|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu
6.12.2007 17:29:36   
natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hanna men je smešn user posted image user posted image user posted image user posted image   mi smo šli enkrat v merkur pa sem jest tud ključe v avto zaklenila..sam da sem se tolk smejala,da me je moj skor v rit sunu,,kar se tiče pozabljanja je men to že čist normaln pojav,je pa tko,da imaš preveč dela s otrokom iz avta,ruzak,torbica....... mi smo tud že vse živi pozabil..sam kartice pa res nisem nikoli,ker jo ne uporabljam..dvignem tist drobiž in je konec,,

(odgovor članu makala)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
6.12.2007 18:10:45   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: natasaom
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  hanna men je smešn user posted image user posted image user posted image user posted image    mene pa krivi to moje pozabljanje

Punce jes sem se zdaj spomnila---ekskluzivna ponudba----podarim vstopnico za koncert Jana Plestenjaka user posted image user posted image user posted image .Sem takrat,ko je bla v Šparu poleg Welle tisto za izpolnit to za hec izpolnila in poslala,ker jaz itak nikol nič ne dobim,pol sem bla pa izžrebana za vstopnico.Če hoče kera it ji jo pošljem (12.12.-sreda,Domžale)

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
6.12.2007 18:12:29   
julci
Dan
Hana  ti maš pa res smolo.user posted image
Midve z mamo sva avgusta,ko je blo kr fajn hladno hodile po trgovinah,na koncu sma zavile še v špar.Dam jajčko na vozek,pa hočem pripet še torbo gr,pa mi mama pravi da naj denarnico in čajek dam kr njej v torbico,da ne boma tolko vlačle.Jaz pa smotka dam prej ključe kr v torbo,njo pa v avto in lepo simpatično zaprem na roke vrata dol.(stara dobra petica)Ko pa prideva nazaj do avta pa pravim mami naj mi da ključe,pa pravi pa saj mi jih nisi dala.user posted image Me je skor kap.Še sreča,da sem na vsaki strani mela malo šipo odprto,da mi je bratranec z železno štango lahko avto odprl,ker sem mela notr še od stanovanja ključe.Sam nem povedla kk so bli gledalci radovedni,verjetno je ker mislu da v avto vdiramo.user posted image user posted image user posted image Jaz pravim živmo človeku se vse nardiuser posted image user posted image

Viator fliper mama midve sposojen od kolegice,drugače pa ga majo tud v Baby centru,mislim pa da pride neki čez 20 evrov.Sem glih brala debate tud o tem.jaz ne vem a sem jaz tk butasta al pa drugi nevejo kolko bi še komplicirali,pa to ni dobro,pa uno ni dobro,pa kr vse škodi.Jaz se pa samo sprašujem,če so njih v vato zavijali.Hvala bogu da poskrbiš za varnost svojga otroka.Tam sta celo dve pisali,da se jima je otrok skor prevrgo s stolčkom za hranjenje,ki je v obliki črke Z,ker se je od mize odrinu.Mi mamo Peg perego prima papa,pa je stolček star 10 let,pa varen.jaz pravim sto ludi sto čudi

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2553
6.12.2007 20:01:28   
natasaom
jest se mal švercam.sem danes pridna,anede?? en pozdravček
hana ti pa ne pozab ta plav tablet vzet zato,da ne boš na rdečga pozablauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

men so take prigode smešne-zelo!ker vem,da nisem edinauser posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
6.12.2007 20:14:14   
hanna1
men so take prigode smešne-zelo!ker vem,da nisem edinauser posted image   ...sej jes se bom drug teden že tud,sam dans sem pa študirala,kaj si je mislil tisti,ki je poleg mojga avta parkiral...a je kje skrita kamera..user posted image .....ma smo že v stanovanje morali vrata vdret,ker so ključi od avta in stanovanja ostali zaklenjeni v avtu,pa še brat nas je moral domov peljat,pa vrata vdret,da smo prišli do drugega ključa od avta...svašta....pa še jaz sem to tako strokovno zaklenla v avto...še zdaj doma ne vejo,kdo je bil....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
6.12.2007 20:27:23   
julci
Hana ti si mela rezervo vsaj doma ,jaz sem jo pa lepo v avto zraven zaklenilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
6.12.2007 20:28:52   
Laubica
SEM SE DO SOLZ NASMEJALAuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2557
6.12.2007 21:09:48   
hanna1
IZVIRNO SPOROČILO: julci
Hana ti si mela rezervo vsaj doma ,jaz sem jo pa lepo v avto zraven zaklenilauser posted image user posted image user posted image user posted image .....saj ključ je bil doma,sam vrata od doma so nam pa probleme delala ...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
6.12.2007 21:22:28   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1

