|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
12.12.2007 22:48:46   
hanna1
Evo,da se še jes malo napopam gor user posted image --sam dans so mi naštimali tolk dela,da bom najbrž kr padla v horizontalo user posted image .julci.ti si pa kriva,ko si strašila s šivalnim strojem,da sem ga morala jaz tuh razhajkat user posted image --pol pa maher kot sem pač jaz--pa mi je sam zazarobit dala mama hlače,sam je bil že tam malo problem,ker ima eno nogo krajšo kot drugo in pol mora vse prav stat--bomo vidli jutr ko jih bo dala gor.Pol se mse pa lotla še ene pižame,ki mi je že pol leta nekaj mehedrala okrog gležna odtrgan rob,pa kavbojke od mojega,ki niso prenesle ene železne štange na gredi in so bile krasno precepljene--ma kaj vse človk ne nardi v pol ureuser posted image user posted image user posted image --prej pa dobre pol leta nič user posted image

Vilma pozdravljena po dolgem času--važno je da ste se vi fajn imeli,ampak tvoj sine je  pa pravi car--svetlolasec...hmmm,to bo še zanimivo user posted image .Kako pa kaj mala bebica,ali je že močno aktivna--zdaj bomo pa tebe in .muki. -pa kera je še aja bamby je tudi- malce nadlegovale z vprašanji,saj veš,da pri vsaki nestrpno čakamo--jes sedaj čakam na komentar od natasaom user posted image user posted image user posted image
viator-tud jes sem se ogromno prevozla med drugim tudi po beli Ljubljani user posted image -ko je bila še obupno meglena in lahko rečem,da so bili avtobusi v času našega šolanja zakon user posted image user posted image user posted image .Tolk stvari se je dogajalo tekom vožnje,predvsem je blo pa zanimivo,kadar smo bli natlačeni ko sardelice --svašta user posted image user posted image user posted image user posted image
že 35 še od mene user posted image user posted image user posted image za avatar....kaj se pa kaj na obali dogaja majrim user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
12.12.2007 22:59:24   
hanna1
Eh najbolš bo,da grem jes tud aja-aja,če ne bo zjutraj hudo vstat,pol bo pa moj EMŠO šele pri kosilu pogruntal user posted image ,da sem si pozabla zajtrk narest--mene že orgni mede user posted image user posted image user posted image -ajaj,kaj bo še

Mirno nočko

Pa-pauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
12.12.2007 23:08:02   
julci
O pozdravček na Mežiški konc
Si bla pa pridna.
Jaz sem pa dans sešila Maruši predpasnik za likovni pouk,pol sem se pa lotla lepotnih popravkov na vozeku.Me tolk razp....di,ker  je prevleka za noge,če ti sedi v vozeku tolk našponana pri rokah,da je tamala skor živčnega kasirala,ko je sedela v njem.Zdaj sem pa nerdila dva podalšana trakca,na konc lepo gnete nabila,še sreča daso standardni .Tako da ni tako tesno.Pa še pri strehici me je neki motilo,pa sem zraven naredla  en pomožni šivček,tako da sem zdaj zadovoljna.Sem rekla da jim bom inovacije poslala.Jutr,pa če mi bo uspelo,pa bomnaredla iz flisa,kao vrečo,tk da bom varnostne pase lepo lahk skoz potegnala.Se mibrez veze zdi skor 2100 evrov dajat zazimsko vrečo,če jo lahko sama nardim,pa še bolj komot bo.Upam da mi rata,če ne pa v soboto.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
12.12.2007 23:09:15   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Eh najbolš bo,da grem jes tud aja-aja,če ne bo zjutraj hudo vstat,pol bo pa moj EMŠO šele pri kosilu pogruntal user posted image ,da sem si pozabla zajtrk narest--mene že orgni mede user posted image user posted image user posted image -ajaj,kaj bo še

Mirno nočko

Pa-pauser posted image user posted image user posted image

Ja kaj ga pa spet biksaš.Bo treba BILOBIL nabavituser posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo panči.

