|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007
8.12.2007 18:50:02   
lane31
Lepe slikice iz srečanja....koliko mamic in user posted image  na kupu
Če se strinjate bi bilo fajn napisati pod slikami kdo je kdo....da še vas ostale spoznamo user posted image

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 676
   RE: Desetke007
8.12.2007 20:33:52   
skuštrana
Povijanje, jaz povijam v Racmanke, ampak tu na Hrvaškem to kao ni dovolj in naj bi dala še eno tetra plenico in čez še ono povijalno..Ma ja, malo morgenuser posted image Kolke je imel 1A in 1B, v Postojni so mi rekli, da je Racmanka ok tako da ga povijam samo v Racmanke. Kontrolni UZ imamo pa 19.12.

2ursae, jaz  Sem Lizo rodila v Celju in je imela kolke 1A pa tudi nismo imeli nikjer kontrole.

Je pa s tem povijanjem tako, da si pediatri itak niso enotni, v Celju če so kolki 1B ni potrebno široko povijanje, medtem ko v Postojni pa jeuser posted image

Telovadba  super, da ste ZAuser posted image user posted image ...A bomo kar eno razpredelnico naredile ali kako bi to uštimaleuser posted image

 
 Srečanje - lepo vas je videt user posted image Upam, da se naslednjič pridružimuser posted image

Nič, grem jest, dokler še lahko...Potem ko bom začela orbitrekat bo konecuser posted image user posted image user posted image  

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 677
   RE: Desetke007
8.12.2007 21:00:10   
mama06
Klaudia meni pa ne odpre tvojega albuma, mi javi napako. Pa tako rada bi videla slikiceuser posted image

Kile - so se sicer ustavile, samo trebuh je pa čisto izginil in sem spet ravna kot deskauser posted image . Bedre so sicer izgubile nekaj obsega, so pa še vedno preobilne in boki prav tako. Samo bom pa šla malo v kozmetični salon na "rehabilitacijo" z masažami in bo malo bolje. Samo to malo kasneje, ko bom manj dojila. Sicer pa hvala bogu, sem sedaj mojemu bolj všeč, ko sem ,pravi, postala babauser posted image user posted image

Povijanje je stvar vsake regije, pa še tu so odstopanja. Mi imamo kolke 1B in trije pediatri so rekli, da so to kolki OK in da so popolnoma razviti in da vseeno naj široko povijam. Lahko pa otroka za pol dneva pustim razvitega. Sicer je pa enako povedano tudi za 1A kolke. Ko ga matrajo krči, ga obvezno razvijem in pustim, da brca.Kontrolo imamo pa drugo leto februarja.
Glede širokega povijanja in spanja: jaz sem podložila glavico v višino bokov in spodaj pod vrat dala še malo nižjo pleničko, tako da ni otrok upognjen - postopno se spušča. Tako mi je potem svetovala tudi patronažna. Ko pa je razvit, pa ima samo pleničko, ki jo prepognem.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 678
   RE: Desetke007
8.12.2007 21:02:15   
mama06
A je že katera odšla kam drugam z otrokom in tam prespala? Midva sva hotela za vikend oditi k njegovim staršem, pa sva se včeraj zvečer ob 10-ih vrnila domov, ker nikakor ni spal in bil cel nemiren. 

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 679
   RE: Desetke007
8.12.2007 22:15:16   
janja
mama06 - mi sicer še nikjer nismo bili, da bi tam prespali. Smo pa imeli nekaj obiskov in tudi mi smo bili na obisku pri družini, ki je bolj glasna. Pa je bil Urban zelo nemiren. Ponavadi okoli poldneva spi, zdaj pa kar ni mogel in je začel od utrujenosti celo jokati. Očitno mu prehrupna družba zaenkrat ni po godu.

klaudia - meni tudi ne odpre tvojega albuma - javi napako. Niti božičkove slikce od Lie ne morem videti.

kolki - naš je imel v P oba kolka 1A, tako da široko nismo nikoli povijali. Imamo pa kontrolo naslednji mesec.

Končno smo tudi mi nabavili tisto pumpico za nos. Res je super, sploh ne vem zakaj sem toliko časa odlašala.

Srečanje - a ste za to, da se pred novim letom še enkrat dobimo? Predlagajte datum, ura okrog 11h pa meni čisto ustreza, pa Arena Vodafone tudi. Jaz edino ne morem ta teden do 14.12., ker imamo zdravnika.