IZVIRNO SPOROČILO: julci
Hana ti si mela rezervo vsaj doma ,jaz sem jo pa lepo v avto zraven zaklenilauser posted image user posted image user posted image user posted image .....saj ključ je bil doma,sam vrata od doma so nam pa probleme delala ...user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Bo drugič boljš.Meni je moj takrat rekel,da mi bo ketno za okrog vrata dal delat,nanjo pa obesil ključeuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2559
6.12.2007 21:25:19   
julci
kaj je pa dans z našam čvekicam,a vse miklavža čakate,da nobene ni na plano.user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
6.12.2007 21:37:11   
natasaom
jest sem 1x ko smo šli na roj.dan od nečakinje pozabila ključ v vhodnih vratih pa modrc sem pozabla oblečt in sem cel dan dan puščala dolge joškeuser posted image  pa bajta je bla odkljenjena-s ključi v vratih.....
lahko noč user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
6.12.2007 21:42:27   
julci

jest sem 1x ko smo šli na roj.dan od nečakinje pozabila ključ v vhodnih vratih pa modrc sem pozabla oblečt in sem cel dan dan puščala dolge joškeuser posted image  pa bajta je bla odkljenjena-s ključi v vratih.....
lahko noč user posted image
Natasaom temi bi pa jaz rekla brzina.user posted image user posted image user posted image Meni če moj kaj sponaša mu samo rečem,da on še z dvema glavama stvari pozablja,ne pa jaz,ko mam sam eno.Pa je kr konc debateuser posted image user posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2562
6.12.2007 21:49:05   
neli99
ojla punce user posted image

natasaom, a ti si že doma ... a nisi rekla do petka .... no sej lepo da si z nami.

sem pa že jst razmišljala zakaj ti niso naredili CR ... al so ti ga na koncu vseeno, al kako je to blo ... ta tvoja zgodba poroda je res kruta ... nujno še enega pa tokrat prosim vse v lepši luči, ma da poskrbijo zate.

hanna ... ti rabiš tajnico, to pride od tega ko je preveč stvari na tebi ... pol pa teta razresenost razsaja ... al pa ta tvoja mirena ... a ti to ene čudne hormone spuša user posted image ...

drugač pa o raztresenosti lahko tut jst kako zgodbico povem: punce jst sem si pa sredi bovca ključ od avta v avto zaklenila user posted image user posted image user posted image  ... mi je fejst vroče ratalo ... pa na srečo smo včasih mel stare dobre zmahane avte v katere se je dalo udreti z navadnim kuhinjskim nožem ... sem kar dol padla, ko so mi ga tako elegantno odprli (je bla pa ena 128-setka)...

še boljša je pa una od mojga user posted image  ... je prišel prvič k meni čez noč v ljubljano, pa je celo noč imel zunaj avto s ključem v vratih ... v ljubljani ...user posted image  ... kaj dela lubezen ... je blo vse ok, sam po moje je mel srečo. ... celo noč v ljubljani ...

zdej me pa tuki s kavča neki sekirauser posted image  ... sem ga že nazjala ... tok mava pridno pupo, pa me še neki sekira kako se to dojiva ... zase nej se briga ... midve se bova že poštimale ... me jezi če me sekira tm k ga pa res nič ne srbiuser posted image

TANTRA živijo ... še ena novembrka med konzervami ... dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

ja mi smo pa danes mel patronažno, pa smo se tehtal, pa kopal ... slikanjeuser posted image  ... tut pomislila nisem na fotoaparat. moram pa pazit, da ne bo res pol cel album sineta, male pa nič tja do enega leta. še s fotoaparata ne potegnem slik, pa kako pripopam ... sej bom ... enkratuser posted image .

hanna ... a boš ti seznamček uredila user posted image  ...user posted image user posted image user posted image

... na evo, pa zmanka cajt, da bi tut pogledala kam drugam, kaj šele kaj napisala ... bo treba princesko uredit pa spat ...

pa pauser posted image

(odgovor članu natasaom)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
6.12.2007 21:55:38   
.muki.
Čer, čvekice!

Spet pridno čvekate in kramljate, jaz se pa meštram, ko pozabim na kateri strani sem nehala brati. A obstaja kakšna varianta tu na RR, da ugotoviš na katero stran si nazadnje bral?

