|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke 2oo8
16.12.2007 11:17:35   
Anonimen
Dobro jutro tudi od mene! Sem si včeraj zvečer oz. kar ponoč vzela čas in bila na rač. ter napisala cela čreva, ko pa sem hotela objaviti pa mi je vrglo ven in sem bila jezna kot user posted image in žalostna, tako da se mi ni dalo niti povzetka narediti in sem šla spat. Tudi moj je imel včeraj zaključno zabavo s podjetjem in so žurali nekje zunaj, tamali je že prej zaspal jaz pa na koncu nisem imela nič od niča.
No, pa še enkrat pozdravček! Punce, avgustovke 08 user posted image , pa ve ste prave rekorderke user posted image ! Ko sem v petek prebrala, da je Erin napisala, da se tudi anonimna user posted image nič ne javim, sem imela vsa vesela namen kaj napisati še isti ali pa vsaj naslednji dan. To sem prebrala v petek na 22 strani, v soboto pa se spravim k pisanju pa ste bile že na strani 27. Res ste "turbo" user posted image , ni kaj in prav je tako! Predno kaj napišem, traja , da preberem vse kar ste napisale, potem pa mi že zmanjka časa, ker me že mali mišolin kaj rabi ali pa pride kaj drugega vmes...... in pač pisanje preložim in vas sploh ne ujamem user posted image user posted image user posted image ........ste čisto žereče, res user posted image ! Bom zdaj to kar poslala, pa nadaljujem......

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 676
16.12.2007 11:43:39   
Anonimen
..... Drugače vas pa res rada berem. Se vedno prav razvedrim in nasmejem, me pa tudi kaj razžalosti, kot dogodek s kind lady in kajsico user posted image user posted image !!! Ravno v teh dneh sem pomislila, da se tudi kajsica nič ne javi. Žal mi je, da se je obema tako končalo. Ne obupajta!!!

Moje slabosti so še vedno razvlečene čez cel dan, čeprav ne bruham. Malo boljše je sedaj, ko sem nehala z jemanjem AB Hiconcil. Upam, da jemanje teh AB ne bo pustilo kakšnih posledic. Naj ne bi!!! Sem v lekarni kar tako nedoločno vprašala za mnenje jemanja teh AB v nosečnosti, pa mi je rekla, da je bolje da jih jemljem sedaj (naj bi bila pljučnica ni pa zagotovo oz. vsaj začetek pljučnice), kot pa da bi močno zbolela. Pa je v bistvu res tako. Upam na najboljše!

Na NS se bom po vsej verjetnosti naročila v Domžale k Strahovi, vendar bom najprej počakala na pregled, ki ga imam v petek. V prvi user posted image mi je moja G predlagal, da se naročim v Domžale. Ravno na datum, ko sem bila jaz naročena je bila Strahova odsotna in jo je nadomeščala ena G iz Lj. Ta trenutek ne vem kako se je pisala, je pa bila zelo prijazna in mi je bila zelo všeč. Tako torej s Strahovo nimam izkušenj. Berem pa o njej res tako dobre kot slabe stvari. Bom še razmislila in počakala na pregled........

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 677
16.12.2007 12:00:07   
Anonimen
.....Povedala pa tudi midva še nisva skoraj nikomur. Oz. parim "neškodljivim" osebam. Bi rada zdržala do NS vendar to zagotovo ne bo mogoče. Saj se približujejo prazniki, božična večerja, pa sledi novo leto, pa nekaj rojstnih dnevov,.....in takrat se ponavadi spije kakšen kozarec penine in navadno se je tatarski biftek. Ob najmanjšem poizkusu izogniti se zdravljici in "alkoholu" ter tatarcu, bom pečena user posted image . Saj se ponavadi ne branim kaj preveč kozarcu penine pa tudi tatarca obožujem. Bomo videli kako se bodo stvari razpletle?! Sicer je ba brez smisla delati neke scenarije, ker nikoli ne veš kdaj te lahko kaj preseneti. V prvi user posted image so že nastala ugibanja predno sva povedala, ker me je ena sorodnica baje videla hoditi tam okrog G........

