|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
7.12.2007 9:34:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: že 35

Makala -ti je Miklavž to prineseluser posted image
Duskamb-Pobrežje-sem mislila če si bližu bi vozičkali skupajuser posted image
Julči-a losion tudi ima jonson?

Se kdaj odvozičkaš v mesto, ali ti je predaleč? Kaj pa Europark?

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2576
7.12.2007 9:40:46   
julci

Makala -ti je Miklavž to prineseluser posted image
Duskamb-Pobrežje-sem mislila če si bližu bi vozičkali skupajuser posted image
Julči-a losion tudi ima jonson?seveda,sem po naključju ugotovila,ko sem kopel iskalauser posted image

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
7.12.2007 9:52:25   
Laubica
Duška-predaleč mi mesto ni samo,mrzlo mi je čez most-mogoče spomladi,v evropark pa žal ne hodim z malim(sem čudna?)
Fino za losionuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
7.12.2007 10:08:47   
Anonimen

Duška-predaleč mi mesto ni samo,mrzlo mi je čez most-mogoče spomladi,v evropark pa žal ne hodim z malim(sem čudna?)
Fino za losionuser posted image

Nisi čudna - jaz sem bila do sedaj samo 2x. V mesto pa grem pogosto (tudi čez most) se pa dobro zamotama.
Raje grem v mesto, ker sva veni na svežem zraku.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2579
7.12.2007 10:17:55   
Laubica
Midva pa celo pobrežje prehodiva me pol ful noge bolijouser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
7.12.2007 10:26:12   
Anonimen

Mene tudi. najbolj mi je všeč, da dokler vozim voziček, on spi. In potem jaz hodim in hodim in.......user posted image

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2581
7.12.2007 12:11:00   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Mene tudi. najbolj mi je všeč, da dokler vozim voziček, on spi. In potem jaz hodim in hodim in.......user posted image

Jaz istouser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
7.12.2007 13:06:50   
natasaom
ojla!!! nelli  nisem rekla da bova do petka v kranju.najprej sva hotla ostat do čet.zato,da bo ati tud pri miklavževem darilu pa se je premislu in je šel v sredo z nama lepo domov.jutri gre pa nazaj za 5 dni in pol je za letos konec..vsaj upam...al pa dokler mu ne plača....ne vem glih točn

midve sva danes 2uri hodile po zdr.domu ker hana ni hotla lulat v kozarček..komaj sem jo naštimala za par kapljic....in voda ni uredu.ima še velik bakterij user posted image ...v pon.ji bomo dal še 1x pregledat vodo,če ne bo uredu gre na ultrazvok ledvic.je pa to zaradi tega,ker naju prejšna zdr.ni do konca pozdravila-ko je imela hana bakterijo v urinu je rekla,da je to zato,ker nisva prav vzele vodo.še 1x se ji pa ni dal....upam,da se bo pozdravla pa da je to samo prehlad....sem mal slabe volje

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
7.12.2007 15:22:17   
Laubica
Ojej natašom-bogica tvoja pupa-ali še jo vedno peče ko gre lulat?Ti dr. so vsi za en drekuser posted image Ali si menjala dr.?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
7.12.2007 15:26:58   
natasaom
ja zamenjale sva zdravnika,ampak zato,ker je dr.caserman nazaj na vrhniko prišel..pa sem hano k njemu prepisala,da jo ne vozim v logatec..
ne vem no...skrbi me ,da ni kej hujšega..z ledvicami se res ni za hecat..tko,da bova še mal doma..
zdej je dobila drug AB pa spi že eni uro..sam lulat je šla vmes pa nazaj spat..user posted image

ne peče jo več ko gre lulat,sam uide ji pa še zmerej parkrat na dan

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
7.12.2007 16:03:36   
Laubica
Bogica mala-jaz močno upam da je samo vnetje mehurjauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
7.12.2007 19:59:34   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: makala

Daan.