_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 680
   RE: Desetke007
8.12.2007 22:32:17   
Klaudia
Zgleda da je moj-album.com danes zvečer padel dol. Tako da sem dala slikice še na RR v moj album. Božičkova pod Lia, srečanje pod desetke 007.

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu janja)
Neposredna povezava do sporočila: 681
   RE: Desetke007
8.12.2007 23:57:15   
mama06
janja ni  problem v obiskih ali v glasnosti, dokler je to le za kratek čas - beri:par ur. Ko pa  je bil večer, pa je bila katastrofa.

Klaudia hvala za slikice. So ful dobre.

Nič.
Zdaj se pa grem v posteljo pridružit moji štručki, ki že lepo ajauser posted image

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 682
   RE: Desetke007
9.12.2007 10:40:35   
oktoberka
user posted image user posted image user posted image Ful fine fotke!!user posted image user posted image

Js sm tud za to da se spet dobimo in to še pred novim letom! Je blo res ful luštno!
Men tud ustreza ob 11h na istem mestu. Se pravi sva zdej že dve. Katera še?
Midva mava 13. pediatra in 17. uz kolkov. Tko da takrat ne moreva.

Kolki so bili pri nama 1a tko da so nama v p odsvetovali široko povijenje, ker baje če so 1a lahko več škode kot koristi narediš če široko povijaš. Bova pa itak 17. vidle ko mava pregled.

Opa, Zarja se je zbudila. Šibam jo nafutrat.

Lp


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 683
   RE: Desetke007
9.12.2007 11:25:26   
lane31
No zdaj me je pa že strah....tu v MB vse user posted image  povijamo široko. Moja ima kolke
1A......res upam, da ji ne delam škode user posted image ....tako so mi naročili v porodnišnici, patronažna pa še v posvetovalnici.

Včeraj sem bila na orbitreku 27 minut....sem vesela da se kondicija vračauser posted image
a kaj ko prehrana ni pošlihtana user posted image

Še nekaj...user posted image  zaspi ko top ob zvokih orbitreka user posted image user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 684
   RE: Desetke007
9.12.2007 11:36:04   
tave
Hoj!

Jest sem tudi za srečanje. Po moje je najboljš teden od 17.12.-21.12. Najboljš da si zberemo en datum in se dobimo. Ura pa ostane ista, ker kot je videti, vsem ustreza.

Kolki pri nas so bili kolki 1A, tako da sploh nisem nikoli povijala na široko, čeprav sem na začetku govorila, da tudi če bojo uredu da bom do 3 meseca povijala na širok. Mamo pa januarja UZ kolkov-pregled, če je še vedno vse ok.

Janja dobr opravita in kaj pokliči.


lp, tave


(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 685
   RE: Desetke007
9.12.2007 11:57:17   
noa1
Pozdravček,

KOLKI: sem včeraj probala ta malouser posted image imeti brez širokega povijanja, pa mi je bilo full čudno. Ko ti naši user posted image  sploh nimajo še ritke in brez teh planičk jih je full malo skupaj. Hja, se bom že navadila. Jaz jo bom čez noč še vedno povijala na široko, kot so mi svetovali, čez dan pa takrat ko vem, da jo najbolj zvija pa jo bom pustila brez.

Mi smo sedj že dva dni zapored spali skoraj celo noč. Malecka zaspli nekje med 22. in 23. uro zvečer, potem pa se hraniva enkrat med 4. in 6. pol pa spi do 8.30 ali pa še dlje.user posted image user posted image user posted image Saj vem da najbrž ne bo vsak dan tako idealno ampak bilo bi pa fajn.

user posted image PREKUHAVANJE DUD IN FLAŠK? patronažna mi je svetovala, da jih naj enkrat dnevno prekuham. Ampak mi imamo zelo dosti kamna v vodi in je potem vse belo. Kako naj ta kamen dol spravimuser posted image , še posebej s tistih delov, ko jih ne morem s krpo doseči (npr. pri črpalki ali na dudah)? Mi pa gre ta kamen full na živceuser posted image . Kako pa ve sterilizirate? Saj vem da bi lahko nabavila sterilizator ampak mi flaške zelo malo uporabljamo, samo zaradi dud in žličk pa se mi zdi nesmiselno kupovati sterilizator.