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
12.12.2007 23:47:46   
Laubica
JULČI-DUŠKA-ali se vidimo v petekuser posted image Duška-lahko pridem po tebe z avtom ker bo mrzlo(na zs se javi z št. in naslovom)Julči-bi bilo boljše ob 9.30-no dajmo se jurti fiksno zmenit lahko tudi na zs(pa ne zaradi konzervic ampak drugih firbcevuser posted image user posted image user posted image )
Kot vidite uro nisem mogla nazaj zaspat ko sem malega dojila ob 22.30 ker sem razmišljala če se dobimo ali neuser posted image
Lahko nočuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
13.12.2007 0:07:01   
julci
Že 35 tud velja ob pol desetih,jaz bom itaktakrat na vašmo koncu,ti pa pošljem na zs mojo tele.da se bomo lahko čule.
Tk da zdaj pa žih greš pančatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
13.12.2007 0:11:26   
Laubica
Oh hvala Julčiuser posted image user posted image user posted image zdaj pa res moram it

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
13.12.2007 7:22:44   
Laubica
Dobro jutro-mi smo bedeli od 2 do 3 pol je spal do 5 in gotovo-kriza ,jaz pa od 22.30 do 2 nisem mogla zaspat tak da nisem nič spalauser posted image zdaj sem pa tečna driskauser posted image komaj gledam pa že tipkamuser posted image .Včeraj mi je pa mali spal popoldan 3.5ure ko to ni v njegovi navadi,drugač spi samo pol ure ali 15-20 min.sem si kar mislila kaj bo pol ponoči,danes pa nema spanja podnevi -ga bom žgečkalauser posted image ,eh naj aja laubičar mali ko mu pašeuser posted image zdaj leži tu v ležalniku in takooo na veliko gleda.
Sem včeraj zvečer brezalkoholno pivo spila in so se mi tako ponoči napolnile da sem bila ful veselauser posted image samo bi človek mislil da bo mali po tem bolj spal pa nič od tegauser posted image
Nisem vam ponudila user posted image ,pozabim ker nisem nikoli pila -lepo jutro ob kavici vam želim

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
13.12.2007 8:05:35   
hanna1
že35 hvala,hvala za user posted image si jo grem kr skuhat,mi je najbrž tvoja pridišala,če ne bom spet pozabla na zajtrk user posted image

gvvvvvv       h, yrxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx bjdxxxxxxxxxg  cxt j             b vvvvvvvvvvvvvvvvvvv ------ja tud naša pikica ne more brez RR--se ji kr smeje,ko se lahk tipkovnice loti,komaj jo vlečem stran user posted image user posted image

uživajte danes,jutri vam pa želim okusno kavicouser posted image user posted image user posted image

Spet sem skor pozabla--še dobro,da nas neli kdaj malo spomni

KLEMEN VSE LEPO OB 7 MESECIH--zdaj je pa že pestro,kajne,mamica stephany--čestitke obemauser posted image user posted image   user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
13.12.2007 8:19:57   
Laubica
KLEMEN VSE LEPO OB 7 MESECIH--zdaj je pa že pestro,kajne,mamica stephany--čestitke obema

Se tudi jaz pridružujem čestitki

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
13.12.2007 8:21:28   
Laubica
Ja upam da se bomo danes zmenle za jutrišno kavicouser posted image
Pa da se bi  VSE enkrat zmenle bi tudi bilo ZELOOOO LEPO

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
13.12.2007 8:23:49   
Laubica
Hanna a tebi je predaleč da bi prišla?
In otroka že zdaj navajaš na odvisnost od rruser posted image user posted image bomo malo socialno poklicaliuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
13.12.2007 8:40:48   
natasaom
jutro!!!! klemen vse najboljše!!!!sedaj je pa že cajt,da začneš mal nagajatuser posted image user posted image ..no,otroke sem spravla po opravkih,da jest lahko nemoteno tipkam..dela mam pa tolk,da kr mižim ko pogledam okoli po stanovanju..me je pa gazdarica klicala ob pol 8h-ker jo zanima kaj delamo user posted image user posted image ...ma cajta k dreka..hoče,da jo pridem iskat pa da bo mal tukej-cel dan!men pa to ne diši pa tud ne smem kej preveč ji obljubit,ker pol mira ne bo.že tko bi najraj vidla,da jest skrbim zanjo zato,da bo šparala.....midva jo bova pa rihtala pa še najenino plačevala..ma dobro računico-sam uspela ji ne bo...joj kolk to mene nažira..lepo sem ji povedala,da ne morem prevzet odgovornosti še zanjo-pa ko da bi steni govorila..vsak dan se nekaj zmisli..men je hudo,ker je v domu,ampak to ni moj problem-mam dost svojih..

hanna sej vem,da te mal firbec matra-sej mene tud user posted image
drgač pa kofetarce-jutri se dobr imejte...bi blo pa res dobr 1x se srečat....

nelli kako si ti?

