|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
9.12.2007 21:44:37   
Anonimen
Julci - poglej gmail

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2726
9.12.2007 21:49:25   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Halo sa nisem spi.la,ampak moja RRmiška se je odločla da ji še ni za spanjeuser posted image ..user posted image user posted image user posted image ..pol se je pa nelezla od moje,ker moji pa včeraj ni dišalo spanje,dons smo jo pa preveč zmatraliuser posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
9.12.2007 22:10:53   
stephany
Pozdravček vsem!

Mi boste morale "plave" pisat, se že par dni nisem nič oglasila. Sedaj mi je uspelo malo za nazaj prebrat, komentirala pa raje ne bom nič, ko vedno kaj pomešam.

Sedaj sem šla dva večera kar okrog osmih s Klemnom spat, sem bila takooo utrujena. Ne vem, kaj se bo izcimilo, mogoče bom pa kaj zbolela.

Včeraj sem naredila en adventni venček za na vrata za mamo, za nas pa za na mizo (vsako leto kakšen teden zamujam).

Danes smo se pa peljali v Ljubljano na obisk k teti in stricu od mojega. Mali bil zelo priden, se bomo še lahko šli kaj potepat user posted image user posted image user posted image .

Hana, a pri vas pa sneži? Jaz bi tudi imela sneg... Pošlji ga malo še v naše konce!

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
9.12.2007 22:14:02   
julci
Hana, a pri vas pa sneži? Jaz bi tudi imela sneg... Pošlji ga malo še v naše konce!Stephany ti ga v petek s šajtrgo  pripelem,user posted image vCelje.

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
9.12.2007 22:15:34   
julci
Duskamb ratalo je ,sam zaline slike pa nisem mogla dat gr,ker je prevelika.user posted image user posted image poglej na gmail,ti pošljem

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
9.12.2007 22:31:36   
Anonimen
Julči - lep avataruser posted image user posted image user posted image

Poslala sem ti novo. Grem pod tuš.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2731
9.12.2007 22:32:50   
Anonimen
Še Hanna je pobegnila. Samo midve še strašiva tu gor.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2732
9.12.2007 22:37:15   
julci
Vau,men je paratalo,user posted image ona druga slikca ma pa prevelike mere.Morm pa malo cd preštudirat,možno da ga mam jaz tud.Ker aparat pa maš.Mi mamo Canona.
Zgled da sovse v mižulahuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
9.12.2007 22:38:24   
stephany
Julči,

a v Celje prideš al boste kompletni? Bi se pa lahko na kakšni kavici dobile?!
Če bi pa sneg v šajtrgi peljala, bi pa predolgo trajalo, bi se do sem že stopil... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
9.12.2007 22:41:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Vau,men je paratalo,user posted image ona druga slikca ma pa prevelike mere.Morm pa malo cd preštudirat,možno da ga mam jaz tud.Ker aparat pa maš.Mi mamo Canona.
Zgled da sovse v mižulahuser posted image

Canon IXUS i ! So me izžrebali na BAR-u, pred dvema letoma in sem ga dobila zastonj. No ja morala sem plačat davek od nagrade.

Sem srečko ali nisem.

Ne morem verjet, da je fotka prevelika, če pa je manj kot 20KB.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2735
9.12.2007 22:45:21   
julci
prevelika je zato ker morjobit mere največ 73x73,drugač pa napiše da je datoteka prevelika.
A veš da bom jutr pogledala na Cd,midva mama A 510.Seveda si srečnica,davk je proti aparatu še vedno manjši,kot pa da bi celga mogla kupit.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
9.12.2007 23:15:38   
julci
No Hana in Stephany,kaj se zdaj skrivatauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
9.12.2007 23:21:26   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: stephany

Julči,

a v Celje prideš al boste kompletni? Bi se pa lahko na kakšni kavici dobile?!
Če bi pa sneg v šajtrgi peljala, bi pa predolgo trajalo, bi se do sem že stopil... 
Uh mi je skor ušel.Ja v Celje pridemo v petek,tk dače maš kaj cajta se pa lahko dobima na kavi.Saj sem se sam zezala s šajtrgo-nimam izpita za 1 kolo.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stephany)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
9.12.2007 23:22:36   
julci
No Hana pa nama je Stephany pobegnala.Upam da mi nevš še tiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
10.12.2007 8:06:18   
Padme
Soryy napačen forum....user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
10.12.2007 8:13:56   
natasaom
IZVIRNO SPOROČILO: Padme

