|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
13.12.2007 13:17:02   
makala
Ja natasaom, spremenla sem spol, pa brez plastičnih kirurgov. Kdor zna pa zna, he he heuser posted image user posted image . Ne me resno jemat, k za RR sem še luzerka, a počas se učim.user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
13.12.2007 13:32:48   
natasaom
ej,ne se sekirat-jest znam sam tipkat pa rr poiskat pol se pa že neha.drgač je pa računalnik že tol navajen,da kr sam odpre tole temo user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
13.12.2007 14:13:57   
makala
Kok ste vse pridne, vse južno kuhate.
Jst sm jo že skuhala, zato se pa lahko še mau hecam:

Zgodila se je prometna nesreča. V Jožetov 5 let star Clio se je zaletel Ferrari, ki ga je vozila seksi blondinka. Blondinka je predlagala, da mu bo plačala 5.000€, da bi se izognila policiji. Jože se je strinjal. Iz radovednosti jo je še vprašal:
"Ali vam lahko postavim še eno vprašanje?"
"Seveda." je odgovorila blondinka.
"Veste, jaz že 30 let delam v še kar uspešnem podjetju in imam samo tega starega Cliota. Vi ste pa tako mladi in že vozite Ferrarija. Ali mi lahko poveste kako vam je to uspelo?"
"Seveda. Svojim strankam nudim spolne usluge."
"To je tako po domače, da se jebete za denar?"
"NE! To se imenuje nudenje spolnih uslug. ****nje za denar je tisto, kar vi že 30 let delate v vašem še kar uspešnem podjetju!" user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
13.12.2007 14:17:43   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   jest sem tud že skuhala,pospravla 2 stroja perila obesla,zajčkom skidala,zakurla pa fuul na rr visela user posted image

zdej grem pa po šefico v vrtec pol pa še na en sprehodek

pa-pa

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
13.12.2007 14:40:43   
Laubica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober vicuser posted image user posted image user posted image
Jaz sem tudi že zdavnaj skuhala smo že pojedli zdaj pa gremo še na eno šetnjouser posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
13.12.2007 14:53:36   
Anonimen
Jaz pa še kuham. Moji pridejo domov približno čez pol ure.

Sem pa že user posted image  lačna.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3006
13.12.2007 14:57:10   
adrijana1
MIDVA SMA ŽE NAZAJuser posted image VSE VREDU.MIR ZA  5m,SREČALA SEM MAMICO DVOJČKOV LANE IN LANA KAKAuser posted image user posted image ,VNDAR JE NISEM UPALA OGOVORIT

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
13.12.2007 14:58:03   
majrim
matr ste pridneuser posted image ...me smo pohajale do 12,30...(od 99..pa še bi,ker to vreme kar vabi ven...malo bolj mrzla pomladuser posted image ...no,zdej sem jo dala spat...po eni uri igranja v pojstlci jo je končno vzelo..ravnokar sem posesala,še prej zavila "darila", zdej pa bo treba počasi kuhat..še dobro,da moj pride bolj pozno domovuser posted image ...ampak za želodček pa nič kaj dobro,ker že eno uro kruliuser posted image ...kaj ste kuhale??...mi bomo danes kar njoke s sirom in skledo solateuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
13.12.2007 15:03:40   
majrim
user posted image user posted image user posted image ...pa ne,da imamo vse probleme s tem sexom...mene daje sto na uro,amapak ko pride tisti kritični trenutek,pa me zaštihauser posted image ..uffff....kot da je vse sprijeto skupajuser posted image ...neli99...kaj v lekarni si kupla al v sex shopu??...neki bo treba naredit,ker je ratalo preredko to....user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
13.12.2007 15:33:29   
stephany
Uf, zdaj sem pa kar malo boljše volje, ko vidim, da imate druge tudi probleme. Sem si že rekla, da to pa ni več normalno, toliko časa po porodu. user posted image  Sedaj pa vidim, da nisem edina...

Midva sva bila pa sedaj dve urce na sprehodu, od tega je pol urce spal. Je bilo tako luštno na sončku.
Kuhat mi pa danes ni bilo treba, sva bila včeraj pri moji mami, pa mi je dala kosilo za danes. user posted image  za mojo mamo.

Klemen je pa fasal ene flekce po koži  user posted image  Izgledajo kot kakšni lišaji, na otip grobi, ima jih pa po nadlahti, pa enega spredaj, pod vratom. Danes je sicer že boljše, še vedno pa nisem ugotovila, po čem. Sem mu pa v petek prvič dala kuhano hruško, jaz sem pa tisti dan pojedla prvo mandarino. Bi bilo možno po tem?!

Še nekaj - zatipala sem enkico zgoraj. Je že čisto malo ostro, vidi se pa še skoraj nič ne.

