|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
16.12.2007 19:24:42   
Erin
Jaz sem merjenje pritiska in vaganje že imela na prvem pregledu, mislim da imam sedaj kri, vodo, UZ na vrsti...pa komaj čakam da M knjižico dobimuser posted image user posted image user posted image To je meni kot čarobna knjižica...samo še svetiti bi se morala...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 701
16.12.2007 19:44:09   
Erin
Punce mal si poglejste tudi to stran

http://www.i-am-pregnant.com/

Men je ful fletna... upam da znate angleškuser posted image

pa če katera hoče za ticker unga fletnega babija je na tej straniuser posted image

http://babystrology.com/tickers/

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 702
16.12.2007 19:48:26   
naty13
Zgleda da majo vsi G mal drugač.

Erin fajn da si saj ti gor, men je dolgčas, tanal spi, moj pa še dela, zdej kmal pride.

In kako je s tvojim zdravjem? A si že v redu? A že dva praznovanja si mela? Pa te niso odkril? Fajn!!!

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 703
16.12.2007 19:51:53   
Erin
Evo moj je pa lih pršu pa bova mal zej skupi na kavč skočilauser posted image

Dobr da niso pogruntal ja....Itak pa jaz ne pijem ob hrani in če vozim tko da ni bilo težko izgovor najt.

Punce, piškote bi jutr pekla ...a ma katera kakšen zanesljivo dober in preverjen recept za piškotke?

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 704
16.12.2007 19:53:36   
Erin
Drugače pa sem zdrava ja...samo še malce kašlam ampak bo...najhuje je bilo do četrtka, v petek sem pa samo še ful kašlala... Samo da sem se pozdravla, se mi je vlekl k... Punce vitamine papite da boste zdrave!user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 705
16.12.2007 20:28:51   
kat007
oj.. se pridruzujem..
a imam samo jaz tako pozen  prvi pregled: sele 23.01.08.. po mojih izracunih 11t+2 dni (zadnja M: 05.11).. smrk.. ne bom zdrzala..user posted image
pa se nekaj podatkov: 28 let, prvi otrocek

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 706
16.12.2007 20:45:25   
K_a_t_j_a
kat007 pozdravljena! user posted image Men se tudi zdi, da imaš kar mal pozno pregled. Pol je že kmalu nuhalna svetlina na vrsti. Jaz bi na tvojem mestu šla prej kam drugam samoplačniško, da bi videla če je vredu vse s pikico. Ponavadi naročujejo G tam okoli 7., 8. in 9. tedna.

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 707
16.12.2007 20:49:06   
Erin
kat007 - dobrodošla in čestitke!!!user posted image user posted image user posted image
Glede pregleda - men se tudi zdi da je to malce prepozno, prvi pregled bi moral biti vsaj do 9 tedna. Prosi jih za bolj zgoden termin ali pa pojdi k drugemu ginekologu na pregled...srček se ponavadi vidi že od 7 tedna naprej in če je kaj narobe se tudi prej zve in ukrepa... Držim pesti za bolj zgoden terminuser posted image user posted image user posted image

Punce, naš forum ima novo barvooooooooo!!! I'm blu dabudidabudaaaaaaaa dabudidabudaaaaa....

(odgovor članu kat007)
Neposredna povezava do sporočila: 708
16.12.2007 20:52:41   
K_a_t_j_a
Ja zdaj je pa že zimska barva!user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 709
16.12.2007 20:52:48   
Erin

user posted image user posted image user posted image

01.08.
~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 22.1., Jesenice
~ anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
~ Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
~ mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje

03.08.

~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ) GP 27.12
~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 27.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let UZ 27.12, GP 24.12, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12.,  Ljubljana

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ) 22.let GP 18.12, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted image )
30.let GP 17.12

12.08.

~ kat007
(1.user posted image ) 28 let GP 23.1.

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ) 30.let UZ 21.12

15.08.
~ ANA_P
(1.user posted image ) UZ 21.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )
~ miš
(1.user posted image ) 24.let PG 21.12

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. user posted image )
23.let GP 3.1., Kranj

19.08.
~ Neža7
(2.user posted image ) 27.let GP 21.12, Celje

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29 let

xx.08.

~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Gajka
(1.user posted image ) 28.let GP 19.12.

~ Lilie
(1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
~ urskaj 
(1.user posted image ) 23.let GP 11.1., NS 28.1, Celje
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE user posted image user posted image TER SREČNO NOVO LETO 2008!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 710
16.12.2007 21:04:15   
Anonimen
Zdravo punce!

