|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Upanje po splavu-2.del
11.12.2007 14:37:26   
sonček33
andreja2000 - me smo tudi presrečne zate...Naj se Evina ključnica hitro zaceli. Tako sem želela malo pokukati v album- pa nimaš nič :(

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 401
11.12.2007 16:41:01   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

andreja2000 - me smo tudi presrečne zate...Naj se Evina ključnica hitro zaceli. Tako sem želela malo pokukati v album- pa nimaš nič :(

Hvala za lepe želje,v album pa žal ne znam dati nič.user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 402
11.12.2007 16:50:18   
medika 13
Neža7 ČESTITKE tudi tukaj user posted image user posted image user posted image   upam, da se ti tudi jaz ta mesec pridružim user posted image

Raho ČESTITKE ob rojstvu hčerke Žive user posted image user posted image user posted image

ElaM in Lana sedaj sta pa vidve na vrsti ... me že čakamo ....user posted image

Andreja kako fino, da se že doma cartate ... Evi želim, da se ključnica čim prej zaceli ... uživajte in se razvajaje ... drugače pa tako nebom mogla dolgo zdržati ne da bi se oglasila user posted image

Pozdravček user posted image

12.12.2008

Pravijo, da nam življenje naloži toliko kolikor zmoremo. Očitno zmorem več kot si mislim.

Neposredna povezava do sporočila: 403
11.12.2007 17:18:39   
tinaaja
Neza, naj te tokrat usoda nagradi z malim zdravim bitjecem user posted image user posted image user posted image

Andreja, WB user posted image user posted image user posted image Slikce, slikce, slikce user posted image Zlom kljucnice je kar pogost se mi zdi, upam, da boste kmalu cisto zdravi.. Veliko cartanja in uspesen zacetek skupnega zivljenja vam zelim! PS: kako kaj bivsi?

ElaM .. itak da cakamo.. Pol pa Lana, ce ne bo po desni prehitevala user posted image user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu medika 13)
Neposredna povezava do sporočila: 404
11.12.2007 18:17:22   
lana38
Ne bom prehitevala.user posted image Jaz počivam vsak dan, ElaM pa se vzpenja na klance, da bi pred PDP rodila.
LP

lana38

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 405
11.12.2007 18:29:03   
meli23
Ćestitke vsem novopečenim mamicam.
Jutri je tri mesece odkar sem v porodnišnici. Končno se mi je oddahnilo, ker sem nekako pribrcala do teh 35 tednov in ni več take panike. Zdej mam proste izhode, ko mam obiske in mi je ratalo prav fanj tle. Nimam nobene kondicije, ampak sem jo v 10 dneh odkar mal već gibam že precej pridobila. Cerkljažo naj bi mi odstranili tam nekje med Božičem in Novim letom, ampak resnično dvomim, da bodo to kaj hiteli, ker med prazniki je tako pa tako s temi dežurstvi itd.
Najraje bi, da bi moj otroćek bil donošen, ker zdej me pa res ne mika naki prehitevat, ko sem že tolko zdržala.
CTG mi delajo 2krat na dan in je vse bp. Vsi popadki so popolnoma izveneli. Hura tudi midva bova končno mela dojenčka. Lep pozdrav vsem, ki se me še spominjate.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 406
11.12.2007 19:29:46   
tinaaja
Meli, joj, najprej - juhuhu bravo punca in otrocek, da sta tok pridna.. samo se malo user posted image user posted image user posted image Pol pa ... grozno - 3 m v porodnisnici. Ja vem, kar se mora ni tezko,ampak user posted image Pol pomislim, kako bi to prenesla jaz, ce bi imela brino doma in jaz pa obsojena na hotel P user posted image   Res, super je,ce je otrocek donosen, tko da kar pocakaj na januar user posted image Drzi se pa se se javi user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu meli23)
Neposredna povezava do sporočila: 407
12.12.2007 9:31:51   
Špela100
Andreja2000 lepo se cartajte in uživajte.
Lana38 držim pesti zate, še malo.
Meli23 ja vidva sta pa res borca, 3 m v porodnišnici, da se ti zrola, samo rezultat vse odtehta. Zdrži še malo.
Tinaaja, kaj pa ti? Kdaj planiraš še enega user posted image ?
Bety upa pošiljam ti en močen user posted image , res te občudujem s tvojim upanjem in pozitivizmom.
Neža bravooooo, čestitam in držim pesti, da bo tokrat res vse ok...mora bit.

