|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
15.12.2007 14:45:03   
BAMBINA_
Oj!
Ste zadnjič moške šinfale... da se pridružim, ker se moram malo spihati. Torej, zakaj moški nikoli, ampak res nikoli ne priznajo svoje napake? Mislim, Mare v prometu naredi miljon prekrškov, ko ga pa opozorim, pa on nikoli nič ni kriv. Raje se skrega z menoj, kot da bi priznal. "Če pa tisti ded stari vozi, kot da je na panoramski vožnji", ali pa "ona baba zmešana je kriva, kateri idiot ji je izpit dal"... user posted image
Vsako leto imava navado kupiti kakšne bolj posebne okraske, ki jih potem razdeliva za darilca vsakemu enega. Danes sva našla res krasne steklene jelenčke... Prideva domov, gledam jaz v škatlo, pa polno steklenih drobcev, enemu se je nogica razletela user posted image Kriv je bil itaq Mare, ker je vse vrečke popokal, ko je iz avta nosil in potem iz lufta odložil na tla. ON seveda NI NIČ kriv. Ko pa je le videl, da se ne more izogniti krivdi, je pa rekel: "Jah, pač se zgodi."  user posted image Jaz bi ga zadavila user posted image Nič ne zna paziti, če mu posebej, kot 3-letnemu otročku ne naročim, nič ni kriv, če pa že, pa sploh ne zna ceniti stvari. Skratka denar sva dobesedno v smeti vrgla, on pa pravi, da se PAČ zgodi. user posted image user posted image
Sem mogla malo pojamrati.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kristi79)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
15.12.2007 15:42:16   
juniorka
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Oj!
Ste zadnjič moške šinfale... da se pridružim, ker se moram malo spihati. Torej, zakaj moški nikoli, ampak res nikoli ne priznajo svoje napake?

Zgleda da imajo neko interno navodilo na Marsuuser posted image !
Moj je ogledalo razbil na avtu, seveda on nič krivuser posted image , čeprav sem tako sedela, da sem še pol metra ceste vidla...in pol se skregava, češ, da nikoli ne držim z njimuser posted image user posted image user posted image  A zdaj ga pa naj božam in tolaćim, ker mi ne zna vozituser posted image ! Bemtiš- jaz tud jeznauser posted image user posted image !
Sicer sva pa sama z malim od včeraj  in se letos ne vidimo več- se nimam nad kom izživljatuser posted image user posted image user posted image !
Bambina, a je Griša že boljši? Jaz Nelu kar večkrat na dan več krat špricnem fiziološko- je rekla p. da lahko tudi v ležečem položaju, ker itak vse v grlo steče... Pa Majchi, Lana je ok?
Jaz grem pa v ponedeljek k frizerju, se na kratko postrič, mi cel mesec, kar je bil moj doma, ni uspelo, bo pa mami čuvala- še ne veuser posted image ! Barvala se pa več ne bom, dokler ne pridejo sivi lasje- moj prispevek k varstvu okolja!
Zdajle pa je spet snežit začelo, bi se lahko sankali, pa še ne smeva ven- mene tudi nos muči!
Rogljiček, kako je kaj? Mi smo še kakšno stopnjo za vami, da bomo skoz skupaj...
Lepo se imejte!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
15.12.2007 16:31:06   
juniorka
Še tole, za tiste, ki uporabljate Active Fit.. pr sosedu so po 12,49€ do ponedeljka( št.4 pakiranje po 46) in pri nas na Štajerskem so povsod nemške... sem slučajno vidla v katalogu, ker ne kupujem v teh trgovinah!
Moram pa povedat, da se je meni tale št. 4 zadnje 14 dni občutno skrčlauser posted image  in smo nabavli nekaj 4+ in 5!

Eca, tist za vlago je pa baje fajn( hitro pobere vlago), ampak cena tablet pol...ni tako fajnuser posted image !

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
15.12.2007 16:44:44   
Putka
Da se še jaz malo oglasim. Dopoldne je moj dragi računalnik razstavil in ka fajn spucal, tako da zdaj čisto tiho dela. prej je tulil ventilatoruser posted image Se je čez zaprta vrata slišal, nič prijetno, res. zdaj se pa pri starših po kosilu crkljam, Vesna je šla z mojim očetom psa spojat, Katja spi..

