Milamay
|
andreja 2000 - super, da sta doma, da je Eva pridna. Ključnica se same popravi, je imela tudi od bratranca tamala zlomljeno, pa je zdaj vse OK. Lepo, da še misliš na nas. Jaz se mnogokrat spomnim nate. Samo, da je vse OK. Ma, saj smo vse tako močno stiskale pesti, da je zdaj res MORALO biti vse OK. Bety upa - ti pa si res polna optimizma. Kapo dol! Drži se in bodi pogumna še naprej. Špela - tudi nate se mnogokrat spomnim in seveda ob tem zmeraj pomislim, da bi skoraj toliko bila noseča že jaz. Priznam, da se zadnje dni večkrat spomnim na zadnjo nosečnost, razmišljao o tem, kako velik trebuh bi že imela ... Eh, nič ne morem, da bi čas zartela nazaj. Lana - jaz pa nekako navijam zate, da bo po praznikih. Naj bo še zdaj na toplem. Meli - pa ne morem verjeti - 3 mesece v bolnišnici!!!! Ko zdaj tako gledam, se mi zdi, da bi se mi zmešalo, če bi morala biti tam tako dolgo. Ampak ko si prisiljen, pa vse sprejmeš tako kot je, ne? Navijam tudi zate, da še zdržita par tednov. Ampak tudi 35 je že lepa številka. Mi smo drugače kar OK, le tempo je v teh decemberskih dneh hud. Vsak dan nekaj ... Pa nekaj v vrtcu, pa v službi, pa nakupi daril ... Komaj čakam, da še naslednji teden mine, potem pa smo kar nekaj dni doma - vsi skupaj! To je glavno. Zadnje dni imam nekaj težave s prebavo, ma, nekaj me muči driska, pa hemeroidi ... Kaj pa vem, kaj je spet?! Mogoče vse skupaj, pa stres ... nekje se pač vse odraža. Upam, da bo kmalu bolje, sem se pa v pon. naročila tudi pei zdravnici. Tako. Mislim na vse vas. LP
|