No in še jaz punce, mi smo danes prestopili v 27t!!!!! Ne morem verjeti....Včeraj sem imela pregled, vse je ok.
Videla sem našega fantka na uz, ful se je premikal, je akcija non-stop. Še tri mesece in ga bomo spoznali, komaj čakamo vsi.

Veselim se praznikov in danes grem zadnjič na predavanja, tako, da bo ena skrb in pot manj. Potem si bom pa malo privoščila šopingiranja in preurejanja našega stanovanjca.

punce držte se in vse katere nisem posebej pozdravila, vseeno mislim na vas.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 408
12.12.2007 10:03:59   
Bety upa
Samo, da vas malo pozdravim....
Čestitke novi mamicam in nosečnicam user posted image user posted image user posted image ......

Jaz nisem izgubila upanja in optimizma....Čakam samo prvo M in jurišššš....

Lana38.....Srečno na porodu....

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 409
12.12.2007 10:05:11   
Neža7
Lep pozdrav punce user posted image

Naj, naj najlepša hvala za čestitke. Tako sem vesela in muhasta od hormone user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 410
12.12.2007 10:33:05   
lana38
Bety!user posted image
Lepo, da si tako optimistična.

Nocoj sem pa jaz že mislila, da bo treba iti v P. Od 4h do 5h me je zvijalo v spodnjem delu trebuha kot pri user posted image . Potem je pa vse nekam izginilo in sem nazaj zaspala. Očitno to ni bilo to in sem še na čakanju...user posted image Ja, kaj čem. Ne vem, kako izgledajo popadki, ker jih v prvi user posted image  nisem nič kaj imela.
Kakšno grozno vreme je zunaj, sivo in kislo.
LP

lana38

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 411
12.12.2007 14:54:23   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Bety upa

Jaz nisem izgubila upanja in optimizma....Čakam samo prvo M in jurišššš....

Lana38.....Srečno na porodu....

tako se govoriuser posted image user posted image user posted image

tinaaja žal ne morem in ne znam dat gor slikic,pa še fotoaparat imam še tisti stari klasičniuser posted image
Ja,bivši je psihično zelo slab,saj je ostal tetraplegik,za praznike bi naj prišel domov,žal pa tudi med ljudi ne sme,ker ima tako nizek imunski sitem in kar zboli,je brez volje,drugače pa lahko govori,to pa je žal vse,no pa razmišlja normalno....user posted image user posted image user posted image ,ah,težko je....

Ja,naša Eva je pa tako pridna,da mi ostane kar veliko časa,vendar je problem   s tem našim računalnikom in interntom,drugače bi več čepela tu goruser posted image

ja,fajn bodite.......user posted image
lep pozdrav vsem bodočim in zdajšnjim user posted image  in vsem mamicam!

(odgovor članu Bety upa)
Neposredna povezava do sporočila: 412
12.12.2007 16:52:11   
Milamay
andreja 2000 - super, da sta doma, da je Eva pridna. Ključnica se same popravi, je imela tudi od bratranca tamala zlomljeno, pa je zdaj vse OK. Lepo, da še misliš na nas. Jaz se mnogokrat spomnim nate. Samo, da je vse OK. Ma, saj smo vse tako močno stiskale pesti, da je zdaj res MORALO biti vse OK.

Bety upa - ti pa si res polna optimizma. Kapo dol! Drži se in bodi pogumna še naprej.