(odgovor članu tave)
Neposredna povezava do sporočila: 686
   RE: Desetke007
9.12.2007 13:24:28   
Klaudia
IZVIRNO SPOROČILO: noa1
user posted image PREKUHAVANJE DUD IN FLAŠK? patronažna mi je svetovala, da jih naj enkrat dnevno prekuham. Ampak mi imamo zelo dosti kamna v vodi in je potem vse belo. Kako naj ta kamen dol spravimuser posted image , še posebej s tistih delov, ko jih ne morem s krpo doseči (npr. pri črpalki ali na dudah)? Mi pa gre ta kamen full na živceuser posted image . Kako pa ve sterilizirate? Saj vem da bi lahko nabavila sterilizator ampak mi flaške zelo malo uporabljamo, samo zaradi dud in žličk pa se mi zdi nesmiselno kupovati sterilizator.


Jst dam v vodo malo kisa. In potem niso nič od kamna. Prvič sem pozabila na kis, pa so ble čist bele dude user posted image

_____________________________

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 687
   RE: Desetke007
9.12.2007 14:43:09   
oktoberka
Srečanje: men pol 18.12. najbolj ustreza.

Aha, dobra fora tole s kisom.. Bom tud js probala, ker vsakič posebi živčnega fašem ker je vse belo. Prekuhavam pa enkrat na teden-če že. Sem bolj lena kar se tega tiče. Pa še zdi se mi dal mal bacilov pa tud more dobit, da nau čist mehkužna ratala. Drgač pa sam pod vročo vodo splaknem.


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 688
   RE: Desetke007
9.12.2007 14:51:24   
mišk
Mama06, me smo že ene parkrat prespale pri meni doma, pa je bla tako pridna, da se mi je zdel že kar mal hinavsko od nje!user posted image  

Valči, glede slikanja kolkov še nič ne vem. Na prvem pregledu mi pediatrinja ni nič rekla. Mogoče bo ta teden, ko gremo na pregled pri dveh mesecih. Ka ti si že dobila napotnico al kaj?

Klaudia, ka je fajna Lia v Božičkovi opravi. Sem hitro pozvala svojo sestro pogledat tvojo slikco, pa je bla ful razočarana, ker je rekla, da je ona hotla glih to opravo kupit Doni, zdej pa kao ne bo več tako zanimivo! Ajej, ka sem ji sploh kazala!user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 689
   RE: Desetke007
9.12.2007 17:47:09   
jasna
Klaudia, Lia je za na razglednicouser posted image , ali čestitkouser posted image

Široko povijanje. Pa kaj hud...user posted image  pediatri ne izdajo naših smernic, ki  bi se jih vsi držaliuser posted image . Prvega sem povijala ponoči do 3 mesecev. Takrat še ni bilo UZ takoj po rojstvu, kontrole ni imel. Drugi je imel ob rojstvu 1a in 1b, v Celju brez širokega povijanja. Neli ima 1a in 1a in ne povijam, čeprav je bilo to tudi del spora z pediatrinjo na 1. posvetovalnici. Jenny si ti rekla, da imaš slabo vest? Nikakor! Po smernicah Ameriškega združenja pediatrov se širokega povijanja ne priporoča za zdrave kolke. Poleg tega pa UZ ni nujna preiskava, saj je klinični pregled na 1. mestu, šele nato ob sumu na displazijo UZ. Praksa pri nas pa ni odvisna le od regije ampak tudi od starosti dr..Starejše težko prepričaš, da stara praksa ni potrebna. Kljub številnim raziskavam.

Teža. Kg letijo dol. imam še 2+.So včasih dnevi tako polni, da pozabim jest, pol me pa glava boliuser posted image

srečanje. Sem za.

Mama 06. 14 dni nazaj sem otroke peljala čez vikend k staršem in smo prespali. Čez dan je bila res nemirna, ponoči je pa čisto oK spala v vozičku. O pakiranju pa nebiuser posted image . Sem možičku rekla, da še dolgo ne grem več sama z njimi.

Zdej grem pa slikice gledatuser posted image

LP

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 690
   RE: Desetke007
9.12.2007 17:47:29   
jasna
Klaudia, Lia je za na razglednicouser posted image , ali čestitkouser posted image

Široko povijanje. Pa kaj hud...user posted image  pediatri ne izdajo naših smernic, ki  bi se jih vsi držaliuser posted image . Prvega sem povijala ponoči do 3 mesecev. Takrat še ni bilo UZ takoj po rojstvu, kontrole ni imel. Drugi je imel ob rojstvu 1a in 1b, v Celju brez širokega povijanja. Neli ima 1a in 1a in ne povijam, čeprav je bilo to tudi del spora z pediatrinjo na 1. posvetovalnici. Jenny si ti rekla, da imaš slabo vest? Nikakor! Po smernicah Ameriškega združenja pediatrov se širokega povijanja ne priporoča za zdrave kolke. Poleg tega pa UZ ni nujna preiskava, saj je klinični pregled na 1. mestu, šele nato ob sumu na displazijo UZ. Praksa pri nas pa ni odvisna le od regije ampak tudi od starosti dr..Starejše težko prepričaš, da stara praksa ni potrebna. Kljub številnim raziskavam.