In že me kliče mišolin......Lp, imejte se lepo, pustite se razvajati in uživajte v prazničnem dedembru!!! Se še kaj javim, če vas bom le ujela user posted image user posted image user posted image . Anonimna user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 678
16.12.2007 12:57:19   
naty13
Pozdravček še iz moje strani. Smo ravno po kosilu. Smo mel domačo govejo juhico in makarončke z domačim faširanim mesom in omako. Mjami.  Vam pa povem da meni ni več slabo od kar pijem pesin sok _Biotop. Zjutrej ga en štamperček in še zvečer. Sem kot nova. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja jaz mam tud rada tatarski biftek, ga mam še v skrinji od roj. dne. pa ga bom vseeno za praznike jedla. Že lani ga nisem mogla, ker sem dojila. Pa francosko solato obožujem, pa jo spet ne bom mogla jest. Od alkohola pa najraje popijem kak kozarček rdečega vina, ki pa ga v nosečnosti še proporočajo  ker je dober za kri. user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri greva pa z mojmo user posted image  v šoping, greva mal kupovat za božič. Ponavadi obdariva z malenkostmi najbližje sorodnike - družino in nekaj prijateljev.  Pa še za tamalga morva kupit. Mu misliva en stolček kot varianta fotelja - torej iz blaga. Pa ne vem kje ga bi imeli? Bova pogledala v Pikapolonici, Babycentru in Arielu? Upam, da ga najdeva. user posted image user posted image user posted image

Ja danes me pa tudi špika nič ne. Punce a vas vsak dan špika? user posted image

pa pa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 679
16.12.2007 13:11:17   
matejchi
Pozdravček vsem user posted image , pridružujem se vam kot nova na tem forumu.
Jaz mislim da je 23.8 moj dan, podrobnosti, po prvem pregledu.

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 680
16.12.2007 13:31:09   
Erin
Dobro jutro...

evo urska, sem se zbudlauser posted image   jaz sem šla včeraj spat šele ob 1.40 ker sem mojega čakala, ni imel prevoza do domauser posted image ...no u glavnem sem pa dans malo bolj potegnila in sicer sem panala skoraj do 11user posted image

Srečneži vi, mate snegca, user posted image pri nas ga ni sploh, niti milimetra pa tko sem ga komaj čakala...bi človek pomislil da ga bo v našem koncu največ pa je ravno kontra...

Jaz mam pa rada tunike, pa proti oprijetim majčkam tudi nimam nič...bom oboje z  veseljem nosilauser posted image user posted image Samo še po prave hlače moram it...joj komaj čakam, ni večjega navdušenca za nakupovanje kot meneuser posted image
anonimnauser posted image - hitro se pozdravi...user posted image jaz sem se že pozdravila samo še kašljam, pa sem pila lekadol plus c( ene 5 vrečk v celem tednu, več nisem upala) pa apisirup sem pila pa trpotčev sirup proti kašlju. Mi ga je una v lekarni priporočala, edino glede apisirupa ne vem če sem ga lahko, sicer v navodilih nič ne piše da ga nosečnice ne smejo uporabljati samo ker je na osnovi medu....user posted image
Pa še ena tema...ki me matra...biftek...user posted image user posted image user posted image user posted image jest ga tkoooooooo obožujem samo pravijo da ga med nosečnostjo ne smeš jest.user posted image ..a to velja samo za domačega a tudi za tiste ki jih kupiš v mesariji in so pregledani? Ne predstavljam si 2 leti brez biftka (tud med dojenjem ga ne smeš menda)...user posted image
S čim boste nazdravljale za silvestrovo?user posted image Eni pravijo da lahko nosečnica 1x na teden spije 1dc rdečega vina(moja mami ga je na 2 tedna če se prav spomnim-ne pri meniuser posted image , pri bratu ki je 14 let mlajši)pa da je dober za kri, drugi pravijo da lahko tudi 2 dc pirčka piješ da je dober za mehur...kaj pa ve pravite?user posted image Jaz bi potem raje radlerček spila mi je boljš? user posted image Mislim da če 1x na mesec ali 2 tedna nekaj malega spiješ(se pravi 1dc vina ali 2dc pira oz radlerčka)
 da ne bi bilo krize.. user posted image user posted image Svetujte...Aja kaj pa kuhan vin??? user posted image Joooooooj...ni decembra brez kuhančka....user posted image že vidim čemu se bom morala vse odrečt...ampak je vredno...pa še pogruntal me bodo vsi ker vejo da rada radlerček spijem ko grem venuser posted image
anonimna user posted image , lepo da si nas prišla pogledat Je lepo brat da nas spremljaš..user posted image user posted image
naty - mene tud ne špika več tako pogosto kot prejšnji teden...je pomagal počitek in ležanje očitnouser posted image

