|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujemo januarja!
14.12.2007 13:05:45   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobr da maš še cele prste - prever nohteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za popizdt, sem skor poscala od smeha!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 701
14.12.2007 13:08:50   
KAHLO
sončnica24 zgleda da nas ne dohajaš.....user posted image user posted image poglej kaj postov je za tabouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jazzzi....tist z jabolkom mogoče ne bi bilo niti tako slabo.....se nebi nič slišalo k sosedom bo treba g. medvedu ta nasvet namignituser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 702
14.12.2007 13:10:05   
KAHLO
kera je prej govorila o hujšanju......kakšno hujšanje.....če si na tem forumu in rr....ni šans da bi mel dietouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 703
14.12.2007 13:12:46   
jazzz27
mislm, da si moraš na vrata obest POŽREŠEN PES!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  te ne bo noben moril!!user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 704
14.12.2007 13:14:57   
sončnica24
Nena vas dohajam še čvekam na čvekanju v tri dni, zdaj sem se pa očitno preveč obremenila, mi bodo prsti tja padli, grem še zdaj gledat kaj ste zadaj pisaleuser posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 705
14.12.2007 13:16:18   
KAHLO
jazzzz27 kakšen pes...k una zverina iz tiste reklame za kinder čokoladko....k je dva metra , full kosmat pa zelen....pa usta ma gromozanska....ampak najina podobnost je zgolj v lakoti.....tist kosmata pa zelena pa jaz nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 706
14.12.2007 13:19:49   
sončnica24
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

jazzzz27 kakšen pes...k una zverina iz tiste reklame za kinder čokoladko....k je dva metra , full kosmat pa zelen....pa usta ma gromozanska....ampak najina podobnost je zgolj v lakoti.....tist kosmata pa zelena pa jaz nisemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 707
14.12.2007 13:35:25   
jazzz27
itak ti najbrš že tako kruli po želodcu, da se vsi izogibajo, da ne bi komu roke odgriznila!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Prosim te, da daš prej kaj v uta preden greš domov pa v stanovanje stopš!! Lubita kr pros naj ti kaj pred vrati pusti!! Samo, da ne bo drek, kot ga je men enkrat moj maček pustu...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 708
14.12.2007 13:36:17   
jazzz27
za informacijo, ga nisem pojedlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 709
14.12.2007 13:40:57   
KAHLO
jojjjjjjjjjjjj Jazzz27  moj maček na štajerju mi tud za dobrodošlico oz. bl za dobro jutro kakšno "dišečo" baso pusti pred vrati....sam ga pa že mal leta dajajo .....tak da mu je delno opravičeno....no je pa to pol vzrok zakaj izpustim zajtrk user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mah, se ni za bat...bom jaz prej doma k...on....tak da............joj pa zdaj me je še ena frendica naštimala da grem po šihtu z njo na koffe.......pr njej moram full pazit ....k ponavadi k sma skupaj se pol tisti kofi čudežno spremeni v vinček, zadnič se je v kuhan vinček...in pol se nobeni ne mudi več domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 710
14.12.2007 13:45:08   
sončnica24
Tako ali tako bom pa zdaj počasi odšla, pride moj pa moram kosilo pripravit pa pol še ati. Drugače pa se jutri spet tipkamo če bom imela čas, drugače pa v ponedeljek, pa pridne bodite in ne se obnašat kot se g. medouser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 711
14.12.2007 13:48:22   
jazzz27
user posted image user posted image user posted image punca prid k seb, da ne bo teb kaj dons iz rok letelo!! danes tvoji pridejo, pa si te ne predstavljam da bi domov pršla k veha!!! Bi jim mal učke z jamc stopileuser posted image user posted image user posted image user posted image  Če pa že misliš kaj tazga nardit, pa najbolj da kar dva deci janževca naročiš pa je mir, vsaj ne boš zamudilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 712
14.12.2007 13:55:07   
jazzz27
aja, glede teh drekov takrat...se je men full mudilo, bil je poletni čas. Odprem vrata. ker so seveda japankice na hodiku, stopim v drek z golo nogo(šit), moj trobi spodaj,drek se razleze med prsti (fuuujj)...odskačem v kopalnico po eni nogi v bano...spodrsne, namažem celo bano z zadevo dišečo...umijem nogo, bano...in tepih vržem v kontinjer!!