Soryy napačen forum....user posted image

nej ti bo user posted image

dobro jutro!!uh sem se naspala!!!!hanna ,veš sem bla včerej tolk utrujena od garanja,da sem sam dol padla...grem kavo skuhat pa žvalce spedenat

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
10.12.2007 8:23:51   
majrim
dobro jutro pupce...se opravičujem,ker te dneve malo štrajkam,ampak imam user posted image  ponoči...ne vem,kaj se dogaja zadnje čase...kmalu ko gre spat,čez kako uro,že začne cmihat...in najhujše je to,ker se potolaži edino,če jo vzamem v roke,kjer tudi zaspi...čim jo odložim,pa jooooooooook...in tako traja vso noč...danes je blo še solidno,ker je pravla skupaj vsaj od 24 do 3 in pol še do5...ampak prejšnjo...non stop sem vstajala...ji včeraj nisem dala nič dodatne hrena,samo da vidim,kako bo...stvar je v tem,da jo še full napenja in ko prdi,joče...jaz nisem več pametna kaj naredit..user posted image user posted image user posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
10.12.2007 8:43:48   
Anonimen
Dobro jutro!!!

Kar nekaj vas štrajka te dneve. Mateyko je verjetno kar zametlo gori na severu.

Vsak čas bo pečen moj kruhek. Tako sem že lačna.
Včeraj zvečer sem si nastavila kruhomat, da bo kruh pečen ob 6,45, pa je moj user posted image  pred spanjem dal polnit mobitel in mi ga izklopil iz elektrike. Zjutraj sem bila user posted image . Ampak kaj mi je pa preostalo. Pa sem ga še enkrat vklopila.
In zdaj že zelo diši. Vsak čas bo,...

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2743
10.12.2007 8:46:54   
Anonimen
majrim - si me našla pri septembrkah.

jaz imam hkrati odprta dva foruma, hodim po stanovanju in občasno pogledam kaj se dogajauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2744
10.12.2007 8:51:28   
majrim
user posted image user posted image user posted image ...sem malo škilila...saj jaz imam tudi tako...pri primorkah,da vidimo kdo in kaj gre na kavouser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
10.12.2007 8:57:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majrim

user posted image user posted image user posted image ...sem malo škilila...saj jaz imam tudi tako...pri primorkah,da vidimo kdo in kaj gre na kavouser posted image

Štajerke pa na žalost bolj malo hodijo na kavo.

(odgovor članu majrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 2746
10.12.2007 9:10:34   
makala
Dobro jutro čvekice!user posted image

Sm mogla hitr mal na RR, k je Lana glih zaspala. Pravte, da mate nekje že sneg. Pr nas na Dolenjskem pa sam dež pada. Taku zamorjeno vreme.
Dons grem pa tud jst k frizerju, ker se tud v špegu ne smem več pogledat, ker se bom drgač zjokala. Pa z Lano imava UZ kolkov. Ampak bom vseen našla čas za vas.user posted image user posted image

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
10.12.2007 9:11:14   
lumpa6
duška ko boš kej v lj zašla te povabim na eno dooolgo kavouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
10.12.2007 9:26:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lumpa6

duška ko boš kej v lj zašla te povabim na eno dooolgo kavouser posted image user posted image user posted image

Če ne prej, spomladi. Moj user posted image  hodi občasno (vsaj 1x na mesec) na Teniško Zvezo.

(odgovor članu lumpa6)
  Neposredna povezava do sporočila: 2749
10.12.2007 9:47:22   
hanna1
DOBRO JUTROuser posted image user posted image user posted image

Se na hitr javim,pol pa otroke pedenat,mi je tavečji nekaj bruhal zjutraj in je sedaj doma v posteljiuser posted image .
Mene je pa včeraj čist skenslalo na sedežni,sploh ne vem kdaj me je zmankalo,in sem pol ob ne vem keri uri rač. sam izklopila brez adijouser posted image ---SORIIII---
BRAVO natasaom za leplenje slikc in julci za avatar user posted image user posted image user posted image --sem čist zadajuser posted image

vsem puncam in njihovim sončkom pa danes mi trije pošiljamo en vroč zimsko zasneženi in še bi se kaj našlo
user posted image

Grem na eno hitrouser posted image ,se še beremo,pa-pa user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?