Afnica
|
Sanek, tako in še boljše voščilo pričakujem jaz jutri za 7 mesecev. Ne pozabi!! Tasonka... ...povsod pridejo taki dnevi. A ni pol fajn, ko se pobotaš? GH...nasa dva že kakšne 3 mesece jesta riževo kašico. Najprej malo v mleko, pol na žličko. Sej se mi smilita, da toliko časa jesta eno in isto. No, kot sem že rekla ta teden jesta hruško. In sta čisto divja. Včeraj je Lana imela tako finto...ko sem ji dala riž jok in stok, pol pa hruško in je bla čisto nora. In da sem kaj spravla v njo sem dala žičko riža, žličko hruške. Ko sem jima dala prvič, je Lan imel bolj izrazit plenični izpuščaj (ne morem vedet, če od hruške ). No, sedaj že skoraj cel teden vsak dan dobita hruško in ima kožo lepšo kot kadarkoli prej. V petek bomo šli naprej s korenčkom. Jabolke in banane ne smemo- je Lanu na bioresonanci pokazalo alergijo. Sva že imela terapijo za sadje, ampak še ni preverila, če je o.k. Fraycha, jaz ne bi solila. Ali če pa že, pol čisto malo. Ampak jaz mislim, da ni problem v tem, da ni slano. Mogoče je pa res izbirčna-tako kot si sama po sebi sklepala. Pa si ji poskusila vsako posebej dat? Mogoče ji samo npr. brokoli ne paše. Pa tudi zaradi alergij je boljše, da uvajaš 1 zadevo naenkrat, da če pride do reakcije, da veš kaj ji ne paše. Kupljene kašice in doma pripravljene...jaz jih sicer delam doma (no, sej drugo kot hruško nismo imeli ). To pa skuham na veliko vode- vodo jima dam potem za žejo, hruško pa s paličnim mešalnikom zmiksam. No, rada bi to rekla...kaj je boljše...kupit kašico, ki bi naj bila iz 'bio' sadja-zelenjave, a je še vedno industrijska...ali kupit sadje-zelenjavo v trgovini, ki je seveda špricano in to pol doma delat?! Mislim, da isto sranje. Smotan čas je zdej, ko ni zelenjave na vrtu. Mogoče it na kako kmetijo kupit. Vem, da kompliciram-drugače nisem taka , ampak so me te alergije čisto iz tira vrgle.