matejchi - dobrodošlaaaaaaaaaaaaaaaaa.user posted image user posted image user posted image ..uspelo ti jeeeeeeeeee...bravo, čestitam!!!user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 681
16.12.2007 13:37:17   
Erin
hahaha...sem zaj** računalnik...preden sem pritisnila pošlji sem kopirala za vsak slučaj tekst in mi je res napisal: We're sorry.......hvalabogu da sem kopirala...me je prou vn vrgl in sem se mogla še 1x vpisat...potem sem pa samo prilepila tekst in evo gaa.....vsaj ni živčkov požrluser posted image user posted image user posted image
3x hura za copy-pasteuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 682
16.12.2007 13:48:31   
naty13
Erin biftek naj ne bi jedel pa majoneze tudi ne, tako da francoske solate odpadejo. Jaz mal bom ker mi je oboje dobr. Glede pijače pa, če je v mejah normale nič ne škodi.

Čestitke Matejchy za user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Boge user posted image  ki ste prehlajene. Že jaz mam čisto zapasan nos, pa mi ni najbolš. Pa še pogledat moraš, kaj vzameš da ne bi bilo z user posted image  kaj narobe.

Pri meni je pa tamal prehlajen, je včeraj zvečer ful kašljal med spanjem, pa zdaj tud ko spi. Upam, dase ne nalezem od njega. Sem se že dvakrat. user posted image

Erin a ti si že nosečniške tunike kupovala. A jih daš v album?

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 683
16.12.2007 13:51:04   
Erin

user posted image user posted image user posted image

01.08.
~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 22.1., Jesenice
~ anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
~ Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
~ mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje

03.08.

~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ) GP 27.12
~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 27.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let UZ 27.12, GP 24.12, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12.,  Ljubljana

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ) 22.let GP 18.12, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted image )
30.let GP 17.12

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ) 30.let UZ 21.12

15.08.
~ ANA_P
(1.user posted image ) UZ 21.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )
~ miš
(1.user posted image ) 24.let PG 21.12

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. user posted image )
23.let GP 3.1., Kranj

19.08.
~ Neža7
(2.user posted image ) 27.let GP 21.12, Celje

23.08.
~ matejchi

xx.08.

~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Gajka
(1.user posted image ) 28.let GP 19.12.

~ Lilie
(1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
~ urskaj 
(1.user posted image ) 23.let GP 11.1., NS 28.1, Celje
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE user posted image user posted image TER SREČNO NOVO LETO 2008!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 684
16.12.2007 13:52:20   
Erin
Ja sem kupovala tunike...jih bom slikala potem oki...sedaj moram zavese obest..jooooj pa kakšna okna mamuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 685
16.12.2007 15:14:22   
Erin
Evo naty, sem slikala ta novi tuniki..sta ful fletni, pa taki da "dihata" da mi ne bo poleti vročeuser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 686
16.12.2007 15:16:35   
Erin
    user posted image user posted image user posted image

01.08.
~ Erin (1.user posted image , user posted image ) 26. let  GP 20.12., NS 22.1., Jesenice
~ anonimna user posted image (2.user posted image ) GP 21.12., Celje
~ Muklla (1.user posted image ) GP 18.12.
~ mishel (1.user posted image ) 23.let GP 21.12., Celje

03.08.

~ mkj
GP 19.12

04.08.

~ bella02
(2.user posted image ) GP 27.12
~ anonimna
user posted image (1.user posted image )
26.let GP 27.12., Ljubljana

05.08.

~ sayuri
(2.user posted imageuser posted image user posted image ) 31.let UZ 27.12, GP 24.12, NS 22.1, Postojna

~ katjakoc
GP 3.1.

~ izabella08
(1.user posted image , user posted image ) 27.let GP 19.12
~ m@j@
(2.user posted image ) NS 23.1, GP 18.1
~ košuta
(1.user posted image ) 25.let GP 27.12., Celje

07.08.

~ Nevaeva
(1.user posted image ) 27.let GP 21.12.,  Ljubljana

10.08.

~ K_a_t_j_a
(1.user posted image ) 22.let GP 18.12, Celje

~ *zvezdica*
(2.user posted image )
30.let GP 17.12

13.08.
~ meeryana
(1.user posted image ) 30.let UZ 21.12

15.08.
~ ANA_P
(1.user posted image ) UZ 21.12

17.08.

