|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 (3. del)
8.12.2007 21:17:00   
Freycha
Jelenche.... pa kje si ti? kako ste?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
8.12.2007 21:17:38   
Češnca
Helou!

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Jaz sem tu, samo žalujem...

Sva hotla danes pofotkat malega za voščilnice, pa nama je crknil fotoaparat. user posted image  Pa glih, ko sva brez keša... Pa ko bi blo treba malo praznike prva Izakove pofotkat. user posted image

Vidva sta se pa res odločila nama sledit! user posted image  Najprej avto, zdej pa še fotkič. user posted image  No, nama je tolk še zneslo, da sva novega kupila (ful ugodno po zvezah, ker je šel fotoaparat iz prodaje). No, vidim, da sta že našla rešitev. user posted image  Fotke z naše kamere žal niso kaj prida...

Sanek mi smo riževo kašico kupili v Mullerju v Lj. Mogoče jo je pa ravno zmanjkalo. user posted image

Vidim, da se pogovarjate o čajčkih oz. pitju. Midva Anžeju dajeva že od začetka Bebe čaj, ker nama je patronažna tako svetovala (zaradi poletne vročine in da se navadi). Šlo je poooočaaaasiiii, zdej pa že pridno pije! user posted image

Včeraj se nisem uspela nič javit, ker sem padla v praznično vročico in pospravla ter okrasila stanovanje (komaj čakam, da pride čas za smrečico, ki pridno počiva v kleti user posted image ). Danes sva šla pa z user posted image  v šoping za darili, pa še hladilnik je blo treba napolnit. Anžeja sta merkala moja dva in je bil zlat!!! user posted image  Dve urci je na sprehodu z dedijem spal, pol se je pa veselo pogovarjal in vriskal.

Trenutno prvič pečem mufine oz. mafine (kakorkoli že, tast jim itak reče mufloni user posted image ).

Tašonka, Ajvy user posted image user posted image user posted image

Mija vse najlepše! user posted image user posted image user posted image

Žana  user posted image  za prihajajoči zobek!

baja priznam tudi jaz, Rene je lepotec!

A_R tudi Patrick je krasen. Pa še atlet! user posted image  

Če sem kaj izpustila, se globoko opravičujem! Priznam, sem brala kar preveč površno... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
8.12.2007 21:21:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Zvesta, my on-line shopper- a kej veš kje majo najbolj poceni stolčke-gugalnike????

A to kupuješ za Tarjo? Ji bo to še sploh aktualno? Poglej na www.soncek.si, ali pa na BC. Drugače pa kje v AUT ali pa preko e-baya. Teh zadev osebno nikoli nisem gledala, ker jih ne podpiram pri razvoju.

ni zame, za nečaka je..jima bo prav prišlo glede na to da sta dva...hvala, bom pogledala

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
8.12.2007 21:23:47   
Jelenche
ohooooj drage moje

pa evo mene  user posted image

ma s Filipom mava skoz neke težave, skoz sva pr enih zdravnikih, al smo na dermo, al smo na alegološki, tamal ma premal imunoglobina in še vedno ni bil cepljen. Kr neki čakamo, mislim da se mu koprivnica pojavlja ko kaka (po allernovi) ne smem mu še nič dodajat zaradi tega atopijskega, nohtki se nam uraščajo
pa grrrroozaaa
sicer je pa kljub vsem tem težavam tak dobrovoljček in če res ni full hudo z atopijskim, se skoz neki smejka in neke face dela.
Sem prav srečna z njim!
No vidim da se ve imate zelo lepo, saj ste že tretji del odprle.

aha, je pa ena novica z moje strani, .. z možekom sva se spravla delat novega ...

hehe wish me luck!

cmoka babe rada vas mam  user posted image
v album sem dala mal slikic ce kero zanima kaksni smo

Ste ve ok? Sončki rastejo?

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
8.12.2007 21:26:31   
Ajvy
Jelenche, sem ful vesela, da si se kej oglasila...a kar že novega, vidva sta pa hitra....user posted image da bo čimprej

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
8.12.2007 21:27:57   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: Jelenche

aha, je pa ena novica z moje strani, .. z možekom sva se spravla delat novega ...

hehe wish me luck!

