|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
14.12.2007 16:53:51   
petea
Pred dnevi je ena spraševala v zvezi s pritiskom 120/60 in utripom 100, če je vse O.K.
Pritisk je idealen, utrip pa razumljivo povečan zaradi dodatnega dela, ki ga mora naše srce opraviti za naše srčke.

Jaz imam pritisk ves čas okrog teh vrednosti (110/70), tako da me samo malo bolj daje utrujenost in imam dober razlog za dodatne ure spanja - paaašeee user posted image , utrip pa med 90 - 100. Je bilo enako v 1. user posted image , tako da sem pomirjena.

LP

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
14.12.2007 17:02:22   
petea
Ah, ja, še to:

telovadit je pa dobro začeti čim prej - z velikim trebuhom se je vedno težje pripraviti do miganja. Saj ni treba teči maratona, samo kondicijo pa je dobro ohranjati.

Organizirana nosečniška vadba pa je dobra za to, ker te prisili, da običajno vsaj 1x na teden (bolj ali manj) resno pregreješ svoje telo, pa še kaj pametnega zveš mimogrede od souser posted image , primerjaš trebuhe ipd.
Pa še vaje so prilagojene trebuščkom.

Priporočam.

P.S.: Jaz se tokrat spravljam k temu že dober mesec, pa kar ne pridem v telovadnico, si obljubljam, da po novem letu pa res začnem ...  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petea)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
14.12.2007 17:05:14   
Anonimen
Alooo user posted image  Joj jaz sem pa tako nestrpna bi kar prestavila uro na 18:00 danes imam NS in si nisem mislila da bom tako nervozna!

Nisem uspela prebrati vsega kar ste pisale od zadnjega javljanja ampak saj mi ne zamerite kajneda user posted image

Očka bo prvič videl najino žabico na ekranu in srčno upam da bo vse v redu madoniš morda ga danes vidim prvič jokati?? Saj je že videl od UZ slikico ampak vseeno...

Ah nakladam se javim zvečer če ne padem skup prej user posted image

(odgovor članu petea)
  Neposredna povezava do sporočila: 2378
14.12.2007 17:47:23   
Anonimen
AnjaPH držim pesti za dober rezultat in javi se kaj zvečer.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2379
14.12.2007 19:39:00   
*Mojca*
Evo mene nazaj!

Nabavila sem si ene ful lepe olivno zelene hlače v HM pa eno majčko. Vse skupaj 42eur. Zdaj bom pa fancy jeeeej user posted image user posted image user posted image

AnjaPH držimo pesti za NS. Pa saj bo vse ok!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
14.12.2007 21:21:52   
Anonimen
Sva se našli, ja. Pa dežja ne bo, ker smo klicale sneg. In glejte ga. Mi ga že mamo 5 cm, pa še kr pada.

Kar se imen tiče. Za punčko sva se že zdavnaj zmenila, ampak ne bova nikomur zaenkrat povedala. Za fantka pa moj user posted image  kašno rimo iz šole. Pa sm jst ful jezna, k mi je pa Luka všeč.

*Mojca* - poglej v moj album, če maš take hlače?

Aja, pa še tole. Včer sm si kupila eno lepo tuniko za na silvestrovanje s šihtom, pa pridm domov in ugotovim, da mi hlače niso prav. Super. In sm šla dans v Modiano Outlet, k majo stvari iz prejšnjih sezon, kupila čren, elegantne hlače iz viskoze, raztegljive, mehke za 9,5 €. Super, ne?

AnjaPH - kako je blo na nuhalni??

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2381
14.12.2007 21:50:31   
*Mojca*
nya user posted image user posted image user posted image točno take hlače sem kupila, pa še eno majčko z rokavi 3/4 pa črtasta je. Bom jutri poslikala. Se pravi če se midve dobiva na kavi oblečeva iste hlače pa bo user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
14.12.2007 21:57:29   
Anonimen
Dober večer. user posted image  
No, samo 24 ur me ni bilo, pa ste bile takooo pridne. user posted image user posted image

Mojca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa tudi vse ostale za opravljene preglede. user posted image

Pa seveda držim pesti za nevemžekatera ima jutri NS. user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa še malo po RR čekirat, potem pa spaaaaaaat. user posted image
Klepetali bomo pa itak verjetno čez vikend.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2383
14.12.2007 21:58:02   
Anonimen
Ja tko bo najboljš. ma sej se niti nisva mogle falit danes, k v kavarni ni blo nbenga druzga ob 10h. Kot bi vedli, da ne smejo takrat hodituser posted image user posted image user posted image . V glavnem, zdejle grem pa pančkat, mam jutri ob 9h frizerja. Pa spet sama pančkam, k je moj lubi na smučanju, pride šele v nedeljo, pa mi je kr dolgčas.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2384
14.12.2007 22:01:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Tko,da se sedaj uradno poznava,samo čas naju je dajal,ona je mogla it v službo,jaz pa naprej po opravkih in potem domov,ma me sedaj moji ful čudno gledajo,ker sem bila predolgo v mestu,ker so mi čuvali tamalga.Saj nič ne nečem,ampak res sem bila ta teden precej odsotna in sta morala kar večkrat vskočit pri malemu,ta veseli december tastarejši ma skoz nekaj z vrtcem.Pa saj mali ful ni zahteven,le zraven njega moraš bit.