Naj vam sporočim veselo novico, da nimam več izcedka... prosim, naj ne pride več nazaj!
Jutri zjutraj pa imam pregled, srčekauser posted image se verjetno še ne bo videlo, upam pa, da bo vse ostalo ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 711
16.12.2007 21:09:40   
K_a_t_j_a
user posted image user posted image user posted image user posted image urskaj želim ti, da se ti izcedek ne prikaže več.
Men se je pa spet danes prikazal in to na sp. hlače rjavo-rdeč, zdaj ga je pa spet minimalno. Ne vem zakaj me mora tako zajeb****user posted image . Ko že mislim, da sem se ga rešila pa se spet prikaže.Jooooj!!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 712
16.12.2007 21:21:27   
tejkaz
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin biftek naj ne bi jedel pa majoneze tudi ne, tako da francoske solate odpadejo. Jaz mal bom ker mi je oboje dobr. Glede pijače pa, če je v mejah normale nič ne škodi.

Šit, jaz sem pa danes francosko jedla. Čisto sem pozabila, da jo naj ne bi. Pa pašteto za zajtrk. Joj mene.

Ja, dober večer user posted image
Cel dan sem samo jedla. Smo bili na rojstnem dnevu. Sem mogla staršem povedat. Nisva zdržala in sva z mami od sreče jokali. Full so lepo sprejeli, zdaj samo še držimo pesti da se vse srečno izteče.

Čestitke novim user posted image

Erin a kar tuniki si si že kupila. In druge si že kar kupujete nosečniške stvari. Meni so še prav ta običajne in mi verjetno še en čas bodo. Sicer je pa ena spraševala o nosečniških kavbojkah. Jaz sem si jih prvič kupila v Ljubljani v Nami v benetonu. Luštne in tudi zdaj jih bom nosila. Enkrat

Materinska knjiga - sploh ne povem kolikokrat sem jo prejšnjo pregledala. Res je to en sveti dokument in komaj čakam da jo dobim.

Nama je pa avto crknil. Zdaj smo brez prevoznega sredstva in jaz pesimist kar mislim na to kaj vse se lahko ponoči zgodi in bomo potrebovali avto ko ga nimamo. No, upam da nič ne bo.

Grem počasi spančkat. Danes sem ponoči vstajala na 15 minut. user posted image tile zobki. Naty a tvojega kaj matrajo? Koliko pa jih že ima? Eva jih ima 8. Enke in dvojke, seaj ji pa zgornje 4 ven lezejo. Groza!! Upam da mi tole nočno vstajanje ne pusti posledic

Nič, punce, lepo se imejte in se tipkamo jutri zjutraj

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 713
16.12.2007 22:05:01   
Anonimen
Katja, srčno si želim, da se znebiš izcedka. Pa te kaj boli? Je sveža kri?
Mene je tudi zelo strah, da bi prišel nazaj...user posted image

Drži se in počivaj.

Držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejkaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 714
16.12.2007 22:36:21   
Erin
urska - super da ga niuser posted image user posted image Upam da ga ne bo več.
Katja - joj naj se že ustavi...kolk bo teb ta izcedek živčkov požrl...pojdi se pokazat ta teden, če bo kriza takoj jutr, oki?Aja saj maš v torek pregled...drži se punca...mislim nate...user posted image user posted image za srečo, da prežene stran izcedek.
tejka - kar mirno, gotovo imate kake sosede če bi bila panika...user posted image zakaj pa si za rezervo ne omislita še en avto...midva z mojim imava vsak svojega in nama prav pride ker imava velikokrat istočasno opravke in ga rabiva(služba,..)...sploh pa ne misli da bi ponoči kaj bilo..oki?..pa lepo spančkaj nocoj, spočij se, potrebuješ počitek, važi?user posted image Naj te ati malo zamenjauser posted image

Grem spančkat sedaj, jutri je spet služba...
Sladke sanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 715
16.12.2007 22:39:31   
Erin
Aja pa vso srečo vsem ta teden na pregledih!user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 716
16.12.2007 22:43:57   
Anonimen
HVALA, ERIN!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOČKO!

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 717
17.12.2007 6:39:12   
naty13
Jutro! Spet jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kuham.

Tejkaz, pri nas smo mel pri zobkih 2X vročino, ampak ni blo hudega sem mu dala calpol pa jo v eni uri ni bilo več. Ima pa tudi 8 zobkov, zgoraj mu pa tud vse vn leze že nekaj časa. Ga pa namažem zvečer s calgel-om da saj mal oblaži.

Vso srečo user posted image , ki imate danes pregled.