Včeraj na službeni večerji je bilo super. prav pasalo je prvič (!) po porodu iti ven zvečer, kot je Majchi enkrat napisala se celo zrihtat in make up (no, malo senčila in maskare) gor dat. Pa še sodelavci so me bili veseli. Me je pa vsak najprej vprašal, kdaj nazaj v službo pridemuser posted image Še prekmaluuser posted image

Aja, dve sodelavki sta nosečki, bosta majčici 2008! Rok poroda 7 dni narazen. S tem da je delo na terenu s trebuhom res težko. Tista, ki je imela na začetku nosečnosti krvavitve in pred tem splav se je sama ponudila, da bi delala v pisarni. Tisti drugi se pa nič ne ljubi, manjka ji nič (zdravstveno) pa ves čas jamra in če ji bo ratalo bo ostala doma. Kakšni so ljudje...

Sem bila pa že ob pol desetih domauser posted image ravno pravi čas, ker Katja ni hotela nič pit in razen par žlic Frutka tudi nič jest. Čeprav sem si cel dan mleko črpala, polno flaško pustila noče cuclja videtuser posted image . Pa po žlički tudi ni šlo. No, končno je utrujena zaspala nekaj čez 9, ko sem domov prišla se je pa takoj zbudila.

Majchi, razen Milupinega čaja v steklenički iz Mullerja imajo vsi dodan sladkor, tudi tisti od rojstva dalje. Meni to sploh ni jasnouser posted image Če skuhaš npr. Bebe čaj je že ta zaradi janeža sam posebi sladkast. Probaj raje to dati. Ker se zelo hitro navadijo na sladek okus.

Lex, daj mi še enkrat razloži, zakaj Aline ne dojiš? Jaz kar nekaj mamic poznam, ki imajo majhno razliko in so normalno dojile. Vsaj do enega leta prvega brez težav. Celo eno s 3 letno razliko poznam, se je mulc dojil še leto po rojstvu dojenčka (ok, to mi že ni več normalno). Kaj misliš da bi bil problem Alino odvadit, ko bo novorojenček? Saj se takrat samo še crkljajo..

Rožica, jaz z veseljem pridem kaj v Kranj, sem že ta petek nameravala v C&A malo pogledat, pa sem si potem premislila. Se komot pripeljem tja. In jaz sem tudi trip trap v šparovčku kupila, takrat za 12 jurjev. Ampak je bil nov, ker jih občasno dobijo iz fabrike. Pa zakaj nisi prej rekla, da kupuješ. Je tukaj na RR ena punca po 50€ in nekaj ponujala nove, v katerikoli barvi. Smo že nekaj časa nazaj s Feliško debatirali.

Feliška, a ste potem naročili prek nje?

Danes bom pa še jaz mogoče mal Kmetijo pogledala, ko je ravno finale v živo. Mimgrede, Feliška, super Marjan Manček slikca!

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
15.12.2007 17:15:48   
Putka
Odličen link za igračo leta bilibo. Da se naročiti tude preko neta.
user posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
15.12.2007 18:32:57   
malamiš
hoj

sugar tle

ampak ker je računalnik v Opatiji mal na glavo sem danes Malamiš

Sem slišala da je v slo sneg. Kaj res???? user posted image user posted image user posted image user posted image super.

No mi imamo prelepo sonce in malce vetra.

Luštno nam je nimam se kaj pritoževati - hotel 1A z zvezdico, mali priden (no ja malo manj) - zobek nagaja in je s tem povezano da slabo je GH - dojil bi se pa non stop.

Ponoči spimo - ja kdo že???

Zjutraj se pa zbudi v veliki postelji ko grof z veliko napisano - ko pridemo bom dala prav slike gor, da boste videle. Mali je pravi lisjak.

Povem vam, da prav paše morje pozimi in prav luštno se je namakat (z otrokom vred) v toplem jakuzziju in uživat ob pogledu na morje, ki je direkt za šipo. Zunaj piha in je mrzlo ti si pa na toplem in relaxiraš.

Teli trije dnevi, ko smo že tukaj so fenomenalni no pa še enkrat toliko se bomo crkljali.

Drugače smo pa ravno pred odhodom preboleli 6 bolezen in smo bili mal tečni in pikasti sočasno pa še zobek.

Nič zdaj grem gor ker je mali tečen - se še kaj javim če mi seveda rata - drugače pa ko bomo doma.

