa tuk smejala.Se mi zdi, da se že mau trma.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
17.12.2007 21:49:28   
makala
Dons ne morem več. Res me neki matra.user posted image
Grem kar spat.
Lahko noč tud vam konzervice.

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
17.12.2007 22:06:07   
julci
Čer  sem  še tukaj ,sam mam vsake tolko alarm,nevem kaj ji je dans.Dlesen ma tolko občutljivo,da je kr žareča,ven pa ne pride kaj.Pa se že zobka orng otipljeta.
Stephany tud moja svakinja ma probleme,ko pri 11 še doji,pa jo mali grize v bradavice,tk da je orng boga.Bolj ga odvaja zize,bolj ji tamali ziza,tk da je čisto scgana

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
17.12.2007 22:15:59   
stephany
Ja, izgleda, da bodo kar problemi. Ko ugrizne mu sicer povem, da me boli in da ne sme in potem naslednjič lepo zagrabi, potem pa kar pozabi in je spet user posted image . Se mu moram pa tudi smejat - med dojenjem me z roko gladi po trebuhu, mi je tolk smešno to.

Upam, da se bodo Zalini zobki kmalu odločili in pokukali na plano, da bo potem spet lahko dobre volje.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
17.12.2007 22:17:24   
stephany
A ja, Julči, ti ko bolj obvladaš. Zakaj pri meni spodaj ni prikazano ZS in ostalo, pa imam v profilu obkljukano?

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
17.12.2007 22:19:38   
julci
Zato pa vidim jaz tvoje Zs,pa album,.........pa vse kar zraven paše.user posted image user posted image
Jaz sem enkrat to administratorja vprašala,pa je rekel,da jaz ne morem videt,drugi pa lahko.Sam sebi ne pošiljšZSuser posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
17.12.2007 22:28:29   
stephany
Čisto logičen odgovor.  user posted image  Hvala, da si me razsvetlila.

Sedaj bom pa počasi naredila premik proti spalnici. Se mi že dremlje.

Lahko noč!

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
17.12.2007 22:31:38   
julci
Lahko noč

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
17.12.2007 22:37:19   
hanna1
Sem vas prišla še pozdravit,preden tud jes krenem v smeri aja-aja...mi prej popoldne ni zgratalouser posted image
Dans je zgleda bolj tak dan-mene pa v ledvenem delu hrbta tako drži,da se komaj sklonim--sem šla na mens.koledarček gledat in bi naj dobila zdaj user posted image ,ampak itak sploh ne vem pri čem sem zdaj,ko mam Mireno,mi je šele zdaj začelo pojenavat--po 2 mesecih--mam v petek kontrolo in UZ--da se vidi kako leži--pa malo bom itak pojamrala.....mam za celo nosečnost nazaj zdaj dovolj vložkovuser posted image dans smo pa res vse bolj boge...sem šla zdaj gledat za luno in pride ravno na božično noč--tak da itak ne bo panike pri spanju user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
17.12.2007 22:39:22   
Anonimen
Na hitro, da vam kaj napišem. Hvala punce, ker sem se vam lahko potožila in ker ste mislile na mene. Mojemu očetu je danes spet postalo slabo, ampak, ko si je dal tabletko pod jezik, mu je po 20 -tih minutah bilo boljše.
Jutri bova midva z mojim user posted image  spet uporabila veze na internem in da ga malo hitreje dobro pregledajo. Ne vem zakaj ga že v nedeljo niso zadržali...user posted image  Vsi mi bi bili bolj mirni. Zdaj pa kar skačem, ko mi zvoni mobitel.

LAHKO NOČ!!

Pozabila sem napisat, da je danes Matiji uspelo, da je zaspal brez mame. Položila sem ga v posteljo, mu prižgala njegovo lučko z glasbo in ugasnila veliko luč. Nisem verjela, da mu bo uspelo, ampak mu je.user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3391
17.12.2007 22:45:49   
hanna1
Grem pod kovter,jutr bo bolš dan---kaj delaš jutri dopoldne julci user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
17.12.2007 22:49:45   
hanna1
stephany--praviš,da tvoj vrli sine uporablja zobke user posted image --moja tud,ker je prej,ko jih še ni imela,me včasih tako stisnila z dlesnimi,če ni takoj priteklo,zdaj jo pa odvajam--jo kar malo frcnem in pol debelo pogleda ,ker še zajamram,ampak zdaj me že par dni ni--bo že ugotovila,da to ni dobro zanjo user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
17.12.2007 22:51:30   
julci
Hana za jutr nimam kaj v načrtu,popoldne morem pa k katehistinji zarad obhajilauser posted image Zakaj vprašaš.

Duskamb,je pa res čudno da ne sprejmejo očeta na oddelek,jaz bi rajtam uzbuno neredla.Bi mu že dans lahk kako preiskavo naredli.user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej ata pošlihta

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
17.12.2007 22:53:24   
hanna1
Sam prašam,da se prehitro kaj ne hvalim user posted image user posted image --a mate Prikeržnikovo za obhajilo ?

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
17.12.2007 22:54:52   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

stephany--praviš,da tvoj vrli sine uporablja zobke user posted image --moja tud,ker je prej,ko jih še ni imela,me včasih tako stisnila z dlesnimi,če ni takoj priteklo,zdaj jo pa odvajam--jo kar malo frcnem in pol debelo pogleda ,ker še zajamram,ampak zdaj me že par dni ni--bo že ugotovila,da to ni dobro zanjo user posted image
Ma mene pa Zala ni nikol stisnala za bradavico in se tud ne spomnem da bi si jih gdaj namazala.Kar se tega tiče upam da bo pol,ko bojo zobki,tud tk nežna.Me pa zato s prstamstisne za bradavico,če jo v uste ne dobi takoj.Frkla.drugač me pa skoz boža po roki,kot bi mi hotla kaj povedat.user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
17.12.2007 22:56:36   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Sam prašam,da se prehitro kaj ne hvalim user posted image user posted image --a mate Prikeržnikovo za obhajilo ?
Pa ja.Sam Miha bo šel šele letos,ker prej ni hodil k verouku,letos je pa mogel jit,ker drugač nebi dobladovoljenja za zalin krst.Za skozlit,pa bomo že preživeli.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
17.12.2007 22:57:39   
julci
Dans jo je pa nataša podurhala cik-cak v postlouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
17.12.2007 22:58:52   
hanna1
Po zic za avto gremo baje jutr-kr v Baby center,se mi je zadnič prav smilila v tisti stisnjeni lupinici v Radence in nazaj-pa se sploh ni pritoževala user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
17.12.2007 23:00:18   
julci
Kdaj pa greste

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?