|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
12.12.2007 8:37:46   
corfu
Freycha, jaz bi ji pire in brokoli malo posolila, ne toliko kot bi solila za vaju, ampak malenkost pa. Jaz ji tudi jabolko malo posladkam ali pa mu dodam cimet, če tako pogledaš so banane tudi sladke, pa materino mleko tudi, se pravi da ima otrok zelo izrazit čut za okus in hrana mora biti okusna ni čudno da ni jedlauser posted image  Sicer pa je to samo moje mnenje.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
12.12.2007 8:39:26   
Freycha
ne vem, če ne bom res, ker je tisto čisto brez okusa. Mah kaj brez okusa. Nagravžnega okusa je user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
12.12.2007 8:55:13   
bačko
Ja a pa je dobro da solimo?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
12.12.2007 9:12:03   
Anonimen
jutrouser posted image

dons mamo cepljenjeuser posted image pa za AD3 morm rečt, ziher bom pozabla no, sm ko kurauser posted image pa mal okol gh vprašat...

freycha jaz solila bi ji malo....čeprav nam se zdi navzgravžno, ker smo pač navajeni jest takšno, slano in sladko in začinjeno....otrok pa ne ve, saj ne pozna, tak da pomoje ni teba komplicirat...zmrduje se pa zaradi okusa novega verjetno...ker meni je tud moje mleko navzgravžno, da o adaptiranem niti ne govorimuser posted image otročki ga pa bp jejo.....tud ko sem ji banano dala prvič probat, je take frise delala da dol padeš, isto rižolino in koren....se bo že navadla....solila ji pa bom malo, ker to mi ni nič narobe....cuker pa odpade absolutnouser posted image nema....(pomoje bi za cuker mogli isto one osmrtnice gor poknt, kt za čikeuser posted image )

grem si kafe skuhat ( brez cukra user posted image )

(odgovor članu bačko)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
12.12.2007 9:12:03   
Afnica
Sanek, tako in še boljše voščilo pričakujem jaz jutri za 7 mesecev. user posted image  user posted image Ne pozabi!! user posted image

Tasonka...user posted image ...povsod pridejo taki dnevi. A ni pol fajn, ko se pobotaš? user posted image

GH...nasa dva že kakšne 3 mesece jesta riževo kašico. Najprej malo v mleko, pol na žličko. Sej se mi smilita, da toliko časa jesta eno in isto. No, kot sem že rekla ta teden jesta hruško. In sta čisto divja. user posted image  Včeraj je Lana imela tako finto...ko sem ji dala riž jok in stok, pol pa hruško in je bla čisto nora. In da sem kaj spravla v njo sem dala žičko riža, žličko hruške. Ko sem jima dala prvič, je Lan imel bolj izrazit plenični izpuščaj (ne morem vedet, če od hruške user posted image ). No, sedaj že skoraj cel teden vsak dan dobita hruško in ima kožo lepšo kot kadarkoli prej. user posted image  V petek bomo šli naprej s korenčkom. Jabolke in banane ne smemo- je Lanu na bioresonanci pokazalo alergijo. Sva že imela terapijo za sadje, ampak še ni preverila, če je o.k.

Fraycha, jaz ne bi solila. Ali če pa že, pol čisto malo.
Ampak jaz mislim, da ni problem  v tem, da ni slano. Mogoče je pa res izbirčna-tako kot si sama po sebi sklepala. user posted image  Pa si ji poskusila vsako posebej dat? Mogoče ji samo npr. brokoli ne paše. Pa tudi zaradi alergij je boljše, da uvajaš 1 zadevo naenkrat, da če pride do reakcije, da veš kaj ji ne paše.

Kupljene kašice in doma pripravljene...jaz jih sicer delam doma (no, sej drugo kot hruško nismo imeli user posted image ). To pa skuham na veliko vode- vodo jima dam potem za žejo, hruško pa s paličnim mešalnikom zmiksam. No, rada bi to rekla...kaj je boljše...kupit kašico, ki bi naj bila iz 'bio' sadja-zelenjave, a je še vedno industrijska...ali kupit sadje-zelenjavo v trgovini, ki je seveda špricano in to pol doma delat?! Mislim, da isto sranje. Smotan čas je zdej, ko ni zelenjave na vrtu. Mogoče it na kako kmetijo kupit. Vem, da kompliciram-drugače nisem taka user posted image , ampak so me te alergije čisto iz tira vrgle.