POZDRAVČKE VSEM IZ LEPE OPATIJE.

papa

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
15.12.2007 18:51:11   
lex
Putka midve sva se nehai dojiti po 2 mesecih. Že v porodnišnici sem ji dodajala. Potem se nama je naredilo mleka za izvoz (a še vseeno je bilo potrebno obe dat, da se je mis najedla) in za na vrh vsega so mi popokale bradaviceuser posted image . Potem sem ji dala eno, za drugo pa dodatek. No na koncu so me pa žolčni kamni zabasali in sem bruhala in dobivala inekcije in tablete za pomiritev žolča in proti bolečinam. Nihče mi ni rekel da ne smem ali da lahko dojim. Sicer pa dan po napadu nisem bla sposobna dihat, kej šele kaj drugega. Pa dobro ko smo prišli na morje sem sklenila, da jo začnem spet polno dojit. A glej user posted image  že prvo noč me zgarbijo kamni tak, da sem klicala mamo če pride po Aleksa (so bili blizu nas na morju), jaz pa pičim na operacijo. Pa mi je svetovala, da naj grem k zdravniku, seveda so sledile inekcije in tablete. Pa sem budala pumpico doma pustila, češ da je itak ne bom rabila, ker se bova dojili. Pa si nisem mogla z roko vsega ven dobit in po 14 dneh ko smo prišli domov o mleku ni bilo ne duha ne sluha večuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . In še danes imam tako slabo vest, da ko je sred oktobra kolegica rodila in me je klicala če j posodim pumpico, da ma tolk, da se ji bo zmešalo, sem jokala ko dež. Pa sej bo zrasla na aptamilu. Ampak Aleksa sem 1 leto dojila, to me najbolj muči. Zdi se mi da sem jo izdala.
Upam, da se spoznaš kaj ven. Pač splet okoliščin. In ker nisem dojila, da bi bila "zaščitena"user posted image user posted image user posted image se je zgodil 3user posted image  (torej vse je za nekaj dobrega)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu malamiš)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
15.12.2007 19:08:14   
petea
lex, ni nujno, da si zaščiten, če dojiš
jaz sem polno dojila, a sem 4 mesece po porodu zanosila; zaščita naj bi bila bolj zanesljiva le, če dojiš v rednih, enakomernih presledkih (npr. vsake 4 ure), ker se potem vsebnost nekih snovi v telesu ohranja konstantno visoka, če pa dojiš bolj neenakomerno (moj sin prespi večino noči in ga seveda ne budim), vsebnost teh snovi niha, pa nam lahko naše telo začne delati po svoje user posted image

Tako da - jaz sem rodila 25. 5., PDP za drugega user posted image  pa imam 14 dni pred tabo user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
15.12.2007 20:11:20   
kaya2007
petea, čestitke user posted image  super si! user posted image

sugar, blagor teb, tudi jaz bi bila v opatiji...daj povej v katerem hotelu ste?

putka, držim pesti za tvojo mamo user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
15.12.2007 20:26:47   
Majchi
Oj!
Bambina, men gre pa pri mojmu na cesti najbolj na živce, ker parkira ko ena baba. Ma tok enga dela, da ga parkira, še prej ene tri parkinge spusti, ker niso kao dobri, na koncu je pa avto itak postrani noter, pa na najbolj oddaljenem parkingu smouser posted image . Fora je pa kao v tem, ker hoče najt tak parking, da bo kao varen, da nam ne bojo vsi avta obutal in z vrati naluknjal. Kot da so tiste male udrtinice, ki jih itak samo on vidi, ko avto pere, tok važne. Mah brezveze! Ko sva z Lano same, se prpeljeva ko profesorce, na hitr parkirava, in to naravnost, pa čimbližje vhodu in ne komplicirava. Ko prideva nazaj ne vidiva nobene udrtineuser posted image .

Lex, točno ja, tebe je žolč fejst namatraluser posted image . Pa ne govori si, da si Alino izdala. Včasih pač tko pride. Valjda, da si naredila tako, kot si pač mogla in kokr si najbolje mogla z ozirom na situacijo. Imaš prav, ko gledaš na svetlo stran tega - user posted image !

Malamiš, helouuser posted image ! Vi pa ste eni hrvaško-italijansko-slovenski uživačiuser posted image ! Povsod vas je dostuser posted image ! Z veseljem čakamo fotke.

Pri nas imamo tud še vedno izpuščajčke po hrbtu, ampak je Šesta bolezen izključena, ker ni vročine. Juniorka, Lana je že dobra. Malo ji še nos nagaja in to je to. Vsega skupaj ji ga mogoče 2x na dan še spucam s pumpico. Tud ven že normalno hodiva.
Prej si omenila, da se s tvojim več letos ne vidita in da še nista tok daleč kot sta Rogljiček in njen Dez. Kako pa kaže pri vama? Sta se že odločila, kje bosta živela, kaj bosta delala in kdaj bosta to zrealizirala? Upam, da ne sprašujem preveč, sam se spomnim še iz nosečnosti (srečanje Kranj), da je možno tudi to, da boste živeli v tujini in da se morata še odločit.