~ tejkaz
(2. user posted image ) 24.let GP 9.1., Ljubljana
~ ena_mici (2.user posted image )
~ miš
(1.user posted image ) 24.let PG 21.12

18.08.

~ astrea
(1.user posted image ) 30.let GP 3.1.

~ naty13
(2. user posted image )
23.let GP 3.1., Kranj

19.08.
~ Neža7
(2.user posted image ) 27.let GP 21.12, Celje

23.08.
~ matejchi
(2.user posted image ) 29 let

xx.08.

~ cinca marinca
(2.user posted image ) GP 7.1.

~ Gajka
(1.user posted image ) 28.let GP 19.12.

~ Lilie
(1.user posted image ) 25.let GP 17.12.
~ urskaj 
(1.user posted image ) 23.let GP 11.1., NS 28.1, Celje
~ Jelenche
(2.user posted image )
27.let

Z nami so začele:

kind ladyuser posted image user posted image
kajsicauser posted image user posted image
----------------------------------------------

Dekleta, ko izveste datume PDP, gin. pregledov-GP (ultrazvok -UZ, nuhalna svetlina - NS,..) kar sporočite, lahko pa mi poveste tudi katera nosečnostuser posted image je to za vas, starost, kje boste rodile, če vas seveda kje drugje ne primeuser posted image in pa seveda ko bo prvi  pregled mimo, koliko malih sončkov pričakujete...ja, lahko sta tudi dvauser posted image user posted image user posted image

Lepo in mirno nosečnostuser posted image s čimmanj slabostmiuser posted image ter zdrave user posted image vam želim! Srečno!

Dobrodošleuser posted image  

VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE user posted image user posted image TER SREČNO NOVO LETO 2008!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 687
16.12.2007 17:09:12   
košuta
Oj, Erin!
Ful luštni tuniki! user posted image
Zgleda, da je bil včeraj naval prednovoletnih zabav. Mojega tudi ni bilo doma, ker je bil na eni. Sem mogla it kar sama spat (okrog enih), potem pa nisem mogla zaspat, ker mi je manjkal moj radiator.user posted image
Sem ravno zadrnjohala, potem se je pa priplazil - ledeno mrzel... Brrrrrrr!!!
Matejchi - dobrodošla v klubu. Počvekaj kaj z nami...

Se tudi jaz sprašujem, kako naj se izognem alkoholu, ki bo tekel v prihodnjih dneh (koline - kuhan vinčekuser posted image , diploma, božič, novo leto, rojstni dan moje tašče...)??? Mislim, da me bodo pogruntaliuser posted image .

14.8.2008 Teodor

Miklavž je radodaren mož - že drugič nam je prinesel +! Naslednje leto bom decembra za vsak slučaj šla nekam, kjer Miklavža ne poznajo;)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 688
16.12.2007 17:25:35   
naty13
Erin lepi tuniki.

Kar se pa tiče novoletnih zabav, je šel pa moj tud na eno žurko in je prilezel domov mal čez eno. Ja december je in zabave so na vsakem koraku. Mi se pa raje notri grejemo, a ne? user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 689
16.12.2007 17:27:38   
Erin
hvala košutauser posted image

Ne vem kje se skrivajo danes naše punce?

Sej vem ko bom šla spat bodo pa vse tukajuser posted image

Moj je včeraj tko fletno pijan prišel domov sem se mu tko smejalauser posted image user posted image user posted image , je kar čvekal pa čvekal..

(odgovor članu košuta)
Neposredna povezava do sporočila: 690
16.12.2007 17:32:44   
Anonimen
Tako, pa sva se s tamalim vrnila. Sva bila malo zunaj na snegu in je prav užival, jaz pa sem se tudi fajn nadihala svežega zraka. Čeprav nisem pretirani ljubitelj snega in zime, še posebej ne v dolinah in na cesti, pa je vseeno lepo in pristno, če je Božič s snegom pobeljen. Mi je fino, če se gre v hribe na smučanje ali sankanje, da je tam prava zimska idila, pri nas pa imam raje zimo brez snega. Otroke se pa že tu pa tam pelje malo višje na sneg. Sem bolj ljubitelj poletja.