Neli, sem videla tvojo princesko na fotografiji - res je pravi cukerček!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
13.12.2007 16:41:32   
julci
vsem lep pozdravček,se švercam tule gr pri atanu.Malika je zaspala na rokah.
Adrijana  dobrodošla in jutr vabljena na user posted image

Stephany
  jutrr sem pa v Celju popoldne,mamo terensko.user posted image Če si za user posted image se mi oglasi.Bom mela dan čvekanja in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bo pa prav pasalo.

Pri nas se tud tipljeta spodaj dva zobka,prav ostro,sam zunaj še ni kajuser posted image

Zgleda da mamo kr vse malo problemov pri sexu.jaz sem nekje zasledila,da je to čisto normalno,da ni takšne želje,kot prej.sploh če je posredi še dojenje.Maš filing,da se z nagi riti po topoganu peleš.user posted image user posted image user posted image user posted image
Ampak to  mine,dokler bojo pa naši možički malo bolj polni okrog hodili.user posted image user posted image user posted image Mi smo tud prej 9 mesecevuser posted image

Majrim dobiš ga pa v sex shopu.user posted image

Adrijana  lepo da ste ok.Upam da nisi huda,ampak ko pišeš vse z velikimi črkami pomeni na forumih kričanje.

Hana upam da si prišla dobre volje nazaj iz govorilnih.user posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 3011
13.12.2007 16:53:04   
trixi
punce jaz grem pa zdaj z našim fantinom v vrtec, mamo prednovoletno srečanje, pa sigurno bo treba še kaj ustvarjat.
majrim, tebe sem pa vidla ja, kako ste pohajale, sem se peljala čez Gažon iz Šmarij v Izolo in je blo pru videt vse doluser posted image . Ej, ma drugi teden se lahko še jaz uštulim zravenuser posted image , si damo mobi na ZS. Punce, vi ne veste, kak se ma majrim fanj na morju, ku da je skoz na dopustu, jaz bi tudiiiii.

Ala, zdej moram it, se tipkamo zvečer.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3012
13.12.2007 18:33:46   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: trixi
Punce, vi ne veste, kak se ma majrim fanj na morju, ku da je skoz na dopustu, jaz bi tudiiiii.

Evo predlog

Na zimske radosti vas primorke midve korošici povabima,pomladi pa se midve povabima na morjeuser posted image user posted image user posted image user posted image Ane hana.
user posted image user posted image user posted image user posted image

STEPHANY tvoj Klemen je pa pravi šarmer,že zdaj zna,po kom je kajuser posted image user posted image

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 3013
13.12.2007 18:36:20   
julci
OHana na vidikuuser posted image a si kaj lepga zvedla.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3014
13.12.2007 19:12:38   
Anonimen
Dečve, spet jaz.

Uspela sem dat nekaj novih fotk v album. jaz spet cel dan likam na obroke. Zdaj pa grem obesit brisače. Žana ima plavalni tečaj in brisače gredo kot po tekočem traku.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 3015
13.12.2007 19:21:42   
julci
Duskamb slikce so lepe,maš zlate sončke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
13.12.2007 19:41:12   
Laubica
user posted image Duška-tista z kapico mi je svetovnauser posted image lepe slikce

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 3017
13.12.2007 19:42:31   
Anonimen
oooooooooooooooo. Ti si se pa preimeovala.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3018
13.12.2007 19:42:39   
Laubica
A ste opazile kaj novega-ja kmalu zelooooo kmalu se mi bliža 6 in nočem več imet tega nicka,da ne bi zavajala javnostiuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3019
13.12.2007 19:43:05   
Laubica
Si me prehitelauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3020
13.12.2007 19:46:26   
Anonimen
že 35 je bilo tako simpatičnouser posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3021
13.12.2007 19:50:41   
Laubica
Bilo i prošlo moja malauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3022
13.12.2007 20:02:29   
Laubica
Pa spet sem sama ostalauser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 3023
13.12.2007 20:05:49   
Anonimen
Jaz sem še tukaj!

Skačem stran, ker obešam perilo, previjam malčka in večja dva naganjam v posteljo.user posted image user posted image

včasih bi rabla vsaj še dve roki zraven, pa eno glavi, ki me nebi bolela.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3024
13.12.2007 20:15:16   
Laubica
Moj mali spi že od 7h ta velik in jaz pa greva zdaj -ker prejšna noč ni bila mirna ampak zelo pestrauser posted image Duška ,Julči  in Adrijana jutri ob 9.30 se vidimouser posted image user posted image user posted image Če bo pestra noč pa tak pridem brat kaj ste kaj napisaleuser posted image lahko noč

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?