Majchi
|
Oj! Bambina, men gre pa pri mojmu na cesti najbolj na živce, ker parkira ko ena baba. Ma tok enga dela, da ga parkira, še prej ene tri parkinge spusti, ker niso kao dobri, na koncu je pa avto itak postrani noter, pa na najbolj oddaljenem parkingu smo . Fora je pa kao v tem, ker hoče najt tak parking, da bo kao varen, da nam ne bojo vsi avta obutal in z vrati naluknjal. Kot da so tiste male udrtinice, ki jih itak samo on vidi, ko avto pere, tok važne. Mah brezveze! Ko sva z Lano same, se prpeljeva ko profesorce, na hitr parkirava, in to naravnost, pa čimbližje vhodu in ne komplicirava. Ko prideva nazaj ne vidiva nobene udrtine . Lex, točno ja, tebe je žolč fejst namatral . Pa ne govori si, da si Alino izdala. Včasih pač tko pride. Valjda, da si naredila tako, kot si pač mogla in kokr si najbolje mogla z ozirom na situacijo. Imaš prav, ko gledaš na svetlo stran tega - ! Malamiš, helou ! Vi pa ste eni hrvaško-italijansko-slovenski uživači ! Povsod vas je dost ! Z veseljem čakamo fotke. Pri nas imamo tud še vedno izpuščajčke po hrbtu, ampak je Šesta bolezen izključena, ker ni vročine. Juniorka, Lana je že dobra. Malo ji še nos nagaja in to je to. Vsega skupaj ji ga mogoče 2x na dan še spucam s pumpico. Tud ven že normalno hodiva. Prej si omenila, da se s tvojim več letos ne vidita in da še nista tok daleč kot sta Rogljiček in njen Dez. Kako pa kaže pri vama? Sta se že odločila, kje bosta živela, kaj bosta delala in kdaj bosta to zrealizirala? Upam, da ne sprašujem preveč, sam se spomnim še iz nosečnosti (srečanje Kranj), da je možno tudi to, da boste živeli v tujini in da se morata še odločit. Putka, ful lušna igrača. A pri nas je pa še nikjer ni v trgovini? Rožica, jaz tud z veseljem pridem na vaš konec v petek. Zadnjič res ni šlo, ker je bila Lana boga, ampak zdej pa lahko . Ančka, ti pa Petrazg sta pa itak fuuuul face, ker že pridno delata parkrat na teden! Kristi, prosim samo nekaj mi pojasni v zvezi s fiziološko. Jaz jo imam v tisti steklenički, ki ven kaplja in jo ročno iztisnem v nosnico. A to pol ni v redu? Če sem te prov razumela mora bit v razpršilu? V čem je fora? Razsvetlite me prosim .
|