Špela - tudi nate se mnogokrat spomnim in seveda ob tem zmeraj pomislim, da bi skoraj toliko bila noseča že jaz. Priznam, da se zadnje dni večkrat spomnim na zadnjo nosečnost, razmišljao o tem, kako velik trebuh bi že imela ... Eh, nič ne morem, da bi čas zartela nazaj.

Lana - jaz pa nekako navijam zate, da bo po praznikih. Naj bo še zdaj na toplem. user posted image

Meli - pa ne morem verjeti - 3 mesece v bolnišnici!!!! Ko zdaj tako gledam, se mi zdi, da bi se mi zmešalo, če bi morala biti tam tako dolgo. Ampak ko si prisiljen, pa vse sprejmeš tako kot je, ne? Navijam tudi zate, da še zdržita par tednov. Ampak tudi 35 je že lepa številka.

Mi smo drugače kar OK, le tempo je v teh decemberskih dneh hud. Vsak dan nekaj ... Pa nekaj v vrtcu, pa v službi, pa nakupi daril ... Komaj čakam, da še naslednji teden mine, potem pa smo kar nekaj dni doma - vsi skupaj! To je glavno. Zadnje dni imam nekaj težave s prebavo, ma, nekaj me muči driska, pa hemeroidi ... Kaj pa vem, kaj je spet?! Mogoče vse skupaj, pa stres ... nekje se pač vse odraža. Upam, da bo kmalu bolje, sem se pa v pon. naročila tudi pei zdravnici.

Tako. Mislim na vse vas.

LP

Neposredna povezava do sporočila: 413
13.12.2007 10:30:04   
lana38
Ja, naj moj user posted image  kar uživa še na toplem in pričaka vsaj Novo leto. Potem pa lahko grem v P, tudi takoj po polnoči.user posted image  V prihodnjih dneh se nam obeta sneg. Upam, da ne bo preveč za gaziti, ker že po ravnem komaj hodim.

andreja2000, fino, da je Eva tako pridna in lepo spi.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 414
13.12.2007 12:34:44   
andreja2000
milamay lepo,da se dostikrat spomiš name,tudi jaz se nate.Ja,ključnica se popravi sama,le nekoliko je potrebno paziti na samo rokico,pa neka vaje za razgibavanje delava.Se mi pa zdi,da je rokica vsak dan boljša in da jo je pričela vedno več premikatiuser posted image .
Vse lepo ti želim in da ti čim prej minejo dnevi,da bote z družinico skupaj doma.

Lana38 ,ja Eva je zaenkrat res pridna,upm,da pa je ne bodo kolike pričele preveč matrat.
Ja,Lana,sedaj pa se že tudi ti sunkovio bližaš k cilju ,ne b več dolgo,ko boš tudi ti pestovala svojega tako težko pričakovanega fantka.

fajn bodite...user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 415
13.12.2007 21:34:41   
tinaaja
Tinaaja, kaj pa ti? Kdaj planiraš še enega ?

mati narava se ni povrnila reprodukcijskih sposobnosti user posted image je brinaprevelika zizomanka user posted image user posted image user posted image

grem spat, sva noc preziveli na opazovanju na oddelku otroske kirurgije - smo se vpisali med padle borce s posteljeuser posted image

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 416
13.12.2007 22:00:31   
Milamay
tinaaja - joj, ti padci iz postelj. Naš je padel še to poletje iz postelje na morju, pa ima že 3 leta. Pod posteljo pa ploščice. Mene je kar stiskalo pri srcu. Prejšnji teden je padel tako nesrečno, da je z glavo (čelom) z vso močjo udaril po vogalu podboja za vrata. Tako je počilo, da se mi jezdelo, kot bi mu počila lobanja. No, hvala bogu ni bilo nič hujšega, razen vellike buške in podbpludbe. Tako da te čisto razumem in si predstavljam, kaj sta preživljali, čeprav pri nas do sedaj še ni bilo nikoli tako hudo, da bi morali ostati v bolnišnici. Že trkam ob les!!!! user posted image  NO, upam, da je Brina zdaj že boljša. Ja, ti naši malčki. Včasih nem res poženejo strah v kosti. Ko se našemu kaj zgodi, se začnem kar tresti in srce mi tako razbija .... Mame pač trepetamo za svoje otroke, ne?