Ta teden, ki sledi, bo pa res pomemben za avgustovke 08. Polovica nas ima pregled v tem tednu in sem videla, da nas ima vedno več pregled v petek, 21.12. Držim pesti za vse nas, da bo vse tako OK kot mora biti in da se bomo vesele poslovile od odhajajočega leta in se še bolj veselile leta, ki prihaja! Še posebej se bomo veselile poletja!

Drugače pa sem jaz postala prava cmera jera. No, ne dobesedno! Vse dojemam tako čustveno in me veliko stvari gane bolj kot običajno - hormoni pač user posted image . Se tudi vam to dogaja? Aja, pa to sem nameravala dodati, da sem si tudi jaz lajšala slabosti z nesladkano limonado.  Pa še, tatarski se naj ne bi jedel, ne glede ali je pripravljen doma oz. kupljen v mesnici. Prav tako naj se ne bi jedlo sušenih mesnin, se pravi pršuta, ki je v takšnih velikih praznikih že pravi običaj. Ja ni kaj, vsem tem dobrotam se bom morala odpovedati. Ja, pa kakšnemu rdečemu vinčku, pa ......Ni variante, da me ne bi pogruntali. Bomo pač objavili novico za Božič in ne bomo čakali na NS. Če bo šlo pa kaj narobe, bo pa potem treba manj razlagati. Našemu tamalemu pa tudi nismo še nič namignili, ker bi bil zagotovo prvi, ki bi vsem raznosil novico user posted image in to TAKOJ! user posted image user posted image user posted image . Lp, user posted image .

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 691
16.12.2007 17:34:18   
Erin
naty hvala.
Men sploh ni do tega da bi uzun skakala po temu mrazu...brrr...za novo leto se bom nekam zbasala pa mogoče za božič samo semmojemu že povedala da bova kmalu (vsaj okol 12,1) domu hodila ker bom zmatrana in ne več ob 3 ponoč..no to bo tiste 2krat kar bom šla še ven do julija... Zej pa še nočem ven da kolegi nebi opazil kej ker nebi pila...
Se bo pa treba odpoveat marsikateri zdravici v naslednjih 8 mesecih: božič, novo leto, rojstni dan, obletnica(5 imava 30.7. dva dni pred rokom)...sem pa srečno "preživela" že 2 rojstna dneva(teta in mami) in sicer sem pri teti spila pol dc šampanjca, pri mamic pa nič-sem rekla da vozim pa ne smem-no sej to jaz že tako itak ne ampak sedaj sem pa še bolj poudarila touser posted image
Naši so taki da radi aperitivčke pijejo pa pirčke pa...jaz sem pa že zmeraj taka bla da zraven hrane alkohola ne morem piti, se mi zdi da se mi vsa hrana uniči oz okus v ustih...raje gosti sok pijem, njami...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 692
16.12.2007 17:38:34   
Erin
a nič bifteka poj?user posted image Šment... Kaj pa ogrska salama, poli salame, mortadela, hrenovke, paštete?user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1602702

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 693
16.12.2007 17:50:04   
matejchi
Ravno sem prišla od ene prijateljice, ki je praznovala rojstni dan in je tudi nosečka.. ampak jaz ji nisem nič povedala, samo ful sem jo spraševala, ker sem pač že pozabila od prvič nekaj stvari...
Pol sem pa sama pri sebi razmišljala, da sploh ne dojemam, da sem spet noseča... mojmu je še manj jasno (čudno, pa je bil zraven, ko smo delal...hehe).

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 694
16.12.2007 17:51:24   
Neža7
Erin..... Zlata is hvala.  Počutim se malo utrujena kot pri 1. user posted image  Ima pa novo simptom "tečna sem"! Kako pa ti?

Ja, pri prvi nosečnost nisem smela imeti pršut, biftek, pašteto, ker so videli pri krvni sliki, da nisem bila ščitana user posted image  Proč od mačke in dela na vrtu tudi prepovedano razen, če bi imela rokovice gor. Res sem morala paziti.
Sedaj bo še huje, ker bom še brez plavanje, seksa in itd.... V petek bom več vedela, vendar vse naredim za zdravega user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 695
16.12.2007 17:56:04   
Anonimen
Suhe salame naj bi spadale tudi pod sušene mesnine.....torej tudi teh ne bi smele jesti. Vendar jaz sem suho salamo prejšnji teden jedla večkrat. Se mi jo je tako luštalo, da se nisem mogla upreti. Prav tako sem in bom v teh preostalih 7 mesecih pojedla še tudi kakšno hrenovko.....To je bolj tako - so bolj opozorila in da obstaja možnost kakšne okužbe, čisto prepovedano pa tako ali tako ni nič. Vsaka nosečka se pač ravna po svojem okusu in presoji. Res ne bom jedla surovega mesa (se pravi tatarca user posted image ), jetrnih paštet, mehkih sirov, ......pa morda še kaj, vse ostalo pa po občutku.

