|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
13.12.2007 14:43:30   
Anonimen
pa še nekaj me zanima...tiste igrače ''HABO'', lesene, didaktične..... a je to res tako drago ?

http://store02.prostores.com/servlet/ka/Detail?no=1975

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 276
13.12.2007 15:33:50   
lucika
helou!

po treh poiskusih uspavanja je mali končno omagal. ma, zunaj pa se že mrači:)

kako so dnevi kratki....komaj čakam, da se začnejo ponovno daljšat. pa saj, en dva tri, in zima bo mimo. jupi. moci, ne glej me grdo, jaz imam raje sončka.

za darila pojma nimam. sem kupila valj od bombažkov. ga obožuje pri sosedih, me zanima, če bo doma tudi tako:) sem imela namen za božička, pa sem se spomnila, da ima jutri god. torej bo za god, za božička pa nekaj drugega. kaj, pa pojma nimam.... ko se mi pa zdi, da je vse ostalo bolj zanimivo kot igrače.

sosedi spet norijo, upam, da mi ne zbudijo malega:( Včasih se sprašujem ,kako mi bo, ko bomo izven mesta doma; sem tu le navajena trgovin, pa folka okoli, pa sosedov ene vrate stran...po drugi strani pa kooomaj čakam, da se zbudim v mirno jutro, ko ti noben ne skače po uhah, ko lahko spiš ko ti je volja (in tvoji družini) in ne ko sosedi blagovolijo dat mir...ne vem, kaj imam jaz to za eno bolezen, ampak ob tem ropotanju postanem cela živčna. in ob tem, če kdo cmoka ko je, pa če kdo smrči. brrrr, se sploh ne pomirim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 277
13.12.2007 18:17:37   
Anonimen
Ja kje pa ste vse ?

Pri nas sneži....so napovedali nekaj milimetrov snega in je cela panika...plužijo, posipavajo, policajev ko dreka, skratka......kot da bi bili v Afriki, kjer prvič vidijo sneg....

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 278
13.12.2007 18:21:16   
Maxica
O Lina, fino za sneg.user posted image  Kdaj ga bomo mi dočakali to zimo?
Pri nas je bil danes res tak super sončen dan, prav prijetno je bilo. Mož je moral službeno v Ljubljano, pa smo se mu pridružili. Sem rekla, da moram lih malo iz bajte, pa da vidim, kako bo. Sicer sem še malo švoh, ampak boljša. Jutri grem k zdravnici, pa da vidim, kaj bo rekla. Upam, da bo vsak dan le boljše in bom šla v ponedeljek lahko v službo.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 279
13.12.2007 18:23:26   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

No pa da se še malo pohvalim.. en izpit sicer ni uspel, ampak je bilo skoraj za pričakovat, sem pa zato računovodstvo naredila z 8... user posted image user posted image user posted image ... ta izpit je bil najbolj obsežen, ostali pa so samo piflanje... treba se je samo zraven spraviti...

Evo šibam med knjige...

Super, čestitke, le tako naprej.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 280
13.12.2007 18:36:07   
Maxica
Borovnicka, čimprej naj se ti prstek pozdravi, pazi nase.user posted image
Gaya, ti, izgubljena duša, kr še kaj se oglasi, ne velja že zdaj novoletnih čestitk pisat.user posted image  Pa kakšno fotko vaše Gretke pripopaj, da vidimo, kako velika je že.user posted image
Frrrr, komaj čakam fotko novopostriženega Jaše (mah, saj sploh ne znam sklanjat, če lahko enkrat ena napiše, kako se ga pravilno sklanjauser posted image ). Se je pustil, je bil čisto pri miru? Je pa res fotogeničen in vedno tako simpatično nasmejan, je bil očitno res priden, da je toliko fajn daril dobil.user posted image
Tasha, le pogumno v boj za novo službo, saj bo.user posted image
Remy, upam, da je učenje šlo in da bo izpit vsaj 6.user posted image
Lucika, tudi jaz komaj čakam, da se dan obrne in da bo čimprej daljši. Ta tema rata res depresivna počasi.
Muki, si spet česen jedla, da se ne upaš nič oglasiti?user posted image  Sicer meni tudi nekak škodi česen oz. mi ga vzdiguje želodec cel dan, če ga mal poskusim. Ti si pa le privošči, je zelo zdrav.user posted image
Ostale pa zaenkrat le omenjam, si šibam lase posušit.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 281
   [Brisano sporočilo]
13.12.2007 19:09:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 282
13.12.2007 19:14:33   
frrrr
naše dete spi. danes preživel dan brez spanja - prvič. vstal ob 9ih, bil na dolgem sprehodu, a vseeno ni kazal znakov za popoldansko spanje. sta se več kot uro igrala na postelji, brala knjigo, a spat ne. in js, zlobna mamica, ga popoldne nisem pustila zaspat. prišla 16:10 domov in sva se do zdej igrala, brala knjige, jedla, umila in spravla v pižamo. ker je nazadnje jedel 17:00 in bi moral okrog 19ih imet večerjo, sem mu samo mau kruha dala, da me ne bo raztrgal. pa ni mogel več žvečiti, je kr sede mau zadremal user posted image prvič se je to zgodilo. pravi ubožček je zgledal. sem ga nesla v sobo in je po poti zadrnjohal. sem ga vseeno mau priklopila, a je le nekajkrat potegnil. pričakujem joškanje čez kakšni 2 urci. in upam, da ne bo jutri tolk dolgo spet spal, da čez dan ne bo želel spat. zdaj je že drugo noč potegnil in spal 13 ur. da ne bo katera fauš, vmes je bil vsaj 5x na joški user posted image

