|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
14.12.2007 13:02:31   
Anonimen
Kaja08 lahko ti kremo od torte, ki mi je ostala, pošljem po hitri poštiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2351
14.12.2007 13:14:59   
Anonimen
Zivio vsemuser posted image .
Mojca cestitam,saj izpit si prakticno ze naredila.Pridne ste vse ki se studirate,meni se se nemscine ne da ucit.

Tista sladica; dunajski valovi,je pa super dobra,ampak redilna.

Zdele cakam na mojga,da pride pome in me pelje mal do Stuttgarta,grem mal zapravljat zase,pa novoletna darila kupit za tamalo,pa necake.Pa sestra ima danes R.D. tako da se njej nekaj.
TAMALA CE SLUCAJNO BERES:VSE NAJBOLJSEuser posted image user posted image ;PA UPAM DA BOS SLUZBO DOBILA,SAM ZMEN SE RAJ DA PO NOVEM LETU ZACNES,user posted image REC DA SESTRA PRIDE,K JO ZE DOLGO NISI VIDLA,PA BOB VE KOLK DOLG POL SPET NE.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
14.12.2007 13:17:12   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Kaja08 lahko ti kremo od torte, ki mi je ostala, pošljem po hitri poštiuser posted image

Ja, ti kr dej - na to bom pa tud do 4 v službi počakala, če bo treba user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
14.12.2007 13:18:43   
Anonimen
user posted image user posted image prav do štirih lahko počakaš, potem pa greš lahko domov

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 2354
14.12.2007 13:20:35   
*Mojca*
Kaja08 a ni zanimivo kaj vse je nosečka pripravljena naredit da dobi sladkarije user posted image user posted image

kleopatra28: kako pa to da si se preselila v Nemčijo? Delo? Mož?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
14.12.2007 13:31:51   
willma
Ojla!

Fragola user posted image user posted image , sicer jaz nisem ti, toda sem šla skozi to 3x in vsaj približno vem kaj doživljaš. Meni je najbolj pomagalo, da sem dala fokus naprej v prihodnost.

Sladkosnedne user posted image .
Meni je ta nosečnost bolj znižala potrebo po sladkem, sem bila odvisna od čokolad in sladkega, zdaj pa mi pašejo čisto specifične zadeve. Recimo klasična čokolada mi sploh ne paše, bolj mi dišijo rumova pecivauser posted image , vanilijeve kreme, karamelne sladkarije, žele bomboni...
In še to ne vedno. Splošno je moja prehrana sedaj nekako omejena na to kaj mi paše in kaj ne. Sicer moj dragi pravi, da sem bila v prvi nosečnosti tudi tako muhasta, toda jaz se tega nič ne spomnimuser posted image
Zdaj bi jedla svežo tropsko sadno kupo, s svežim dozorelim ananasom,...mmmmm (tolažba: si grem po jabolko in kivi iz naše sadne košare)
Ni ga nad ananasom, ki dozori na stebluuser posted image

Aja, pa še napade imen že imam. Sem bila 100% za punčko, da bi bila Lara. Sedaj sem si že premislila. Navijam za novo ime, moj pa še mora premilsit, če mu je všeč ali ne. Za fanta pa še nevem.

Pa ve? Kaj bi zdaj jedle?
Že kaj razmišljate o imenih?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
14.12.2007 13:36:08   
lunca14
Ha,ha,ha, a vas je ferbec matral.....da sva se dobile,sva se zmenle na kraju,ki je samo eden v celem mestu,tko,da ni bilo dileme,pa ja fuuuuuuuuul sva vas obirale,a se vam je kaj kovcalouser posted image user posted image user posted image .Ah,dajte no,pa saj veste o čem se nosečnice menjo,bebike,pa bebike,pa še malo o bebikah,pa malo na splošno,pa spet o bebikah,pa mal o moških,pa spet mal o bebikah.Tko,da se sedaj uradno poznava,samo čas naju je dajal,ona je mogla it v službo,jaz pa naprej po opravkih in potem domov,ma me sedaj moji ful čudno gledajo,ker sem bila predolgo v mestu,ker so mi čuvali tamalga.Saj nič ne nečem,ampak res sem bila ta teden precej odsotna in sta morala kar večkrat vskočit pri malemu,ta veseli december tastarejši ma skoz nekaj z vrtcem.Pa saj mali ful ni zahteven,le zraven njega moraš bit.Tako čveke ve se sam napokajte s sladkarijami,drugo leto bomo pa na forumu otroci in hujšanje visele.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
14.12.2007 13:37:24   
alea01
Midva sva ze zdavnaj izbrala za fantka ime Maks, a baje bo puncka. Tu se pa najina okusa po imenu tepeta. Tko, da bo se treba razmisljat

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
14.12.2007 13:39:37   
alea01
trikrat hura za nayo in lunco14, da sta se nasli! Hura, hip, hip, hura, hura!!!!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
14.12.2007 13:41:48   
*Mojca*
lunica14 in nya čestitke user posted image user posted image upam da nista toliko čvekale, da bo dež čez vikend user posted image user posted image user posted image

Midva imava že izbrana imena, amapk naju tudi neki daje da bi kaj spremenila. Bomo videli. Luka in Sara user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
14.12.2007 13:45:33   
Anonimen
Zaradi moza.Je ze par let tukaj,zdaj je pa se mene prvleku.user posted image
Saj bi blo cist v redu,ce bi bili se nasi tukaj,ali pa vsaj mal blizje.
Najbolj pa pogresam necake,jih vidim na vsake kvatre.Najmlajsi ima 1l7m,pa sem ga vidla samo 4x.user posted image user posted image user posted image Pa tko so vsi lustkani.Sem pa koncno tudi jaz zanosila(nam 2l sploh ni ratalo),tako da bo tut pri nas en mali kricacek.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2361
14.12.2007 13:49:09   
*Mojca*
kleopatra28 ja čestitke user posted image user posted image user posted image 2 leti je kar dolga doba. Jaz se ne morem pritoževat, ker nama je ratalo v drugem šusu user posted image