Teža. Kg letijo dol. imam še 2+.So včasih dnevi tako polni, da pozabim jest, pol me pa glava boliuser posted image

srečanje. Sem za.

Mama 06. 14 dni nazaj sem otroke peljala čez vikend k staršem in smo prespali. Čez dan je bila res nemirna, ponoči je pa čisto oK spala v vozičku. O pakiranju pa nebiuser posted image . Sem možičku rekla, da še dolgo ne grem več sama z njimi.

Zdej grem pa slikice gledatuser posted image

LP

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 691
   RE: Desetke007
9.12.2007 18:31:47   
janja
Srečanje - zaenkrat imamo datum 18.12.2007 ob 11. uri v Areni Vodafone.

Prijavljene:
  • janja
  • oktoberka
  • tave
  • jasna
tave - sem vsa živčna glede jutri, tako da hvala za spodbudo.

noa1 - za vodni kamen pomaga tudi citronka. Jaz dam, ko prekuhavam flaške not 1 žličko (zelo majhno) citronke in so flaške potem res lepe brez kamna. Sicer pa bolj malo prekuhavam. Splahnem pod vročo vodo pa je. Kajti rabim flaško samo za čajček, pa še tega spije bolj malo.


_____________________________

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 692
   RE: Desetke007
9.12.2007 18:37:17   
skuštrana
Mama06, mi smo tudi že večkrat prespali pri mojih doma pa je bilo vse cool. Je bil nemiren prvi dan ko smo prišli, dokler se ni navadl, samo z nočnim spanjem pa nismo imeli problemov..No, z dnevnim jih imamo pa doma tudi user posted image

Joj, jaz sem pa včeraj ( smajli, ki se tolče po glavi) jedla pizzo z gobicami ( še en isti smajli kot prej) in je imel Arsen danes full težave...Je bogec full jokal, pa prdel. No, pol sem ga pa v čeber dala pa malo notri pustila in se je izprdeluser posted image full full full...

Jasna o pakiranju pa res ne bi user posted image ..Mi imamo avto pol do vrha pa nimamo glih majhen avtouser posted image Pa vse prav pride, karkoli vlečemo s seboj....user posted image


_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 693
   RE: Desetke007
9.12.2007 21:35:47   
mama06
Pozdravljene,

vidim, da je naš še kar priden čez dan,samo je pa res, da je vedno več buden in da se že zanima za okolico.
Sem mu za miklavža kupila od Tiny Love igralno blazino in je ful super. Ne vem, katera je rekla, da so že razprodane, samo ko sem šla v BC, jih je bilo še ful dosti.

Danes je pa dobil od moje kolegice ful lep kompletek + zokenčke. Svetovnouser posted image user posted image

Kolki - prvi mesec je bil nonstop široko povit, sedaj pa ga za pol dneva odvijem, še posebej, če ga krči dajejo.





(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 694
   RE: Desetke007
9.12.2007 22:19:45   
noa1
Hvala za ideje za prekuhavanje. Redno čistim grelec vode s kisom, pa mi ni kapnilo, da bi ga dala tudi v prekuhavanje dud in žločk. Bom jutri sprobala (s kisom, pa citronko si grem tudi kupit).

Mi imamo pa pravo žurko danes (mogoče pa sem jaz kaj takega pojedla?) in noče in noče zaspat (sem jo preveč hvalila danes zjutraj). Full prdi in zraven joka... to janbrž niso krči, ker joka po prdcu (pa smrdijo ko user posted image ).

Upam, da bo kmalu zaspala ker sem tudi jaz danes utrujena bolj kot drugače in bom šla kar z njo spat.

(odgovor članu mama06)
Neposredna povezava do sporočila: 695
   RE: Desetke007
10.12.2007 7:14:26   
oktoberka
Dobro jutro!

Uf kakšna naporna noč. Spal nismo skor nč. Mojo tud že 3 dni neki šraufa ponoč.. Sploh ne vem kaj ji je. Pa zmer začne ob 2h ponoč. Prdi, se zvija, napenja... Skratka ni da ni. Dons je pa celo noč mela žur. Pa roke v usta pa sesala prste, tko da sm celo noč lovila dudo po njeni posteljici, ker tok mahedra z rokami da ji duda vedno zleti iz ust.. Skratka dons ji je mogl bit silno neprijetno če je prste cuzala.
Pa sploh nč tazga nism jedla, tko da ne vem kaj je zdej to.