Putka, ful lušna igrača. A pri nas je pa še nikjer ni v trgovini?

Rožica, jaz tud z veseljem pridem na vaš konec v petek. Zadnjič res ni šlo, ker je bila Lana boga, ampak zdej pa lahkouser posted image .

Ančka, ti pa Petrazg sta pa itak fuuuul face, ker že pridno delata parkrat na teden!

Kristi, prosim samo nekaj mi pojasni v zvezi s fiziološko. Jaz jo imam v tisti steklenički, ki ven kaplja in jo ročno iztisnem v nosnico. A to pol ni v redu? Če sem te prov razumela mora bit v razpršilu? V čem je fora? Razsvetlite me prosimuser posted image .

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
15.12.2007 20:30:24   
kaya2007
Kot da so tiste male udrtinice, ki jih itak samo on vidi, ko avto pere, tok važne.

no, jaz sem ravno danes na avtu odkrila ogromno vdolbino, ker je nekdo očitno na vso moč odprl vrata v naš avto... user posted image  in pri tok dragem avtu to res ni najbolj faj. no, sej pri nobenem ni. ampak kaj češ, ne moreš vedno parkirat na drugem koncu in pol pešačit celo večnost...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
15.12.2007 20:30:30   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
petea, čestitke user posted image  super si! user posted image  

Ja, se strinjam! Lex in petea, res sta pogumne!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
15.12.2007 20:32:25   
kaya2007
za fiziološko je pa pomoje mislila, da je bolje razpršilo kot pa če je pod pritiskom (kot sterimar)...so pa men vsi pediatri + otorinolaringolog rekli, da se valda uporablja večje količine fiziološke, ne pa po 2 kapljici..s tem nič ne narediš

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
15.12.2007 20:33:36   
Majchi
Kaya, jaz sem mislila une majhne vdolbinice, a veš, ko nekdo vrata nasloni na tvoj avto. To mi je ful brezveze, za vsako pikico se ne mislim sekirat.

Drugo je pa to, kar si ti rekla, da je avto res poškodovan. To pa tud mene zaboli, ker že po denarnici udari. Še bolj boli, če je avto nobel in po možnosti novuser posted image .

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
15.12.2007 20:39:07   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007
da se valda uporablja večje količine fiziološke, ne pa po 2 kapljici..s tem nič ne narediš

Ne, saj jaz ji jo ful brizgnem v vsako nosnico posebej, ampak nimam je pa v razpršilu, ampak stisnem flaško s prsti. Kristi je pa takole napisala, zato sprašujem, v čem je fora:
IZVIRNO SPOROČILO: kristi79
Fiziološka mora bit obvrzno v spreju( Nisita, aqua maris- nista pod potisnim plinom) špricaj pa min. 10x na dan.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
15.12.2007 20:39:15   
kaya2007
mah mene full razjezi, jaz se vedno matram lepo odpirat vrata, ne samo zarad svojega avta, ampak tudi zaradi sosednjega...pol pa vidiš kako nekatere čist briga in z čist flegma odprejo nastežaj vrata user posted image  če bi ga vidla, bi mu že dala vetra!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
15.12.2007 20:40:21   
lex
petea saj sem napisala "zaščitena" pod narekovaji, glih zarad tega. 3 user posted image  bi v tistem trenutku prišel tud če bi dojila, pač tak nama je bilo namenjenouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kako ti prenašaš nosečnost? A ti je bilo kaj slabo? Meni je skor vsak dan. Malo še pa mi ne bo več, pol bom pa bolj uživalauser posted image user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
15.12.2007 20:41:38   
kaya2007
ja, kristi je res malo čudno napisala...ni čist jasno kaj ni kul, to da je pod pritiskom, al to da je v steklenički?? no, v bolnici, ZD itd. ti bojo vedno dal v taki obliki kot imaš ti (pa jst tut), tko da s tem sigurno ni nič narobe.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
15.12.2007 20:43:34   
lex
ne o avtih, ker sva prejšni teden dala 160€ za popravilo celega mostu, kolk bi naju šele prišlo, če bi dala novega notuser posted image . In zdaj bova spomladi, namesto, da bi ves keš dala v bajto, še avto iskala - kar bi itak, ker bi slej kot prej ugotovila, da bo tale premajhen, pa čeprav je TAKO prostoren. bom verjetno jokala za njim, ker mi ga je ful fajn vozit, čeprav je prava ladja