In drugače?
Vidim da neli že pridno pišeuser posted image user posted image , samo kdo bo pa počival?

Pri nas pa se stanje zboljšuje, prejšnji teden sem ibila prehlajena in ostala dva dni doma, dva dni sem bila dobra potem pa sem fasala še hujši prehlad, s tridnevnim glavobolom (nisem zdržala in sem vzela lekadol, ker sem nekje prebrala, da ga nosečke lahko vzamejo), potem sem bila en dan kar dobr, naslednji dan pa me je začel bolet samo ena polovica glave oz. bolj obraza. Kot da bi me kdo napenalill v oko.  Sem razmišljala, da so to verjetno sinusi. Največji hec je pa v tem da moram bit zdrava, ker grem v soboto na izlet v Salzburg. ( Še ostanek darila za rojsntni dan).
Vidim da vi ste kar in dokaj dobro, prav tako vaše knedle in knedli. kar tako naprej. Prav luštno vas je brat.

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
6.12.2007 22:18:30   
Anonimen
Na hitro sem vas prebrala. Pridne čvekice.user posted image

Jutri bom imela spet malo več časa, zdaj pa user posted image  potrebuje računalnik, da naredi nekaj za službo. Čeprav mislim, da bi bilo pametno, da ga odvlečem v posteljo......user posted image

LAHKO NOČ!!

(odgovor članu .muki.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2565
6.12.2007 22:39:32   
hanna1

user posted image

user posted image    user posted image   KONZERVICE, PARTIZANKE IN ROŽICE,  user posted image    user posted image     

user posted image  

stephany (21.12.1970)Klemen 13.5.2007

majrim
(  3.4.1971) -      Neža 28.6.2007

mateyka
(4.4.1971) -      Inara 29.7.2007

zvezda 71
(16.5.1971) - Nace 14.9.2007          

KT
(11.7.1971) -              Alina 23.6.2007

natasaom
(4.7.1972)-     Hana 17.9.2004

user posted image user posted image
neli99 (31.12.1972) -   Peter 13.8.2006 ,

Nataša 28.11.2007

hanna1
  (23.12.1969) - Blaž   5.10.1995,  

Hana 5.6.2007

pikica 36 (26.2.1971) - Ana 18 let

Jure  12let ...

Že 35 (20.1.1972) -  Tinej 14.9.1999,

Timon 24.10.2007

julči (1.5.1975) -   Miha  2.12.1996

Zala  5.6.2007

trixi (40) -                     18luser posted image , 4luser posted image  

marogica
(41)-              6,5l  Bor
3l Brin

tjaga                             8 let

3 leta

misska (35)              Dunja   10 let

Leonid 3 mesece

user posted image user posted image user posted image

viator (27.9.1965) -    Urška 25.8.1994

Lea    19.9.1997

Lara   11.7.2007 

duskamb (5.7.1972) - Žana   13.1.1999,

Jure    19.8.2000

Matija 20.9.2007

makala (21.7.1968)   Matevž  1990

Kaja      1994

Lana  23.8.2007

TANTRA  (42 let)       17 let

14 let

Luka  1 mesec

user posted image  (srečke) nosečke ...

DIANA 5 (22.12.1970) -   Alex dec. 2004
                                         Nina junij 06  ,
                                         user posted image (marec 2008 user posted image )

.muki.  (8.10.1971) -   Nejc 21.9.2003   
                                    user posted image  (PDP 9.5.2008?)

Vilma (21.6.1972) -     Dominik 5.12.2006,
                                    user posted image (PDP 27.3.2008)

ARIANNA L.05 (32 let)   (2005)
                                 user posted image (začetek februarja)

kind lady                     (odrasla hči)
                                  user posted image (držimo fige,da bo)

Takole je pa od včeraj po novemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bi katera še želela kakšen datum dodati naj kar napiše,bomo zrihtali user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2566
6.12.2007 23:39:43   
hanna1
Danes so pa konzerve zgodaj omagale,grem pa še jazuser posted image

Pa-pa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2567
7.12.2007 8:05:44   
KT
Hanna vse uredu tole s ključi - jest sem pred parimi dnevi ključe od avta tako dobro spravla, da jih do danes še nisem našla user posted image user posted image

TANTRA dobrodošla med čvekami user posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 2568
7.12.2007 8:33:14   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: KT

Hanna vse uredu tole s ključi - jest sem pred parimi dnevi ključe od avta tako dobro spravla, da jih do danes še nisem našla user posted image user posted image

TANTRA dobrodošla med čvekami user posted image

Mi tudi ne najdemo rezervnih. jaz trdim, da sem jih dala mojemu user posted image , on pa trdi, da mi jih je vrnil.