Ej dejte mi povedat kakšne pumpice za nos mate in kako delujejo? Ker js bi si tud kupla eno. Aja pa kje jih prodajajo in okvirna cena, če mi loh poveste.

No, zdej grem pa še js mal v vodoraven položaj, ker je Zarji uspel zaspat. Upam da bo vsaj dolg spala.

Lp


_____________________________

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 696
   RE: Desetke007
10.12.2007 8:34:48   
lane31
Boga oktoberka, verjamem da ti je naporno user posted image  
Mene tudi zanima pumpica za nos.....zaenkrat ji čistim noska tako,da ji špricnem cc 3ml fiziološke v noska, da ji pri drugi nosnici ven priteče,pol pa z svaljkom izzovem kihanje....lepo deluje, ....kako pa s pumpico čistiš?
Imam sicer tisti mali ročni aspirator,a ji nič ven ne potegne

Morem jo malo pohvaliti tukaj....odkar mi že 3 dni popoldan od 14 do 20 h ne spi več kot dve uri- ne v kosu....se umivama ob 20h ,jo nahranim in pred 22h globoko spi....do 6h ko jo spet nahranim in spi še sedaj,ko to pišem user posted image
Bravo puncauser posted image ....Mami naspana in pripravljena na bolj naporno popldan user posted image
Full se že pogovorja in smeje....na igralni blazini noče biti , lahko pa leži 1h na povijalni- oblečena-  in se pogovarja z steno, copatki,kremo za ritkouser posted image ....
Če pa je gola pa je stvar še toliko bolj zanimiva user posted image
Ne razumem zakaj ji je to bolj zanimivo kot na blazini,ko je tolko igračk gor navešenih in barvitih barv user posted image .....Čudna deca user posted image
Da je le ona zadovoljna
V idim da enostavno obožuje umivanje...vsako večer jo s krpicami celo umijem
in namažem, 3 krat tedensko pa kopam....nikoli ne slišim druga kot gruljenje
in smehec. Super, mi je tako všeč , da ji paše
Upam, da bo poleti na morju tudi tako uživala user posted image
Kje sem že jaz...še zima se ni začela pa jaz že plavam po Makarski user posted image
Itak je vsako leto tako, pozimi rezerviram morje, na morju pa kujem načrte kje bova pozimi smučala 4 dni ...no letos to odpade....drugo leto pa bomo najbrž šli .....Se spomnim, da je malčica bila spočeta na snežnih strminah Vogla,user posted image
tak da upam da ji bo smučanje tudi všeč nekoč user posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 697
   RE: Desetke007
10.12.2007 9:40:55   
Jenny Anny
user posted image  Sem celo stran napisala, pa me je skenslalo!!user posted image
 
Spanje: sem bila na obisku pri svojih starših, pa je tamala bla še bolj pridna kot domauser posted image , no ampak je včeraj vse nadoknadila (spala je 3x15 min), je bila tako utrujena, da je kar okol padala, ampak spat pa ne in ne.

Menstruacija, no kosem jo fasala, je mleko čist presahnilo, potem pa sem začela piti brezalkoholno pivo v potokih in se je mleko vrnilo nazaj, ampak se mi zdi da ne tako kakovostno kot prej (že na pogled se mi je zdelo bolj vodeno). No tamali sem začela dajat dodatek, Novalac je vztrajno odklanjala, potem sem šla kupit še aptamil. Po tistem ko je visela več kot pol ure pri men na zizah, je zmazala še celih 60mL aptamila.

No danes sem začela spet s polento, sezamom.... če se bo mleko kaj popravilo, če ne bo mela pa punčka pr men za crkljat, flaša bo pa taglavna?? No sam da še malo pr men, da se medve cartava. No tolažim se da sem vztrajala vsaj tako dolgo, moja sestra je imela pri prvem namreč samo 3 tedne mleko, tadrugega je mela pa 18 mesecev pr seb, je pa res, da je kmal morala začet dodajat, ampak crkljali so se pa dolgouser posted image

Pumpica za nosek:  jaz sem jo kupila tukaj prek RR od uporabnice Rije (isto kot jo ma tud Klaudia, pa še druge punce) in je res vrhunska, ne vem kako sem shajala prej. Priključi pa se na sesalec in vse iz noska ven pozauga. Dam pa ji v nosek kake 5 min prej mal fiziološke, da ji vse smrklje razmehča, potem pa kar letijo ven.