Res luštni tuniki, Erin. In kje si kupovala, če ni skrivnost? Tudi jaz bom morala kmalu po nakupih. Me hlače že tiščijo user posted image . Sem bila na hitro v CE  v H&M in C&A in če iskreno povem, sem pričakovala večjo izbiro. Ko sem bila pred dobrimi tremi leti v istih trgovinah v Grazu so imeli res bogato izbiro. No, saj mogoče je bilo pa to slučajno in bodo imeli že naslednji dan kaj več. Lp, user posted image .

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 696
16.12.2007 17:57:43   
Erin
Evo pa še na tej strani je nekaj...

http://www.ezdravje.com/si/zenska/nosecnost/prehrana/izogibanje/

Se pravi če bom izvedela da sem toksoplazmozo oprebolela bom lahko vse jedlauser posted image user posted image user posted image ...predvidevam in upam da sem jo ker sem z mačkami v stiku že celo življenje, te pa so glavni prenašalci...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 697
16.12.2007 18:11:55   
Erin
Predvidevam da mi bodo v četrtek na pregledu vzel kri in preverili ali sem imela tokso ali ne...ali katera ve ali to takoj povejo ali zveš šele na naslednjem pregledu??
Neža - lepo da si nas prišla pogledat.Jaz sem dobro, hvala, sem bila bolna pa sem danes že dobra, tr4ajal je pa cel teden sem bila kar boga...jutri pa delat...user posted image user posted image
anonimnauser posted image - tudi jaz sem imela neustavljivo željo po salamah in kumaricah dva tedna nazaj pa sem jo velik pojedla uf...ja pa prejšnji teden tud ja, sem se spomnilauser posted image ..mortadelo pa ogrsko...njam njam...
Tuniki sem kupla u C&A dva tedna nazaj...potem jih morajo pri vas tudi imetiuser posted image ...bolj dobro poglej mogoče se še kje kaka skrviauser posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 698
16.12.2007 18:17:40   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi
Pol sem pa sama pri sebi razmišljala, da sploh ne dojemam, da sem spet noseča... mojmu je še manj jasno (čudno, pa je bil zraven, ko smo delal...hehe).
user posted image user posted image user posted image Si me nasmejala...

Moj je bil tud šokiran prvi teden sedaj je pa že čist zmešan, koamj čaka...

Sej se bo unesel, brez skrbi...samo čas potrebujejo...user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 699
16.12.2007 19:04:41   
naty13
Erin meni na prvem pregledu ni bilo treba dati kri in vode. Sem mela posvetovalnico pri 11t - takrat sem dobila M knjižico, dala sem kri in vodo, naredila mi je UZ, tehtanje in merjenje pritiska
Za toksoplazmo je pa pri moji tako, da izvidi pridejo po 14ih dneh, če je vse ok te ne obvestijo, če je kaj narobe te pokličejo. Sem pa dala kri za toksoplazmo še tam nekje okoli 20t in okoli 30t. Ti pregledajo 3X.

Jedle pa naj ne bi od suhih in svežih mesnih izdelkov, paštet, majoneze, konzerev, srovih jajc,.... Jaz sem jedla vse razen biftka, majoneze, mehkih sirov, kremšnite - ker so surova jajca, pa tako jo imam rada, pa sladoleda, ki je narejen v slaščičarnah naj ne bi, samo kupljenega. Toliko o hrani.

Ja midva tudi ne poveva do Ns če me ne bo kdo pogruntal. V prvo sva povedala po 11t. Edino jaz sem povedala eni kolegici, ki si vse poveva.

Sem pa imela jaz tudi en teden obdobje salame in kumaric, zdaj pa jem peso ker pomaga za kri. Pa mal jo zjutraj in zvečer spijem. Od takrat mi tud ni več slabo. Pesa je super zadeva. Pa rozine sem kupila so dobre za kri. Skrbim že zdaj da hemoglobin ne bo prenizek.

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Vse, kar morate vedeti o carskem rezu
Carski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?