BAMBINA_
|
Mi smo spet imeli PESTRO noč , zaradi zabasanega noska se je stalno prebujal in ni nazaj zaspal... Smo šli zjutraj k P, je vse ok, za noska je operil priporočal. Tak, zdaj sem mu v vsako nosnico dala po eno kapljico in zaenkrat (trkam na les) se še ni prebudil. Kar se fiziološke tiče... mislim, pa kaj naj bi ta reč res pomagala??? Griši namreč niti slučajno ne. Aja, sem za zobozdravnika vprašala, pa je rekel, da šele pri treh letih. Sem rekla, kako pa to, nekateri že zdaj dobivajo vabila, pa pravi, da je to povsem lokalno urejeno... Če želim, ga pa lahko tudi prej naročim. Putka saj ne vem, kaj naj ti rečem... Res ni enostavno, to kar zdaj dajete skozi. Sreča, da gre za milejšo obliko in, da je tvoja mami tak pozitivček. To res ogromno pomeni pri premagovanju bolezni. Saj bo še vse ok, to verjamem! Glede dohtarja, pa prekleto budalo blesavo... tekočine spije Griša okoli 250 - 300 ml čaja dnevno. Ima pač samo še 1 in pol obrok mleka, ostali trije obroki pa GH, torej mora malo več tekočine dobit, sploh ker ga kar naprej matra zaprtost, domnevam da zaradi ranitala. Zoba pri nas ni še nobenega. Sem danes rekla pediatru naj malo pogleda. Pa tako en čas gleda njegove dlesni, nato pa pravi: "Kaj pa naj pogledam? Da nima še nobenega zoba? No, draga mami, vaš sin nima še nobenega zoba." No, mi je potem pojasnil malo resneje, da pri nekaterih otrocih ni nobenih znakov, nobenih nabreklih dlesni, zob preprosto pokuka ven in to je to. tejč dober si tole zrihtala, da si si priborila malo svojega dragija zase Aja, Griša je osvojil novo črko (P), ki jo veselo vadi in ponavlja. HIhihi! Nky to glede govorjenja... mamice prav rade verjamemo, da nas dojenčki kličejo (ata, mama ipd), vendar pa to ni res. Mislim, da šele okoli prvega leta povejo (zavedno) svojo prvo besedo. Nočko!! p.s. Griša se še vedno ni nič prebudil