LP vsem

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 417
14.12.2007 11:39:48   
lana38
tinaaja, upam, da je Brina OK po padcu s postelje.user posted image

Jaz sem pa imela danes CTG spet in nič ne kaže, da bi user posted image  imel že namen priti med nas. Danes teden imam spet CTG.

ElaM ex Irmy je rodila punčko Manco.

Pri nas rahlo sneži in je mrzlo, da je groza. Upam, da ne bo zapedel sneg, ker ne bi rada gazila. Naj počaka na januar.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 418
14.12.2007 19:59:55   
Lusa
Bety upa-me veseli ,da si tako pozitivna!user posted image

Andreja-a vi se pa že lepo crkljate doma.Kako lepoooo.

tinaaja-samo ,da je vse ok z brino ,ker sem v tej kirurgiji marsikaj videla-poškodb po padcih.Ampak otroci so nepredvidljivi.

Ela-čestitke za puncouser posted image user posted image user posted image

Lana-zdaj si pa ti na vrsti s tvojim fantičem.Bo malo prekinil niz punčk.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 419
15.12.2007 9:08:34   
lana38
Res zanimivo, da so bile do zdaj večinoma punčke. Luse, sem si ogledala tvoje user posted image  slikice. Super so. Luša pa je tak cuker, ko objema tvoj trebušček.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 420
15.12.2007 17:47:41   
Milamay
Lusa - ful dobre slike!!! user posted image  To sta se slikali prav v studiu? Super, res!

Lana - pa saj sem ti rekla, da bo prišel po praznikih. Zdaj bo še malo užival na toplem, potem pa gremo v akcijo. user posted image

Pri nas spet sneži. Pa bodo prazniki beli!!! Božič mora biti bel. To daje temu času pravi čar.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 421
15.12.2007 17:53:27   
lana38
Milamay, upam, da ne bo ves sneg skopnel do Božiča. Danes dopoldan ga je že pobiralo in je bil Blaž user posted image . Ampak zdaj pa spet fajn gre in če bo šlo vso no, ga bo kar nekaj jutri zjutraj.
LP

lana38

(odgovor članu Milamay)
Neposredna povezava do sporočila: 422
15.12.2007 20:20:09   
andreja2000
Pozdravljene!

tinaaja upam,da je z Brino sedaj vredu in da ni nič hujšega.

Tudi mi smo imeli pestro, si je Lara v šoli pri telovadbi včeraj zvila prst,pa jo je moj vozil v MB v bolnico,zjutraj pa je sin dobil močan astmatičen napad in ga je hudo dušilo,jaz pa v tisti paniki nisem takoj našla pumpice,ma groza no,sedaj pa je k sreči vredu, prestrašla pa sem se zelo.

Lusa  ja mi se lepo cartamo,mleka imam veliko,tako da se Eva lahko tudi fajn naje in potem lepo spi in je zadovolna.
Čas res hitro beži in ni več daleč ko bosta tudi ti in Lana zibali.

Lep pozdrav user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 423
16.12.2007 11:12:02   
lana38
Zdaj imam pa res že manj kot 14 dni do PDP. Če zdaj pogledam za nazaj, je pravzaprav vse hitro minilo, čeprav se mi je od začetka vleklo. Sem mislila, da ne bo nikoli prišel december. Takrat kop sem ostala doma na bolniški, se mi je to zdelo celo leto, čeprav je bil že maj.
Zima pa je tu v vsej svoji veličini. Izgleda, da bo letos kar zasnežena. Gledam pač čez okno zimsko idilo in uživam, dokler še mi ni treba nikamor.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 424
17.12.2007 21:35:58   
Milamay
Ja, tako čez okno je zima najlepša, kajne? Samo da mi ni treba na cesto.

Moj sin je tudi čisto navdušen, da je sneg.

Andreja - spet ste imeli pestro! No, samo da so zdaj vsi OK.

LP

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?