Verjamem pa da pogrešaš svoje domače. Je pa toliko slajše ko prideš domov a ne?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
14.12.2007 14:10:55   
Anonimen
Ja res je.Bo pa to najin drugi otrok.Pri prvi nama je ratalo v prvem susu.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2363
14.12.2007 14:13:11   
pikica_30
Mojca, tole je pa men že kar mal creepy! user posted image user posted image user posted image  Berem tvoje poste in kot bi sebe poslušala!!! user posted image  Midva imava tud zbrano Sara in Luka in tud je ratal v 2. šusu! user posted image  Sva pa res srečke user posted image !!!

Pa še v podpisu imaš napisano Follow your dreams..., moj slogan je pa bil vedno"Ne sanjaj svojega življenja, ampak živi svoje sanje!" A ni to že kar scary? user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 14.12.2007 14:14:32 >

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
14.12.2007 14:33:04   
*Mojca*
pikica_30 jaaaa res je malo scary, po drugi strani pa prav lušno. Sorodni duši pač user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
14.12.2007 14:40:36   
pikica_30
Itak, da je ful luštno! user posted image  Kaj si pa po horoskopu, da vidim, če to kaj vpliva? user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
14.12.2007 14:45:10   
slovenka
jaz imam jutri NS in če bo vse ok, bova začela razmišljati o imenih - je treba kar en čas vnaprej, a ne? Da vidim, če se kakšnega imena vmes že naveličam... potem že ni pravo... user posted image   pa tako trmasta kot sva midva, ne vem, kaj bova skupaj spacala. Ampak mora uspeti, nisem zagovornic dvojnih imen. sošolko sem imela z dvojnim imenom, pa še eno punco poznam in je bilo v obeh primerih zato, ker se niso mogli zmenit za ime. upam, da nama rata. So mi pa všeč vsa imena, ki ste jih doslej predlagale - Lara, Maks, Luka... Na 4 črke in da se slovensko sliši - eni pri nas imajo Džesiko :(

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
14.12.2007 14:49:04   
pikica_30
Jaz mam imen za punčko še ful, za fantka pa ne...user posted image  mi je Luka sicer ful fino, ampak ima moj user posted image  nečaka Luka, tako da to ni še sigun...jaz imam pa skoz filing, da bo glih fantek, čeprav s pregledov še nič ne vem.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
14.12.2007 14:55:11   
Anonimen
Midva  se o imenih še nisva nič pogovarjala. Že v prvi nosečnosti sva se bolj proti koncu, potem pa en mesec preden sem rodila še za punčko spremenila ime tako, da imava res še čas. V prvi nosečnosti so meni vsi govorili, da nosim fantka, da sem bila jaz 100% da bo fant. In še sedaj se spomnim, ko sem rodila, mi pravi babca čestitam imate punčko, da sem jo še enkrat vprašalauser posted image

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2369
14.12.2007 14:57:59   
slovenka
ninny, tudi meni se zdi, da imam fantka, pa vsi mi ga napovedujejo. Se mi kar zdi, da bo na koncu tudi pri meni tako kot pri tebi, da bom morala 2x vprašati user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
14.12.2007 15:00:59   
Anonimen
midva v prvo nisva želela vedeti spola, to nosečnost pa bi ga rada- upam, da se bo videl v torek, ko imam NS

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2371
14.12.2007 15:06:51   
*Mojca*
pikica_30 vodnarka sem user posted image

Punce ne boste verjelea ampak moj je že tu. Zdaj pa shopping....se tipkamo zvečer user posted image user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
14.12.2007 15:08:26   
Anonimen
no, vidiš pa je hitr prišeluser posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2373
14.12.2007 15:10:38   
zp
Živjo,

vse, ki imate izbrano ime Lukauser posted image user posted image user posted image - uganite kako je našemu mulčiju ime? Super ime, tako navihano.. za punčko sta mi pa Sara ali Hana zelo všeč.

A smo že kje izvedele ali imajo v kranjskem H&M kaj nosečniških cot- kakšne fajne kavbojke?

lep vikend, namenjen crkljanju želim...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
14.12.2007 16:49:25   
petea
Uf, punce, en teden ne uspem priti do RR (sem se malo potepala), pa porabim dva dneva, da preberem vaše čveke.  user posted image

Ker sem bila presenečena, da v LJ naj ne bi imele trgovin z nosečniškimi oblačili, sem v petek malo pregledala BTC (preveč se mi zaradi slabega vremena ni dalo), pa sem videla, da imate v Baby centru oblačila La Vie, v Emporiumu Benetton, v Diamantu je Popek, v H&M pa se mi res ni dalo več iti.

Včasih je v hali A na sredini pritličja bila tudi ena nosečniška trgovina - sem pozabila iti pogledati, če je še vedno tam. Verjetno pa so tudi cene v teh trgovinah dovolj sprejemljive (primerljivo z H&M), saj teh nekaj mesecev res ne rabimo gore novih oblačil.

Glede oblačil v H&M - včasih je potrebno malo pogledati izdelke; meni se je že zgodilo, da je nosečniški pas pri hlačah šel po šivih ipd. Glede velikosti pa - najprej zmanjka številke M, ta malih (S) in ta velikih (XL) oblačil pa je vedno toliko, da sem si že večkrat pred policami zaželela, da bi imela malo drugačen obseg telesa ... user posted image  Vsaj v MB in Gradcu je tako. 

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?