Kakoooo lepoooo!!! user posted image  user posted image  user posted image  Pa veliko sreče!!! user posted image user posted image user posted image  Tudi s Filipovimi težavami. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
8.12.2007 21:28:47   
Ajvy
Kako je že zrastel tale vajin fantič....user posted image da se njegove dermo težave nehajo....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
8.12.2007 21:28:51   
Freycha
jelenche face sta user posted image  bomo držali pesti user posted image user posted image

Filip je pa res bošček user posted image  taka sem jaz, ko je res hudo in vem, kako neprijetno je user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
8.12.2007 21:32:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jelenche

ohooooj drage moje

pa evo mene  user posted image

ma s Filipom mava skoz neke težave, skoz sva pr enih zdravnikih, al smo na dermo, al smo na alegološki, tamal ma premal imunoglobina in še vedno ni bil cepljen. Kr neki čakamo, mislim da se mu koprivnica pojavlja ko kaka (po allernovi) ne smem mu še nič dodajat zaradi tega atopijskega, nohtki se nam uraščajo
pa grrrroozaaa
sicer je pa kljub vsem tem težavam tak dobrovoljček in če res ni full hudo z atopijskim, se skoz neki smejka in neke face dela.
Sem prav srečna z njim!
No vidim da se ve imate zelo lepo, saj ste že tretji del odprle.

hehe wish me luck!

cmoka babe rada vas mam  user posted image
v album sem dala mal slikic ce kero zanima kaksni smo

Ste ve ok? Sončki rastejo?

Jelenche... srce.... na tebe pa pomislim vsak dan, ko delam seznam...
Joj, nič vam ni prizanešeno... Želim, da novi rata čimprej. Pogumna sta. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jelenche)
  Neposredna povezava do sporočila: 1734
8.12.2007 21:32:38   
Češnca
Jelenche kake lepe velike in temne oke!!! user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
8.12.2007 21:34:55   
Jelenche
dejte mi še neki povedat, če slučajno katera ve kako zgleda koprivnica, naj pogleda v moj album težave težave težavice in mi reče če je to to?
Pojavi se mu po vsakem kakanju (in to odkar je allernovo) sicer zgine v roku pol ure, je pa živo rdeče barve in ima bele mehurje kot bi ga neki fajn speklo (taki so mehurji).
Sicer nisem opazila, da bi ga to kaj bolelo, saj ga umijem po kaknju v vodi in ni nikoli reagiral, oz jokal, po tem sklepam da ga ne boli

Kaj pravite?

Ja, ja, midva bova kar novega mela. user posted image  Pa upam da me ne bo pobral od utrujenosti. (Ko se bo še en prikazal)  user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
8.12.2007 21:41:05   
Freycha
jelenche po slikah sodeče bi rekla, da je koprivnica. Je pa tako, kot si opisala... rdeča koža z bulicami oz. mazoljčki, ki so taki beli. Pa tudi meni včasih takoj izginejo, če si pa razpraskam, potem se mi pa pozna še nekaj časa... Ob kakanju se mu to pojavi? Čudno..... še nisem slišala za kaj takega. Bolijo navadno te zadeve ne, srbijo pa - vsaj mene.....

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
8.12.2007 21:42:43   
Freycha
Evo dete spi in upam, da bo tudi spalo... še pomijem flaške, steriliziram, pripravim za naslednji obrok in grem spat...... user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
8.12.2007 21:43:40   
Ajvy
Zvesta, mene pa firbec matra od kje dobiš podatke od tistih ,ki so na seznamu ampak se ne pogovarjajo z nami...a sem firbec, a ne??

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
8.12.2007 21:43:47   
Češnca
Tudi pri meni koprivnica izgleda tako, dobim pa še neke "praske" (kot bi me maček opraskal), ki pa tudi hitro izginejo.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
8.12.2007 21:46:10   
Anonimen
Ajvy.. seveda nisi firbec... na ZS mi pošiljajo podatke....jih pač vpišem...