spet je un čas v mesecu, ko morem položnice v vrsto postavt user posted image
pol grem pa gospodinje pogledat - jih imam že 14 dni, pa še nisem uspela.
lepo se mejte!

aja, to sem včer pozabla -> muki, js tut nisem kdaj imela noric, vodene koze sem pa prebolela user posted image v ljubljani so pa norčasti in norice razsajajo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 283
13.12.2007 19:23:58   
frrrr
sivkamivka - odličen avto!

darila - mi smo vedno za božička dobili glavno darilo. za miklavža čokolado + pomarančo + parkeljna iz testa.
za božička pa kaj velikega, kar smo potrebovali. odkar sem v lj - prvo leto sva z možem od mojih staršev dobila tv, ker sva ga pač potrebovala. drugo leto sva dobila eno omaro, ki sva jo tut potrebovala. potem je enkrat mož dobil vrtalni stroj. pač kar trenutno potrebujeva. ko sva kupila kuhinjo, nama je božiček napo prinesel....
kot majhna pa sintisajzer, pa računalnik sva enkrat z bratom skup dobila... nekaj kar bi sicer tudi kupili, a smo raje za to priložnost porabili in je bilo toliko večje veselje.

friziranje tamaučka - v kopalnici imamo na vratih prilepljeno ogledalo. tamaučka sem slekla, posadila v trip trap in pred ogledalo. se je med friziranjem lahko v ogledalo gledal. itaq mu je blo pa full smešno, ker je brenčalo in še to čist blizu njegovih ušesk user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 284
13.12.2007 19:25:11   
Arabela
Priznam, jaz bi tudi sneg...user posted image user posted image user posted image .... pa tu samo dežuje....

Naša pikica pa je bila danes ful dobre volje, nič cmerava, se vidi da je spet zdrava... le nosek imamo spet poln...user posted image
Mami pa ni bila tako pridna.. komaj sem se spravila za knjige, mogoče sem delala kakšno urco nič več...  bom morala zvečer nadoknaditi...

Lucika, jaz sem bila najprej doma v hiši, nato sva se z dragim skupaj oreselila v blok.. pa ni bilo tako slabo, se navadiš, ampak zdaj ko sva v svoji hiši če mi kdo reče da moram nazaj v blok..... joj me kar stisne....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 285
13.12.2007 19:26:56   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

s
friziranje tamaučka - v kopalnici imamo na vratih prilepljeno ogledalo. tamaučka sem slekla, posadila v trip trap in pred ogledalo. se je med friziranjem lahko v ogledalo gledal. itaq mu je blo pa full smešno, ker je brenčalo in še to čist blizu njegovih ušesk user posted image  

Pri nas ni šans da jo sama postrižem.. pri njej je že muka ko ji lase samo umivam... user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 286
13.12.2007 19:28:45   
Arabela
Moje najlepše darilo kar se ga spomnim iz otroštva... Kaseta (za poslušat) Čebelica Maja št. 4!!!  to mi je ful v spominu ostalo ker sem takrat kasete zbirala in je ni bilo za dobit... pa jo je Božiček (ali smo takrat imeli Dedka Mraza) prinesel...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 287
13.12.2007 19:33:18   
frrrr
evo, še fotko pstriženega tamaučka:
user posted image

na fotki je še mau zabuhel, ker je ravno vstal user posted image tak se vsako jutro menda zbudi. sem ga v soboto gledala in gledala, potem sem pa le možu rekla, da se mi zdi tamau čist drugačen kot en teden nazaj. pa mi reče mož: ne, ne, vsako jutro je tak, počakaj 15 minut user posted image groza! lastnega otroka ne poznam kak je zjutraj user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 288
13.12.2007 21:26:28   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

IZVIRNO SPOROČILO: moci

jaz se sploh ne znajdem, pojma nimam kaj biuser posted image
čim manj truda, to mi je glavno vodilo. nimam časa odkrivat tople vode.
potem ti veš postopek? je res treba narediti dispozicijo preden prosiš za odobritev teme?

ja moci....pri nas je dispozicija cela znanost....al pa samo pri mojem mentorju....sem jo pisala cele mesece, ker moraš v njej napisati že vse...od virov, literature, hipotezo, cilje, namen,....bla bla....v glavnem, moraš imeti že vse v glavi kaj in kako....in potem to traja, da ti jo odobrijo...