DOBRO JUTRO!!!!!

Sem že dobila svojo dozo kofeina, zato sedaj lažje razmišljam. Naš Matija je postal kihec - upa, da se ne bo slabo končalo. Saj, ko vidim kako smo vsi prehlajeni (razen atija - on bo sigurno podlego med prazniki, ko bo doma, kot ponavadi), sploh ni čudno, da se je malček nalezel.

Danes ob 12,30 grem z Juretom k zdravniku, ker je na hrbtu dobil neke mehurčke. Enega je imel že poleti, ampak si je tega skrampal in jih je zdaj okrog že 6. Bolje, da ga pogledajo.

Grem malčku čistit nos.

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 2569
7.12.2007 8:42:29   
Laubica
DOBRO JUTRO
TANTRA -komaj zdaj sem videla da si tukaj-super zdaj smo pa 3 novemberke tukaj-DOBRODOŠLA
DUSKAMB-Iz katerega dela MB si?(firklauser posted image )
Našega Timona pa je od včeraj popldan in še ponoči takoooo šraufalo -smo špinačo jedli ,da je revček kar zeleno kakal-NE JEM VEČ ŠPINAČEuser posted image tak da sva od 4 bolj ali manj budna ker ni mogel spat tak ga je šraufalouser posted image user posted image user posted image
No zdaj pa drema in malo jamra v ležalniku
Punce-hvala za lepe besede o mojem sinuuser posted image
Zdaj pa ne zamerit-emšo-sem pozabila kera je pisala o kopeli z sivkouser posted image Me zanima če potem otroka stuširaš ali kako?Ker če daš not kopel mu to ostane na koži.Pa ni nič pol narobe?Ker velik ko se kopa se pol mora vedno stuširat.
Pa tisti Fliper-super stvar -sem jo pa prvič videlauser posted image user posted image user posted image Pa hojica-se mi tudi zdi noro kako eni pretiravajouser posted image jaz če bi mela plac bi jo ziher kupila -samo se nima kje vozituser posted image imamo pa skokeca še od Tinejauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 2570
7.12.2007 8:47:50   
Anonimen
DUSKAMB-Iz katerega dela MB si?(firkla )

Betnava!! Imam lep pogled na Betnavski gozd in Pohorje. Edino to gradbišče pri bivšem Talisu mi ni všeč. Pa ti?

Kopel iz sivke - male dojenčke namažeš zunaj, pa ne preveč, potem pa jih daš v banjico in kopel samo spereš iz njih.

(odgovor članu Laubica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2571
7.12.2007 9:03:49   
julci
Dobro juto
Evo kavica že diši,a jo vohate.
o sivkini kopeli sem pa jaz napisala.Ma jaz ji jo kr v vodo stisnem,potem pa jo v vodi fajn masiram.Sem pa kupla še sivkin losjon,da jo namasiram z njim,pa tud pomaga.glih ni fajn,če se vsak  kopa zaradi kože.Čeprav nisem pristaš otroške kozmetike,ampak če ne gre drugač ne gre.Miha je bil namreč do 2 let alergičen na vsa mila,tk da sem ga kopala samo v kamilčnem čaju al pa v navadni vodi,ker če smo mu dodali milo je bil sromak tako živo rdeče flekast,da je blo grozno.Pa mu je potem ven prišlo.Zato pa sem tud pri Zali previdna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
7.12.2007 9:11:45   
makala
Daan.

No še neki od pozabljanja.Jst sem prejšnji teden mal pospravlala predal, kjer imamo razne kuverte in ostalo brklarijo in najdem v eni od kuvert 50 EUR. A si mislte, da sploh nimam pojma kdaj in zakaj sem jih tam dala.user posted image user posted image  Bla sem pa  vesela, ko sem jih najdla. In moji mi niso verjel, da ne vem, da sem jih tam dala. Pa sem pol vse kuverte pregledala, pa na žalost ni blo v nobeni nič E, škoda.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
7.12.2007 9:15:39   
Anonimen
EMŠO!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu makala)
  Neposredna povezava do sporočila: 2574
7.12.2007 9:25:50   
Laubica
Makala -ti je Miklavž to prineseluser posted image
Duskamb-Pobrežje-sem mislila če si bližu bi vozičkali skupajuser posted image
Julči-a losion tudi ima jonson?

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?