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
15.12.2007 20:47:15   
kristi79
Oj!
Danes je moj sonček malo spal, pa je ob 19.00 zaspal brez stokanja. user posted image Misli, pa da ga je utrudlo tudi sprehajanje, saj sva bila kar 2x po 1h. Upam, da bo tudi ponoči tako priden.user posted image user posted image

Majchi, kar setiče fiziološke. Ta, ki se jo vkapava večina steče v grlo in jo otrok popije. Ni bistvenga efekta. Tista v spreju pa se lepo razprši in pride zelo visoko v nos ( sinusi). Sterimar je meni osebno ful agresiven, je pod potisnim plinom, zato uporavljamo Aqua maris ali Nisito. Drugač, pa jaz Anžetu ,ko je prehlajen špricam v vsako nosnico 2 šprici in to tud do 10-15x na dan. To ni je svetovala tudi P.

Patea in lex čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suger
, uživaj.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
15.12.2007 20:48:40   
kaya2007
jah z avti je križ...pri nama bi vsak rezerven del toliko stal, da si sploh ne upam pomisliti, da bi se kaj pokvarilo user posted image  mormo pač v zakup vzet pri nakupu. je pa res hitro premajhen, tudi nas prostorsko baše, pa je ornk karavan! s svojim grem pa še do trgovine težko, če vzamem tamalo s sabo!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
15.12.2007 20:51:58   
kaya2007
Ta, ki se jo vkapava večina steče v grlo in jo otrok popije. Ni bistvenga efekta

mene je pa otorinolaringolog (sem imela težave z dihanjem) učil, da mora čim več v grlo tečt, v bistvu da tak krog naredi...in to v potokih, sem se skor utopila user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
15.12.2007 21:02:48   
BAMBINA_
O ja, sugar, Opatija je pozimi ful lepa. Sva bili predlani s sodelavko na tridnevnem seminarju tam ravno takle čas. user posted image user posted image Ful lepo.
juniorka boščika, vi2 bosta pa sama čez praznike user posted image . Griša je danes tako-tako. Mu nisem dala Operila, zaenkrat se je 2x prebudil (od osmih). Sem pa včeraj zvečer po netu malo bolj preštudirala izpiranje s fiziološko user posted image in sem danes preizkusila svojo na novo odkrito tehniko. Čez rame sem ga ovila z brisačo, da ni z rokicami mahal, ga posedela v svoje naročje in mu s pumpico (prej sem to delala z navadno brizgo, smotka) pihnila fiziološko. Se je fajn jokal zraven, da je še bolj pihal in mu je šmrkelj kar šprical ven. Sem včeraj mdr. tudi prebrala, da si mamice moramo razčistiti, da s tem ne mučimo otroka, pač pa mu tako samo pomagamo. Ena klofuta zame. Sem bila menda prej res čisto preveč nežna in mu fiziološko bolj kapljala v noska...
Pa ono škatlico z okraski za smrečico sem popoldan nesla nazaj bolj za hec in v nejeveri, da bodo zamenjali. Pa so!! user posted image user posted image Prav ustrežljiva je bila ona prodajalka. Jelenčkov sicer niso imeli več, sem pa zato steklene angelčke vzela. Bravo za prodajalko user posted image user posted image
lex ne sekiraj se toliko zaradi dojenja. Ti si Alini ravno tako dobra mamica kot Aleksu in kot boš pikici. Dojenje gor ali dol. Super mami si user posted image user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
15.12.2007 21:27:58   
felicia
o ste se razpisale vas nisem niti vse prebrala, sem bolj čez skočila. zdej pa kmetijo gledat heheh

putka- ja pri balonchy sem naročila in dobila, je Uroš že notr sedel in je za zdaj zelo navdušen pa nič mi ga ni treba dodatno podložit, ker kar lepo sedi.

smo tudi stajico dali namontirat in mu je tudi notri zanimivo.

zdej pa kmete gledat!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
15.12.2007 21:28:23   
Majchi
Čaki, čaki Bambina, daj še 1x povej tisto o pumpici in pihanjuuser posted image . Se opravičujem no, ker hočem doktorat na tej fiziološki naredit, ampak očitno bo to še celo zimo laufal, tko da bi se res rada učinkovito naučila dozirat.

Kristi, ja, saj je res bolj logično. Če razpršiš, se bolj na sluznico obesi. Do zdaj, ko sem ji jo samo stisnila noter, ni nikoli npr. čez drugo nosnico ven prišla. Vedno je vse dol požrla, pa čist rdeča je ratala, pa vedno joka zraven.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?