No še neki od pozabljanja.Jst sem prejšnji teden mal pospravlala predal, kjer imamo razne kuverte in ostalo brklarijo in najdem v eni od kuvert 50 EUR. A si mislte, da sploh nimam pojma kdaj in zakaj sem jih tam dala.user posted image user posted image  Bla sem pa  vesela, ko sem jih najdla. In moji mi niso verjel, da ne vem, da sem jih tam dala. Pa sem pol vse kuverte pregledala, pa na žalost ni blo v nobeni nič E, škoda.user posted image

A ni fino, ker je vsak dan nekaj novega user posted image  - se že bližamo letom, ko bomo mislili, da smo se vsak dan na novo rodili - toooook bo novega user posted image  Ta mladi plačalo zato, da se jim vsak dan neki dogaja, me pa to džabe dobimo user posted image  

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
7.12.2007 20:01:36   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom

midve sva danes 2uri hodile po zdr.domu ker hana ni hotla lulat v kozarček..komaj sem jo naštimala za par kapljic....in voda ni uredu.ima še velik bakterij user posted image ...v pon.ji bomo dal še 1x pregledat vodo,če ne bo uredu gre na ultrazvok ledvic.je pa to zaradi tega,ker naju prejšna zdr.ni do konca pozdravila-ko je imela hana bakterijo v urinu je rekla,da je to zato,ker nisva prav vzele vodo.še 1x se ji pa ni dal....upam,da se bo pozdravla pa da je to samo prehlad....sem mal slabe volje

natasaom ne bit slabe volje - vse bo še ok, sam bodi prava tigrica za svojo Hana, da jo ja dobro pregledajo in ugotovijo kaj ji je. Še en kamion user posted image to pošiljam, da bo kmalu uredu.  

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
7.12.2007 21:17:59   
julci
Čer

Natasaon,če ti Hana pove da je ne peče več,pomeni da ji je antibiotik primil.Se pa z ledvicam res ni za ****.Mam sama pogoste probleme,pa vem da je ful hudo,ker boli ko user posted image

Zdaj pa en vic:
Pa prideta dve kolegici tretji na obisk.Ta tretja si pa prej na element nad umivalnim koritom prilepi listek,ker jo je dajala skleroza,na katerem piše:
      -postreži kekse in pecivo
      -ponudi pijačo
      -skuhaj kavo
      -pomij sproti posodo

pa se kolegice lepo vsedejo,poklepetajo,vmes jih tretja postreže inna koncu pomije posodo,ker ji tako piše na listku.vsakič ko je pogledala na listek je vse skupaj ponovila.Zunaj  se je medtem že stemnilo in kolegici skleneta da gresta domov.Pa prideta za vogal hiše pa reče prva drugi:MADONCA TK DOLGO SMA BLE NA OBISKU,PA NAMA ŠE KAVE NI  MOGLA SKUHAT.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
7.12.2007 21:28:45   
Anonimen
Ojla!

danes pa ste bolj slabo pisale. Kaj ste kar prespale ta deževen dan? Jaz bi ga tudi najraje pa ne gre. Malčka sem ravnokar odnesla v posteljo, ker mi je zaspal na rokah, ampak pričakujem še en EH, EH,...., ker navadno mu ne uspe v prvem poskusu.

Mogoče bom šla v spalnico pod odejo gledat film. Tam je najbolj udobno in najbolj toplo.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2590
7.12.2007 21:30:17   
hanna1
Kaj na hitro pomaga za grlo ,razen kamiličnega čaja z žajbljem,pa septolete,me boli ko sam user posted image ,Sem pa mislila,da se bo prehlad po teh ridah gor zgubil,ampak ga je zaneslo tud v našo bajto user posted image :jaz sem mela dans bolj celodnevno siesto,sem sam tisto nardila,kar je blo treba.Še Hana je morala spat popoldne celo uro in pol,ker sem jo kar malo potučkala dol....pol je bla tri ure pokonc še ,prejle je pa po hitrem postopku padla v komo---nisem moga verjet in sem morala pogledat,če res spi,al je kaj narobe user posted image user posted image user posted image user posted image

kako ste kaj---na zdaj mi je pa še iz nosa začelo teč,bljak user posted image user posted image user posted image user posted image ---zgleda,da nas je veseli december kar malo zaposlil in nimamo časa preveč za RR...še jaz sem zatajila zjutraj,kar se redko zgodi,sam sva s Hano tako lepo drnjohali do pol devetih,ob 6 se je najedla in zaspala nazaj,jaz pa sem jo posnemala user posted image --je pa pasalouser posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
7.12.2007 21:49:10   
hanna1
julci prid še hiter kak vic povedat,čeprav vtistem je veliko resnice,jaz si bom morala pisat,zadnjič sem pa rekla,da bi mi zdaj pa ena kava zapasala,pa mi je moj odgovoru,ja kaj pa una prejšna user posted image ....se mi je zdelo da je tolk časa minlo,da sem jo že prejšni dan pila....aja,EMŠO...ni panike....user posted image user posted image

Natasaom kako pa kaj tvoja Hana--upam,da bo res AB prijel,ker z ledvicami mam pa tud jes zelo slabe izkušnje in se zdaj zelo pazim user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
7.12.2007 21:50:15   
hanna1
....ja,...EMŠO,....se menim sama s sabo....fajn mi je...user posted image user posted image .....