Jaz jo delam že skoraj leto in poluser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 289
13.12.2007 21:39:28   
mis
Sicer pa dober večer!

Danes je bil poln dan, sem še nadomeščala, pol smo šli pa gume menjat, vmes na pizzo, pa mami in ati moja sta tukaj ker mami tino pazi. Jutri končam pa že 12:20, pa grem potem domov na kosilo, potem bi šla pa rada k frizerju, ker imamo pol silvestrovanje s šolo.

Zdej grem pa počasi spat, sem noro utrujena.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 290
13.12.2007 21:40:35   
mis
Lina, tista zadeva ki si jo prilepila gor (lesena igrača) se mi zdi super. Kaj pa je na drugih straneh? Neke številke in kaj še? samo piše da do 3 tedne traja da jo dobiš...

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 291
13.12.2007 21:53:07   
moci

IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Pikapolona-moj je v darilih kar izviren (perilo, ki ga obožujem-št.pozna, ve kaj mi je všeč-itak rula s.oliver, parfum, darilni boni, ali pa kar eur-ečki, kak vikend paket...)V glavnem, jaz sem zadovoljna.

pravo mister altati....pa smotan je tudi ko mu kej namignem.....user posted image ...če njemu konkretno ne rečeš....hočem tole nebo zaštekal......že en mesec mu nekaj razlagam o eni taki ploščici s svinčnikom (to je namesto miške pri računalniku)od Wacoma....pa ga sprašujem kak se njemu zdi pa naj malo po forumih pogleda kaj kej drugi pravijo....pa še ni zaštekaluser posted image user posted image user posted image

jaz mojemu rečem: joj, nimam nobenega lepega modrca več, pa božiček bo. potem bom pa nogavice dobilauser posted image

ti mu kr reci, dragi za božička si pa želim en lep, rdeč, erotičen modrc, številka ???.........ne mu delat dodatnega razmišljanja.........

user posted image potem bom dobila bombonjero z naročilom, naj si sama kupim modrc, on bo dal pa dnaruser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 292
13.12.2007 21:53:40   
pikapolona2

pa še nekaj me zanima...tiste igrače ''HABO'', lesene, didaktične..... a je to res tako drago ?

te žice ki so na vrhu in otrok po njih premika like imajo pri frr...imamo tudi mi ...dobiš v ikei....za kusor cene....ravno tako te vijake ki se kao vrtijo.....isto v ikei. pač ni vse skupaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 293
13.12.2007 21:54:03   
moci

prvič vidimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 294
13.12.2007 21:54:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mis

Lina, tista zadeva ki si jo prilepila gor (lesena igrača) se mi zdi super. Kaj pa je na drugih straneh? Neke številke in kaj še? samo piše da do 3 tedne traja da jo dobiš...

se popolnoma strinjam....je enkratna, samo moram malo razmislit, ker toliko denarja....

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 295
13.12.2007 21:55:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

te žice ki so na vrhu in otrok po njih premika like imajo pri frr...imamo tudi mi ...dobiš v ikei....za kusor cene....ravno tako te vijake ki se kao vrtijo.....isto v ikei. pač ni vse skupaj.

no tako bi jest tole kupila.....

Neposredna povezava do sporočila: 296
13.12.2007 21:56:40   
pikapolona2
drgač pa dobr večer...mi smo dočakali fotra...sam zdej mora pa vse maile in neki za službo za jutri poštimatuser posted image .

Kje so cajti kot se jih jst spomnem...ko sta moja ati in mami prišla domov ob treh .....stanovali smo čisto blizu služb...in nato je bil cel popoldan samo naš. Pa nista bila navadna delavca.....sta imela lepe službe ampak tolk k se pa zdej dela še doma...ejej...kot bi imel svojo firmouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 297
13.12.2007 21:58:07   
pikapolona2

prvič vidimuser posted image

neki podobnega imajo v kavarni muca maca pri obiju...moci lahko greste poskusituser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 298
13.12.2007 22:00:15   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

user posted image

kaj pravite na ta avto?

cena?...pa link prosim....zelo všečno

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 299
13.12.2007 22:01:03   
Anonimen
*lina*- ful dobro, ampak dragooooooooo, mislim, da če bi vsako stvar posebej kupila, da bi ceneje prišlo.......drugače se mi pa vse igrače tam zdijo drageuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?