Oktoberka in lane31, ko jamrata zarad spanja, naša je tud zdaj 2 dni kot osa kar se tega tiče in sem že razmišljala, da glede na to dA se bliža mlaj da to mogoče vpliva na user posted image , ker ko gre proti polni luni je čist podobno. A ste tud ve kaj podobnega opazile??

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 698
   RE: Desetke007
10.12.2007 10:11:54   
kasija78
Dobro jutro je danes user posted image . Moj user posted image  je prvič prespal celo noč od 23h do 7.40. user posted image  Sem se zbudila in najprej sem se ustrašila, da sva ga kje pozabila user posted image . Hec. Ampak sem prav pomislila, ok, zdaj smo pa iz ta hudega začetnega privajanja, ko se joče, pa ne veš zakaj. Čeprav je bilo že po prvem mesecu bolje, ampak zdaj je pa res v redu.

Na srečanje 18. prideva.

Mama06 jaz imam tudi eno od teh didaktičnih odej od tiny love. V soboto sva mu kupila še dodatek, ki je za brcanje z nogicami. Zgleda kot trije lončki obešeni z mavrice, ki imajo igračke na koncu. Ko Elian premika noge ali brca vanj (tega sicer še ne zna, razen po pomoti), se oglasi zvok podoben zvončkom. V glavnem sem navdušena nad njim, ker pomaga še k izboljšanju zavedanja in uporabe nogic. Stane 10 evrov. Imajo dobro komercialno foro, ker prodajajo vse sorte dodatkov za didaktično, ampak vsi niso tako genialni kot tale za noge. Se pa vseeno bojim, koliko jih bom še kupila user posted image . Ampak če je elianu res všeč didaktična odejica!

(odgovor članu Jenny Anny)
Neposredna povezava do sporočila: 699
   RE: Desetke007
10.12.2007 10:59:44   
pingi
Živjo!
 
Tudi jaz z zamudo sporočam, da je bilo na srečanju res fino. Prava popestritev vsakdanjika.
Zato sem tudi za, da se še kaj dobimo.
Janja, lahko tudi mene daš na seznam za 18.12.
 
Sem pa na srečanju malo prehitro pohvalila našega Jakata, kako spi od pol osmih pa do štirih. Zdaj že nekaj dni jeva kmalu po polnoči, pa potem spet okrog 4h, potem bi pa on še kar na vsako uro oz. tričetrt ure. Ne vem v čem je fora? Verjetno proti jutru ne spi več tako trdno in se več zbuja. No ja, vsaj z napenjanjem je že malo manj težav kot pred mesecem dni.
Skratka, situacija je iz dneva v dan boljša – postajava vedno bolj uigran tim!
 
Aja, sem že na srečanju spraševala glede bombažnih plenic (racmani, štorklje) in tega, da ostanje tudi po pranju »obarvane« od drekca (se pravi rumene oz. zelene).
Uporablja še kakšna te plenice razen Žive in ima na zalogi kakšen trik za bolj bele pleničke?
Drugače pa moram povedat, da se te plenice pri našemu resnično dobro obnesejo. Ni imel še čisto nič rdeče rite (pa ga z ničemer ne mažem), prej v Pamperskah pa stalno. No, v Fixies plenicah je bilo sicer bolje, ampak je moj mož vztrajal pri bolj ekološki varianti, pa še želel je poskrbeti za plodnost svojega sina.
 
Mislim, da je Valči spraševala glede kondomov. Midva jih že od nekdaj kupujeva v lekarni.
Imenujejo se Masculan (na voljo so 4 različne vrste), stanejo pa okrog 2,5 evra (prej so bili malo manj kot 600 SIT) 10 kom.
Preverjeno držijo! user posted image Durex je pa itak najdražji, a ni?
 
Kasija, jaz mu za nohtki spucam kar s svojo pilico (prej jo seveda očistim).
 
Toliko zaenkrat; pri meni ful dolg traja, da mi naloži Ringarajino stran, ker imamo pač predpotopni internet, zato se bolj malo oglašam. user posted image Bo že bolje...
 
Uživajte, pri nas se je že skoraj povsem zjasnilo, tako da po tejle rundi greva ven!user posted image

(odgovor članu kasija78)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...





metuljcek27



(84%)

(16%)


Število vseh glasov: 201

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!