Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 19:46:01
|
|
|
|
Anonimen
|
ve ste blesave za tako figo boste pozabli na njegov roj.dan, vzele kartice, in tak dale. blesavoooo
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 19:47:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: florecita Pa se mu tudi letos ne sanja da je prišel ta dan. In kaj su mu rekla vsa tista leta, ko je tudi pozabil? Drugače pa hepi brzdej :)).
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 22:02:39
|
|
|
|
Gina
|
Jaz sem tudi sposobna pozabit na rojstni dan. Še na svojega. Čisto resno. Eni pač nismo tipi za te reči. Saj ne rečem, seveda ni to zelo lepo, ampak taka strašna katastrofa pa tudi ni. Saj je samo rojstni dan. Pač en dan, ko si se rodil že daleč nazaj. Ja vem, pričakuješ darila, večerjo, posebno pozornost, rožico, da bi tvoj pospravil stanovanje, ti zapel pesmico...to je tisto, zaradi česar si žalostna. Saj to je tudi meni fajn, kadar praznujem, priznam. Samo saj to ti lahko da tudi jutri, a ni vseeno. Problem je morda malo tudi v tem, da si se že veselila, pa tega ni bilo. Ne pričakovat preveč, pa ne boš žalostna. Saj vem, za na luno sem.....malo me trka.
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 22:14:15
|
|
|
|
Rožica I
|
Ne sekiraj se, FLORECITA, meni je danes lastna mati zatrjevala, da sem stara ?5, jaz pa njej, da ?4.. Parkrat sem morala ponovit cifro, da je preračunala in potem rekla, no pa res, sem ti dala kar 1/2 leta zraven.
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 22:35:57
|
|
|
|
tincci
|
Ma naredi kako žurko za par prijateljev ali jih povabi na kak koktejl domov pa to zorgraniziraj pa bo potem tudi on komaj čakal jaz to naredim vsako leto in letos, ko sem se hotela "skrit", mi je mož naredil surprise party z najinimi prijateljji Al pa že en mesec prej govori, kaj bi rada za darilo Ma kako si lahko tiho vse najboljše in veliko zdravja in veselja
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 8:32:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Floresita , poročaj kako je bilo.Upam da si vseeno preživela rd lepo.?
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 10:21:09
|
|
|
|
sneška_
|
Moj včasih pozabi kdaj ej on rojen.Eni pač niso za takšne zadeve zato pa jaz ga spomnim. Ne ve oziroma pozabi kdaj mu je mama rojena ali pa sestra.Injaz lepo z pogovorom prej rojstega dneva ga spomnim na rojstni dan li moj ali od kakšenga drugega sorodnika.
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 10:53:53
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ve ste blesave za tako figo boste pozabli na njegov roj.dan, vzele kartice, in tak dale. blesavoooo Hja, tudi me moramo živeti. Drugače bi bil svet poln idealnih ljudi.
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 10:59:07
|
|
|
|
florecita
|
Ojla! Hvala vsem za čestitke. Seveda se ni spomnil. Ni mu kapnilo niti ko me je videl da sem iz službe prinesla darilo ki sem ga prejela... niti ni vprašal od koga je za kaj, karkoli... ja vem, ne kaže nekega zanimanja... Šele kasneje ko je prebral nastavljeno voščilnico mu je potegnilo in pride ves sladek v sobo pa reče: Oh nekdo ima pa danes rojstni dan... jaz pa njemu, da je žalostno, da je to opazil šele sedaj in prebral iz čestitke. Seveda je bil pol ves sladek, ampak jaz bi vseeno rada da se vsaj eno leto SAM spomni. Kar se pa tiče kreditnih kartic in tega,...sem si pa že nabavla robe za 5 rojstnih dni tako da ni štos v tem. Ah sej bo. Ni to taka stvar, bi bilo pa lahko lepše praznovanje res.
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 11:08:09
|
|
|
|
tanikaa
|
Saj se ne gre za robo. Gre se za to, da bi si privoščila vse kar si želim za svoj rojstni dan. Da bi sama sebe pocartala. Sem glih včeraj potem svojemu razložila situacijo in mu tudi povedala, kaj sem sama odgovorila. Je rekel, da si bo za vsak slučaj, čeprav do zdaj še nikoli ni pozabil, vnesev v mobitel alarm. In to en mesec prej za vsak dan do mojega rojstnega dne. Ziher je baje ziher.
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 13:01:06
|
|
|
|
baguSka
|
bi bilo pa lahko lepše praznovanje res jah moras poskrbeti za to... povedati kaj si zelis (vsaj oz najmanj to)
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 13:04:31
|
|
|
|
frutka_
|
Če imaš rada Bobota, pevca skupine U2, pol itak veš kaki fejst ded je to. Tudi njemu se je zgodilo, da je pozabil na ženin RD...da ne bi predolgo kuhala zamere ji je napisal pesem "The sweetest thing". Poznaš komad?! Pesem in video sta full dobra. V videu se ves čas vozita na kočiji in on se ji opravičuje, na koncu ima nad glavo še svetniški sij! Za crknit! V glavnem, da boš videla, da se tudi najboljšim zgodi.