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
12.12.2007 9:31:29   
bačko
Afnica jaz osebno tudi mislim, da je bolje, da delamo same kašice.Tiste kupljene bi jaz imela samo če bi kam šli.Drugače pa bom jaz Žani delala po knjigi Paparica za male paparavčke.Je super knjiga!user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
12.12.2007 9:32:13   
corfu
Kje pa je naša Siskamiska???

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
12.12.2007 9:33:10   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: corfu

To sem se tudi jaz včeraj zvečer spraševala user posted image user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
12.12.2007 9:34:09   
bačko
Afnica pa še to!Tvoja dva srčka sta tako srčkana!user posted image user posted image user posted image user posted image Je moj zadnjič videl tvoje slike in je tudi rekel, da sta prava cukra!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
12.12.2007 9:35:21   
Afnica

To se tudi jaz sprašujem! user posted image

Bačko... jaz tudi user posted image .  Mi je ena uporabnica RR poslala na mail. Če katera rabi, naj javi!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
12.12.2007 9:36:37   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Afnica pa še to!Tvoja dva srčka sta tako srčkana!user posted image user posted image user posted image user posted image Je moj zadnjič videl tvoje slike in je tudi rekel, da sta prava cukra!

Me zanima kaj bi rekel, ko bi mu oba 'pesmico' zapela?? user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
12.12.2007 9:38:40   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Me zanima kaj bi rekel, ko bi mu oba 'pesmico' zapela?? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
12.12.2007 9:41:18   
corfu
Naša je danes za malico jedla, korenček in jabolko z malo cimeta, če katero zanima, slučajnouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
12.12.2007 9:41:24   
Freycha
user posted image user posted image user posted image

Afnica, ti kar vprašaj mamo, če ti je, ker me res zanima, kje bo stacionirana.user posted image

se bom za sol posvetovala z mojim dragim, sam pomoje ne bo preveč navdušen, da bi dodatno solilauser posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
12.12.2007 9:48:05   
Afnica
Freycha...vedno jo pozabim vprašat. Ponavadi mi toži, kako ji je žal, da je šla. Pa da po novem letu pride domov, pa mala 2 polubčka, pa pocartlaj...
Vem le to, da je v neki planinski koči, pa da so danes meli neke snemalce, bodo snemali reklamo za Airwaves žvečilne. Pa nek Sonček bi naj bil blizu oz. nasproti- tam so bli Atomik harmonik včeraj. Bom podrobno se pozanimala.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
12.12.2007 9:52:02   
Anonimen
Pridno študiram Paparico za male papavčke, kjer je zapisano, da sol lahko obremeni otročkove ledvičke.

Jaz osebno je ne bom dajala, spakovanje gor ali dol. Vsaj do leta dni ne. Lahko pa se dodajajo dišavnice in začimbnice, ki popravijo vonj in okus.

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2041
12.12.2007 9:55:57   
Freycha

Freycha...vedno jo pozabim vprašat. Ponavadi mi toži, kako ji je žal, da je šla. Pa da po novem letu pride domov, pa mala 2 polubčka, pa pocartlaj...
Vem le to, da je v neki planinski koči, pa da so danes meli neke snemalce, bodo snemali reklamo za Airwaves žvečilne. Pa nek Sonček bi naj bil blizu oz. nasproti- tam so bli Atomik harmonik včeraj. Bom podrobno se pozanimala.

sonček pa vem, kje je..... pomoje je v planinski koči pri zgornji kabinski žičnici....... ki je pri Sončku......