Dobrodošla nova user posted image  katja007. Veselih user posted image  in zdravega user posted image  ti želim. Pregled se pa za moje pojme zdi mal pozno. Ali maš redne cikle, ker jaz sem imela zadnjo M 11.10 - to bi bilo 10t, pa sem noseča le ene 4t ker nimam redno.  Jaz sem mela pri 11t3d pri prvem že drugi pregled in prvo posvetovalnico. Probaj iti prej. Zate bi bilo bolš če je kaj slučajno narobe.

Vauuuu zima je plava barva, kar ne morem se navadit. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 718
17.12.2007 7:50:50   
kat007
naty.. pojma nimam, kaksen cikel imam, ker sem imela zadnjo m 5.11 (no to je tista po tbl, ki sem jih neprekinjeno jedla 10 let).. potem sem s tbl nehala in 6.12 naredila test in je bil +.. hm? nekako pa mislim, da sem imela ovulacijo okrog 20.11 - zaradi izcedka
ker nisem imela nikakrsnih znakov za nosecnost, sem 14.12 ponovila test in je bil spet pozitiven, tako da bo nekaj bo :)

vsem, ki imate izcedke zelim, da bi cimprej prenehali in da bi bilo vse ok.. drzim pesti...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 719
17.12.2007 7:56:36   
Ariella
Dobro jutro!

Tud jaz bi se vam rada javila in vpisala med avgustovke 2008.

Datum zadnje menstruacije je bil 15.11, so mi izračunali da imam rok 20.8. 2008.
V četrtek sem zagledala magočni user posted image  in sploh nisem mogla verjeti, ker so nama povedali, da bi se zgodil čudež, če bi zanosila po naravni poti. In se je res ..... user posted image user posted image . Pa še včeraj sem kot za hec dobila pošto iz mb da se moram javiti za postopek IVF v mesecu decembru...

Bila sem že na pregledu in že imam sliko male pikice, ki raste v meni, naslednji pregled pa imam 4.1. 2008 takrat se bo pa videlo že več. 

no lepo bodite

Ari

A mi lahko poveste kako se nastavi ticker ???

Jan 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 720
17.12.2007 8:02:02   
astrea
ker so nama povedali, da bi se zgodil čudež, če bi zanosila po naravni poti. In se je res ..... . Pa še včeraj sem kot za hec dobila pošto iz mb da se moram javiti za postopek IVF v mesecu decembru...

Bila sem že na pregledu in že imam sliko male pikice, ki raste v meni, naslednji pregled pa imam 4.1. 2008 [/quote
user posted image user posted image user posted image  čestitamuser posted image ]

(odgovor članu Ariella)
Neposredna povezava do sporočila: 721
17.12.2007 9:00:57   
naty13
Ariella a si noseča 4t in videla si že pikico? A ima tvoja G kakšen boljši UZ? Jaz sem bila na pregledu v sredo, pa naj bi imela tud rok okoli 20. avgusta, pa se ni videlo nič. Srčka pa nisi še slišala?

pa pa

(odgovor članu astrea)
Neposredna povezava do sporočila: 722
17.12.2007 9:17:43   
Ariella
astrea hvalaa!

Ja naty, mene je prvo poslala na odvzem krvi na ßhcg in ko je videla vrednost 2300 enot je rekla, da se ziher to že vidi na UZ in se je res gestacijska vrečka in rumenjak user posted image user posted image user posted image  JUHUHU kako sem bila vesela

zdaj mi je pa že fino slabo ves dan pa glava me je bolela pa takšni znaki, da sem kar doma ostala in uživam...user posted image user posted image na kavčuuser posted image

Jan 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 723
17.12.2007 9:20:46   
naty13
Ariella a si zdej že 4t ali koliko noseča?

pa pa

(odgovor članu Ariella)
Neposredna povezava do sporočila: 724
17.12.2007 9:31:32   
Anonimen
ariella.... tvoja ZM je bila en teden pred mojo... jaz svoj dan za user posted image  še čakam, me pa dajejo čudne zadeve- bolijo me bradavičke tako da mi voda pod tušem ne sme gor past, ker me peče in boli hkrati... in to slaba 2 tedna.

naj katera opiše "znakece" k jih je imela, še preden je ugledala user posted image ...

no, držte pesti, da se "prilimam" k vam..

se mi zdi da ta mesec dnevi ne gredo nikamor in hvala bogu da nimam nobenga testa doma, ker ga bi že sigurno naredla, pol pa morda brezveze user posted image

(odgovor članu naty13)
  Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?