Upam, da se še kdaj dobiva, kljub zamudi domauser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2385
14.12.2007 22:02:52   
*Mojca*

nya uživaj pri frizerju user posted image user posted image user posted image

Taly hormončica pogrešali smo te user posted image

Jaz grem tudi počasi spat. Moj je sicer pri meni, ampak z mami gledata Harryja Potterja...user posted image user posted image user posted image

Nočko vsem čvekam!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
14.12.2007 22:05:51   
Anonimen
Lahko nočko tudi od mene
user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2387
14.12.2007 23:12:15   
Erin
Dober dan!

Samo en šopek sem prišla dostavit in sicer  za Taly

user posted image

Najlepša hvala...

Aja pa...

Vsem želim lepo user posted image ter zdrave user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
14.12.2007 23:54:26   
Anonimen
 ERIN, ma ti si faca no, kaj čem ti rečt. user posted image  

Jaz pa še kar bulim v te vozičke in nobenega ne najdem pametnega, ker sem očitno staromodna, saj je vse tako nekam napredno. Pa sploh nočem komplicirat, hočem navadnega 4 kolesnika, od rojstva naprej.
Ja, bo treba kej v svet.user posted image

(odgovor članu Erin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2389
15.12.2007 7:00:01   
Eva2008
Eno lepo in zasnezeno jutro.

Greva z dragim malo v Kranjsko Goro in potem se malo v soping.

Imejte se zelo lepo.

Fragola user posted image  user posted image user posted image  

Eva & Boštjan = 14.6.2008 bo dan D. Bomo štirje.
Nekaj se dogaja. Bo najbrž prej.

Bivša kanta.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
15.12.2007 10:35:06   
Anonimen
Dan user posted image   povsod imate sneg le na gorenjskem ga je le za vzorec user posted image

Tako, rezultati NS (12t3d):

CRL: 56,0 mm
BPD: 20,0 mm
NT: 1,7 mm
FL: 7,0 mm
AC: 57,0 mm

Background risk of trisomy 21:        1:1371
Adjusted risk of trisomy 21:            1:5335
Background risk of trisomy 13+18:  1:11231
Adjusted risk of trisomy 13+18:      1:80514

Bojda je vse ok, magistrova špekulacija pa je, da je punčka! Pravi, da ji one stoji vodoravno in da to načeloma pomeni, da je punčka user posted image

Sicer mi ni ravno poljudno objasnil kaj pomeni rezultat NS 1,7 ampak graf kaže, da je v mejah normale...

V albumu je pa slikica. Apropo slikica - obljubljen nama je bil tudi filmček, vendar ga na CD-ju ni, so samo slike...??

(odgovor članu Eva2008)
  Neposredna povezava do sporočila: 2391
15.12.2007 11:01:14   
Anonimen
Super za NSuser posted image
Pri nas na Gorenjskem, v našem koncu, je sonček in od snega ne duha ne sluhauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2392
15.12.2007 11:05:09   
Anonimen
Pri nas na Gorenjskem, v našem koncu, je sonček in od snega ne duha ne sluha

Saj vem - bedno ane!

Drugače pa sem bila kar malo zaskrbljena ko sem jo videla na ekranu... Bila je čisto pri miru! Potem je pa vklopil zvok in ko sem slišala bitje srca sem bila šele prepričana, da je vse ok user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2393
15.12.2007 11:29:41   
lonapo
Anja Ph čestitkeuser posted image user posted image .

Kakšen sneg, pri nas sonce sveti na polno, ne duha ne sluha o snegu pa tako težko ga že čakam.user posted image .

Naš mali je pa bolan po skoraj letu dni; včeraj sva šla k zdravniku je pobil histeričen napad, tri smo ga držale da mu je dohtarca lahko v grlo pogledala, celo noč nismo spali, vročina, boleče grlo. Sedaj je pa ravno zaspal, upam da bo potem boljši.

Grem še jest mal oči zapret, nisem več navajena biti ponoči pokonci!user posted image user posted image

Lep vikend, pa pošljite mi malo snega, prooosssimmm!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
15.12.2007 11:31:13   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

Sem šla spat ob 2 ponoči, tile vozički so me čist prevzeli, sem kar noter padla.user posted image  Težka bo za izbrat, sploh v tej naši mali Sloveniji. Sva se odločila da greva v Avstrijo, sej zna dragi nemško govort. Bomo že kaj zmučkali tam.user posted image

Čestitke AnjaPH za NS. user posted image user posted image user posted image

No, lepo se imejte tole soboto, mogoče še kaj  zavijem med vas danes.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2395
15.12.2007 11:59:22   
Anonimen
Sva se odločila da greva v Avstrijo

Prosim za kompletno poročilo in revizijo avstrijskega trga vozičkov, primerjave cen, izbire, itd. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2396
15.12.2007 12:26:04   
*Mojca*
jaz se tudi priporočam za izčrpno poročilo glede vozičkov, ker tudi midva nimava pojma user posted image

Bom pa šla pogledat tudi v italijo...

Mi pa mamo sončka in si v zavetju lahko skoraj v kratkih rokavih....ehhh...primorska user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
15.12.2007 13:17:09   
Anonimen
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Malo zimske idile za vse, ki snega nimate.

AnjaPH - čestitam za dobro opravljeno NS

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2398
15.12.2007 13:18:29   
Anonimen
Upam, da me ne bodo skenslali, nism pogledala kolk so velike fotke. Se opravičujem.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2399
15.12.2007 13:21:50   
Anonimen
Nya, jaz ti pa lahko našo sončno idilo poslikam pa pošljemuser posted image . Čeprav ne maram snega, ampak upam, da vsaj za božič bo kaj padel.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?