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 713
14.12.2007 14:05:31   
KAHLO
jazzzzz27......ne sem se kar zmenla da se dobiva v tistem lokalčku k sam naravne sokove točijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tak da me ne bo kje v kakšne skušnjave spelala......user posted image user posted image user posted image drgač pa mi danes ati prnese kišto šampanjcev....k jih skupaj z njegovo pričo pridelujeta....so full dobri še posebaj ta rdeč...sva se z user posted image založila za te praznike.....in mava rezarviran tud 28.12.2007 k bova sama proslavlala.....vesel december doma...tak da pade večerjica , šampanček debatka...ob vgasnjenih mobijih, in brez kakšnih obiskovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem kar obrkožla na kolendarju...tak da se tist dan otresama vseh obveznosti oz. vabil, k naju ogrožajouser posted image user posted image user posted image

pufika.....ti kr pojdi pa pošlihtaj doma....da ne bo user posted image v strehiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image midve se verjetno prej k v ponedeljek ne bova brali...saj veš ...midva še nimava neta doma...bo pa kmaluuser posted image upam

ejte, a ste opazle da gantar danes nekam spičla.............kr zginla je.....hmmmmmmmmmm ...ta je meni zmeraj bl sumlivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 714
14.12.2007 14:12:24   
oktavija
Dan!!!!user posted image

Juhu!! Še uro in pol potem pa domov!!!!
Ej babe a pri vas kaj sneži? Pri nas smeži tak da upam da bom lahko kmalu delala kakega snežaka z mojim dragim
user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 715
14.12.2007 14:12:59   
KAHLO
jazzzzzi27................sej drek pomeni srečo.....mogoče ne bi smela spratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bi bila zdaj že na kakih maldivih z user posted image bušime itd......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 716
14.12.2007 14:14:26   
KAHLO
aj oktavija tu ni ne duha ne sluha o snegecuuser posted image ...........jaz ga že komaj čakam..................jaz si ga želim da bi ga bilo za božič fullllllll.......k smo fraj in nam lahk komot ritke zmrznejo v snežnih radostihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 717
14.12.2007 14:15:36   
KAHLO
 user posted image Januarske borke za user posted image :user posted image

xx.01. - sunny24
xx.01. - gantar
xx.01. - witto
xx.01. - Sončnica24
xx.01. - Pikonina
01.01. - jazzz27
01.01. - naja2
01.01. - Reny19
03.01.-  Lorencia
04.01. - nicnic
04.01. - anonimnauser posted image
04.01. - pufika
04.01. - Veki_222
04.01. - jakoLUlana
05.01. - Monikap
05.01. - amy81
05.01. - MONIKQ
07.01. - Andromeda
09.01. - Uršula83
10.01. - EnaNobena
10.01. - byanca
10.01. - sonček33
10.01. - nf
15.01. - lidija_21
29.01. - KAHLO

user posted image Navijačice: user posted image

• Erinuser posted image
  • Serendipity
  • LuNa73
  • maša82
  • lučka 25
  • skrivnost
  • naty13
  • trinity22
  • ledenka
  • lindy
  • polaris
  • spelka12
  • oktavija
  • Sash
  • mirabela
  • K_a_t_j_auser posted image
  • Balonchy
  • Sasa78
  • Sandra74
  • murkica

• gajka
  • Lea2007
  • skrivnost
         user posted image

NAŠA HIMNA:  (by BEYBA )

Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči še trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi'
Dva dva tri-že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!  

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri-že slončkamo vsi! 

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Na koncu mame bomo vse,
Če slončkale bomo kot se zagre…  

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image user posted image user posted image

--------------------------------------------------
JULIJ..................12% srečk nosečk  user posted image
AVGUST..............21,6 %srečk nosečk  user posted image

SEPTEMBER........18,6 % srečk nosečk  user posted image
OKTOBER............23% srečk nosečk   user posted image
NOVEMBER.........25,8 % srečk nosečk user posted image
DECEMBER ..........  xxx
--------------------------------------------------

user posted image  
user posted image JANUARSKA STAVNICA:user posted image

23% - Sandra74
26%- Erin, nicnic
27% - oktavija
30% - murkica
35% - gantar
40% - sunny24, KAHLO (optimistkiuser posted image )

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 718
14.12.2007 14:17:20   
jazzz27
mmmm, zveni dobro...se lahko povabimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ja jst tud opažam, da je gantar, kar zginla...mojoče pa pojstlo žagata!!!user posted image user posted image user posted image user posted image  

KAHLCA upam, da ne čakata T2, midva sva ga pet mescev!!!user posted image  Pol sem se pa razpičla sem pa Siol vzela!! Tle pa ni blo panike, tri dni vse uštimano!! Aaaaaaaaaaa, zdej te za vikend ne bo, adijo M ne pričakujemo januarjauser posted image user posted image user posted image user posted image !!! Upam, da se bo kera druga še opogumla, čeprov dvomim, si najbrš misljo, da smo mal upaleneuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 719
14.12.2007 14:21:06   
jazzz27
oktavija dobrodošla!! Pr pa nč snegec ne pada!! dej mu rec naj še k nam pride v veliki meri!! se bomo kepal!!