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
7.12.2007 21:54:23   
hanna1
Grem jes malo rcnij pit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
7.12.2007 22:07:16   
julci
Hana najprej daj čaj v hladilnik,ker pri vnetem grlu ne smeš toplo pit,nardiš bakterijam pravi raj.Če maš pa sladoled v skrinji pa še boljš.Si ga mirne vesti privošči.Vsaj jaz si s tem preganjam angine.to traja približno dva dni,pol je pa vse dobro.Morš pa prav cajt začet,da te res ornk ne zabaše.

Bom poiskala še kak vicuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
7.12.2007 22:10:04   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

Kaj na hitro pomaga za grlo ,razen kamiličnega čaja z žajbljem,pa septolete,me boli ko sam user posted image   Hanna en mrzu pir user posted image  ne, sej se hecam - pržgan cukr z mlekom bo ziher pomagal. Hitro, hitro se pozdravi user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
7.12.2007 22:13:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: julci

Hana najprej daj čaj v hladilnik,ker pri vnetem grlu ne smeš toplo pit,nardiš bakterijam pravi raj.Če maš pa sladoled v skrinji pa še boljš.Si ga mirne vesti privošči.Vsaj jaz si s tem preganjam angine.to traja približno dva dni,pol je pa vse dobro.Morš pa prav cajt začet,da te res ornk ne zabaše.

Bom poiskala še kak vicuser posted image

Jaz tudi najraje zdravim grlo s sladoledom. Ampak glej, da ne boš pretiravala. jaz sem enkrat pojedla toliko sladoleda, da sem si prehladila želodec. To pa boli kot user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2597
7.12.2007 22:15:03   
julci
Mala Tinca pride domov iz sole vsa nasmejana in rece mami: "Jurcek mi je danes pokazal svojega lulcka!" Se preden se mama zaskrbljeno zave, Tinca nadaljuje: "Spomnil me je na arasid" Mama si oddahne in se nasmehne: "Tako majhen je bil?" Tinca odgovori: "Ne.... slan!"

Morm ahtat pečem po 2 letih štrudl,pa sem ga prej skor zapalila,zdaj mam pa še eno nogo za spečt,pol ga itak nebojo dobli prej kot drugo leto.Mrzim,če morem kaj pečt in pacat.Prej se je moja mama mojga usmilila,pa mu vedno kaj spekla,zdaj pa ni koga,pa ga morem malo pocartat.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
7.12.2007 22:17:49   
julci
Pa ta je še dober lozeno Blondinka je imela financne tezave, zato se je odlocila, da bo
> ugrabila nekega otroka in tako zasluzila z odkupnino.
> Naslednji dan je odsla v park in zgrabila majhnega fanta, ga odvlekla
> v bliznje grmovje in na list papirja napisala:
> "Vas otrok je ugrabljen. Pustite jutri zjutraj ob 7:00 poleg
> spomenika v parku 25.000 $ v rjavi torbi!" Na koncu se je podpisala kot
> "BLONDINKA".
>
> Nato je dala ta list papirja temu fantku in mu narocila, naj gre s
> tem listom naravnost domov!!!
>
> Naslednje jutro pride do spomenika in tam je res bila torba z
> denarjem, kakor je zahtevala na listu. Poleg torbe pa je bilo priloženo

> pismo:
> TUKAJ JE VAS DENAR!!!

> NE MOREM VERJETI, DA LAHKO ENA BLONDINKA KAJ TAKEGA STORI DRUGI BLONDINKI! 

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
7.12.2007 22:48:12   
hanna1
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Julci

saj jaz vedno pijem hladen čaj-sobna T,ker vroč čaj--tako včasih---si še bolj razdražil grlo

Sladoled----takoj jutri začnem z zdravljenjem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?