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
13.12.2007 8:41:40   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

In otroka že zdaj navajaš na odvisnost od rruser posted image user posted image bomo malo socialno poklicaliuser posted image

user posted image   user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
13.12.2007 8:42:23   
lumpa6
ojla punce

še spite, no za nekaj časa vas zapuščam, menjava operaterja za internet, se beremo ko bo mogoče upam da čim hitreje

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
13.12.2007 8:51:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

JULČI-DUŠKA-ali se vidimo v petekuser posted image Duška-lahko pridem po tebe z avtom ker bo mrzlo(na zs se javi z št. in naslovom)Julči-bi bilo boljše ob 9.30-no dajmo se jurti fiksno zmenit lahko tudi na zs(pa ne zaradi konzervic ampak drugih firbcevuser posted image user posted image user posted image )
Kot vidite uro nisem mogla nazaj zaspat ko sem malega dojila ob 22.30 ker sem razmišljala če se dobimo ali neuser posted image
Lahko nočuser posted image

Če nebo deževalo, se vidimo. Lahko me moj user posted image  pripelje. Edina težava je,ker bom imela malčka zraven, ker greva potem lahko iz Europarka pe na UZ. Če pa dežuje sem pa v riti.

Lumpa - upam, da boš čim hitreje spet on line.

Jaz sem mojo user posted image  že spila. Edino jest sem pozabila,.....

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2966
13.12.2007 8:55:30   
julci
KLEMEN VSE NAJBOLJŠE ZA SEDEM MALIH SVEČK,Z ZALO PA TI POŠILJAVA   user posted image

user posted image

Dobro jutro vsem skupajuser posted image že diši,mjamiuser posted image

Upam da si za jutr nista premislili.user posted image
Natasaom saj ti bomo slikce nalimale,da nas boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
13.12.2007 8:59:53   
julci
Če nebo deževalo, se vidimo. Lahko me moj  pripelje. Edina težava je,ker bom imela malčka zraven, ker greva potem lahko iz Europarka pe na UZ. Če pa dežuje sem pa v riti.

Saj jaz bom tud mela maliko zraven,to sem pa pozabla povedat,bo pa pestro.user posted image Pa jutr bo sonce,sem ga jaz naročlauser posted image .

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2968
13.12.2007 9:02:33   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

ojla punce

še spite, no za nekaj časa vas zapuščam, menjava operaterja za internet, se beremo ko bo mogoče upam da čim hitreje

Želim da čimprej poštimaš in se nam hitro pridružiš.

Kaj je pa zostalim konzervicam,nekam so se polenle.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
13.12.2007 9:02:37   
natasaom
Natasaom saj ti bomo slikce nalimale,da nas boš vidlauser posted image user posted image user posted image user posted image .

[/quote]

user posted image

lumpa kam se bosta pa prključila?midva tud mal razmišljava,da bi zamenjala operaterja pa moj itak komplicira še tam ko ni treba-dec zmešan user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2970
13.12.2007 9:09:28   
Laubica
Hojla jaz tudi pridem z tamalimuser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2971
13.12.2007 9:09:37   
makala
Jutro čvekice.
Res super, da se boste dobile na kavici.user posted image user posted image
Upam, da se bomo enkrat na pomlad dobile v velikem številu iz vseh vetrov. Bomo že našle zlato sredino poti.user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
13.12.2007 9:12:50   
adrijana1
AHA  TUKAJ SE ZBIRATE.ŠE ENA ŠTAJERKAuser posted image LEP POZDRAV VSEM IZ OBLAČNIH RUŠ.SEM MAMICA 3 LEPIH user posted image user posted image user posted image .MALO SEM SE VRINLA  UPS,,,,user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
13.12.2007 9:17:57   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: adrijana1

AHA  TUKAJ SE ZBIRATE.ŠE ENA ŠTAJERKAuser posted image LEP POZDRAV VSEM IZ OBLAČNIH RUŠ.SEM MAMICA 3 LEPIH user posted image user posted image user posted image .MALO SEM SE VRINLA  UPS,,,,user posted image

pozdravljena!!!!

Končno nas bo nekaj Štajerk.

(odgovor članu adrijana1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2974
13.12.2007 9:24:06   
Laubica
Adrijana-dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image
Jutri ob 9.30 se dobimo v kafetariji v evroparku če želiš si dobrodošla lahko pa se na zs zmenimo

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?