KAHLCA, ta bonus za srečo sem že ziher skoristla!! je blo že dolg nazaj!! Mi noge ne smrdijo več (upam)user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 720
14.12.2007 14:29:54   
KAHLO
jazzzzzzzz27..........veš da mam kar abstinenčno krizo za vikend če ne moram prletet na rr.....user posted image user posted image user posted image user posted image moj je rekel da komaj čaka da se preseliva in bova imela net....da bo lahko vmiru tekme gledal, jaz pa vas utrujala po rruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ni bil žleht s to izjavouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne nebova pri t2 jemala, smo mi na štajerju pa smo res meli pol leta same ****rije...no zdaj pa sicer laufa k treba bit.... je ati kr naprej na tel visu in jim grozil....pa itak da ni nič pomagalo, se jim je predaleč zdelo za pelat iz lj na štajer..pa še pol tam enga histeričnega ateja poslušat.....jaz bi jih tarkat najrajši user posted image , BANDA HUDIČEVAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nevem kako to da je popoldan tako zatišje na tem forumu ....danes zjutraj sem ga komaj našlauser posted image me je že mal skrbelo da ste kam ucvrleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa nobenih novih borkuser posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 721
14.12.2007 14:50:28   
jazzz27
me smo pa kr za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nam ne zmanjka, kva čmo!!user posted image user posted image V decembru je toliko solzic pa modre barve tle pa nobena noče gor pridt...očitno smo res mal f.user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajde borkice not u debato ulete!! Sej če priznam, mene tud ni blo gor takrat ko sem mela M, mi je blo vse nekako odveč..ti KAHLCA si pa posebek...veseljaček, si se je kar veselila, saj te razumem!!user posted image user posted image user posted image  K mata vsaj jogi v novem gnezdecu, da bosta lahko mal akšn užgala????? Sicer so tla čist okuser posted image user posted image user posted image če je prevelika potrebauser posted image user posted image user posted image user posted image ...
...mislm ti pa skuz na neke žegne čakaš!! Učer od Pušenjaka, dans od lubija, ti je že vrnu mail, al je pobegnu k tašča pride???user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 722
14.12.2007 14:55:02   
Anonimen
Oj punce moje... vidm da ste me pogrešale user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Ste prej take piškote gor poale, pa od hrane pisale, da sem ratala ful lačna in sem si šla skuhat štrukle, pol sem pa rekla, da je že cajt tud kake piškote spečt. No in sem jih. Že tako se i je ena runda skor zažgala, k sem mal pomila posodo, kje pa da bi šla še sem k vam klepetat. Tako da... postelja je še cela... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  mojga pa itak ni doma, k je na nemščini. Ima tako službo, k rabi tuji jezik in pol mu šiht plača to izobraževanje.
Sicer pa res komaj čakam, da pride domov, da probava, če je postelja še cela od zjutri. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu KAHLO)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
14.12.2007 14:57:56   
KAHLO
ma neeeee.....od mojga ne duha ne sluhauser posted image user posted image user posted image mogoče je že za sedmimi gorami in kaj še je vodami ali kak že greuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k je vidu da bo treba  user posted image user posted image že za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja pa še taščica pride.....no k bo zadišala repa bo se že od nekje prikradel...ne, ne danes k ga vidim ga kr priklenem...ker jutri se lih dost neuma družla...k ma najprej popoldan tekmo, pol pa še en zaključek....in pol bo v nedeljo itak k cota.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj se pa tiče jogija...ni blema....midva k sva stara kampera...sva že samo z "podmetačom" zadovolna....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 724
14.12.2007 14:59:07   
KAHLO
eeeeeeeee....sem vedla...............zjutraj k sem prišla sem pozdravit ....ga. Gantar ni bilo.....in sem si kar mislila da že spet postlo mantratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?