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 13:05:15
|
|
|
|
baguSka
|
Ma, kaj da bi ga jaz ven vabila, če bi pozabil na moj rojstni dan Bi raje povabila kakšno prijateljico, njemu pa doma pustila listek, da sem šla praznovat. Jah odvisno od tega s kom si zelis praznovat, ne!? Sej se ne gre za njega... gre se zate in za tvoje zelje, ne!? In ce si zelis z njim praznovat, valda ne bos sla s prjatlco... Ne vem no... men so to tok otrocje fore. Kr neki!
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 13:07:20
|
|
|
|
baguSka
|
Saj se ne gre za robo. Gre se za to, da bi si privoščila vse kar si želim za svoj rojstni dan. Aha.. a tega si zelis!? Da bi zapravla ves njegov denar do zadnjega centa...? Samo zato, da bi se pocartala... ah ja.
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 14:26:19
|
|
|
|
viv_
|
Meni pa neki ni jasno - a to samo tiho čakate, da bo dan D a kako? Mogoče pa zarad tega mislijo, da vam ni nič do rd-ja in še manj do praznovanja le tega. Jaz pa vsako leto okol naših rojstnih dnevov (od otrok, pa svojga, pa moža) delam tako galamo, da nemogoče, da bi pozabil. Pa imamo še navado ofirat - kaj češ, prilika da se pije Pa že en mesec prej najedam, kaj bi rada za darilo... k mejhni mulci
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 14:28:30
|
|
|
|
Naja31
|
Pri nas je isto kot pri viv. Tudi če bi on hotel pozabiti, mu tega ne bi uspelo, ker že mesece prej razlagam kaj bomo delali, kam bomo šli, kaj bomo jedli in predvsem kaj naj mi kupi.
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 14:51:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa že en mesec prej najedam, kaj bi rada za darilo... k mejhni mulci IZVIRNO SPOROČILO: viv Ma jaz že eno leto vnaprej začnem. Je ne par let nazaj pozabil - pa sem mu lepo povedala, kakšna bo kazen za naslednjih 10 let. Nič hudega - poskrbim za to sama... Letos sem si naročila čevlje in mu sporočila številko računa kam naj nakaže - s pripisom za RD.
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 15:13:26
|
|
|
|
silvya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen ve ste blesave za tako figo boste pozabli na njegov roj.dan, vzele kartice, in tak dale. blesavoooo Blesave in srečne za svoj rojstni dan! Privoščit si kakšno manikuro ali frizerja na ta dan, pa pijačka s prijateljicami, še ravno ni zapravljanje vsega denarja. Je pa nekaj finega, za dušo.
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 19:00:26
|
|
|
|
*Naja
|
Moj tudi ni za datume.....Ampak imam srečo, da imam roj.dan na miklavža ...pa si ga je verjetn zato zapomnu
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 5.12.2007 23:19:22
|
|
|
|
Pajaca
|
Men je pa čist vseen če se spomne al pa pozabi, k pač če vsi pozabijo na rd se ne postaraš za eno leto ampak ostaneš isto star..... tko da je tud to za neki dobr. Aja drgač pa pr nas tud delamo galamo o rdjih tko da je nemogoče pozabit. Pač je treba tok enih žurk skup spravt, da se že ene 14 dni prej pogovarjamo o rdju, pa kdaj koga povabit, pa kaj skuhat, pa kakšno torto naročit..... Če pa bi slučajno kdo pozabil na kakšen rd, pa nobene panike, pač se zgodi. Sam ne bi ka kartic kradla, pa galame delala.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2007 0:50:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 6.12.2007 10:30:07
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: frutka Če imaš rada Bobota, pevca skupine U2, Bono.
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 6.12.2007 10:31:27
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Saj se ne gre za robo. Gre se za to, da bi si privoščila vse kar si želim za svoj rojstni dan. Aha.. a tega si zelis!? Da bi zapravla ves njegov denar do zadnjega centa...? Samo zato, da bi se pocartala... ah ja. Ne cepit dlak. Jaz nisem Tjazy. In če bi zapravla njegov denar, bi itak tudi svojega, ker je to najin denar.
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 8.12.2007 15:58:13
|
|
|
|
frutka_
|
Ups, nisem vidla tanikaa . Valda da Bonota. Bono je zakon! Saj Bobo je tudi bil fejst fant
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 8.12.2007 19:04:18
|
|
|
|
Serendipity
|
No, mojemu se še to ni zgodilo - vedno ''tekmuje'', da mi bo prvi čestital... In takoj ko je minuta čez polnoč, me zbudi in prileti z darilom.. Tako me je tudi zaprosil - na RD, minuto po polnoči. Je pa moja familija pozabljiva - jaz sem njihova evidenca, ki vedno ve za vse, kdaj imajo rd-je, name pa jih nobeden ne spomni. V najstniških letih sem bila full jezna na njih, zdaj se pa kar smejem in jim ponudim totro, ki si jo vsako leto z veseljem spečem (pač rada pečem tortice) Je pa res cool pesemca od U2 http://www.youtube.com/watch?v=1wfv3lJs5qE - Florecita, vse naj naj - Ti jo podarim za rd (čeprav sem malo za časom, ampak iskrene želje se ne menijo za časovne bariere)
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?