Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 11:49:16
|
|
|
|
lelaval
|
Saj se še dan ni končal - še je upanje.
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 11:50:18
|
|
|
|
baguSka
|
Zakaj pa tega njemu ne poves!? Povej mu, da si tega zelis... da ti to full veliko pomeni in da bi ti blo to najlepse darilo, da bi se spomnu!! Ne smes pa mu zamerti tega... se jaz pogostokrat pozabim, kaj sele moski!? Seveda ne vsi... jih je pa vecina pomoje. Je pa to se njamnjsi problem oz tezava, samo napihnt je ne smes v svoji glavi!!! Je pac navaden moski... in ce si zelis pozornosti, ga pac en teden prej spomni! Al pa ga povabi nekam in bo takrat pac bolj pozoren do tebe...
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 11:50:31
|
|
|
|
tina a
|
vse naj naj!!!!!!!! Naj ti bo dan s soncem obsijan!!! Veliko sreče in moči na tvoji življenski poti.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2007 11:50:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 11:50:56
|
|
|
|
lukec
|
Vem, da ni enako, ampak: VSE NAJBOLJŠE!
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2007 11:52:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 11:53:25
|
|
|
|
AKP
|
Da ne bo slučajno naslednje leto pozabil mu nastavi na mobitel opomnik. Sem letos možu nastavila v opomnik vse obletnice, da ne bo slučajno kaj pozabil .
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 11:53:28
|
|
|
|
Marogica
|
Ne se sekirat. Moj oče je kar nekaj let vedno mislil, da ima mama rojstni dan 1.julija. Ima pa ga 1. JUNIJA. ...no, vsaj številko si je zapomnil.. Pa sta srečno poročena 41 let.
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2007 11:55:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 11:56:56
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse naj naj za rojstni dan. Dan se je šele dobro začel in te lahko še preseneti
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 11:57:34
|
|
|
|
lelaval
|
Sem ti pozabla dodat: vse najboljše
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 11:59:12
|
|
|
|
baguSka
|
Dan se je šele dobro začel in te lahko še preseneti Ne delajte ji prevelikega upanja, da ne bo zvecer se bolj razocarana... Jaz bi raj sama povedala. Recimo bi ga vprasala, ce ma zvecer kaksne plane, da bi ga peljala v kino, al pa na vecerjo al pa kej tacga!? In ce bi vprasu zakaj? Bi pac povedala, da imam RD in si ga zelim prezivet v njegovi druzbi. :))
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2007 12:04:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 12:04:54
|
|
|
|
VITA74
|
pri nas smo pozabljanje datumov rešili preprosto. v decembru prejmemo koledar za naslednje leto in z sinom skupaj nalepimo nalepke za praznike, za rojstne dneve, obletnice in tako nihče od nas ne pozabi... tudi mož ne ki je slab z datumi, pa zase bi tudi lahko rekla da imam v glavi samo nekaj datumov ostalo pa imamo na koledarju... Razumem pa te kako se počutiš ko imaš pričakovanja in sanjaš o tem da te bo presenetil in bo ful lepo...pa se to ne zgodi....pa če veš da je tako da pozabi, spomni ga.. povej mu teden dni prej začni govoriti o tem kako komaj čakaš presenečenje pa to in uno...pa se bo spomnil... srečno Vse najboljše ob tvojem prazniku, naj ti sije sonček in zaigra srce.
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 12:05:34
|
|
|
|
BAMBINA_
|
Recimo bi ga vprasala, ce ma zvecer kaksne plane, da bi ga peljala v kino, al pa na vecerjo al pa kej tacga!? In ce bi vprasu zakaj? Bi pac povedala, da imam RD in si ga zelim prezivet v njegovi druzbi. :)) Ja, baguška je dala najboljši predlog.
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 12:07:12
|
|
|
|
Marogica
|
Ti pa me tukaj čestitamo. Vse naj, naj...
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 12:07:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ah ja, ko pride domov, mu vošči za RD. Mogoče mu bo užgalo, če ne, je pa brezupen primer. Sori. Pa vse najboljše.
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 12:15:32
|
|
|
|
natalia
|
vse najboljše! jaz bi pa drugo leto tudi njegovega pozabila.
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 12:16:07
|
|
|
|
lex
|
Vse najboljše za rojstni dan , pa zvečer bi ga ven povabila, točno tko kot je baguska rekla, ga bo mogoče vsaj malo stisnilo pri srcu.
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 12:17:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Jaz bi raj sama povedala. Recimo bi ga vprasala, ce ma zvecer kaksne plane, da bi ga peljala v kino, al pa na vecerjo al pa kej tacga!? In ce bi vprasu zakaj? Bi pac povedala, da imam RD in si ga zelim prezivet v njegovi druzbi. :)) Ja, to je res najboljša ideja, po moje, kar naj ga bo malo sram. Čeprav to res ni tako hudo, vsaj meni se ne zdi tako zelo. Jaz tudi vedno na vse RD-je pozabim. No, O.K., na čisto vse ne, ampak na precej pa. Enim pač to ni ... kaj pa vem. No, ni pa lepo, če tebe to užalosti, potem ni lepo. Vse najboljše!
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 12:22:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Sem se neki spomnu.. :)) Smo se midva enkrat dobila z dvema kolegima.. na vecerji.. in potem ona tko zacne.. pocas.. in rece.. - sej dons se je pa najina varuska kr smejala.. ko sem jo vprasala, ce ma cas pazit otroke.. in njega gleda.. on neki razmislja.. ampak mu ni potegnlo.. pol ona rece.. neprej.. - je rekla.. kako lepo od tebe.. da me bos ven pelu.. in njega gleda... :)) on se kr razmislja.. globoko... in pol ona vprasa mojo... Kdaj pa sta se vidva porocila? ... njemu nc jasno... in pol je mogla direkt povedat.. da sta se na ta dan porocila.. ... iz globokega razmisljanja.. mu je postalo.. vidno nerodno... .. je zacel mutit in se ven vlect.. da je blo kr zlo zabavno.. Samo ona je to vse skozi hec.. drugac uci matematiko.. mogoce je zato bla kr realna.. Tud ti rajsi na hec obrn.. ti bo lazje.. pa se zabavno bo.. pa vse najboljse..
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 12:25:47
|
|
|
|
srki
|
Vse najboljše, Floresita . Pa ne bit preveč žalostna, tudi to se zgodi, kaj češ. Moj tudi ni tip za datume sploh. Klinc, tako je. Sicer pa res še dneva ni konec, lahko ti pripravlja kako presenečenje .
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 12:32:11
|
|
|
|
lojzika
|
Ko moja mama praznuje dobim obvezno sms od očeta če je pa danes ta dan Ampak sta tudi srečno poročena 26 let
|
|
|
|
RE: ko ne ve kdaj imam rojstni dan... 4.12.2007 12:41:07
|
|
|
|
nicnic
|
Vse najbolše! Moja dva nimata teh težav, ker imata RD le en dan razlike. Mojga pa vedno spomni moja tašča (ki ima vse datume za vsako stvar v glavi) za vsak slučaj en teden prej, da ne pozabi.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?