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
12.12.2007 9:59:44   
Afnica
Možno ja. Ker je rekla, da od žičnice desno?? user posted image  Sej ne vem. To isto, če me vprašaš kje je v Parizu McDolnalds. user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
12.12.2007 10:02:03   
corfu
do leta dni ne? Tale je pa malo dolga a ni? No, vsak po svoje, ampak če pomislim, da je moj pred enim letom jedel skorajda vse, si ne predstavljam, piščanca, krvavic in podobnih zadev ne soljenih. Drugače sem bila jaz pa prav šokirana, ko je šel Aljaž z 11 meseci v vrtec in so imeli tako kosila, kot v menzi. Juha z rezanci, goveji zrezki v omaki, polenta, kompot in potem so ravno taki otroci imeli tam težave in niso skorajda nič jedli, tako, da razmisli malo še v tej smeri.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
12.12.2007 10:03:59   
Anonimen

do leta dni ne? Tale je pa malo dolga a ni? No, vsak po svoje, ampak če pomislim, da je moj pred enim letom jedel skorajda vse, si ne predstavljam, piščanca, krvavic in podobnih zadev ne soljenih. Drugače sem bila jaz pa prav šokirana, ko je šel Aljaž z 11 meseci v vrtec in so imeli tako kosila, kot v menzi. Juha z rezanci, goveji zrezki v omaki, polenta, kompot in potem so ravno taki otroci imeli tam težave in niso skorajda nič jedli, tako, da razmisli malo še v tej smeri.

ja, seveda.... sem odprta za predloge... sem šele na začetku študija...

No, vsekakor bo vse veliko manj slano, kot jemo mi.... in poskusila bom začet čim kasneje....

Naš bo šel v vrtec šele z 15. meseci.... do takrat je še daleč... zdaj vsekakor ne bom solila....

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2045
12.12.2007 10:06:22   
Anonimen
tu se pa jaz strinjam s corfu...me je tud skor kap, ko sem vidla kake jedilnike majo v vrtcu, tudi za jasliuser posted image pasulj pa joto in ješpranj in takšnouser posted image tko da vrtca morjo vse to obvladat, nimaš kajuser posted image in sol ni tak bavbav, v zmernih količinah seveda...kot sem že rekla, je cuker hujuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2046
12.12.2007 10:10:45   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

tu se pa jaz strinjam s corfu...me je tud skor kap, ko sem vidla kake jedilnike majo v vrtcu, tudi za jasliuser posted image pasulj pa joto in ješpranj in takšnouser posted image tko da vrtca morjo vse to obvladat, nimaš kajuser posted image in sol ni tak bavbav, v zmernih količinah seveda...kot sem že rekla, je cuker hujuser posted image

Se strinjam, seveda vse v zmernih količinahuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
12.12.2007 10:21:29   
Freycha

Možno ja. Ker je rekla, da od žičnice desno?? user posted image  Sej ne vem. To isto, če me vprašaš kje je v Parizu McDolnalds. user posted image

ja ja, tam dela, kot sem mislila user posted image

mi do sončka veliko hodimo, ker poznamo lastnike......

jaz sem tudi mnenja, da je fajn prej otroka navaditi na -"normalno" hrano, da ga v vrtcu ne zadene kap user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
12.12.2007 10:30:04   
Anonimen
mislim - pasulj s suhim mesom za enoletnikauser posted image to mi ne potegne, res, pa nisem skomplicirana drgačuser posted image

drugače pa- vse telesne tekočine so slane, sol je sestavni del našega telesa, mi smo seveda navajeni na preobilno soljenje in vsak pomisli na to, ko je govora o otroškihrani, kar pa je absolutno preveč. v mejah normale, minimalno, kot za fiziološko recimo, pa nima kaj bit...tud ledvice konckoncev bo kap, če bodo pri enem letu prvič "bolj koknkretno sol predelovale"

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2049
12.12.2007 10:33:58   
madejka
Jutro!
Naša noč je bila enaaka temu dnevu... ubijajočauser posted image Ampak popoldne bo možek doma pa grem spat!user posted image

Sem hotla nekaj komentirat pa sem zdaj pozabla... ne da se mi nazaj brat. Kaki danuser posted image

Hihi jaz pa vem kje je v Parizu McDonaldsuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Koliko ss ste imele?
metuljcek27

1 (79%)

2 (10%)

3 (3%)

4 (1%)

več (7%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!