Jelenche,,, tudi Filipovih podatkov za seznam bomo veseli... in tvojih rojstnih podatkov...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1741
8.12.2007 21:51:41   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: SANEK1

Freycha, ravno zadnjič sem v Mullerju iskala to rižrvo kašico, ki se dela z vodo. Pa je nisem najdla.user posted image user posted image user posted image
Sem pa iskala med onimi, ki so primerni od 4 meseca dalje. Pa sem najdla samo take ki se mešajo z ali matenim ali adaptiranim mlekom al pa majo nek okus.user posted image user posted image user posted image

Kje si ti nabavla?

sorry, sem te prej nažalost spregledala

tole riževo kašo imam sicer iz AUT, ampak jih pa v Mullerju prodajajo. Če se ne motim, jih imajo pa tudi v DM-u. Verjetno jih je samo zmanjkalo, poglej še kdaj drugič, zagotovo jih bodo imeli.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
8.12.2007 22:10:38   
baja*
jelenche lepo, da si se javilauser posted image  user posted image . Ubogi Filipuser posted image , je pa pravi srčekuser posted image . Želim, da težave čimprej minejouser posted image user posted image . Pa stiskam pestke, da se novi čimprej primeuser posted image

Sem se spomnila tudi na Kristino1 ki se že kar nekaj časa ni javila...user posted image  Upam, da so v redu...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
8.12.2007 22:17:30   
Ajvy
nočko vsem.....

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
8.12.2007 22:18:22   
Freycha
oo baja a si še pokonc?user posted image  kako si dan preživela?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
8.12.2007 22:19:49   
Freycha
nočko ajvyuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
8.12.2007 22:26:26   
Češnca
sladke sanje, ajvy!

Tud takmu antitalentu kot sem jest kaj rata v prvo! user posted image  Mmmmm, kako diši! Sem 2 različne spekla (čokoladne in z brusnicami). user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
8.12.2007 22:28:06   
baja*
Hej freychauser posted image  se še trudim, da ne padem v vertikalo, sam po mojem ne bom več dolgouser posted image
Drugače pa smo imeli lep dan, dopoldan smo šetali, se igrali, mali je bil res priden, pol sem se pa spravla kuhat govejo župo, ker se mi je je ful zluštalo, sam hudič ko se to tak dolgo kuha, mi je hitro kr žal ratalouser posted image . No saj pol je pa pasalauser posted image . Popoldne smo pa lenarili in se cartaliuser posted image

Pa še to: danes je Rene zmazal četrt japkeuser posted image . Prejšnje 3 dni mu je šlo bolj bogo v rit, sem večino kar jaz pojedlauser posted image , danes pa je zgleda zalaufalouser posted image . Najprej sem mu dala par žličk vode za spit in je pil kot da sem mu ne vem kaj dalauser posted image , pol je pa prav žrl spasirano japko. Še preden sem žličko nabasala, je že na široko odpiral ustauser posted image , komaj sem folgalauser posted image
No, projekt je očitno zalaufal, babike zdaj pa rabim vašo pomočuser posted image : kako zdaj pravzaprav poteka to uvajanje GH? Vem, cca. 4 dni uvajam neko zelenjavo/sadje, koliko obrokov na dan pa mu naj dam? Jaz sem mu do zdaj dala samo 1x in to dopoldan. A mu naj večkrat na dan ponudim? Pa kako naj vem, kdaj en obrok dojenja čisto zamenjat z GH?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
8.12.2007 22:30:10   
baja*
češnca lušte delaš user posted image , čokoladni še posebej dišijouser posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
8.12.2007 22:33:27   
Češnca
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

Pa še to: danes je Rene zmazal četrt japkeuser posted image . Prejšnje 3 dni mu je šlo bolj bogo v rit, sem večino kar jaz pojedlauser posted image , danes pa je zgleda zalaufalouser posted image . Najprej sem mu dala par žličk vode za spit in je pil kot da sem mu ne vem kaj dalauser posted image , pol je pa prav žrl spasirano japko. Še preden sem žličko nabasala, je že na široko odpiral ustauser posted image , komaj sem folgalauser posted image
No, projekt je očitno zalaufal, babike zdaj pa rabim vašo pomočuser posted image : kako zdaj pravzaprav poteka to uvajanje GH? Vem, cca. 4 dni uvajam neko zelenjavo/sadje, koliko obrokov na dan pa mu naj dam? Jaz sem mu do zdaj dala samo 1x in to dopoldan. A mu naj večkrat na dan ponudim? Pa kako naj vem, kdaj en obrok dojenja čisto zamenjat z GH?

user posted image  Rene!
To bo tud mene v bližnji prihodnosti zanimal, ja! Sem sicer že kupila riževo kašico, korenčkov in jabolčni sok, ampak zaenkrat še samevajo na polici. Je pa Anžej že pokazal zanimanje, sam mene je mal strah zaradi teh alergij...

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.